26.2.2016

PipSan Porinat 5-2016                


46 kommenttia:

 1. Hieno juttu, että pääsit salille. Mulla taukoa ensin, selän takia ja nyt 23.12 alkaen, kun käsi murtu ja oli kipsissä. Vähä ollu taukoa siis. Mutta pian pääsen taas aloittamaan. Siis alusta koko ohjelma ja kättä täytyy vähä varoa. Mutta eiköhän se siitä taas ala sujumaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyl ihan mahtava voitto et sinne pääsin. :) Voi ikävää että selän ja käden kans ollut tommoset ongelmat. :( Mut kyllä se salitreeni siitä lähtee kun parannut, ja kannattaa aloittaa myös varovaisesti. :)

   Poista
 2. Kiitos porinoista. :) Huomaamattani olen alkanut odottamaan näitä ja nyt niiden katselu kuuluu omien viikonloppujeni aloituksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä! Kiva kuulla että oot alkanut odottamaan niitä.

   Poista
 3. Kyllä se lihaskipu Piia sullekkin viä jossain vaiheessa tutuksi tulee kun treenit kovenee :) nimimerkillä: nyt menee 150kg vaakaprässissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eijeijei, en mä haluu mitään kipua. Siis en ainakaan pahempaa mitä nyt oli. :) Mun prässissä ei mennyt kun 30kg. Hahahha! Et viel on matkaa. :)

   Poista
  2. :) pikkuhiljaa eteenpäin..tsemppiä sulle :)

   Poista
  3. no mut 30kg alottelijallehan on ihan mieletön isopaino jo :) itellä menee prässissä 140kg ja muutamapäivä jalkapäivän jälkee on lihakset kipeenä mutta se kuuluu treenii :)

   -Janni

   Poista
  4. Mun mielestä prässissä pitää mennä vähintään oma paino. Itse laitan 70 kg ja olen 63kg. Kuulostaa oudolta tuo 30 kg

   Poista
  5. Munkin mielestä se on niin tai yks salityöntekijä pt niin joskus on sanonut ettei periaattees oo hyötyy laittaa pienempää mitä itte painat..kun jos jaksat kuitenkin oman painosi kantaa ja pakkohan se on jaksaa kun oot aina jalkojes päällä..

   Poista
  6. No 30kg mä oon lähtenyt ja sen on Ringa mulle laittanut. Sieltä sitten lisätään kun sen aika on. :) Kyllä mä kerrallaan pystyn nostamaan aika paljonkin mutta siinä ei taas ole mitään järkeä. :)

   Poista
  7. no eihän kerran nostamisessa ookkaan, kun sarjoja kuitenkin kannattaa tehdä :) mäkin teen sen 3*15 eli kolme sarjaa ja jokaisessa sarjassa 15 toistoa tuolla 150kg :)

   Poista
  8. Mullakin menisi enemmän kuin tuo 70 kg, mutta polvet ei kestä. Kyllä sitä pystyy vähän järkeilemään näitä, kun arvioi omaa painoa, että paljonkos esimerkiksi käsi painaa suhteutettuna kokonaispainoon. Tai paljonko yläkroppa on. Pää painaa muistaakseni yhdeksän kiloa. Selkää ja vatsaa treenaan 45 kilolla, mikä on jo mun kokoiselle aika paljon. Melkein kaikessa muussa, kuin prässissä 35 kg.

   Poista
 4. siis normi prässissä ei vaakaprässissä tarkoitan :D

  VastaaPoista
 5. Sinähän voit mennä miehesi kanssa yhdessä salille! Vai vieläkö hän käy salilla?

  VastaaPoista
 6. Olisi ihan kiva, jos näissä porinoissa olisi jotain asiaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuka käskee katsomaan/kuuntelemaan jos ei miellytä ?
   ja pipsahan sanoi että tänään tulee erillaiset porinat ku viimeksi

   Poista
  2. No ei noissa Porinoissa yleensäkään ole isommin mitään asiaa, että ei nää ole sellaisia 3min pätkiä missä puhutaan vain asiaa. Nää on Porinat, näissä poristaa niitä näitä. Asiaa tai ei. Yleensä sitä eitä. :)

   Poista
 7. Hieno homma että uskalsit mennä salille vaikka jännitti hurjasti! Siitä se lähtee, hyvä Pipsa :)

  with love, Jenni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOo, on se hyvä kun pystyy ylittämään sen oman jännityksensä. :) Nyt jo innolla odotan seuraavaa. :)

   Poista
 8. seesan aukene:-)

  VastaaPoista
 9. Kivat porinat :)
  Hei, olenko nyt ihan tietämätön jostain projektistasi, kun en ymmärtänyt tätä kohtaa jossain 9 minuutin kohdalla: "Mä tuun nyt mun tapaamisesta.Joo vähän sellaiset fiilikset, että ei siitä vissiin tuu paljon mitään meikäläisen osalta, kun he olisi varmaan halunnut mut, mutta joo..." ja sitten puhuit jo muista asioista. Mitä oikein tarkoitit?

  Kiva kuulla, että salitreeni meni hyvin ja vaikutit tosi tyytyväiseltä ja innostuneelta. Hyvä fyysinen kunto on niin tärkeä asia terveydelle, että olet oikealla tiellä. Siitä se lähtee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarkotti varmaan sen tulevaa yhteistyön osalta olevaa tapaamista

   Poista
  2. Vajaan viiden vuoden kuluttua oot pukeutusmisneuvoja ja personal treenari *nyöks*... jos oikein hyvin käy niin oot Suomen kärkipäätä noilla fitnessmarkkinoilla :) Kyllä siellä voi heilua neljävitoseksi ihan hyvin.

   Poista
  3. Kävin siis tapaamisessa yhdestä mahdollisesta yhteistyöstä, mutta tuon tapaamisen jälkeen sanoin ettei siitä tuu mitään - ihan siis omalta osaltani sanoin ettei tuu mitään koska mä en sellaiseen lähde. :) Mielestäni kerroin tästä videolla.

   Salitreeni oli oikein miellyttävä. Pelkäsin tappotreeniä, mutta sain hyvin miellyttävän. Se on hyvä koska muuten oisin mennyt kiljuen karkuun. :)

   Hahahah, en tule koskaan olemaan personal traineri enkä lähde fitnessmarkkinoille vaikka nyt salille uskaltauduinkin. :)

   Poista
  4. Et kertonut yhteistyöstä, pelkästään tapaamisesta. Pia kiltti, ei tällaiselle tavalliselle tallaajalle ole mitenkään selvää sinun yhteistyöt ym. kuviot, kun olen vain tällainen normi työssäkävijä. Mun "yhteistyö" on työsuhde työnantajani kanssa ja kerran kuussa palkkapäivä ;)

   Poista
  5. Kyllä mä siitä olin kertonut edellisessä postauksessa, että meen yhtesityötapaamiseen. :)

   Poista
 10. Kiva, että tykkäsit kuntosalista! Kerroit, että treeenaat seuraavan kerran kaverin kanssa eli ymmärsinkö oikein, ettet treenaakaan PT-Ringan kanssa jatkossa, hän vain teki ohjelman ja tekee niitä jatkossakin, muttet varsinaisesti treenaa PT:n kanssa? Olen toiminut itse ihan samoin eli ostanut PT:a vain ohjelmien tekoon. Olisi kiva päästä joskus myös intensiivisempään yhteistyöhön. Pitää katsoa, mitä se maksaisi.

  Muuten keilailin valtaosan porinoista ohi, Porin harmaat kadut ei innostanut. 😊 Tykkään enemmän höpöttelyporinoista tai vaatesovituksista. Maisemavideotkin käy, jos maisemassa on jotain nähtävää. Tyhjä tori tai linja-autoasema ei niin hirveästi inspaa. Siis ei pahalla, mutta nää katuosuudet on minusta turhia. Joku varmaan tykkää niistäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tykkäsin. :) Siis kyllä mä treenaan sekäettä, myös Ringan kanssa. Mut on mulla häneltä siis ihan ohjelmakin että voin yksikseenkin olla. :) Musta tuo on ihan kiva noinkin. :) En ole ihan sellainen joka loppujenlopuksi kaipaa siihen vierelle jaksaa jaksaa -kehottajaa. :) Aluksi se on tietty mukavaa. :) Mut mä oon tämmönen et lähden melko nopeesti kokeilemaan omia polkujani. :)

   No aina ei voi kaikkia kiinnostaa mut välillä on kiva tehdä tällaisiakin videoita. :) Kyllä mä niillä yritin asioita kerroskellakin. :)

   Poista
 11. Oli tosiaankin erilainen Porinat. Ei ehkä parasta kuvaa kaupungista saa käsivaralla kuvaten ja melkein liukastellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oli erilaiset eikä liukkaalla tosiaan saa parasta kuvaa kun kokoajan tärisee ja pomppii. :) Mut ainakin se on ihan aitoa kuvaa. :)

   Poista
 12. Ainakin tässä huomasi, että laihtuminen on tuottanut tulosta. Et puuskuttanut tuolla ulkona kävellessäsi ollenkaan niin pahasti, kuin joissain vanhemmissä ulkona kuvatuissa videoissa.

  VastaaPoista
 13. Mutta aika keinuvaa kuvamateriaalia oli:D

  VastaaPoista
 14. Miten sä sali kuvassa näytit pulleammalta kuin asukuvissa :)

  VastaaPoista
 15. Ärsyttävää kun anot kommentoi piian puolesta toisilleen ja sit alkaa riitelemään keskenään :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä saa kommentoida jos tietää vastauksen, mutta riitely ei oo kyllä kivaa.

   Poista
 16. kyllä oot aloittanut pienellä painolla jalkaprässissä no kuten oot sanonut että hitaalla tahdilla mennään:)

  VastaaPoista
 17. Kiva blogi sulla ja kivat oli porinat! Kiitos. :)
  Olen uusi lukija ja varmasti jään seuraamaan blogiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, mukavaa kuulla että tykkäsit. Ja tervetuloa seurailemaan. :)

   Poista