23.10.2015

PipSan Porinat 16-2015                   

MUKAVAA VIIKONLOPPUA !
T. PipSa ja Sulo (+muu jengi)


16 kommenttia:

 1. Eikö teillä ole keittiön seinillä mitään?

  VastaaPoista
 2. Äänestysaikaahan (Blog Awards) on vielä pari päivää!

  VastaaPoista
 3. Onko teillä keltaiset seinät keittiössä? :) Me asutaan vanhassa puutalossa ja täällä on puolipaneelit ja sit valkoset se yläosa. Oon miettiny, että oiskohan liian "pirtee" jos maalais ne paneelit valkoseks ja sit ne yläosat keltasella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä nuo ihan keltaiset taida olla mutta jotain sivä värisävyä suuntaavaa. :) Ja miksei tuollainen sopisi, keltaista kun on monenlaista. Ehkä neonkeltainen vois olla turhan pirtsakka ;)

   Poista
 4. Tämä sun blogisivu on ihan valtavan raskas, kestää ladata ikuisuudet, vaikka nettinopeus on nopea. Voisiko jotain noita erikseen latautuvia palikoita karsia, tai edes poistaa monta päällekkäistä layouttia? Tämä kun lataa ensin yhden otsikon, sitten toisenlaisen, sitten lopullisen. Tällaiset raskastuttavat sivustoa ihan tuhottoman paljon, ja harvoin tulee enää avattua koko blogia, vaikka sisältö kiinnostaisikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tiedän tämän bugin mutta en ole pystynyt asiaa korjaamaan kun tuolla muokkaussivulla se ei näytä mitään ongelmaa. Olen tästä jo aikoinaan blogissakin pyytänyt apua, mutta ei ole kukaan osannut auttaa. Eli korjaisin tuon jos osaisin. :) Ja tässä on siis vain kaksi layouttia, tämä mun valitsema ja sitten tuo omituinen joka ilmestyy aina välillä - ei ihan aina. Näen sen omankin koneeni kanssa aina välillä.

   Poista
 5. Tosi kivat porinat olit tehnyt ja näin Poriakin vähän. Tykkään kun olet niin luonnollinen ja iloinen. Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva video ja pitkä, katsoin useammassa erässä eri päivinä. 😊

   Poista
  2. Kiva, ja erissähän nuo pidemmät kannattaa melkeen katsookin. :)

   Poista
 6. Jee, pitkästä aikaa porinat ja vielä pitkät! Kiitos :)

  VastaaPoista
 7. Jee, porinat on mun suosikkeja! Kiva kun jaksoit tehdä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät ja nyt oli myös kiva tehdä. Täytyykin tässä miettiä miten tuon porinoiden teko onnistuu jos teen useammin blogiakin.

   Poista