11.12.2015

PipSan Porinat 24-2015


                 


18 kommenttia:

 1. Starbucks-elokuva? 😂 Tarkoitit siis Starwarsia? Ei se mitään, toi oli hauska sekoilu. Mukavaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä!? Oonko mä taas puhunu jotain muuta, siis Star Wars tosiaankin oli tarkoitukseni. :)

   Poista
 2. Kokeile kissoille Orijen nimistä raksua, kana-liha maku on meidän 9 ja 14 kiloisten coonipoikien suursuosikki :)

  VastaaPoista
 3. Sulon ruokaiutavat kuulostaa hassuilta, koita napata videolle? :) Meidän koira on vanhemmiten muuttunut tosi ahneeksi, tuijottelee aina vieressä jos esim. sohvalla syön jotain. Tietää, ettei saa ottaa, mutta pakko on tunkea kuono ihan lähelle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin mä yrittää saada videolle, koska se tosiaan on hassu tapa syödä ja vain raksujen kanssa toimii noin. Meillä muuten Silla tekee tuota, eli tulee ihan lähelle kun syön.

   Poista
 4. Mitä ihmettä tuossa osoitteessa pitäisi muuttaa, paitsi lisätä Finland? Hyvää joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No postin sivujen mukaan se pitäisi kirjoittaa näin jos menee ulkomaille:
   Piia Viena
   Poste Restante
   FI-28100 PORI
   FINLAND

   Poista
 5. Mitä järkeä on lahjoissa, joiden sisällön tiedät? Kai olet itse paketoinutkin ne? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enhän minä kaikkien lahjojen sisältöä tiedä, vain noiden jotka on mies ostanut. Ja ajatellaan sitä vaikka näin, että eipähän tuu petyttyä. :) Kyllä nuo paketit on ihan muut paketoineet kuin minä. :)

   Poista
  2. Miksi aikuinen ihminen pettyisi lahjoihin? Aika kummallinen ajatus.

   Poista
  3. No mutta niimpä, eihän aikuinen ihminen voi koskaan pettyä lahjoihin. :)

   Poista
  4. Ei vaan ihan oikeasti, miksi? Joku haluaa ostaa sinulle lahjan, on ajatellut sinua kaiketi lämmöllä ja tahtoo ilahduttaa. Miksi ihmeessä aikuinen ihminen pettyisi saadessaan huomionosoituksen toiselta? Kyllä ne täsmäostokset voi hoitaa itsekin. Ei minulla ainakaan käy järkeen miksi pettyisin lahjan saadessani. Olisi kiva kuulla ajatuksiasi tästä, kun sinulla on niin vahva mielipide asiaan.

   Poista
  5. Musta lahjan saaminen on ihanaa, kun tietää, että se toinen on nähnyt vaivaa ja miettinyt lahjaa *juuri minulle*, se on lämmin ja ihana tunne, että merkitsee jollekin läheiselle niin paljon. Ei se lahjan sisältö ole minusta aikuisena niin iso asia ollenkaan, vaan se lämmin ja kaunis ajatus toiselta. Se on omasta mielestäni aikuisen ja lapsen ero näissä lahja-asioissa. Aikuisena arvostaa toisen huomionosoitusta jo sinänsä.

   Poista
  6. Ehkä joku halpa lahja ei olisikaan pettymys mutta kun on kyse kalliista laukusta niin olisihan se nyt aikamoinen pettymys saada omastamielestään ruma laukku. Tai no jollekkinhan se 200 euroakin voi olla pikkuraha eikä haittaa jos menee ihan hukkaan kun mieleisempikin laukku löytyy.

   Poista
  7. Kyllä miekin tiedän joistakin paketeista, mitä niissä on, mutta silti odotan jouluaattoa ja vaikka tiedänkin paketin sisällön, silti tuntuu vähän jännältä - jaan siis ajatuksen Pipsan kanssa.
   Mielestäni aikuinenkin voi pettyä tai "pettyä'" saamaansa lahjaan. Miksei voisi?? Ok, lahjan antaja on kovastikin voinut ajatella juuri minua ja miten antamansa lahja on "juuri minun näköinen", mutta en välttämättä itse niin ajattele. Tottahan se on, että kaunis ja lämmin ajatus on lahjan takana, mutta joskus mietin, että lahjan antaja ei kyllä tunne minua yhtään. Tai sitten se on niin, että joskus annamme lahoja jotenkin omasta vinkkelistä, ehkä omien toiveiden / halujen ja mielikuvien mukaan.

   Poista
 6. Hepulis hei! Minä taasen täällä, eli se leikkaukseen lihavuudesta meniä tapaus ja viimeisemmimät tutkimukset vielä... Jännitys tiivistyy.
  Meillä on toi tyty Siperiankissa sini. valko. puna kilppari ja poika on maatiainen täysin valkoinen.
  Kavattaja aikoinaan ( on Facessa ystävänäni ) suosittelee kovasti Royal Canini kuiva ruokaa kisuille. Maine Coon, Norjanmetsäkissa ja Siperiankissat painii samassa gategoriassa turkkinsa kanssa... Luonnonrotuja kisuttimia. Niitä ei ole ruvettu risteyttämään muiden kisu rotujen kanssa, koska ovat niin vahavaa ja kauniita metsäkisuja perimältään. Ainoastaan on puhdistettu perimää, jota on sinulla syli täydellä... Niin myös minulla. ( minun tytyn kasvattajalla on myös lemmikeille tarkoitettu, eläinkauppa etelä-suomessa ) Uskon Royal Caniniin ja meillä rouskutetaan niitä. Niitähän löytyy... 2 kg pussissa.. On Hair boll, skin and hair.. YM. Tutustu tuotteeseen tarkemmin!? Olis yksi vinkki... Abteekista saa, jos tuntuu, että kisut tarvivisivat jotain hiven ja muuta boosteriksi elämään? sieltä voi ostaa sellaista kuin Nutri-plus gel. Ei tarvitse pillereitten kanssa yrittää. Tuubissa on geelimäisenä ja sitä lusikkaan ja kyllä maistuu ( ainakin näin talvella ) thai suoraan tuubista. Meillä kyllä kisut tietää milloinka ite tarvitseevat kyseistä tavaraa. eivät huoli, jos kaikki on kunnossa, mutta heti hulluna ku se kropasta tuntuu puuttuvan. <3 Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä mutta mitä olen itse tutkaillut niin melko monessa RC:n raksuissa on viljaa joten tuota merkkiä ei meillä juurikaan syödä. Kiitos myös nutri-gel vinkistä mutta tätä tarvetta ei meillä ole ollut kun kissat syö vitamiinitabletit ihan tuosta vain. :)

   Poista