24.6.2015

Sadepäivänä


Olen koko päivän odottanut ukkosta mutta olenkin saanut vain kaatosadetta. Piti myös tänään ottaa asukuvaa mutta se sai jäädä, koska näytin uitetulta rotalta kun pääsin kotiin. Täytyy siis ottaa kuvat huomenna. Mä en ole vieläkään saanut aikaiseksi tehdä tuota talopostausta, pahoittelut siitä. On se tulossa kun vain tulisi nätti päivä ja saisin napattua ne kuvat. No saatte nyt kuitenkin ihastella samaa näkymään kuin minä, eli tätä ihanaa keittiön nurkkausta. Nuo Marimekon verhot oli kyllä nappiostos, ei ole tarvinnut katua ja kukat tuo ihanasti väriä.

Kaverini esitteli mulle aikuisten värityskirjaa ja pakko myöntää, mutta alkoi itseänikin kiinnostamaan siinä määrin että jossain vaiheessa varmaan hommaan kokeiluun. Mä oon aina tykännyt värittämisestä ja muutenkin touhuta käsieni kanssa, joten tämä voisi olla ihan hauska kokeiltava. Kaverini sanoi myös että tämä  Onko lukijoissa näihin värityskirjoihin innostuneita?


Kävin eilen taas moikkaamassa pajalla Hennaa ja Maria, tuntuu että se on tullut melkein tavaksi käydä siellä piipahtamassa. Oli mulla ihan asiaakin sinne mutta jämähdin sinne taas ihastelemaan heidän töitään sekä sain katsella mitä työstivät sillä hetkellä. Eilen tapahtui myös sellainen asia, että mulla meni -20kg rikki - tarkalleenottaen pudotukseni on nyt -20,3kg! Ei voi sanoa muuta kuin WOOHOOO!

Tänään saapuu kauan odotettu isokokoinen Louis Vuitton laukku. Kuten aiemmatkin Louis Vuitton tavarani, on myös tämäkin laukku pre-loved eli käytetty. Suunnittelin tässä että esittelisin laukun teille perjantaina, asupostauksen yhteydessä, mutta teen varmaankin laukulle vielä sen omankin esittelypostauksen joskus myöhemmin.


Nämä ihanat kukat sain hyvältä ystävältäni joka kävi meillä perheensä kanssa viime viikolla. Samainen ystävä jonka kanssa vietin hauskan Kirvatsi päivän. Kukat voivat edelleen hyvin ja nämäkin kuvat on viikonloppuna otettu kun bongasin Sillan tutkimasta kukkasia, oli nimittäin pakko ottaa yhteiskuva koska onhan tuo keskellä oleva kuva aika hellyyttävä.

Kissoista puheenollen, olen tässä kirjoitellut ensimmäistä postaustani valmiiksi tuonne PrimaCatille. Se on ollut hauskaa puuhaa. Vähän kuitenkin samaa puuhaa kuin tämän oman blogini kanssa, mutta nyt saan laittaa sinne vapaasti kissojen kuvia, videoita ja tekstiä. Laitan varmaankin tänne pikkubannerin kissojen blogia varten, että halukkaat voivat käydä sielläkin kurkkimassa. Toki ei nuo kissapostaukset täältäkään tyystin katoa, kuuluvathan he elämääni.

24 kommenttia:

 1. Tulostin juuri tänään töissä itselleni aikuisten värityskuvia! Viikonloppuna on tarkoitus ottaa värikynät esille...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä olet tulostanut? Josko kokeilisi ensin sillä tavalla ennenkuin menen ostamaan itse kirjasta.

   Poista
  2. Googlaamalla löytyy.

   Poista
 2. Minulla on Johanna Basfordin Secret Garden värityskirja ja tykkään kovasti: värittäminen on sangen meditatiivista puuhaa ja olen huomannut sen lievittävän hyvin työstressiä :).
  -hss

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kuulemma on ja siksi haluaisinkin kokeilla sitä. Että auttaako itselleni tuossa. :)

   Poista
  2. Olisi mielenkiintoista tietää, mikä siivoojan työssä aiheuttaa stressiä?

   Poista
  3. En mä kyllä puhunut mitään työstressistä? Mut ymmärrän että niin sen voisi kyllä ymmärtää. Puhuin omalla osallani stressistä ihan muuten, mutta kyllä siivoojan työssä voi stressata - sitä taas ei ymmärrä kukaan muu kuin siivoojan työssä olleet.

   Poista
 3. Onnea sulle tuosta 20 kg:n pudotuksesta, todella mahtava saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, se on ihan MAHTAVA saavutus! En oikeasti tiennyt, että laihduttaminen voisi olla näin mukavaa ja ... helppoa. Onhan tässä ne omat juttunsa mutta kun pää vaan pysyy matkassa mukana niin ei hätää.

   Poista
 4. Olet siis ilmeisesti muuttanut mieltäsi talopostauksen suhteen. Etkös alkuun meinannut ettei sellaista tule, vai muistanko väärin?
  Kiva kuitenkin kun sen teet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis sä varmaan olet ymmärtänyt väärin, kyllähän minä talopostauksen teen mutta vain sisäpuolelta. Ulkoa en siis kuvaile mitenkään tunnistettavasti taloa.

   Poista
 5. Onnea kilojen pudotuksesta!!! Tolkaset erkkerit on asunnoissa kivoja. En ole kuullutkaan aikuisten värityskirjoista, täytyy tutustua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja ne on kyllä ihania, siis erkkerit. Yks asia mihin tossa keittiössä ihastuinkin. :)

   Poista
 6. Mullakin on toi Secret Garden varityskirja. Samalta tyypilta on myos tullut muitakin varityskirjoja, jotka nayttavat hyvilta. Tykkaan varitella puuvareilla, mutta pitaisi hankkia vahan laajempi varivalikoima. :)
  Ihana tuo kissa ja kukka-kuva!
  -KKat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, toi kuva on hauska. Siks mä halusinkin kuvata sit tuolla tavalla kokonaan, niinku samankaltaiset kuvat.

   Olisikin kiva tietää kummat on parempia, puuvärit vaiko semmoset toisenlaiset (apua en tiedä miksi niitä kutsutaan?)?

   Poista
 7. Kissapostauksia ei voi koskaan olla liikaa, niitä siis lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kyllähän niitä voi olla että yritetään kuitenkin pitää kohtuullisina vaikka kyllähän noita mussukoita joka päivä tulee kuvattua ja haluaisi jakaa ne kuvat tännekin. :)

   Poista
 8. Onnea kaksikymppisen rikkomisesta! Hyvin menee! Mä tykkään myös väritellä, teen sitä kyllä ihan työn puolesta myös mutta värityskirjajuttujakin voisin harkita. Käytän värityskyninä Lyran puuvärejä. Niitä kun kerran on käyttänyt niin ei muita halua käyttää. Pigmentti niissä on aivan uskomaton.

  Mä tykkään myös tuosta teidän keittiöerkkeristä ja erityisen paljon lattian laatoituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, hyvin todellakin menee. :) Saakohan noita Lyran puuvärejä täältä, pitääkin tutkia. Jos nimittäin pigmentti on hyvä, niin jes! :)

   Poista
 9. On se 20kg kyllä iso määrä! Kun miettii että otampa omille harteille sen painon niin huh! Varmasti huomaat olossasi kevennystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis olo on todellakin kevyempi ja tuota painomäärää on demonstroitu ottamalla reppuun sama painomäärä. Se ei tunnu kivalta.

   Poista
 10. Onnea sinulle Pipsa hienosta saavutuksesta painonpudotuksessa:) Minäkään en ollut kuullut aiemin noista aikuisten värityskirjoista. Tosin olen joskus aikuisena väritellyt lasten värityskirjoja, koska se on mukavaa ja rentouttavaa puuhaa. Nyt tulostinkin itselleni "ensi hätään" muutaman aikuisten värityskuvan ja innostuin todella. Värityskirjoja on siis saatava;) Kiitoksia vinkistä. Meidän keittiön pöydällä muuten on tismalleen samanlaiset kukat, vieläpä värikin täsmää. Rakastan neilikoita, ne ovat niin kestäviäkin. Aurinkoista (toivottavasti) kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole vielä ehtinyt noita tulostamaan, pitäisikin katsoa jos yhtä kokeilisi illalla. :) Neilikat on ihania, tykkään kans. :)

   Poista