17.7.2015

PipSan Porinat 13 - 2015                  


40 kommenttia:

 1. Olipas pirtsakka video! Ihana kun energisyytesi oikein huokuu sinusta, tännekin voi lahjoittaa virtaa :D Ihana tuo LVn laukku! :) Mielestäni sinulle käy äärettömän hyvin nuo punaiset hiukset, joista kuviakin ylempänä. Tosin punaisen ylläpito luonnostaan vaaleissa hiuksissa on aika oma hommansa. :)

  Jonnasusanna94.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, lahjoittaisin heti jos se onnistuisi. :) Kiva kun tykkäsit videosta. Punaiset hiukset todellakin sopii mutta ylläpito on hankalaa, kun miekin oon niin laiska ylläpitämään sitä joten siksi tää vaalea väri on parempi. :)

   Poista
 2. Mitä ihmettä teet taas uudella laukulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmaan käyttää sitä:)

   Poista
  2. Höpsö, ihan käyttöön tuo laukku tuli <3

   Poista
  3. Mutta eikö sinulla pitänyt omien sanojesi mukaan nyt olla jo kaikki laukut, mitä tarvitset... Ja kuitenkin laukkua käytetään vain yhtä kerrallaan... En ymmärrä, mutta onneksi minun ei tarvitsekaan.

   Poista
  4. No piti, et en mä kyl itteenikää aika ymmärrä. Pitäs vissii olla sanomatta että lompakon nyörit meni kiinni kun ei ne sit kuitenkaan pysy. :)

   Poista
  5. Laukkuja nyt ei vaan koskaan voi olla liikaa :)
   -hss

   Poista
  6. No ei kyllä voi :) Taas oon ihastunut yhteen. ;)

   Poista
 3. Minäkin ihmettelen... Kolme pientä erisävyistä pinkkiä laukkua?

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa tutulta tuo ettei haluta pitää kädestä kiinni :D hehe. Meil on kans turvareppu. Hyvä lahja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kyllä se reppu ihan hyvään tarkoitukseen tuli kun ystäväni niin paljon tuolla liikuskelee. Ni voi antaa pojalle vähän "vapautta". :)

   Poista
 5. Jos Ouluun asti lähtee niin eikös siellä saman tien kannata olla yötä vaikka hotellisssa niin ei ole niin kiire pois? :) Ja varmaan pääsee junallakin jos ei miehesi tykkää ajella noin pitkää matkaa.

  VastaaPoista
 6. Miksi ihmeessä ette mene Ouluun niin, että olisitte siellä yön tai pari joko veljesi luona tai hotellissa?
  Rannikkotie on todella kaunis, ja matkalla on kaikkea muutakin mukavaa. Nelliinahan siellä juuri matkaili, oletko lukenut hänen matkakertomustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vastaan nyt teidän kahden kysymyksiin tähän, kun oli niin samanlaiset. Niin, kyllähän sitä voisi yötäkin olla mutta se pitää katsoa miten se onnistuu. Ja kyllä, Nelliinan matkakertomuksen takia ajattelinkin että se maisemareitti olisi kiva. :)

   Poista
 7. Maisemareitti kannattaa ottaa:D Mä kuljin tuota Oulun ja Porin väliä junalla useampaan kertaan yli vuosi sitten kun oltiin miehen työn takia Oulussa puol vuotta niin vietin siitä suurimman osan Porissa ja loppuajan Berliinissä . Junareitti Pori-Oulu-välillä oli kuolettavan pitkä ja tylsä. Mielestäni myös melko kallis...Ainakin omat eväät kannattaa pakata mukaan jos sillä meinaa mennä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö Porista Ouluun mennä Tampereen kautta?

   Poista
  2. No voihan sitä mennä Tampereenkin kautta mutta silloin ei tuskin näe mitään kivoja maisemia. Rannikon kautta pitäs mennä semmonen maisemareitti. Ja jos me mennään, niin omalla autolla.

   Poista
  3. Tarkoitin tuolle unareitistä puhuneelle, että Porista Ouluun menee juna vain Tampereen kautta, ei suoraan rannikkoa myöten.

   Poista
  4. Juna Ouluun menee Tampereen ja Seinäjoen kautta. Kaikki junat Poriin ja Porista menevät Tampereelle ensin. Suosittelen mieluummin automatkaa rannikkoa pitkin kuin junamatkaa, selvensikö?

   Poista
  5. Ainakin Vaasa-Oulu-väli on autolla ankea, ei maisemista oikein tietoakaan :(

   Poista
 8. 28 kappaletta metrilakuja? Ei kai miehellesikään ole hyväksi syödä makeaa niin paljon? Ne muuten on nykyään vain 70 cm:n pituisia ja oikea nimi onkin makulaku. Joskus ennen vanhaan olivat metrin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulle ne on aina metrilakuja vaikka epäilin kans sitä metrin pituutta jo vuosia sitten. Olisin ottanut vähemmänkin mutta ei siellä ollut tuon 12 ja 28 välillä mitään sopivaa. Joskus aikoinaan oli joku 18-20kpl määrä mutta ei nähtävästi enää joten valitsin ton isomman määrän. No mikä tässä maailmassa nyt ois enää hyväksi. Joten mitä väliä joku 28 makulakua kun niitä kuitenkin kerran vuodessa tulee syötyä. :)

   Poista
  2. Voi apua näitä terveyspoliiseja :D ... eiköhän sitä ole pahempiakin asioita, kuin ajoittainen lakritsan mättäminen. Ja jokainen varmasti tietää sokerin huonot puolet.

   Poista
  3. Huvittaa vaan ajatus siitä, että miehelle ostetaan milloin makulakuja, milloin leivotaan kakkuja jne. Kenellekään ei ole terveellistä sellainen.

   Poista
  4. Onhan sitä pahempia.. Lakritsissa vaan sokerin lisäksi on ongelmana glykyrritsiini, joka nostaa verenpainetta. Ja se verenpaineen nosto ei ole mikään päivän-kahden juttu, vaan vaikutus säilyy pidempään.

   Tosin en tiedä, onko noissa metrilakuissa edes varsinaisesti lakritsia, kun niissä on kaikkea muuta...

   Poista
  5. Lakuja (noin isoa määrää) tulee ostettua vain kerran vuodessa, kakkujakaan en ole leiponut nyt hetkeen aikaan - en edes muista milloin viimeksi. Että jos niitä lakuja ja kakkuja syö joka päivä niin sellainen on kyllä epäterveellistä mutta jos niitä syö kerran pari vuodessa niin se ei ole mielestäni ongelma. Ellei sitten kuulu siihen ryhmään joka kieltää kaiken epäterveellisen siinä pienessäkin määrässä.

   Poista
 9. Kiinnostaisi tietää, syökö miehesi samaa laihisruokaa kuin sinä vai onko teillä kahdet eri ruuat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekeekö mies ruokansa itse vai joudutko tekemään kahdet?

   Poista
 10. Olipas kivat Porinat, kiitos. Sinun iloisuutesi ja energiasi tarttuu, olet kerta kaikkiaan huippu tyyppi! Hymyilyttää :)

  VastaaPoista
 11. Kiitos porinoista.. kiva rupattelutuokio taasen :) !! Toivottavasti teet pian taas uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 31.7. tulee seuraavat ja siitä seuraavista ei ole tietoa. :)

   Poista
 12. Missä kaikkialla aiot reissata lomasi aikana?

  VastaaPoista
 13. Jos lopettaisit nenän kaivamisen, röyhtäilyn ja pieremisen porinoitten aikana, niitä olisi mukavampi katsoa .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *purskahtaa nauruun*
   Missäs sinä tuollaisia olet nähnyt ja kuullut?

   Poista