20.5.2015

Topaasin kimallusta


Kävin eilen kaupungilla ja ihastelin yhtä Marimekon clutchia mutta en sitä kuitenkaan ostanut, koska en osaa käyttää sellaista paitsi ihan juhlatilaisuuksissa. Samalla kävin hakemassa äidille uuden lompakon kun sen vanha oli niin risa. Sitten käytiin katsomassa äidille uudet silmälasit ja samalla itsekin katselin siinä yksiä kehyksiä sillä silmällä, että joskos itsekin vaihtaisin kun nämä nykyset ovat jo niin kuluneet, mikä taitaakin olla muovikehysten ongelma. Linssini olisivat kuulemma tulleet maksamaan 140€/pari joten siksi tuo jäi mietityttämään koska en yleensä saa kehyksiä + linssejä alle 360€. Pahimmillaan ovat maksaneet lähemmäs 500€ kun on ollut pakko saada joku tietty ja ihanan kallis kehys.

Käytiin eilen kissojen eli Siirin ja Sillan kanssa ulkona. Sevi ei ole ulkoilmakissa. No nämä kaks tyttöö kyllä tykkäs todella paljo, vaikka yhtäkkiset äänet saattavatkin pelästyttää että mennään ruohoa vasten ja yritetään tehdä itsestään näkymätön, mutta voi tytöt kun tietäisittekin ettette te saa itseänne näkymättömiksi kun ootte niin isoja.


Eilen oli ilossa pitelemistä sillä kävin hakemassa Korusuunnittelu HennaK:n tekemät sormukset jotka tulivat mulle synttärilahjaksi ihanalta mieheltäni, tosin tiesin kyllä jo etukäteen millaiset sormukset ovat. Mä oon kyl niin onnenplikka kun oon näin valtavasti saanut synttärilahjoja. Nämäkin ovat vähän ennenaikaisena saatu mutta eipä tuo haittaa kun noita synttärilahjoja on tipahdellut muutenkin etukäteen.

Nää on niin ihanat! Vaaleansinisillä topaaseilla oleva sormus on nimeltään Nature ja tummansinisillä lapis lazuli kivillä koristeltu on taas nimeltään Niitynkukkia. Molemmat ovat hopeasormuksia.  Molemmat on tarkoitettu keskisormessa pidettäviksi ja sain selville, että mun keskisormen mitta on 19,5mm. Ilmankos mun 20mm sormukset vähän pyöriikin tuossa sormessa. No onneks Henna pystyy kaventamaan, niin ei ole hätäpäivää.  


Olen nyt vaan jämähtänyt käyttänyt tuota topaasisormusta, koska se vaan on niin ihana. Onhan tuo Niitynkukkiakin mutta siltikin nappasin aamulla sormeeni tuon Topaasin, joten veikkaampa että se on mieleeni nyt tällä hetkellä enkä mä ihmettele koska mä oon aina ollut ihan velttona kimalteleviin koruihin. Harakka kun olen. Lapsenakin kuulemma puhuttelin tavallista mutta vähän kiiltävää lasia kristallina.

Olen jo sopinut Hennan kanssa, että hän tekee mulle tuosta topaasisormuksesta pinkin version ja kivikin siihen on valittuna. Tosin se on tarkoitus hommata joululahjaksi ja hommaan sen ihan itse. Pinkin kiven kanssa oleva sormus toimiikin ihan loistavasti Helsingistä ostamani Furlan laukun kanssa - samaa värisävyä kun ovat. Mut vihdoinkin mulla on Hennan tekemä sormus - olen noita Hennan tekemiä koruja jo hetken aikaa ihastellut, aina kun olen Hennaa käynyt moikkaamassa Korustudio Linnassa.


24 kommenttia:

 1. Varsinkin tuo vaaleansinisillä kivillä oleva sormus on IHANA! Onnentyttö kun saat noin ihania lahjoja mieheltäsi (kyllä minuakin mies lahjoo, tosin toivoo, että häntä vähän ohjaillaan lahjavalinnoissa :))!
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, topaasisormus on munkin mieleen vaikka toki molemmat ovat ihania mutta kun tuo topaasi kimmeltää, niin.... Se on tällä hetkellä. :) Se on iha hyvä että miehiä hieman ohjaa noissa lahjavalinnoissa tai antaa vaihtoehtoja joista sitten valikoi. Mut mua on kyl nyt hemmoteltu ihan riittävästi <3 Laukkuja ja sormuksia <3

   Poista
 2. Tosi kauniit sormukset. :) Etenkin tuo Nature on sellainen, jollaista voisin itsekin mielelläni käyttää (joskin metalli ei saisi olla hopeaa kun ärsyttävästi olen sille allerginen). Toinenkin on nätti, mutta ehkei ihan niin käytännöllinen (räplään huomaamattani hiuksiani usein, ja voin kuvitella miten olisin sit jumissa :D ).

  t. piip

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän Henna saisi tuon tehtyä jostain muustakin metallista mikä ei allergisoisi. :) Mut Nature on todellakin ihana. :) Mä oon räplännyt hiuksia Niitynkukkia sormuksen ollessa sormessa, eikä se yllättäen jäänyt mitenkään kiinni tai haitannut. :) Et ainakin tossa jutussa toimii, mut voihan se muissa kohdissa jäädä kiinni.

   Poista
 3. Koska tulee seuraava video? Osaatko sanoa. Oon kipee ja mulla on tylsää. Kaipaan sun höpinöitä. Ihania sormuksia. Itse en koruja juuri käytä. En jotenkin osaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikea sanoa mutta luulenpa että olet jo ehtinyt tervehtymään ennenkuin seuraava tulee. :)

   Poista
 4. Kuten joku jo edellä sanoi niin onnentyttö olet kyllä :) tuo Nature on mustakin ihana, ja ennenkun ehdin tekstiä lukemaan niin heti nähtyäni kuvan sormuksesta mietin että toihan ois myös pinkkinä sulle mainio, kun sulla on se pinkkikausikin menossa ;) ensi talvea siis odotellen ^_^

  VastaaPoista
 5. Näin tulevana optikko kiinnostaa silmäsi. Onko paljon miinusta/plussaa, löytyykö hajataitto tai karsastusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On miinusta, riittävästi ja jotain taittoakin löytyi mutta en muista oliko se mitä. Karsastusta se ei kylläkään ollut.

   Poista
 6. Käytkö sä vielä siivoustyössä?

  VastaaPoista
 7. Oi, toi Niitynkukkia tuo jotenkin mieleen vanhat suomalaiset elokuvat. Laitahan se Juhannuksena sormeen. :)

  VastaaPoista
 8. Paljonko tuollaiset sormukset maksaa? Jos itsekin teetättäisin sormuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nyt oikein muistan hinnoittelun niin Nature maksoi 250€ ja Niitynkukkia 200€.

   Poista
 9. todella kauniit sormukset ja hienot kuvat oot niistä ottanu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tykkään itsekin - niin sormuksista kuin kuvistakin. :)

   Poista
 10. Ihanat sormukset!

  VastaaPoista
 11. Satsaisin sinuna uusiin silmälaseihin. Ovat käytössä paljon, vaikuttavat ulkonäköön, silmät olisi hyvä tarkastuttaa optikolla jne. Ja kun nuo seikat huomioidaan, ei muutaman satasen investointi silmälaseihin tunnu niin suurelta, äkkiä moinen summa menee vaikka koruihin ja laukkuihinkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä satsaamassa mutta en ihan just tällä hetkellä. :)

   Poista
 12. Kauniita! Erityisesti tuo Nature on omaan makuuni!
  -Maria-

  VastaaPoista