4.1.2016

Hyvää syntymäpäivää - Blogi 5v. ! (+ Jouluarvonnan voittaja)

Blogini täytti 1.1.2016 - 5 vuotta !

Jestas, miten aika on mennytkin nopeasti - vasta vähän aikahan sitten mä aloittelin uudenlaista blogia. Tätä ja nyt ollaan jo tässä. Kurkkasinkin muutaman postaus tuolta alkuajoilta ja on kyllä melkoisesti tullut eroa siihen, mutta ihan pakostikin. Enää ei olla yhtä avoimia kirjoituksien kanssa, mikä on harmillista mutta pakon sanelemaa. Kuvaustaidot on muuttuneet hurjasti ja tekstien pituuskin näyttäisi pidentyneen.

Paljon on tässä ajassa siis ehtinyt tapahtumaan vaikka aluksi ajattelin että eihän tässä nyt mitään ihmeelllistä, mutta onhan siellä! Siksi ajattelinkin pitää koko tämän tammikuun 5-vuotissynttäriä eli tuun kirjottelemaan tänne mitä tässä viidessä vuodessa on oikein tapahtunut. En varmaan ihan kaikki muista mutta yritän katsella blogista vinkkejä tapahtuneista. Nyt voisi olla myös hetki tehdä se asupostaus jossa on muutamat asukuvat vuosien varrelta. Kommenttiboxiin voisitte toivoa/vinkkaista aiheesta jos haluaisitte että tekisin postauksen, liittyen siis tähän mitä 5v. aikana on tapahtunut.

Tänään illalla starttaakin ensimmäinen synttäriarvonta jossa on palkintona lahjakortti Lumingerie.fi verkkokauppaan - olehan siis kuulolla!


Nyt on aika myös julkistaa Jouluarvonnan voittaja ja tällä kertaa onnetar (eli Random Number Generator) suosi osallistujaa nro 80 eli Liinaa! Onneksi olkoon, Liina! Voittajalle on laitettu sähköpostia.

4 kommenttia:

 1. Paljon onnea blogille! En ole ihan alusta asti seurannut, mutta hyppäsin jossain vaiheessa matkaan. Tykkään sinun asenteesta :)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajalle sekä blogille!:) Kyllä ihan mielellään kuulisin, miten tämä on viidessä vuodessa kehittynyt. Ja miksi päätit ruveta bloggaamaan? Onko tyylisi muuttunut blogin myötä? Kuka ottaa kuvasi?:) Varmaan näihin olet jossain vaiheessa vastannut tai muuten puuttunut, itse olen seuraillut tätä vasta aika vähän aikaa.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Kyllähän tämä on viidessa vuodessa kehittynyt, ainakin tekstin ja kuvien perusteella - muuta en keksi. :) Tyylikin on muuttunut ja siitä tuleekin juttua jossain vaiheessa. Bloggaamisen päätin aloittaa kun kaveri sitä suositteli, mut voin tähänkin vastata vähän paremmin. :) Ja voin myös tuostakin paremmin esitellä et kuka ottaa kuvani. :)

   Poista