5.2.2016

PipSan Porinat 3-2016


               


26 kommenttia:

 1. Oli taas kivat porinat! Ja kannattaa nauttia hetkestä eli vaikka vaatteista joista tykkää. Elämä on niin arvaamatonta, että turha odotella sitä kun on laihtunut ns. tarpeeksi tai muuten vain jotain sopivaa hetkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Jäi kyllä jonkin verran kertomatta mut no, ehkä mä innostun tekee jo ens viikolle uudet porinat. :)

   Poista
 2. Innostu vaan -näitä on kiva kuunnella.

  VastaaPoista
 3. Kivat Porinat! 😀 Tuo pukeutumisneuvoja kuulostaa kiinnostavalta. Niinkuin kaikissa ammateissa, heitäkin on varmasti eri tasoisia eli joku päivän koulutuksen saanut, joku vähän enemmän stailausta opiskellut, tehnyt ja muutenkin erittäin hyvän tyylisilmän omaava. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on varmasti tässäkin niitä päivän kurssituksia mutta mitä jutustellessamme ymmärsin niin on ollut joku pidempi koulutus. Pakko sanoa, etten tiedä tuleeko päivän koulutuksella hullua hurskaammaksi. :) Mä oon alkanut itse miettimään että tommonen pukeutumisneuvojan koulutus voisi olla kans iha kiva.

   Poista
 4. Se voisi kyllä olla ihan su juttu tuo koulutus! Koska on arvonta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vois olla. :) En tiedä, olen vasta alkanut laittaa osoitteita ylös jotta on helpompi katsoa kuka voitti. Joko sunnuntaina tai ens viikolla selviää. Katsotaan miten ehdin.

   Poista
 5. Ensin vannot olevasi ostamatta mitään ja sitten muutaman minuutin päästä suunnittelet kissariipuksien ostoa..?

  *Kaivelee virtuaalipaistinpannua kaapista esiin*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elä täräytä! No ei vaa, en ostanut mitään. :)

   Poista
 6. Lisää tällaisia rentoja porinoita! Ne joissa on aiheet paperilla ja kiiruhdat asiasta toiseen jotta porinat olisi mahdollisimman lyhyet eivät ole näin kivoja :) tämä oli kiva laittaa taustalle pyörimään samalla kun siivosin vaatekaapin mutta jotenkin ne rauhattomammat ei saa siivous fiilistä päälle :D kiitos siivous seurasta ja kivoja vaatteita olit muuten tilannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä mä tässäkin kiiruhdin kun halusin tehdä lyhyemmät. Mut puoli tuntia tuli silti höpistyä. :) Mut kiva, että sain olla sun siivousseurana. :) Saatiinko me paljonkin aikaiseksi?

   Poista
  2. No mutta nyt puhuit puolituntia vaatteista etkä monesta aiheesta niin se antoi vähän rauhallisemman tunnelman :) saatiin me siivottua huonot vaatteet ja kosmetiikat pois ja järjestettyä jäljelle jääneet fiksumpaan järjestykseen.. Ja ehkä vähän nettishoppailtiin ;) innolla odotan seuraavaa siivoilu ja shoppailu hetkeämme!

   Poista
  3. Niin tietty tolla tavalla kun oli vain yksi aihe mistä puhua. Porinoissa yleensä pyrin höpisemään aika monestakin asiasta. :) No niin, me saatiin siis paljon aikaseen, hyvä me! :)

   Poista
 7. Heh, ei susta kyllä muita neuvomaan ole :D ei millään pahalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa hävytön ajatus ja kommentti. Ei millään pahalla. Aargh.

   Poista
  2. Samoilla linjoilla olen, en aivan ensimmäisenä näkisi sinua tuossa tehtävässä...

   Poista
  3. Samma här.pitäisi osata itse pukeutua paremmin

   Poista
  4. Hmm... eiköhän siellä koulutuksessa voisi oppia? Ainakin näin mä oon koulutuksen käsittänyt, et siellä opitaan. Et vaikka en nyt osaisikaan pukeutua vaan kiidan nakuna katuja pitkin, niin tuolla vois nimenommaan oppia. :) Vai enkö mä saa oppia?

   Poista
  5. Koulut olisi aika turhia jos kaiken osaisi jo ennestään :) kyllä sinne kouluun ihan oppimaan mennään ja vasta valmistumisen jälkeen voitte kertoa onko oppi mennyt perille vai ei :) tosin kouluttamattoman on vähän turha mennä koulutettua arvostelemaan.. Ihan sama kun potilas alkaisi läksyttämään lääkäriä kuinka se leikkaus nyt tehtiinkään :D

   Poista
 8. Hei! Sun blogi on kyllä oikeasti hyvänmielen blogi! Sitä on kiva lukea :)
  Itse olen käynyt vaatetusalan erikoisammattitutkintona pukeutumisneuvoja koulutuksen, kesti n.puolitoistavuotta työn ohella. Erittäin mielenkiintoinen! Stailisti tutkinto on sitten vielä erikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kiva että tykkäät ja ajattelet blogia hyvänmielenblogina. Jess! :) Kiva kuulla että oli mielenkiintoinen. Sillon kun kauppiksessa olin, niin meillä oli muutama vaatetuspuolen kurssi - se ei sillon kiinnostanut mikä kyl harmittaa mut mikä nyt tuon ikäisenä kiinnostaiskaan. :)

   Poista
 9. Rakastan näitä piiitkiä arvontoja :) Mä ehkä vielä voitan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ehkäpä - eihän sitä tiedä. No näillä näkymin uskaltasin sanoa että tiistaina arvon voittajan.

   Poista
 10. On kiva tuo tunika ja sopi hienosti tuon vaaleanpunaisen tai mikä sävy se onkaan kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pinkki se taitaa olla mutta ei vaaleanpunanenkaan nyt pieleen mene. :) Mut kivasti kyl toimi!

   Poista