12.2.2016

PipSan Porinat 4-2016


                 

Lisäksi pari kysymystä jotka kysyin videolla ja ajattelin nyt vähän helpottaa, ettei kaikkien tarvitse videota käydä läpi saadakseen tietää nää kysymykset.

1. Ensi viikolla tulee ISO vaate-esittely noista uutuuksista mitä mulle nyt on, niin tiedustelinkin videolla sitä että kuinka kannattavia nuo vaate-esittelyvideot on? Kannattaako niitä siis tehdä, vai tykkäättekö te katsoa pelkästään ne kuvat. Mullehan se on periaatteessa sama mutta jotenkin ei aika oikein riitä tekemään molempia, siihen menee nimittäin monta tuntia että saa postauksen kuntoon. Nyt saatte siis kertoa lukijan mielipiteen, että miten tehdään koska tehän noita katselette - mulle on ihan OK kumpi vain. 

- Tehdään vain se vaate-esittelyvideo
- Vaiko pelkästään kuvat joissa esittelen uudet vaatteet
- Bonusvaihtoehtona että tehdään molemmat!

Miten siis valitsette?


2.  Huomaatteko pääni alueella mitään erikoista? Laitan tähän alas kaksi kuvaa, joista voitte etsiä tätä eroavaisuutta ja kun olette mielestänne sen löytäneet, niin kertokaa se kommenttiboxin puolelle. Mä ilmoitan asiasta lauantaina klo 22. Saatte siis reilun vuorokauden aikaa etsiä.


Kuva-arvoituksen paljastus: Multa on tosiaan tuo varsiluomi tuosta oikean silmän alta pois. En ole käynyt missään poistamassa sitä, se vaan tippui tuon torstaisen seikkailun jälkeen - olen vain ajatellut sen ottaneen nokkiinsa ulkoilmasta. Mulla oli varattuna aika kuukauden päähän joten jouduin sen tänään peruuttamaan. Se luomi siis vain tippui tuohon mun työpöydälle kun kotiin pääsin ja nettiä selailin. Hetken piti sitä ihmelläkin et mikäs tohon tippu. NO SE LUOMI! Tuntuu oudolta kun ei ole painoa tuossa vaikka ei se isommin koskaan painanutkaan.

37 kommenttia:

 1. Onko sulta poistettu luomi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo poistettu, se vaan päätti ite lähtee lipettiin. :)

   Poista
 2. Pelkästään kuvat

  VastaaPoista
 3. Silmän alta on luomi tms. hävinnyt. Kävitkö poistattamassa?
  Minä pidän kaikista vaate-esittelyistä. Videoiden etu on siinä, että näkee vaatteen myös sivulta ja takaa, mikäli pyörähdät. Näin vaatteesta saa paremman kuvan. Mielelläni katson kyllä myös kuvia lisäksi.

  VastaaPoista
 4. Kiva video. Niin ja eroavaisuus on se, että luomi silmän alta on poissa :)

  VastaaPoista
 5. Molemmat vodeo ja kuvat :) luomi poistettu

  VastaaPoista
 6. Luomea minäkin veikkaisin.

  VastaaPoista
 7. Tee video ja samalla koko garderobin esittely. Ei tietysti päällä kaikkia, muuten on vähän turhan paljon videoitavaa. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tuolla isommin enää ole, että kyllähän se koko garderobin esittely onnistuisi - mutta en mä nyt tee sitä. :)

   Poista
 8. Sun bannerissa etualalla oleva kissa on meidän Sissin kaksoisolento! Tuommoiset valkoiset polvisukat ja valkoista leuan alla... Uskomatonta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumpaakohan mahdat tarkoittaa, Seviä vai Sillaa? Mut juu, oon kuullut monesti että heillä on kaksoisolentonsa. :)

   Poista
 9. Vaate-esittely video tai sitten molemmat.porinoista täälläkin tykätään.porinat on aina perjantaini piristys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että Porinat piristää perjantaita. Sen on tarkoituskin olla piristävää. :)

   Poista
 10. Mitä?! Voiko luomi noin vain tippua pois 😂 Jäikö siihen mitään jälkeä vai oliko sen alla ihan normaalia ihoa ja miltä se luomi tuntui kädessä? :D en voi lopettaa nauramista kun kuvittelen tuon hetken ja sen luomen tutkailun :'D no onneksi ei sentään ruuan sekaan tippunut 😅 p.s videolle ääni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa mäkin ihmettelen mut tohon se vaan tippui mun seikkailun jälkeen. :) Siis tuohan on varsiluomi, ei mikään "perus"luomi. Eli ihan ihoa siihen jäi ja luomi ei tuntunut mitenkään oudolta - semmosta pehmeeltä ihoklömpiltä. :) No ei mulla sentään ruokaa siinä ollut, mut onneks ei sinne tippunut. Se oiskin ollu!

   Poista
 11. Äänestän kuvapostausta! Porinat menee kun töissä samalla kuuntelen, ei tarvi katsoa. Mutta vaatevideota ei oikein voi kuunnella katsomatta. Eikä oikein ole aikaa istua katsomaan. Siis maanvilejlijä olen ja navetalla porinoita kuuntelen lehmiä lypsäessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tykkääkö lemmutkin mun äänestä? <3 Mä oon ollu joskus pikkusena auttamassa iltalypsyä. :) Kiva kuulla että oon ollut tällä tavoin mukana auttamassa lypsyä. :)

   Poista
 12. Hei asiasta poiketen.ovatko sun kissat olleet kilpailuissa ? Jos on.ovatko sijoittuneet ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siiri on ollut. Ex1 ja Nom oli silloin. Mut ei sen jälkeen kun kissat ei siitä tykänneet eikä se meitä sitten loppujenlopuksi kiinnostanut niin paljoa. :)

   Poista
 13. Mulla on käynyt sama! Tosin luomi ei ollut yhtä iso kuin sulla. Tosi pitkään oli mukana matkassa, mutta yks päivä meikatessani huomasin sen kadonneen! Ihan normilta iho siinä kohtaa näytti. Mysteeristä, mistäköhän niitä tulee edes?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, en ole siis ainut jolle on tapahtunut tämä itsestään irtoaminen. :)

   Poista
 14. Sulolle mukavaa nimipäivää 13.2.

  VastaaPoista
 15. Molemmat kiitos!

  VastaaPoista
 16. Kumpiki käy vaatejutuista...sama juttu mul ja tytöllä et yks määrätty haarukka pitää olla vaik o kymmeniä muita....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassu juttu tuo haarukkahommeli. Se on se tietty haarukka, en tiedä miksi. Toki siis muutkin käy jos on pakko, mut jos ei, niin otan sen Hackmanin haarukan. :) Se vaan on niin hyvä. :)

   Poista
 17. Mitä Hackmannin sarjaa Pipsa tarkoitat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti oikein katsoa, niin nuo näkyis olevan Savonia -sarjaa. Sain semmosen setin kun muutin pois kotoa.

   Poista
 18. Mulla oli monta vuotta sama juttu juuri Hackmannin aterimien kanssa! :D olen kuitenkin päässyt tavastani eroon, vaikka eihän siinä mitään vakavaa ole ;D äänestän videota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että siitä pääsee eroonkin jos haluaa. Mä en oo viel halunnu. :)

   Poista
 19. Meillä on paljon muumimukeja ja jokaisella perheenjäsenellä on joku tietty muki tai mukit jotka aina haluaa, esim. itse valitsen aina Haisulin, Hemulin tai Nipsun. Ruokailuvälineet taas pitää kaikki olla samanlaisia, Hackmannin Careliasarjaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei olekaan mukien kanssa ollut tuollaista. Aika jännää, kun luulisi sen olevaqn sitten kaikkien kanssa tommonen et tietty muki, tietty haarukka, tietty... mikähän vielä. ;)

   Poista
 20. Molemmat tietenkin, mutta jos vain toinen pitää valita niin mielummin kuvat :)

  VastaaPoista
 21. Hei! Haluan kommentoida sitä ylistämääsi Sannin Mitä v.. -laulua. olen varmaan jo liian vanha, vaikken kovin vanha olekaan:) Mielestäni nuo sanat eivät kuulu lauluun, ei ainakaan kauniin nuoren tytön laulamaksi. Sana särähtää pahasti korvaan. Täytyy sanoa, että meni maku koko laulajasta. Lauluilla on tapana jäädä soimaan päähän. Eipä tuo renkutus niin mukava olisi korvamatona. Lapsilla on myös tapana laulella päivän hittejä. Mitäpä tykkäät, kun kummilapsesi rattaissaan vetää antaumuksella tätä kappaletta. Samoin voin jo nähdä tulevissa "lastenlaulukilpailuissa" 10-vuotiaan teiniksi stailatun tytön laulavan tätä. Voi hyvänen aika. Yleensä en ole mikään tiukkapipo, mutta nyt napsahti.

  VastaaPoista