20.9.2015

Uusi laukkuihastus - Mulberry Effie Hobo


Siinä se nyt sitten on - mun uusin laukkuostos. Mulberry Effie Hobo.

Olin ihan myyty kun tämän näin myynnissä. Ostin tämän Mullyn isoksi laukuksi jota tulen käyttämään suurimmaksi osaksi crossbodyna, vaikka tätä voisi kyllä käyttää olalla tai käsivarrellakin, kiitos irrotettavan olkahihnan.

Ostin tämän kun mulle selvisi monen yhteydenoton kautta että Mahinaan en tulisi löytämään täysin tai edes hitusen samaa värisävyä olevaa pitkää hihnaa joten se piti kuopata. Olin jo katsellut sillä silmällä Louis Vuitton Siena laukkua mutta en tykännyt sen jämäkkyydestä, joten kun tämä Mully tuli nokkani eteen yhtenä iltana, olin samantien myyty - ja intoa lisäsi se kun selvisi että hihnat ovat kokonaan irrotettavissa. Ja se että Mully on myöskin lötkölaukku (hih, mikä sana), on ihanaa! Lötköt on just mun makuuni - viis siitä onko se muotia vaiko ei. Nimenomaan siksi kun en pidä sillä mitään merkitystä.

Nyt taitaa olla viisainta jättää sanomatta että tämä oli viimeinen laukku sillä tuskin on. Crazybaglady, ihan selkeesti! Tai sanon mä kaiken uhallakin tämän verran että isompia laukkuja mulla ei tuskin tule, paitsi vaihdon kautta, eli jos vaihdan jonkun vanhemman laukun johonkin toiseen "uuteen".


Oli pakko ottaa pienet asukollaasit Mullyn kanssa - en muuten tiedä kutsuisinko tätä Mullyksi vaiko Effiksi. Effi olisi varmaan parempi koska sehän sen nimikin on. Katsotaan nyt mikä jää kutsumanimeksi.

Kaikista paras kantotapa on tuo crossbody, siitä ei pääse yli eikä ali. Plussaa tulee siitä että tuonne mahtuu ihana määrä tavaraa - jopa koulukirjat jos sellaisia vielä joskus lähden kanniskelemaan. Tuli nimittäin testattua muutamalla vanhalla + A4-kokoisella kansiolla.

Mutta tämmönen se Effi nyt sitten on.


119 kommenttia:

 1. Miksi teillä on pöydän ääressä eripari tuoleja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun me nyt satutaan tykkäämään niistä noin. :) Sointuu pöydän väreihin. :)

   Poista
 2. Uuu, on se upea!:)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen ja kokoinen. Itse olen alkanut katsella mustaa Roxannea sillä silmällä, mutta taitaa olla budjetin ulkopuolella ainakin jonkin tovin..

  -AI

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein googlettaa, niin onpas hauskannäköine laukku. Taisin nähdä tuollaisen käytettynä myynnissä. :)

   Poista
  2. Apua... =D

   -AI

   Poista
 4. Laukkuja siellä laukkuja täällä ja kaikkia käytetään? Pistää silmään että aina seisot samalla jalalla noissa kuvissa, vaihda välillä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä, täällä ja kaikkia käytetään. :) Vaihdan asentoa jos se siltä tuntuu, en käskemällä. :)

   Poista
  2. Miksi pitää aina vastata niin ilkeästi kun joku ehdottaa jotain vaihtelua kuviin? Ei kukaan sillä pahaa tarkoita vaan ihan oikeasti yrittää antaa vinkkejä, ettei kuvissa olisi aina sama asento.

   Poista
  3. Voi sinnuu herkkähipiäistä. Ei tuossa kyllä ollut mitään ilkeää. Tosiasia on että mää en käskemällä kieku! :) Mä vaihdan sitä asentoa sitten vasta kun musta siltä tuntuu. Jos tämä on niin kamalan ilkeää kun en heti ole ottamassa vinkeistä vaarin, niin ehkä tämä ei ole oikea blogi sulle. :)

   Poista
  4. Et sinä Pipsa koskaan tajua kun sinulle jotain yrittää selittää. Ei nyt pelkästään tämä kommentti vaan yleisestikin sulla on usein semmonen tyyli vastata, että siitä saa kuvan, ettet arvosta lukijoitasi. En tarkoita että joka neuvoa pitäisi saman tien totella vaan että pitäis miettiä vähän tarkemmin että miten se kommentti on muotoiltu ja millaisen kuvan siitä saa

   Poista
  5. Mitä ihmeen väliä sillä on, kummalla jalalla Pipsa, tai ylipäätään kukaan, seisoo? Suurin osa ihmisistä ei kiinnitä sellaiseen mitään huomiota. Tämä on Pipsan blogi, joten hän päättää myös sen sisällöstä ja siitä, millä jalalla seisoo tai on seisomatta. -päivi

   Poista
  6. Vaikka kuinka yritän niin en itse näe Pipsan kommenteissa mitään ilkeää / etteikö Pipsa arvostaisi lukijoitaan. Päinvastoin - hän usein julkaisee täällä negatiivisiakin ja täysin sisällöttömiä kommentteja ja jopa vastailee niihin (omasta mielestäni täysin asiallisesti) vaikkei tarvitsisikaan. Se, että haluaa lukea jonkun kommentin ilkeänä, ei tarkoita että se olisi ilkeäksi tarkoitettu. Paljon siis kannattaa myös miettiä omaa suhtautumistaan ja kuinka on päättänyt vastauksiin suhtautua. Ei kannata laittaa merkityksiä sanojen taakse vaan lukea teksti ihan vain tekstinä! -Taru

   Poista
  7. Huomaa että pipsa itse kirjoittelee täällä noita puolustelevia kommentteja, koska kaikki on saman sisältöisiä ja täysin samalla tavalla kirjoitettu kuin pipsan kommentit (:

   Poista
  8. Hahha, päivän paras tämä väite että itse kirjoitan noita kommentteja. No oleppa kuule ihan rauhassa siinä luulossa että kirjoitan, jos se helpottaa elämääsi. :)

   Poista
 5. Aiotko myydä Mahinan?

  VastaaPoista
 6. No tämä on paljon parempi kuin se Mahina.

  VastaaPoista
 7. En nyt pahalla kysy tätä mut tykkääkkö provosoida ihmisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tietenkään pahalla. :) Mutta siis en mä provosoi ihmisiä - sille en taas voi mitään jos joku haluaa provosoitua. :)

   Poista
 8. Eiiiiihh!!!
  Isot laukut olalle ja käsivarrelle, pienet laukut crossbodynä... Sano vielä ettet edes ostanut käytettynä ja maksoit itsesi kipeäksi ja myyt tämän viimeistään kahden kuukauden päästä uuden ihanan laukun tieltä, koska tämä "ei vaan ollut sun juttu"... Vaatteet vielä menee, mutta jos uuden merkkilaukun ostat joka kuukausi, ellet useammin niin huhhuh. Aivan kuin tahallasi aiheuttasit hämmennystä, ja saisit kaikki ihmettelemään siivoojan palkallasi ostettuja merkkilaukkuja jne.. Sitten tyrmäät ajatukset jos joku epäileekin että ostaako miehesi sinulle laukkuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun mulle on sanottu että pitäs hommata isompi laukku crossbodyksi kun pikkulaukut näyttää niin tyhmiltä mulle. Eli mitä mä nyt siis voin enää käyttää että ois raadin mieleen? ;)

   Heehhe, kyllä tämän ihan käytettynä ostin enkä maksanut itseäni kipeäksi, enkä ole tätä myymässä. Sulla on ihanat ennakkoluulot. :) Mä en tahallani aiheuta yhtään mitään, mä en voi sille mitään jos joku haluaa näin kamalasti hämmentyä mun ostoksistani. Eikö kukaan vieläkään tunne termiä SÄÄSTÄMINEN? Tottakai tyrmään nuo ajatukset että mieheni ostaa mun laukut koska se ei ole totta. Sillekään en voi mitään jos joku haluaa uskoa toisin ja saa kaikinmokomin uskoakin jos ei kerran totuus yksinkertaisesti kelpaa. :)

   Poista
  2. En oo aiemmin kommentoinut. Lukenut vaan Toki jokainen käyttää rahansa miten haluaa. Mut köyhänä asuntovelkaisena yh:ma ihmetyttää tuo sun toiminta. Mullakin oli joskus enemmän rahaa käyttää itseeni ja tuli osteltuakin tyyliin Lancomen rasvoja . Mulle tuli kuitenkin sellanen ostoskrapula aina.Nykyään menen tosi pienellä kulutuksella. Tuntuu vaan niin epikselle että itse joutuu miettii sitä että mitä sieltä kaupasta ostaa että tulee maha täyteen.Toki jos tuo tekee sut onnelliseksi niin hyvä 😊

   Poista
  3. Juu ei onnannu mun pitkä vastaus julkaisuun. En osaa. Nauri laukuistasi.Tuli vaan mieleen että kauanko ilo uudesta ostoksesta kestää/ Itsekin aiemmin nuorena tyttönä ostelin kaikkea ihanaa. Kun oli varaa. Mutta se ostoskrspuls iski äkkiä. Nyt ei oo varaa ostella ja noi sun laukkuostokset on jotenkin omituisia. Tarkoitan siis sitä että miksi niitä pitää olla niin paljon? No eletään niin eri maailmoissa. Sinä nuori, minä keski-ikäinen kahden teinin yh. 😆

   Poista
  4. Elämä ei ole aina reilua, tiedän. Mäkin oon kokenut aikoinaan sen ajan, et on pitänyt laskea rahoista että saako ruokaa. Mä siis tiedän kolikon toisenkin puolen.

   Niinhän me tosiaan eletään eri maailmoissa, sun prioriteetti on lapsissa - mulla taas itsessäni. :)

   Poista
 9. Oletko koskaan ajatellut, ettet näyttäisikään täällä blogissa kaikkia ostoksiasi? Tai ainakaan kaikkia mekkoja, laukkuja ja sormuksia?
  Oletko koskaan katunut, että olet esillä omalla nimelläsi ja kasvoillasi? Vaikka lopettaisit bloggaamisen niin sinut tunnistettaisiin vielä pitkään missä liikkuisitkin. Eikö se "ahdista" yhtään? Vai haluato nimenomaan olla esillä ja kaikkille tuttu?

  Olisi mukavaa, jos välillä olisi enemmän postauksia liittyen eläntapamuutokseesi. Itselläkin on aihetta sellaiseen, mutta pitäisi jostain saada alkupotku :) Ja onnistumisista on kiva lukea, myös niistä hankalista päivistä ja kuinka siitä selviää.

  Reipasta syksyn alkua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäs sitä tietää oonko mä kaikkia näyttänytkään? ;)

   Kyllä mä täällä suurinpiirtein kaiken esitän koska kyllähän ne aina joku näkee ja raportoi eteenpäin. :) Niin mitäpä sitä suotta piilottelemaan, ainakaan ihan kaikkea. ;)

   En ole koskaan katunut että olen liikkeellä omalla nimellä ja kasvoillani. Seison tällä tavoin 100% tekojeni ja sanojeni takana. :) Ei minua se ahdista että mut tunnetaan, vaikka onhan tässä se negatiivinenkin puoli mutta sen tiesin kyllä alottaessani vaikka en silti ajatellut että ihan tällaiseksi menisi.

   Elämäntapamuutokseen tulee kerran kuussa raportointi, on siinä ongelmistakin ollut mutta ei isommin koska mitään isompia ei ole vielä ainakaan tullut eteen. Useammin en viitsi siis kirjoittaa koska ei tästä ihan joka viikolle aihetta löydy. :)

   Poista
 10. Tämä on ihana laukku!

  VastaaPoista
 11. Mua häiritsee laukut, joita ei suljeta vetoketjulla...se on tässäkin vikana, vain yksi neppari ilmeisesti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa kaks nepparia. :) Mua kans häiritsee jos ei ole vetoketjua. Esimerkiksi LV Neverfull. Mut tässä Effiessä en ole kokenut ongelmaksi.

   Poista
  2. miksi vetoketjuttomuus on ongelma neverfullissa muttei tässä mulberryssä?

   Poista
  3. No kun neverfullia ei saa millään tavalla kiinni, mulberryssa on kuitenkin kaksi nepparia jolla suuaukon saa kiinnemmäs.

   Poista
  4. minkäslaisia feikkejä neverfulleja sinä olet nähnyt, on niissä klipsi, jolla laukun saa kiinnemmäs sekä sivuissa kiristysnauhat, joilla suuaukkoa saa pienemmäksi(;

   Poista
  5. Ihan aidon olen liikkeessä nähnyt, ja sen perusteella voin sanoa että Effie menee enemmän kiinni kuin Neva. :) Mut nääkin on makuasioita. :)

   Poista
 12. No tämän laukun kelpuuttaisin itsellenikin, tyylikäs. Mutta crossbody hieno laukku menee kyllä hukkaan, näytät parkkipirkolta tai postinjakajalta. Minä olen ainakin jo ihan pihalla omistamistasi laukuista, kun olet niitä ostanut ja myynyt, joten voisitko laittaa kuvan kaikista. Jalkaan tyylikkäät mustat saapikkaat ja se musta huivi kivan syystakin kanssa, niin olet kuin uusi nainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tyylikäs ja onhan se kiva, että voi kantaa molemmilla tavoilla. Itse tykkään just crossbodyna kantaa. :) Hmm... ehkä jonkun tuollaisen kuvan voisinkin ottaa, kiva idea. :)

   Poista
 13. Joo, ei crossbody! Nahkalaukku kuluu tuolla lailla paljon nopeammin, kun se liikkuu ihoa vasten. Ihan käsilaukkuna pitäisin. Onko laukussa vetoketjua vai onko se ihan avonainen? Myytkö Mahinan pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuohon en nyt sanoisi noinkaan koska onhan mulla nuo Furlankin pikkulaukut nahkaa ja ne on tarkoitettu nimenomaan crossbodyksi, eivätkä ole menneet miksikään - ainakaan tässä muutamassa kuukaudessa. :) Enkä mä ala tommosia pelkäämään, käyttötavaraksi on ostettu. Joten saa kulua mutta kunhan nyt kauemmin kestäis kuin vuoden. :) Ja luultavasti kun tämäkin on jo muutaman vuoden vanha. :) Tätä voi siis käyttää olalla tai crossbodyna, ite tuolla viimeisellä tavalla enimmäkseen mutta varmasti tulee vaihdeltuakin. :) Ei ole vetoketjua, siinä on kaks nepparia jolla sen saa kiinnemmäs. En myy Mahinaa. :)

   Poista
 14. Tuota noin... Jos on muoti ja laihdutusblogi niin eikös niistä asioista kerrota sit? :)

  VastaaPoista
 15. Käytät siis säästösi useampaan merkkilaukkuun vuodessa keskimäärin ~200e/kpl mieluummin, kuin että säästäisit esim. ulkomaanmatkaan johon miehesi kanssa voisitte lähteä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me ihmiset ollaan erilaisia. Toiset säästää matkoihin, toiset vaikka asuntoon, toiset autoon, toiset merkkivaatteisiin ja laukkuihin. Se on ihan mistä kukin tykkää. :) Mä oon tykännyt panostaa noihin laukkuihin. :)

   Poista
  2. oletko ano tyhmä?? Kaikkia ei ulkomaanmatkat EDELLEENKÄÄN kiinnosta, eikä tarvitsekaan. Varsinkaan jatkuvasti. Joitakin ei pätkääkään.

   Poista
  3. Ano 0.43? Miksi vastaat Pipsan puolesta Pipsan omassa blogissa? Mun ymmärtääkseni Pipsaa kiinnostaa matkustaminen, kuten vaikkapa Norja, sekin on ulkomailla.. Matkailu ei vaan ole välttämättä niin kauhean kallista, etteikö työssäkäyvä voisi sinne piipahtaa säästämättäkin.

   Poista
  4. No eipä meitä ne ulkomaanmatkat niin paljoa kiinnostakaan. Että siinä mielessä anonyymi 0.43 on oikeassa, kaikkien ei ole päästävä ulkomaille. :) Musta se ei ole paha asia jos ei halua ulkomaille, kuin e myöskään sekään että haluaa sinne. Makuja on monia. :)

   Poista
 16. Varmaan on kyse aivan yksittäisistä ihmisistä, jotka anonyyminä yrittää sinua loukata ja lähettävät useita viestejä. Hienosti ja asiallisesti vastaat silti :) tsemppiä ja kiitos hyvänmielen blogista! Laukkukuumetta pukkaa itselläkin!

  VastaaPoista
 17. Tyylikäs laukku. Musta helppo yhdistellä monenlaisen takin ja paidan kanssa. Mullekin kelpais. Mutta turha näin opiskelijan uudesta laukusta haaveilla :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tyylikäs ja sopii moneen, koska musta. :) No jos helpottaa, niin en minäkään opiskelijana tämmöisistä haaveillut. :)

   Poista
 18. Heh, mullakin on ollut Effie ja oli se ihan kiva. Nykyisin tykkään ryhdikkäämmistä laukuista ja mahdollisimman yksinkertaisista. Ne on silmääni tyylikkäimpiä. Sun laukuista mun suosikki on siksi se musta Furla. Voisin ostaa sen omaan kaappiini koska vain, hyvä työlaukku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas hauska sattuma. :) Ryhdikkäät on nyt muotia, mutta ite tykkään tämmösestä lötkömmästäkin.

   Poista
 19. Minäkin olen pitempään ihmetellyt sun ostohysteriaa , olen ajatellut etten kommentoi, mutta nyt on kyllä ihan pakko.
  Mistä se johtuu ?Uudesta elämäntaparemontista?
  Minä olen suht hyvin tienaavaa n.4000€ / kk puhtaana käteen , mutta ostan laukkuja n.2-vuoden välein viimeksi heinäkuussa 2015 ( se olikin ensimmäinen merkkilaukkuni guess)Meillä ei ole asuntovelkaa ja ihmettelinkin miten sinulla on varaa koko ajan ostaa uusia vaatteita , laukkuja ym.
  itselläni on 2 sinun ikäistä tytärtä , heillä sinun kanssa suht samankaltaiset tulot , mutta ei puhettakaan , että ostelisvat noin paljon kuin sinä.En ymmärrä???
  Vastaa Kiitos asiallisesti , äläkä ylimielisesti , koska vinkkejä otetaan vastaan !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tutustumaan preferenssiteoriaan. :)

   Poista
  2. Mä mietin pitkään vastaanko tähän mitään, koska en voi tietää minkä lasket ylimieliseksi vastaukseksi mut kokeillaan. Sanon kuitenkin etukäteen ettei tämä ole ylimielisesti sanottu jos vaikka sellainen fiilis tästä tulee.

   En tiedä mistä tämä johtuu, vaikka olenhan mä jo pitemmän aikaa laadukkaimpia laukkuja miettinyt ja se innostus lähti siitä ekasta, toukokuussa olleesta Helsingin reissusta. Voidaan me silti ajatella että se on tuosta remontistakin. En voi tietää miten sä käytät rahojasi joten en voi sen enempää tässä nyt autella. :)

   Poista
 20. Mitä sun miehes on mieltä siitä, että ostat näin hurjaa vauhtia kalliihkoja laukkuja (+koruja/vaatteita) ?
  Olen itse hyvin toimeentuleva, mutta mieheni ei siltikään katsoisi hyvällä, että jatkuvasti ostelisin kallista tavaraa. Ja muutenkin jo itteeni vaivaa jos välillä tulee hankittua useampia kalliita juttuja kuukaudessa, niinkuin nyt on lapsille pitänyt hankkia syys/talvivarustusta kokonaan uusiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on valintoja täynnä. Jos itket sitä, että lapsille pitää ostaa, niin olisiko sitä kannattanu miettiä silloin kun lapsen päätit hankkia..?

   Poista
  2. Ihan kauheeta et joku joutuu miettimään mitä mies ajattelee ostoksista. "mieheni ei katsoisi hyvällä". Varsinkin jos oot hyvä tuloinen

   Poista
  3. Nimenomaan. Todella outoa tulla tänne valittamaan, jos tuntee syyllisyyttä jo lapsille ostetuista vaatteista. Pipsa on luonnollisesti melko erilaisessa elämäntilanteessa, ja voi selvästi ostaa käytettyjä laukkuja ilman syyllisyyttä. Ja miksi ihmeessä miehellä pitäisi olla jotain sanottavaa omilla varoilla hankittuihin ostoksiin? Ihme kommentteja kyllä täällä, syyllistämistä ja valitusta omasta tilanteesta... Enemmän olisin huolissani monien anonyymien elämästä kuin Pipsasta.

   Poista
  4. Pipsa on itse kertonut, että maksaa puolet perheen yhteisistä kuluista (niitä käsittääkseni mm. asuminen, ruoka, vakuutukset, kiinteistöverot, muut kotiin/talouteen/kissoihin ym. liittyvät hankinnat jne.)

   Siis on ihan Pipsan oma asia, mihin hän käyttää ylijäävän rahan. Jos laukut ja sormukset ovat Pipsan juttu, niin se ovat Pipsan juttu.

   Sitä paitsi Pipsa vaikuttaa olevan hyvinkin säästeliäs ja harkitsevainen muissa ostoksissaan.
   Esim. vaatekulut, kosmetiikkakulut, omat harrastuskulut ym. vaikuttavat tosi pieniltä.

   Ja pienenä anekdoottina Pipsan harkitsevasta säästäväisyydestä muistan huulirasvan (taisi olla se BaByLips), josta Pipsa kyseli tarkkaan blogin lukijoiden kommentteja ennen kuin ryntäsi ostamaan sen.

   Poista
  5. Mulla on omat rahat joilla saan tehdä mitä haluan, sen jälkeen kun olen maksanut tärkeimmät kulut ensin pois. Mulla ei ole lapsia jotka vetäisivät rahaa itseensä kuin musta aukko, joten ehkä siitäkin syystä rahaa jää enemmän ja olen aina osannut toimia rahan kanssa niin ettei ole ollut ongelmia. Elämä tosiaankin on valintoja täynnä.

   Poista
  6. Lapset eivät suinkaan vedä rahaa itseensä kuin musta aukko. Huomaa, että sulla ei ole lapsiperheasioista juuri tietoa.

   Poista
  7. Niin enhän minä mitään tiedä, muuta kuin sen mitä olen lukenut ja kuullut. :)

   Poista
  8. Kyllä on törkeä sävy näissä Pipsan vastauksissa..

   Poista
  9. Luin Pipsan kommentit kolmeen kertaan, enkä löytänyt millään mitään törkeää - suorapuheista kylläkin, mutta se on eri asia. Missä ne törkeydet on?

   Poista
 21. Miksi et panosta asuntoon, joka on teidän yhteinen juttu? Ja etkö aio esitellä uutta kotianne ollenkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olemme tänne panostaneet sen verran kuin haluamme. Me emme halua kodista samanlaista kuin jonkun lehden keskiaukeamalla on. Vai pitäisikö mun panostaa asuntoon ihan vain teidän takianne? Eikö se oli valehtelua? Ja ei, en aio esitellä kotiamme.

   Poista
  2. Lehden keskiaukeamakodit ja kodikkaat kodit eivät ole sama asia.

   Poista
 22. Ja toiset vaan säästää :) että sukulaiset saavat tapella perinnöstä. Mä tykkään sun siistä isosta Furlasta eniten :) Koska eihän tässä ole nyt kysymys siitä mistä Sinä tykkäät?

  Sinua seurannut muutaman vuoden ja (teet muuten liian vähän postauksia) mulle sopiva tahti olisi 1 tunnissa eli tykkän sinun tyylistä tosi paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, toiset säästää, toiset käy töissä ja toiset saa perintöä. :)

   Iso musta Furla on ihana, tykkään kans siitä. :)

   Valitettavasti en voi tehdä postauksia kerran tunnissa, se olisi mahdotonta. :)

   Poista
  2. Oi perjanta sentään :) mahdotonta ? Yritin vain sanoa, että kiitos tuot iloa mun elämään :)

   Poista
  3. Onhan se mahdotonta, koska nukkuakin pitää ja töissä käydä + muutakin touhuta. 24 postausta vuorokaudessa on sula mahdottomuus. :)

   Poista
 23. Ostatko mistä nuita laukkuja tai myytkö itse jossain foorumeilla?

  VastaaPoista
 24. Onko tää blogi muuttanut tyyliään kun musta täällä oli ennen paljon muustakin kuin laihduttamisesta ja shoppailusta? Siis ootko Pipsa tarkoituksella muuttanut tyyliä tähän suuntaan? Mutta eipä se haittaa,kiva näitäkin lukea vaikka en itse en juurkaan osta kalliita laukkuja tai vaatteita. Kiva kuitenkin saada tyylivinkkejä :) Mut kiva seurata ja ihan huippuosio on tää kommentointi puoli. Tää on kans hyvä ja kiva että jaksat julkaista vastailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se varmaankin on muuttunut, mutta en mä sitä tarkoituksella ole tähän vienyt. Se on mennyt siihen ihan itsellään.

   Poista
  2. Onko lukijoita nykyään vähemmän?

   Poista
 25. herranjestas eikö jokanen saa ostaa mitä haluaa ja käyttää rahansa miten haluaa? jos tahtoo erilaisia laukkuja, eikä aina joka päivä samaa veskaa kuluttaa niin so what? ihana tuo sun uus laukku ♥

  VastaaPoista
 26. Laukku on upea, ja ihanan värinenkin! Olet tehnyt vain järkeviä ostoksia tähän asti, ja rahat on myös hyvässä turvassa merkkilaukuissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin laukkuihin saa varastoitua rahaa tukuittain :D

   Poista
  2. Juu, noissa laukuissa on ihan tukuttain 500 euron setelipinoja. :)

   Poista
 27. Nämä kommentit on niin hauskoja :D Varmasti lopetat nyt laukkujen ostelemisen kun anonyymit niin käskee, haha :) Jokainen elää sitä omaa elämää parhaaksi katsomallaan tavalla. Kiva laukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä osa on sellaisia että niistä saa päivän parhaat naurut. :) Juu enkä ole lopettamassa vain koska joku anonyymiryhmä niin sanoo. :) Mä tässä just mietin että vaihtaisin mun LV huivin vähän pienempään kun en osaa käyttää noin isoa.

   Poista
  2. Eli sekin oli sitten hutiostos.

   Poista
 28. Kyllä Pipsa nyt pahan pisti,meni ostamaan taas laukun,eikä täältä kysyny lupaa. Voi meitä ihmisiä kun tuo kateuden synti riivaa. Kaipa hänen on mentävä stailistille,niin pitäis veskoja oikein ja jopa saattas seisoa sopivasti.
  Onkohan nyt tullu kenen epäilijän mieleen et Pipsa voi saaha vaik tästä blogin pidosta rahaa,tai entä lottovoitto,jestas. Niin,lottovoittoko kun ei millään näytä kotiaan. Oishan siinä kodissakin mollaamista joillekkin.
  Mutta,minusta on hyvä kun hän hemmottelee itseään. Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 29. Suunnitteletko opiskelun aloittamista? Mikä ala kiinnostaisi tai kiinnostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mitään uutta, lähinnä mietin tietotaitojen päivittämistä.

   Poista
  2. Voisit perustaa vaikka osto- ja myyntiliikkeen, sen pyörittämiseen sulla
   olisi jo tietotaitoa rutkasti:).

   Poista
 30. Osta Pipsa ihan niin monta mekkoa ja laukkua kuin haluat :) omat ovat rahasi. Oli hullua tai ei. Siinäpä sitten saadaan nauraa jos Pipsa vielä joku päivä joutuu keppikerjäläiseksi kun kaikki rahat meni laukkuihin. Mutta uskon, että osaat sen verran järkevästi rahoja käyttää ettei näin käy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ostetaan koska en ole vielä tähänkään mennessä antanut kenenkään tuntemattoman sanella mitä mä saan omilla rahoillani, omassa elämässäni tehdä. :)

   Poista
 31. Tosi kaunis. Oikeastaan eka josta voisin itsekin pulittaa enemmän. Hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyl ollut. Tykkään laukuista jotka jättää kädet vapaiks. :)

   Poista
 32. Tää on paras kaikista! Tykkään :)

  VastaaPoista
 33. jokainen ostaa mitä lystää,mutta kyllä kannattaisi noin yleisellä tasolla vähän miettiä tällaista kulutus/ostorumbaa ja mua kyllä alkaa kyllästyttämään noi laukkuostokset tai ei ehkä niin jos joskus ois joku halpislaukku,kirpparilöyty vaikka :) postaa joskus jostain sisustusjutusta,lampusta,taulusta tms

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin että halpislaukku olisi OK esitellä mutta ei kalliimpaa laukkua?

   Poista
 34. Täällähän joitakin närästää Pipsan ostokset. Eiköhän meistä aika moni (minä ainakin) osta ja pidä jostakin "turhasta", joka muista ehkä tuntuu omituiselta. Tosin mielestäni turhaa ei ole olemassakaan. Jos se tuo hyvän mielen, niin sehän on paikkansa ansainnut. Siitä huolimatta, ettei se elintärkeä ole.
  Minäkin laitan muutaman postausvinkin. Olisi mukava lukea käsien- , jalkojen-, tai kasvojenhoitorutiineistasi. Hiusten hoidosta vähän kirjoittelitkin jo Yves Rocherin yhteistyöpostauksessa. Myös kotijutut aina kiinnostaa, vaikkakin ymmärrän ettet halua kotia sinällään esitellä. Kuitenkin jotain pientä juttua olisi mukaava lukea:) Syysterveiset Oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää noita ehdottamiasi miettiä saisiko niistä aikaiseksi jotain kivaa.

   Poista
 35. Minusta olisi mukavaa kuulla blogissasi enemmän erilaisista tunnetiloistasi. Eli miltä aina arjessa erilaiset asiat tuntuu: iloista, suruista, vihastumisista, rakkaudesta jne. Kaikenlaisista tunteista asioita kohtaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pitää pistää korvan taakse, tuollaiset ei vain ihan tuosta vain tule.

   Poista
  2. No aiemmin kyllä kirjoittelit avoimemmin tunnetiloistasi. Välillä olisi kaikkien osteluiden välissä kiva lukea jotain syvällisempää.

   Poista
  3. Aiemmin oli aiemmin - nykyisin se ei enää luonaa samalla tavalla.

   Poista
  4. No aiemmin se olikin sellaista harmitonta "hömpänpömppää", mutta kuitenkin aitoa. On todella harmi, jos se, että blogista on tullut suositumpi estää sua jotenkin kirjoittamasta niistä asioista mistä oikeasti haluaisit. Siis tällä tarkoitan kaikenmaailman stalkkereita yms hulluja. Ymmärrän senkin, mutta sääli se silti on.

   Poista
 36. Heippa. Kivoja laukkuja joo, mutta minä en henk.koht ymmärrä eroa aidon merkkilaukun ja tavallisen marketista, tai vaikka hm:ltä ostetun välillä. En erota onko jonkun laukku maksanut 10€ vai 1000€. Voitko kertoa miksi kannattaa ostaa merkkilaukku? Minusta jälleenmyyntiarvo ei ole syy.
  Hyvää syksyn jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämäkin asia on kyllä jo kerrottuna tuolla aikaisemmissa laukkupostauksissa mutta tämän kerran kerron tähän.

   Ostin 1000e laukun 10e sijaan siksi että se 1000e laukku kestää käytössä paremmin kuin sen 10e laukku. Ja täten myöskin kuormittaa vähemmän maapalloa. Mun viimeinen niitti oli kun 80e nahkalaukku meni ja hilseili itsensä tosi pahaan kuntoon 6kk käytön jälkeen. Olin siihen ostanut liikkeestä suoja-aineenkin kun myyjä sitä suositteli. Ja slti siinä kävi noin. Voihan sitä olla, että jotkut halvemmat laukut kestää ihan hyvin mutta itelläni ei ole yksikään laukku kestänyt vuotta kauempaa. Jos on ollut joka päiväisessä käytössäni. Joten halusin nyt panostaa laadukkaampiin laukkuihin koska oletan että nämä kestävät vähän kauemmin. Ja ei, ei se jälleenmyyntiarvo ole syy. :)

   Poista
 37. Mä kyllä samaistun Pipsaan tässä, että elämä todella on valintoja täynnä. Me panostetaan kaikki ylimääräiset rahamme matkailuun ja sitä eivät muut ihmiset tunnu ymmärtävän. Monet kyselee miksi emme laita samaa rahaa talon remontointiin. Yhdellä Thaimaan matkalla kahdelle saisi kuulemma jo uudet keittiön kaapit. Noh, meitä ei kiinnosta kuinka hienot kaapit meillä on vaan nautitaan mielummin drinksuja auringon alla toistemme kainalossa.
  Mun pointti on se, että mikä on toiselle tärkeää, ei ehkä ole se mitä minulle.
  Meillä saattaa tapetit repsottaa ja listoja on irti siellä täällä, mutta me nautitaan elämästä omalla tavallamme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, elämä on valintoja täynnä ja mun mielestä se on hupsua valittaa toisen valinnoista. En mäkään valita muiden valinnoista, tosin mulla on käytöstavat ja maalaisjärki päässä. :) Jokainen taaplaa tyylillään. :)

   Poista