31.12.2015

Vuoden viimeistä viedään - 31.12.2015


Joulu alkaa olemaan ohitse mutta voisin tässä ihan pienesti siitä vielä kertoa. Me emme ole aikaisempian vuosina olleet mitenkään ihmeellisiä joulun viettäjiä mutta nyt kun kerrankin on isot tilat, niin joulua vietettiin täällä meillä ja tietenkin perheen kesken. Se toi mukavan joulutunnelman jo itsessään - siitä puuttui vain ne pienet lapset jotka olisivat odottaneet pukkia käymään. Joulukuusta meillä ei ollut vaikka sitä muutamaan otteeseen mietittiinkin että pitäisikö hommata mutta koska kissat, niin päädyttiin olemaan ilman - pitää asiaa harkita uudelleen kunhan Sulo tuosta kasvaa ja rauhottuu. Sulo kun on niin kamala Vili Vilpertti.

Myönnän että jännitin jonkin verran että miten tuo joulu vaikuttaisi tuohon painoon mutta ilo oli huomata että mitään nousuja ei tapahtunut. Osasin siis katsoa ruokailun sopivaksi - toki sitä tuli hitusen enemmän syötyä kuin normaalisti mutta painon suhteen sillä ei ollut negatiivista vaikutusta. Eikä mitään ähkyjäkään. Ruokailun määrä oli paljon maltillisempi mitä aikaisempina jouluina vaikka en silloinkaan ole mitään kukkurallista syönyt, mutta liikaa kuitenkin. Mut hyvin meni - nyt voidaan taas jatkaa normaalilla.


Seuraavaksi se pärähtääkin käyntiin uusi vuosi 2016. Mä en aio lupailla yhtikäs mitään, kuten en aikaisempinakaan vuosina - vaikka toisaalta voisin luvata laihtuvani mutta sehän olisi hieman huijaamista koska olen sitä tehnyt jo vuoden verran. Joten en taaskaan lupaa yhtään mitään. Inhoan lupailla jos ei ole takuuvarmaa että pystyisin sen lupauksen pitämään, minut kun on kasvatettu pitämään luvatut asiat. No ensi vuodelta odotan tietenkin sitä laihtumista, mutta odotan myöskin lämpimämpää kesää että pääsisi useammin uimaan. Aikookos lukijat lupailla jotain ensi vuodelle?

Mä oon kyl niin tyytyväinen tähän kuluneeseen vuoteen - oon laihtunut ihan huikeat määrät läskiä pois, ollaan muutettu maailman ihanimpaan taloon ja meillä on maailman ihanimmat kissat joiden ei tarvitse tänä vuonna (eikä seuraavinakaan) ihmetellä rakettien pauketta vaikka eipä ne aikaisempinakaan vuosina ole pauketta pelänneet.


Mä halusin pomppasta ajassa hieman taaksepäin, nimittäin heinäkuun. Nyt ei siis ihastella mitään talvisia maisemakuvia vaan kesäisiä! Aina se muuten menee noin, että talvella muistellaan haikeana mennyttä kesää ja kesällä taas mennyttä talvea. Ainakin mä teen tuolla tavalla. Tykkään pikkupakkasten keskellä muistella kesän lämpöä, tai eipä viime kesässä sitäkään paljoa ollut mutta ainakin luonto näytti mahtavat värinsä. Kuvat on siis Reposaaresta kun siellä käytiin kaveriporukan kesken kääntymässä. Harmittaa kun ei siellä tule enää käytyä niin usein kuin vielä vuosi sitten. Sen siitä saa kun asuu kauempana.

Mutta nyt mä jätän blogin parin päivän tauolle koska suuntaan vastaanottamaan Uutta Vuotta 2016 ja palaan vasta sunnuntaina takaisin - silloin onkin luvassa jotain punaista ja mustaa. Tammikuussa blogi täyttää huimat 5v. ja silloin onkin luvassa muutamat synttäriarvonnat, sekä pieniä muisteluita mitä tuossa ajassa on ehtinyt tapahtumaan. Myös asupostausta vuosien varrelta on tulossa, joten kantsii pitäytyä kanavalla tuossa tammikuun aikana.  


3 kommenttia:

  1. Hyvää Uutta Vuotta ja kiitos kuluneesta vuodesta!

    VastaaPoista
  2. Hyvää uutta vuotta pipsa :)

    VastaaPoista
  3. En ole ääneen luvannut. Mutta en aio käydä naisparturikampaajalla enkä ostaa vaatteita naismyyjältä ennenkuin joku nainen tarjoaa minulle työtä.

    VastaaPoista