20.11.2015

PipSan Porinat 20-2015


               


36 kommenttia:

 1. No nyt oli vähän tylsät porinat, kun suurin osa ajasta meni tuohon tukkajutusta puhumiseen, jopa kahteenkin kertaan. Et sä kertonut juuri mitään. Älä ota noin itseesi kommenttikeskusteluista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt oli tämmöiset ja halusin vain tuoda ilmi että se tietty hiuskeskustelu ahdisti, koska alkoi tuntua siltä että musta haluttaisiin muokata jotain muuta kuin mitä olen. Luoda mut näyttämään sellaiselta mikä hyväksyttäisiin paremmin, ehkä?

   Poista
 2. Pipsaseni, se että "vatvot" tukka-asiaa ja kommentteja niin paljon viittaa siihen, että et kaikesta huolimatta ole " sinut itsesi kanssa". Fanisi hyväksyvät sinut; naiset vaan nyt yleensäkin vinkkaavat toisilleen ulkonäköasioita, se on ihan normia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä sitä ihan noin ajatellut, koska mä mielestäni olen kyllä sinut itseni kanssa mutta nyt musta vain alkoi tuntumaan tuolta että mun pitäs olla toisenlainen. Aina hiukset ojennuksessa ja noin. Ja kuten sanoin, vinkkaukset eivät mua siis ahdistaneet vaan ne muut kommentit tästä hiusaiheesta.

   Poista
 3. Mä teen mokkapaloja ja jaan pellillisen 20 palaan. Minkälainen resepti sulla on, jos pellillisessä olisi yli 8000 kcal?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan vaan netistä otettu reseptin jonka laitoin kiloklubin sinne ruokajuttuun jolla pystyy laskemaan. Jotenkin tuo 8000kcal kuulostaa kyl tosi isolta, että herää kyllä epäilys että jäiköhän joku ainesosa suureksi.

   Poista
  2. Katsoin eli mulla on valmistusaineet 9:lle ja sen mukaan yksi pala olisi siis 642kcal. Pistin siihen nyt 20:lle niin siinäkin yhden palan kalorit on 289kcal ja se on aika iso kalorimäärä niin pienestä palasta. Joten edelleen sitä mieltä että kaloripommi ja ei kannata tehdä. :)

   Poista
  3. Kannattaa katsoa vielä toisen kerran, 1,5kg pelkkää 60% margariinia on 8000kcal.

   Poista
  4. No, karkkipäivän kuitenkin pidät viikossa, joten voisithan sellaisena päivänä syödä yhden mokkapalan!

   Poista
  5. http://kattilassa-porisee.vuodatus.net/lue/2010/01/mokkapalat-kevyempi

   Poista
  6. Arvelisin, että 1 pala (noin 7cm x 7cm) on noin 100-150 kcal. Ihan noin silmämääräisesti arvioisin noin, mikäli kaupasta ostaisin ja söisin ja laihuttaisin.

   Poista
  7. No noita mokkapaloja näkyy olevan kaikenkokoisia ja kalorisia. Omani kalorit olivat kun laskin niin 6500-7200kcal väliltä,. en muista enää tarkkaa summaa. Mut taidan jättää tekemättä ja maistamatta. :)

   Poista
 4. Valaistus on todella ikävä katsojalle, vslot liian kohdistettuna sinuun ja puolet kasvoistasi on pelkkää varjoa ja keskijakauksesi, olkapääsi ja kasvoista pari kohtaa suorastaan "häikäisevät". Pystytkö säätämään valoja hieman sivumpaan?
  Olen tottunut katsomaan henkilöä joka puhuu ja on todella vaikea keskittyä kun kasvosi ovat vähän väliä varjojen peittämiä. Valoa saa olla muttei noin kirkkaan spotit kohdistettuna sinuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ikävää, mutta en valitettavasti pysty siirtämään noita katossa olevia spotteja mihinkään. Suosittelenkin katsomaan nämä Porinat ilman kuvaa. :) Ei siinä tapahdu mitään ihmeellistä tällä kertaa, että tarttisi katsoa. :)

   Poista
  2. Spotteja et voi siirtää, mutta voit kai tuoliasi siirtää?

   Poista
  3. Pikkukissan vuoksi joudut tekemään porinat tuossa huoneessa? Haloo, kuka teillä määrää?

   Poista
  4. Kun muutitte uuteen taloon niin ihan ensimmäiset porinat olivat valon kannalta parhaimpia siinä olohuoneessa laiskan linnassa kuvatut!

   Poista
  5. No tuolia voin toki siirtää mutta ei se auttaisi juurikaan kun sitten ois seuraava spotti ja miehen työpöytä, joten ei onnistu ihan tuolla tavalla.

   No se pikkukissahan meillä määrää. No ei vaan, mut olenhan minä sen kertonut miksi näin oon joutunut tekemään - siksi että Sulo yrittää hyppiä kamerajalustan päälle joten porinoiden teosta ei tulisi mitään kun kokoajan joutuisin keskeyttelemään. Siksi siis vangitsen itseni kameroineen tänne työhuoneeseen. :) Toki ei se mua haittaa että Sulo siinä keskeyttää mutta kun te katselijat ette tuskin pitäisi siitä. :)

   Paras paikka olikin olohuone mutta en nyt sattuneesta syystä pysty siellä kuvaamaan.

   Poista
 5. http://kalorilaskuri.fi/ravintosisalto?filter=Mokkapalat,%20suklaakuorrutuksella

  VastaaPoista
 6. Olisi kiva kun vaihtaisit takaisin keittiöön tai olohuoneeseen porinapaikan. Valaistus on sinulle epäedullinen työhuoneessa. Ja tylsä katsoa seinää, vaikka kaunis tapetti onkin. Ei kyllä minua haittaa Sulon esiintyminen, päinvastoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se Sulon esiintyminen tässä ole koskaan haitannut vaan se, että yrittää hyppiä kamerajalustan päälle. En halua että kaataa sitä ja rikkoo siinä kameran, sekä mahdollisesti loukkaa itsensäkin. Joten siitä syystä olen työhuoneessa, mutta ei pitäisi valaistuksen suhteen olla enää ongelmaa koska sain itselleni lisävaloa. :)

   Poista
 7. http://keskustelu.anna.fi/threads/vinkki-kevyet-mokkapalat.1535018/ miten olisi tällainen resepti? :) ja vielä pakko sanoa että blogissasi ihan parasta on se kuinka nopeasti vastaat kommentteihin. suurimmassa osassa blogeista kun saa odotella päivä kausia ellei viikkoja vastausta niin niissä ei synny kunnon keskustelua aiheista toisin kuin sinun blogissasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kiva kun kommentteihin vastataan pian!

   Poista
  2. Ja myös minä olen samaa mieltä. Ihan parasta.

   Poista
  3. No aina en ehdi vastaamaan kovin nopeasti, esim. nyt viikonloppuna mutta yritän kuitenkin vastata niin nopeasti kuin se on vain mahdollista. :)

   Poista
 8. Kiva tuo yhteinen ilta miehesi kanssa. Onkin hyvä antaa laatuaikaa suhteessa :) Mä tykkään eniten näistä videopostauksista joten toki toivon että niitä tulee mahd. usein :) Jos et jaksa aina porinoita niin miten olisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliko tuo jotakin erityisen poikkeuksellista, kun vietitte iltaa kaksistaan?

   Poista
  2. Kiitos hyvästä ideasta, mutta mulla ei valitettavasti ole aikaa tehdä blogia ja vielä vlogia.

   Ei se mitenkään erityisen poikkeuksellista ollut, aika useinhan me iltaa vietetään "kaksistaan". :)

   Poista
 9. Siis mites joku Vlogi tms? Tää kommenttiboxi ei anna aina kirjoittaa kommentteja loppuun, en oo keksinyt ratkaisua :)

  VastaaPoista
 10. Hei Pipsa! Mielestäni sinulla on kaunis vaalea oma hiusten väri. Olet jo pitkään kasvattanut sitä esiin ja värjäys aloittaisi "juurikasvukierteen" taas uudelleen. Teidän edellisen viikonlopun touhut kuulosti mukavalta. Ja kyllä se lumi vaan kummasti piristää näin pimeään aikaan. Kiitos porinoista. T.neiti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan värinä nätti mutta ajattelin että voisin mennä. :) Eikä se juurikasvukierre mua haittaa, loppujen lopuksi kun se väri on kuitenkin aika lähellä sitä värjättyä väriä. Ehkä joku raita voisi olla kiva, kuten on ehdotettukin. :) Lumi piristää aina. :)

   Poista
 11. En vielä katsonut Porinoita, vaan luin viimeisimmät postaukset. Piristi! Annat mulle positiivista energiaa 😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että piristi ja antoi positiivista energiaa. :)

   Poista
 12. No värjää nyt ihmeessä hiuksesi kun kerran ilmaiseksi tarjotaan! Sitten saadaan taas päivitellä juurikasvua. Ei vaan just sen takia kun käyt niin harvoin kampaajalla, niin anna olla oma väri vaan, korkeintaan vaaleita raitoja. Mua ei muuten valaistus häiritse yhtään porinoissa. Lämmin valaistus luo kotoisan tunnelman, eihän ne mitkään valtakunnan uutiset ole kuitenkaan. Toisaalta on kiva että vaihtelet paikkaa. Vaate-esittelyissä eteinen on taas hyvä paikka, valoisa ja
  rauhallinen tausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, mut joo tuota raitaa mäkin oon alkanut miettii että se vois olla ihan riittävä kans. :)

   Poista