12.11.2015

En yleensä välitä testeistä mutta...


...tämä testi oli ihan pakko tehdä kun uteliaisuus nousi sen verran ylös. Sanon sen nyt että toi mun uteliaisuuteni vie mut vielä joskus pahaan paikkaan - se on sen nimittäin jo tehnytkin kun olin lapsi. Mä eksyin oudossa paikassa ja menin pieneen paniikkiin mutta kun sain koottua itseni niin löysin takaisin ihmisten pariin.

Bongasin tosiaankin tällaisen Dr. Philin persoonallisuustestin kun kaverini linkkasi sen facebookissa seinälleen. Mä en yleensä tee tällaisia testejä mutta kun töissä oli tylsää ja mua alkoi toki pikkuisen kiinnostamaan että mimmonen mä oon persoonaltani, niin tekaisin tämän testin ja ajattelin sitten jakaa sen tänne blogiinkin.

--Tästä testiin--

1. B (4 pst)
2. C (7 pst)
3. C (5 pst)
4. C (2 pst)
5.A (6 pst)
6. B (4 pst)
7. C (4 pst)
8. A (6 pst)
9. C (4 pst)
10. F (1 pst)En ole vielä itse laskenut mitä tuosta sain joten toivottavasti en ole mikään psykopaatti (heheheh) mutta jotenkin en usko siihen. No mutta mä sain siis yhteensä 43 pistettä ja käyn just lukemassa mitä mä sain vastaukseksi. Edelleenkään en usko olevani psykopaatti, tosin en tiedä onko se edes vaihtoehtona. Toivottavasti ei.

Mä sain: "41 - 50 pistettä: Muut näkevät sinut raikkaana, eläväisenä, charmikkaana, hauskana, käytännöllisenä ja aina kiinnostavana. Olet usein huomion keskipisteenä, mutta et anna sen nousta päähäsi. Sinut koetaan kiltiksi, huomaavaiseksi ja ymmärtäväksi, joka nostaa aina muiden mielialaa. "

Onkohan näin? Tämä on ehkä huono kysyä näin blogissa kun ette tunne mua ihan täysin vaikka oma itseni olenkin täällä aina kirjotellessani ja parhaiten se persoona näkyy noissa mun Porinavideoilla. Tosin tuon huomion keskipisteenä olemisen lyttään ihan täysin, mä en ole sellainen enkä edes tykkää olla. Että pikkusen meni pieleen vaikka muuten tuo taitaa liipata läheltä. Tai kysytään nyt, että mitä mieltä te olette - osuuko joku noista muhun?


5 kommenttia:

 1. Uskotko horoskooppeihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sillä tavalla, mut on niitä joskus hauska lukea. :)

   Poista
  2. Luonnehoroskoopit on ihan eri asia kuin lehdissä olevat huuhaat.

   Poista
 2. tosi upeat kuvat!

  VastaaPoista