2.11.2015

Lyhyesti sanottuna - Viikon aloitus!


Mulla oli tänään hammaslääkäri, vihdoin ja viimein - tuota oon saanutkin odottaa (5kk) ja kaikki meni hyvin. Yksi pieni reikä sieltä sitten löytyi vaikka odotin useampaa joista ainakin yhtä luulin todella isoksi. No hyvä näin! Tarkistusaika pitää vielä tilata ensi kesälle jossa sitten otetaan nuo vinohampaan hammaskivet pois sekä muutenkin tsekataan hammaskalusto paremmin. Taas sain hammaslääkärin hämmennyksiin kun totesin etten tarvitse puudutusta, en ole koskaan tarvinnut koska ei se juurikaan paikkaus juurikaan satu. Neulakammoisena totean, että se puudutuspiikki sattuu enemmän. No plussaa siitä että sain odotella puolisen tuntia ja sain samalla lueskella Aku Ankan lehtiä. Mä en varmaan koskaan lopeta niiden lukemista, eli aina kun tulee mahdollisuus lukea ni täähän emäntä lukee.


Halloween viikonloppukin sitten meni - juhlitteko te Halloweenia mitenkään? Me ei juhlittu mutta käytiin hautuumaalla ihastelemassa sitä kynttilämerta. Siinä kun ois ollut vielä lunta, niin tunnelma olisi ollut mahtava. No jouluaattona sitten, pitää vain toivoa että sillon on lunta maassa. Viikonloppuna siirryttiin myös marraskuun puolelle - sieltä se jouluaattokin lähenee. Mä olin tänäkin viikonlopun kalastusleskenä kun mies oli kalassa - mähän oon oman vapani heittänyt talvitelakalle jo hetki sitten. Ens keväänä sitten taas! No ei haittaa olla kalastusleski kun olivat kalastuskaverin kanssa saaneet upeet haukisaaliit - 2kg ja 6kg hauet. Niistä saa loistavat kalapaistit!


Pakko jakaa nämä asukuvat tänne vaikka ovatkin jo melkoisen vanhat enkä nähtävästi saanut näitä blogiin saakka silloin kun vielä tuolla rivarissa asuttiin. No, mottoni tässä on että parempi myöhään kun ei milloinkaan. Mähän nyt muutenkin käyn tuossa noita mun 100 kuvakansiota läpi koska tuli jo viime viikolla todenneeksi, että ne sisältää aivan älyttömästi kuvamateriaalia mikä ei ole päässyt julkisuuteen. Mutta takaisin tuohon kuvan mekkoon - mekko ei siis ollut tänään päälläni eikä tule koskaan enää olemaankaan, koska olen myynyt sen jo eteenpäin. Myin sen koska mulla meni ensinnäkin hermot noihin glittereihin mitkä kuvassakin näkyy. Alunperin ajattelin että ne lähtee pesussa pois. Sitten tämä myöskin kävi yläosasta sen verran isoksi että tein myyntipäätöksen. Jos noita glittereitä ei olisi ollut, niin en sitten olisi varmaankaan myynyt. Nätin sininenhän tuo mekko oli mutta tehtyä ei saa enää tekemättömäksi mutta tuollainen sininen mekko multa kyllä puuttui - mulla kun pitää olla sateenkaaren värit tuolla vaatekaapissa. Hahahah, ei sentään mutta kiehtova ajatus se kyllä olisi. Nyt vaan kun kuvia katsoo niin voi järkky noita hiuksia, ei sitten yhtään sovi mulle tuo lyhyt malli - ehkä sitten jos hiukseni ei olisi noin vallattomat. Ja voi apua, mihin tuo toinen tissikin on matkalla - kohti maata. No ei onneks enää!


13 kommenttia:

 1. Kyllä toi pituus sopii sulle tosi hyvin mielestäni, mutta sopii kyllä pitemmätkin. Hitsi kun olisi joku joka suostuisi lähtemään mun kanssa kalaan. Olis niin kiva tehdä ruokaa ihan itse napatuista vonkaleista. Ihan niinku koukkuun mitään tarttuisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaiketi on makuasia, mut ite en jotenkin tykkää ainakaan noiden kuvien hiuksista. Joten niin homssuisen oloiset, kun on tuollaiset vallattomat. Mä voin lähtee seuraks. :)

   Poista
 2. Ja minä kun juuri aioin tulla kirjoittamaan, että kiva kun olet käynyt kampaajalla. Paljon parempi tukka noin! Lyhyenä siistimpi ja tuuheamman näköinen, saa olla vallatonkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ole käyty kampaajalla ei. :) Makuasia kaiketi mut ite en tykkää. Enemmän tykkään pidemmistä. Et ei ihan noin lyhyt, vaan inasen pidempi. Ni ei ois sillo ihan niin vallaton. :)

   Poista
 3. Sulle sopii mun mielestä paremmin kylmät hiusvärit kuin tuollainen punertava. Ja tuo mekko on ihan pirteän sininen, mutta näyttää glittereineen päivineen tosi halvalta (vaatteen ei tarvitse silti olla kallis, näyttääkseen hienolta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopiihan nekin juu. :) Pirteä se tosiaan on väriltään mut nuo glitterit oli vähän turn off. :)

   Poista
 4. Minustakin tässä hiusten malli on parempi kun nykyään, tämä lyhyempi näyttää paksummalta ja kivalta näin jo pelkästään ihan auki jakauksen kanssa :) Pidempää tukkaasi pitäisi jotenkin föönailla, kihartaa tai kiinnittää, jottei se pelkästään roikkuisi litteänä päätä pitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhyempi tukka on kyl siitä kiva, et sitä ei saa kiinni - ei väkisinkään. :) Mut en silti tykkää tuosta hiuspituudesta, et saisi olla inasen pidempi. Ja nyt kun oon kovalla vaivalla kasvattanut tätä, ni ei oikein haluaisi pätkäistä kokonaankaan pois.

   Poista
 5. Oon samaa mieltä että nykyinen hiusväri ei kyllä oo paras mahdollinen. Eikä myöskään pituus, on aivan liian pitkä, koska sun hiukset näyttää melko ohuilta. Ja kun pidät ponnarilla niin menee ihan päätä myöden, eikä näytä isolla ihmisellä hyvältä, Ja jos taas on auki niin sun hiukset näyttää tosi rasvaisilta ja luiruilta :( Lyhyempi pituus saa hiukset näyttämään hieman tuuheammilta ja kehystää kasvot kauniimmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, kun mä oon nimenomaan halunnut kasvattaa et sais pitkät hiukset. Ku ei tuo kuvan pituuskaan mun mielestä toimi, et pitäs olla hitusen pidemmät mut ei paljoa. Nykynen väri on mun oma väri, et kiitti vaan. ;) No ei vaiskaan - paras väri mulle on semmonen hitusen vaaleampi kuin oma värini tai sitten punainen. :) Mut punaisestahan me tiedetäänkin jo, ettei ole kovin helppo ylläpidettävä. :) Ainakaan mulla. :)

   Poista
 6. Toi lyhyempi malli sopisi kyllä mutta ei tuolla viimeistelyllä, onneksi oli vanhoja kuvia! :D Vähän liian tätimäinen viimeistely siis, näkisin sinulle jotain hieman trendikkäämpää. Esim. Tyvestä kohotettu mutta suoristetut latvat ja pituudet jotka hieman taipuvat mielummin sisäänpäin, kevyesti siis. Ja pituus voi olla sivuilta se mikä sinulla nyt on mutta takaa hieman lyhyempi ja keveämpi. Toisin kuin joku mainitsi niin lämpimät sävyt sopivat sinulle hyvin, esim.strawberry blonde. Googlaa strawberry blonde long bob. Siinä sinulle täydellinen väri ja leikkaus! :) t.parturi-kampaaja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ota toki huomioon että tämän postauksen kuvat ovat vanhat, eli siis en ole näissä suoraan parturista tullut ja sen kyllä luulisi näkevänkin. :) Ja tuolla tavalla mitä ehdotit, niin on alunperin parturissa tehtykin, mutta kun en itse niitä sitten enää laita sillä tavalla, niin no, kuvissa on sitten tulos. :) Väri on kiva mutta tällä hetkellä en ole ajatellut värjätä hiuksiani, jos leikkaus tulee kyseeseen nini tuo voisi ehkä olla, tai sitten ei. En tiedä. :)

   Poista
 7. Sinulle sopii sininen väri. Minkä värisistä vaatteista et pidä ?

  VastaaPoista