28.5.2015

Pitkästä aikaa Yoursin mekkojen ihastelua

Tämä postaus on tehty yhteistyössä Yours Clothingin kanssa ja se sisältää kaupallisia linkkejä


Pitkästä aikaa intouduin erään työpäivän aikana tutkailemaan Yoursin sivuja ja löysin sieltä tämän ihastuttavan mekon. Se siis kutsui niin minua nimeltäni ja tunsin miten se magneetin tavoin veti minua puoleensa. Ihastuttava myyntipuhe mutta noin siinä kävi. Joskus vaatteet puhuttelee. Ja toisaalta mä nyt tykkään kaikesta tyttömäisestä vaikka keski-ikä uhkaavasti läheneekin ja pinkki - mä en vaan voi vastustaa pinkkiä. Tämä mekko lähtee siis tilaukseen jahka saan erään ongelman ratkaistua. Kyseisen ongelman voit nähdä tuossa alempana. Mä käytän varmaan seitsemänkymppisenä mummonakin kyseisiä mekkoja ja viis veisaan jostakin "sun pitäisi pukeutua ikäisesi tavoin" jupinoista. Mutta... tämä lähtee matkaan.


                          Ivory&Black Lace Side Panel Sleeveless Skater Dreess          Magenta&Black Lace Side Panel Sleeveless Skater Dress

No nyt päästään siihen ongelmaan. Mä en osaa päättää kumman ottaisin - voisin toki ostaa molemmatkin mutta kun yritän tässä järkeillä näitä ostoksiani, painostus sanalle yritän. Pinkki olisi niin mun värini mutta uudet laukkuni eivät sovi sen kanssa, kun taas valkoisen kanssa se sopisivat ja toisaalta kun mulla ei mitään mustavalkoista juurikaan ole. Kovia valintoja, kummanko ottaisi. Mitäs te sanotte, kumpi väri pitäisi ostaa? Entäs tuo nimeäni huutanut mekko tuossa ylempänä?

Sitten pieni ilmoitusluontoinen asia, eli minulla on nyt myynnissä Guess Pin Up Black Large Tote laukku sekä Keltamekko koossa UK26 (tää onkin mulle liian iso, nyt jo!) - Kiinnostuneet voi laittaa viestiä sähköpostiini.

http://track.webgains.com/click.html?wglinkid=412723&wgcampaignid=159377

Sitten mulla ois muutama alennuskoodikin ja ne on voimassa 31.5.2015 asti. Itsekin ajattelin hyväksikäyttää jommankumman koodin. Mulle ne on ilmoitettu punnissa mutta laskin itse niille euromääräiset vastineet.

Saat 15% alennuksen kun tilaat vähintään 117€ käyttämällä koodia WGGMAY1580

Saat 15% alennuksen jos olet uusi asiakas ja tilaat vähintään 29€ käyttämällä koodia WGGMAY15

Saat 20% alennuksen kun tilaat vähintään 147€ käyttämällä koodia WGGMAY2000


47 kommenttia:

 1. Clementine28.5.2015 17.11

  Ylin mekko on aivan näköisesi, jeba sille! Ja noista kahdesta -valkoinen tai pinkki- niin ehdottomasti pinkki. Tuo valkonen on vähän sellanen "juhlallisemman" olonen, tuo pinkki taas menis ihan arkimekkona :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinkki käy Suomesta ostetun laukun kanssa! Ja miksei sen toisenkin kanssa :-)

   Poista
  2. Yli lähtee ilmanmuuta, siitä ei o epäilystäkään. Valkonen kiehtoisi koska mulla ei tommosta väriä oo ollu, eikä kyl tommosta pinkkiäkään. No näette sitten myöhemmin kumpaan päädyin. :)

   Poista
 2. Mihin se kutsuhuuto katoaa? Mekot kutsuu sua ja sitten ne onkin jo kohta vähäisen käytön jälkeen myynnissä. Ymmärrän, että joskus tulee huteja, mutta... Tuota ylintä ei ole niin helppo muokatakaan (laskokset), jos laihdut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua huvittaa tuo ilmaus, että joku vaate huutaa nimeäsi. Samaa olen miettinyt, että miksi se huuto sitten loppuu jonkun mekon kohdalla tosi pian, kun olikin huti tai melkein hutiostos. Kannattaisi ehkä miettiä tarkemmin. Ja eikö sinun pitänyt ostaa nyt vaan joku maximekko?

   Poista
 3. EIkös sulla pinkkiä jo löydy vaatekaapista aika paljon.. Ehkä kannattaa välillä kokeilla jotain muutakin. Lisäksi jos ostit kalliita laukkuja jotka eivät pinkin kanssa käy, niin ei tietenkään kannatta lisää hamstrata sitä väriä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itseasiassa ei siellä kovin montaa pinkkiä ole. Mut totta, jotain muutakin olisi hyvä kokeilla. :)

   Poista
 4. Moikka! Joku aika sitten aloin lukemaan tätä blogiasi ja on muuten mukavaa luettavaa. Piristää miunkin arkea kun on mukavaa arkielämä aihetta. :) mie taas ihastuin tuohon alempaan pinkkiin mekkoon. Aivan mieletön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että piristää lukea. :) Pinkki on kyllä ihastuttava väri. :)

   Poista
 5. Ihana kuosi tuossa ekassa mekossa, tollasen kun sais maksimekkona tai -hameena niin oi että. :)

  Noista kahdesta muusta valitsisin sulle pinkin. :)

  t. piip

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, maksimekkona toi vois olla aika upea. :) Voin vain kuvitella. :) Kaikki valitsee mulle pinkin ;)

   Poista
 6. Ehdottomasti tuo ensimmäinen Pink Oriental -mekko!!!! Se on aivan huippuihana. Ja noista kahdesta tuo valko-musta on järkevämpi ostos. Toisi Furlat kauniisti esiin ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siitä ei ole epäilystäkään. Se mekko lähtee, ongelmia tuottaakin nuo kaks alinta.. :) Valkomustan kanssa sopis Furlat paremmin, i agree. :)

   Poista
 7. Voi ei kyllä on upeita nuo molemmat värit! :D mulla tulee usein kans ongelmia valinnanvaikeuden kanssa -.- jos on vara molempiin niin se olisi varmaan hyvä kompromissi, jos tuntuu siis että molemmat huutaa nimeäsi, mutta jos tuntuu että haluat vaan toisen niin sitten kannattaa miettiä hartaasti :D tee vaikka - & + lista, hah :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä upeita ja siks se tuokin valinnanvaikeutta. Pöh, en tykkäis! Toi lista vois olla hyvä, kiitti, pitääkin tehdä!

   Poista
 8. Annan ääneni ekalle mekolle, juuri sulle tehty :)

  VastaaPoista
 9. Kaikki kolme ihan ehdottomasti :) !!!!!!! Itsellä ainakin jäisi toinen mieleen pyörimään, koska kummatkin värit on hyviä ja mekot kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se voi olla, et noin käy itellekin. No oonkin aatellu että kesällä Yoursilla on alet,niin jos sitä kumman jätän tilaamatta, on silloin myynnissä ni ostan sitten silloin. :) Ja jos siis kokoa on. :)

   Poista
 10. Meinaatko käyttä Furlan laukkuja vai säästeletkö niitä? Guessin laukkujakin jätti harvoin, sullahan oli aina reppu...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aion käyttää ja olen käyttänytkin. :) Kyllä mä Guessin laukuista vaaleata pikkuista käytinkin mutta en oikein sitä isompaa. JOo, on mulla reppu ja kyllä mä sitäkin tulen käyttämään koska on siinä vaan kivempi raijata monen kilon tavaroita ees taas. :)

   Poista
 11. Mun mielestä noi pitsimekot vaan leventää kuosinsa vuoksi, oli ne minkä painoisella tahansa päällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näemme tämän mahdollisesti parin viikon päästä. :)

   Poista
 12. Pitsimekkojen leikkaus ja malli voi imarrella vyötäröä, mutta sitten taas levittää perää ja lantiota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, mutta katsotaan nyt miltä näyttää kun tulee perille. :)

   Poista
 13. Kivoja mekkoja kaikki kolme ja ihan sun näköisiä kaikki. Etenkin pinkki :) Mutta en ottaisi nyt mitään kun sun vartalohan on jo muuttunut huimasti. Miettisin ehkä uudenlaisia mekkoja ja vähän uutta tyyliäkin, joka sopisi nykyiselle vartalolle paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä usko että mun tyylini välttämättä isommin muuttuu vaikka eipä sitäkään voi varmaks sanoa. :) Mä kyl toivon etten ikinä lopeta mekkojen käyttöä. Niin ihania! :)

   Poista
 14. Mä ottaisin valkoisen ihan senkin takia, että sulla on jo mun käsityksen mukaan aika paljon värikkäitä, pinkkiin vivahtavia mekkoja ja tuo valkoinen olis vähän erilainen :-) Ja valkoiseen voi yhdistää minkä värin tahansa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oliis kyllä totta. No en nyt sano kumman tilaan, olkoon siis yllätys. :)

   Poista
 15. Yritin lähettää s-postilla kysymyksiä, mutta viesti palautuu takaisin. Osoitteeseen kirjoitin pipsan83@luukku.com.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osoite on oikea, eikä postilaatikko ole täynnä. En tiedä miksi palautuu mutta voit laittaa kysymykset myös FB-sivujen kautta tai tähän. Mun pitää vaan ottaa ne sitten talteen.

   Poista
  2. No opas hankalaa. No kopioin kysymykset Facebookin viesteihin, kunhan avaan koneen.

   Poista
  3. No on, ihmettelen kyllä ettei lähetä viestiä kun mun sähköpostini ei ole edes täynnä. Tiedän että luukun sähköpostit tekee tuota jos sähköposti on täynnä mutta kun ei oo. :( No ootan kysymyksiäsi johonkin, joko tähän tai FB. :)

   Poista
 16. Älä nyt osta yhtään mitään, kun olet laihtumassa ja kohta ne on kuitenkin liian isoja. Muutenkin kaikki sinun vaatteesi näyttää täsmälleen samoilta, aina sama malli ja epämääräinen värien kakofonia, joten et sinä edes tarvitsisi kuin muutaman vaatteen. Miten paljon sinulla on matkaa ns. normaalikokoihin? Kannattaa siltäkin kannalta miettiä, että ostatko nyt enää mitään uutta plusmallistoista, kun ne ovat paljon kalliimpiakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä noita tuon tyylisiä mekkoja voin ostaa kun ostan kuitenkin vähän pienempää kokoa niistä. :) UK22 ja 24 oon nyt tilaamassa. Huihai, on mulla normikokoihin vielä matkaa - tai jos aatellaan Nanson normaalimitoitusta niin siihen ei oo enää pitkä matka. :)

   Poista
 17. Toki voit tilata siis hyvinkin kokoa 22 tai 24 koska tykkäät että yläosa on tosi napakka ja noissa mekoissa on aina leveä helma. Mutta et kyllä vielä mitoiltasi ole kokoa 22 :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ihan viel oo mitoiltani UK22, mutta pystyn käyttämään jo sellaisia kaksoiskokoja eli UK22-24. :)

   Poista
 18. Hei, voisitko auttaa mua koon valinnassa tuolta Yoursilta? Eli jos mä käytän esim. Elloksen vaatteissa kokoa 46, niin mikähän koko olis sit oikea tuolta tilatessa? Olen useasti ollut tilaamassa mekkoja sieltä mut aina tyssää epävarmuuteen noiden kokojen suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä uskallan sanoa mitään ettet tuu kiukkusena oven taakse, että neuvoin väärin. :) Kun toi koko riippuu niin paljon vaatteen materiaalista ja kuinka paljon joustaa. Mutta uskaltaisi silti sanoa että UK14-16 voisi olla hyvä koko aloittaa. :)

   Poista
 19. Vaihteeksi valkoinen mekko!
  Noista Yoursin vaatteiden koosta. Itseäkin hiukan hämää ne. Mäntässä Yoursilla kun taulukossa esim. EU46 on UK20, EU48 on UK22 jne. Sitten taas Yoursclothing sivustolla EU46 on UK18 ja US16, EU48 on UK20 ja US18 jne.. Tekisi mieli tilata netistä pari mekkoa, mistä ei Mäntässä viikonloppuna ollut kuin pienimmät ja suurimmat koot jäljillä, mutta kun ei oikeen tiiä missä koossa tilaisi, kun viikonloppunakin tuli ostettua kolmen eri koon vaatteita....Yoursin vaatteiden miinuspuoli on mun mielestä koot, koska ne vaihtelee tosi paljon vaatekappaleiden välillä kun esim. tosiaan eri paidoista voi olla sopiva kaikista eri koko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en voi sanoa noihin kokoihin mitään, mutta kyllä ne koot mun mielestä enemmänkin on suht samaa kokoa kuin suomikootkin. Eli jos on UK24, niin se ois musta joku 52-54. Ja mitä netistä katselin niin nuo koot taitaa vähän vaihdellakin mutta en kuitenkaan ihan noin mittaisia että EU48 ois UK24, koska mä käytän tota kokoa enkä todellakaan ole EU-koossa 48. :)

   Poista
 20. Niin ja Pipsa, etkös sää oo kans vähä päälle kolmekymppinen? Älä nyt ihmeessä ala vielä puhumaan "keski-iän lähetymisestä"...siihenhän on aikaa vielä vaikka kuinka :) Tai mun mielestä keski-ikä alkaa vasta neljänkympin päällisvuosilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis 32v. mä täytän viikon päästä. :) Ja jos se keski-ikä on 36 vuodesta alkaen niin kyllähän se lähestyy, tosi en nyt tiedä voiko tuohon luottaa kun olen löytänyt muitakin joista väitetään että se vasta alkaa. :) Mä oon aina aiemmin luullu että se on 50. :)

   Poista
  2. Oon kanssa 32v :) Keski-iälle taitaa olla aika monta haitaria missä haarukassa se on. Pääasia on, miltä itestä tuntuu :) Minä en ainaka vielä suostu olemaan keski-ikäinen. Semmosil o kaikkii kolotukset, kärttysyys, mummotauti ja kriisit :D

   Poista
  3. Säki kans syntynyt vuonna 83? Niinhän siihen on montaa haitaria ja pääasia tosiaan on miltä itestä tuntuu. :) Tosin kyl mä uskon et kolotukset alkaa tulla vasta siinä 50 paikkeilla. :) Ainakin toivon mukaan. :)

   Poista