18.12.2015

PipSan Porinat 25-2015


                 

No niin, nyt on vuoden Porinat kasassa - niitä sainkin kasaan 25kpl eli ei hassumpi määrä. Mä jäänkin tämän jälkeen viikon joululomalle eli ens viikolla ei ole tulossa postauksia.

Sunnuntaina starttaa kuitenkin pieni jouluarvonta eli käykäähän osallistumassa siihen! Ilmoittelen voittajasta sitten uudenvuodenaaton jälkeen. Onnea!

En kuitenkaan ole somesta tyystin pois, mutta vietän tosiaan vähän rennompaa joulua. Eli jos et vielä seuraa mua instagramissa tai blogini FB-sivua, niin nyt kannattaa ne laittaa seurantaan sinne noihin kanaviin varmaankin päivittelen tuossa viikon aikana tapahtuneet - teen melko varmasti blogiin niistä jonkun tiivistelmän, niin pääsevät hekin joilla ei ole FB- tai Instagramtunnuksia kärryille mukaan.

Värikäs Elämäni FACEBOOKISSA

@pipsa83 INSTAGRAMISSA

Ja aika moni on kysellyt että missä mulla on kissojen sivu, niin se on tuolla Facebookissa. Osoite löytyy myös tuosta vasemmasta sivubannerista - Coonielämää kohdasta. Siitä kun klikkaa niin pääsee Facebookkiin mutta laitan tähänkin nyt vielä sen suoran osoitteen, et kantsii ottaa talteen. Päivitän sinne päivittäin kissojen kuvia ja kuulumisia. Blogiakin mä suunnittelin mutta päädyin sit laittamaan tonne. Kun nää kissajutut menee ihan hyvin tässä munkin omassa blogissa.


38 kommenttia:

 1. Itsehän olet painostasi todennut Iltalehden jutussa, että sinulla on runsas 50 kilon ylipaino.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa en ole koskaan tuota itse sanonut, tuon on pakko olla toimittajan repäisemä luku. Muistan kyllä että tuota kysyttiin mutta en itse siihen koskaan vastannut mitään lukumääriä. Mutta tuostakaan ei millään saisi 200kg aloituspainoksi. :)

   Poista
  2. Siis meinaatko, ettei sulla ole painoa kertynyt pitkin kroppaa, esim. jalkoihin???

   Minunkin mielestäni olet kertonut julkisissa lehdissä muunneltua totuutta koskien painoasi ja syömisiäsi (esim. se kuuluisa 1500 kalorin dieetti, jolla paino ei laskenut vaan nousi). Tuskin kaikkien lehtien toimittajat vääristelevät juuri sinun sanomisiasi?

   Poista
  3. Mutta kyllä sä vieläkin painat yli 100 kiloa eikö vain pipsa

   Poista
  4. No kyllä mulla se suurinosa painosta on tuossa persuksessa. :) Tarkoitin sillä tasaisella ylipainolla sitä että se on ripoteltu tasaisesti, ettei ole välttämättä niin selkeää kuin mulla. Eli oon alaosastani isompi mitä yläosasta.

   No kyllä se tuolla kalorimäärällä nousi, mutta en tiedä voiko siitä silti tuota kalorimäärää syyttää, ainakaan yksistään. Ainakin näin kun olen nyt vuoden ollut tässä niin jotenkin ymmärrän hitusen paremmin noita painojen vaihteluita. Mutta ei se tuolla määrällä kyllä kovin kauaa laskenutkaan. Ja kyllä siinä yhdessä lehtijutussa sanottiin että syön 1500kcal vaikka totuus oli 1700-1800kcal. Tämän mielestäni oikaisin postauksessa.

   Joo, painan mä tällä hetkellä vielä yli 100kg. :)

   Poista
 2. Ei, mutta tuosta sai käsityksen, että painosi olisi vain joku 110 kiloa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän siitä voisi saada mutta voin sanoa että on se hitusen enemmän ollut. :) Mutta ei suinkaan mitään 200kg.

   Poista
 3. Miksi olet ylipainoinen? (Herkut, sairaus, yms...) ja ois kiva saada nähä kuva kun olit lapsi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ylipainoinen ihan siksi että herkut on maistuneet. Sairauksia ei voi tästä syyttää. :) Ja lapsuuskuvia, ollos hyvä: http://varikaspipsa.blogspot.fi/2012/02/kerro-se-lapsuuskuvin.html

   Poista
  2. No joo paino on kummallinen juttu.koko aikuisikäni oon yrittänyt vahtia painoani ja tavallaan se sitten on mennyt siihen että tuntuu kuin vatsalaukku ois kutistunut . aina ähky ja paha olo syömisen jälkeen hoh hoijaa

   Poista
  3. Wau, sun hiukset on kyllä olleet mielettömän paksut nuorena!

   Poista
  4. Ne on olleet nimenomaan silloin todella paksut. Eikä se ollut kyl hyvä, painava ja hiostava. :(

   Poista
 4. Miksi lopetit Primacat-blogin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se loppui musta johtumattomista syistä, joista en voi enempää kertoa.

   Poista
  2. Okei. Harmi..

   Poista
  3. Totta, mutta kyllähän noista kissoja täälläkin blogissa näkyy. :)

   Poista
 5. Säännöllisin väliajoin sä porinoissa avaudut näistä, kuinka sinusta sanotaan tai kirjoitetaan niin tai näin, tai minkälaisia viestejä sulle tulee. Nämä on tosi tylsiä kuunnella meille blogin lukijoille. Jos et välitä, niin antaisit olla. Nytkin ihan turhaan herätit tämän painokeskustelun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tottakai mä avaudun koska joskus ne hämmästyttää mua niin valtavasti. Niinku just tämä että jotkut on TÄYSIN varmoja että aloituspainoni on ollut 200kg. No eipä se mua silleen toki haittaa että joku halua uskoa näin, että en suinkaan avaudu tästä siis negatiivisessa mielessä. Hupiahan noiden kuuleminen on mulle. :) Ja en mä pelkää puhua painostani ja tästä asiasta. :) Mä en vain taida sittenkään lähteä kertomaan sitä. :)

   Poista
 6. Täytyy kyllä kompata tuota että kissanpennun kanssa eläminen ja oleminen on kuin pikkulapsen kanssa olisi! Vessaankaan ei saa mennä rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, muutamissa käytöspiirteissä on samaa. :) Tosin aikuisempana lapsi ei hingu enää kanssasi vessaan, kun taas kissa hinkuu. :) Sulolla taitaa olla jotain läheisriippuvuutta kun liikkuu kokoajan meidän perässä. Jos menen makkariin, niin hetken päästä kuulen pienten askelten äänen. :)

   Poista
 7. Mielestäni sulla on nimenomaan paino jakautunut tasaisesti joka paikkaan. Joillain ylipainoisilla on esim. kapeat käsivarret tai vaikka nilkat, mutta sulla ei mikään korostu noin. Takamuksesta paino lähtee ehkä hitaimmin ja vyötäröltä sekä kasvoista kaventumisen huomaa nopeimmin. Voisin kuvitella että tulet olemaan kurvikas vielä kymmeniä kiloja hoikempanakin, mikä ei suinkaan ole huono asia naiselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mun mielestä se nimenomaan ei ole jakautunut koska sitä on persuksessa ja reisissä niin hirveästi. Eli siis alaosassa. Tasaisen näen niin, että siinä ei ole mitään selkeää kohtaa missä on eniten rasvaa. Oon nähnyt tämmösen henkilönkin ja hänen painoaan oli äärimmäisen vaikea uskoa. :) Mut näinhän se on, takamuksesta lähtee hitaiten ja yläosasta nopeammin kuten mullakin on käynyt. :) Joo, kyllä sitä varmaan kurvikas ollaan myöhemminkin vaikka laihtuu. :)

   Poista
 8. Missä tuo kilpailu starttaa sunnuntaina? Mä en ole facessa tai instassa niin missä voin osallistua? Ja heti anteeksipyyntö jos ilmoitat sen tuossa videossa, luin kommentit ensin ja katson porinat nyt :)

  Noora

  VastaaPoista
 9. Miksi kiiltäväpintaisia kuvia? Eikä matta? Itse tilaan aina mattapintaisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai se on makuasia, mä tykkäsin kiiltävistä. :)

   Poista
 10. Ihmiset jaksaa valittaa ylipainosta, mutta kun sille rupeaa tekemään jotain, valitus vain lisääntyy :D Ehkä ihmiset ovat vain katkeria, kun eivät itse saa painoaan tippumaan tai jojoilevat ja sulla paino tippuu "kuin itsestään". Ihmiset ovat vain kateellisia :) Jatka samaanmalliin niin hyvä tulee, inhottavia tommoset kateelliset pskapäät, varmaan mursuavat suklaata ja poppareita samalla kun valittavat sun laihduttamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se kyllä omituista. Mun mielestä nämäkin jotka mulle valittavat, voisivat kerrankin olla tyytyväisiä mutta ei. No ei se silti mua sillä tavalla haittaa mut en vaan ymmärrä tuota käytöstä.

   Poista
 11. Sanot että olet tyytyväinen itseesi etkä häpeile olemustasi. Mutta miksi siis salailet painoasi.miten pitkä muuten olet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä olen tyytyväinen itseeni ja olemukseeni. Ei siihen tarvita painolukemaa. Olen 160cm lyhyt. :)

   Poista
 12. miksi sä et julkaissut mun arviota sun nykyisestä painosta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En enää muista kommenttiasi mutta eiköhän siihen syynsä ollut.

   Poista
 13. Hyvää joulua Pipsa!

  VastaaPoista
 14. Moikka, itse seuraan youtubessa paljon amerikkalaisia vloggaajia. Jenna Marbles tekee hauskoja videoita ja hänen poikaystävänsä Julien Solomita tekee päivittäisiä vlogeja joita on hauska seurata. Mainitsit aikaisemmin että oli katsellut myös Grav3yardgirlin eli Bunnyn videoita, häntäkin kannattaa seurata. Meikkitubettajista parhaimipia on Nikkietutorials. WatchMojo tuottaa ihan hauskoja erilaisia listausvideoita ja RobDyke tekee mielenkiintoisia ja jänniä videoita esimerkiksi sarjamurhaajista ja kummallisista ja pelottavista tapahtumista. Ja emmymadeinjapan maistelee eri maista saamiaan ruokia ja hetkkuja, niitä videoita on aina hauska katsoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, mä katselen Jennaa ja Bunnya. Meikkitubettajia en seuraa koska en meikkaa, enemmän siis kiinnostaa tommoset perusvloggaajat ja suomalaiset :)

   Poista
 15. Hyvää Joululomaa! :)

  VastaaPoista