29.2.2016

Turvallisesti netissä + Arvonta


Yhteistyössä Indiedays & F-Secure

Onko nettishoppailu turvallista ilman turvaohjelmaa? Olen tätä miettinyt aina kun olen ollut tekemässä tilausta netin kautta. Eikä sekään helpota tilannetta kun saa lehdistäkin lukea miten joku oli taas menettänyt luottokortin tiedot ulkopuolisille. Olen itse innokas nettiostelija joten tämä asia on minulle tärkeä, koska haluan turvata ostoshetkeni. Siksipä oli aivan mahtavaa kuulla, että minut oli blogini kanssa valittu tähän Indiedaysin ja F-Securen kampanjaan.

Sain vuodeksi käyttööni F-Secure SAFEn jolla olen turvannut tietokoneeni ja kännykkäni. SAFE on palvelu jolla saa suojauksen kaikkiin laitteisiin (tietokone, kännykkä, tabletti) ja siihen kuuluu mm. virustentorjunta, selaus- ja verkkopankkisuojaus, verkkosuojaus ja perhesuojaus. Ja parasta on se, että SAFEn asennus on todella helppoa - muutama klikkaus ja oot turvannut perheen kaikki (max. 5 laitetta) laitteet.

Nyt myös teillä on mahdollisuus päästä testaamaan F-Secure SAFE palvelua ilmaiseksi 4kk ajan, eikä se velvoita mihinkään. Käykäähän siis kampanjasivuilla tutustumassa tuotteeseen ja jos siltä tuntuu, niin kokeilkaa SAFEa tuon kokeilujakson verran.  


Sulokin tykkää kun voin tehdä meidän kissanruokaostokset leppoisin mielin, kun tiedän että F-Secure SAFE huolehtii verkkopankkisuojauksen, niin ettei kukaan ylimääräinen tule saamaan mun luottokortin tietoja. Sen verran usein kuitenkin teen ostoksia netin kautta että tuo suojaus on tärkeä. Ekalla maksukerralla säikähdinkin kun ruutuun pomppasi SAFEn ilmoitus että verkkopankkisuojaus on päällä ja se piti painaa pois päältä ennenkuin pystyit menemään seuraavalle nettisivulle.

F-Secure SAFE ilmoittaa myös mitkä sivustot ovat turvallisia käyttää. Jos etsit hakukoneilla jotain tietoa niin SAFE ilmoittaa vihreällä palluralla mitkä nettisivut ovat turvallisia avata. Jos nettisivusto on epäluotettava on palluran väri harmaa.

Mä tykkään kun mun kännykässä on vihdoinkin virustentorjunta. Mulla ei ollut aikaisemmin ollut puhelimessa sellaista joten mielenkiinnosta pistin ensimmäisen skannauksen päälle ja sieltä löytyikin yksi epäilyttävä kohde jonka SAFE poisti. Tuo torjunta on siksi hyvä kun aika usein latailen kaikenlaisia ohjelmia ja pelejä, etkä voi koskaan olla itse varma että onko se turvallista. No nyt mä voin!


Nyt loppuun pieni arvonta jossa yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus voittaa F-Secure SAFE vuodeksi veloituksetta kotiin!

Käykäähän siis perustelemassa tämän postauksen kommenttiboksin puolelle, että:
" Miksi juuri SINÄ tarvitsisit F-Secure SAFEn vuodeksi? "
PS. Muistakaa laittaa mukaan myös toimiva sähköpostiosoitteenne.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 6.3.2016, klo 22.00 asti!

17 kommenttia:

 1. Puhelimella tulee tehtyä niin paljon ostoksia.

  tiinatsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Olen netissä lähes 24/7 ja seikkailen milloin missäkin sivustolla. Lisäksi pienestä eläkkeestä ei kamalasti ostella hintavia virustorjuntoja. Meillä kissatkin seikkailevat netissä 😄

  VastaaPoista
 3. Pankkiasioitten hoito mahdotonta ilman virustorjuntaa
  hippu@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Puhelimeen tarvisin kyllä Safen

  siru(at)dnainternet.net

  VastaaPoista
 5. Jos voittaisin niin saattaisin uskaltaa kokeilla nettitilauksia. Nyt vain ihailen muiden tilaamia tuotteita ja heidän rohkeuttaan.
  aamumirkku@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Pojalle olisi kyllä tosi hyvä olla laadukas virustorjunta ohjelma. Tabletille ja kännykälle latailee pelejä ym.niin 11 v.ei välttämättä hoksaa mikä on haittaohjelma niin olisi hyvä olla hyvät suojaukset. paivi.karhunmaa(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. Lisäturva ei ole koskaan pahasta. Varsinkaan jos saisi koko perheen kännyt ja tabletit turvattua :) mihaha81@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Olispa mahtava voittaa tämä kisa, sillä juuri tänään F-Secureni ilmoitti että tilaukseni vanhentuu 14 päivän päästä eli ostaminen olisi edessä..

  mimzzu_93@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Lisäturva ei ole koskaan pahasta varsinkaan kun netistä saa jatkuvasti lukea huijauksista.

  maija_s@hotmail.fi

  VastaaPoista
 10. En ikinä osallistu arvontoihin, mutta nyt aion. Ihan siitä syystä, että tämä tulisi tarpeeseen. kreeta.marketta(a)gmail.com

  VastaaPoista
 11. Puhelimessani ei ole koskaan ollut turvaohjelmaa ja tietokoneenkin kanssa olen hivenen pihalla näistä, joten olisipa mahtavaa saada kerralla toimiva paketti. :)

  anu.saares (at) gmail.com

  VastaaPoista
 12. Siirryin vihdoin nykyaikaan, kun sain tabletin lahjaksi. Olisi aivan täydellistä, jos saisin lahjaksi vielä tietoturvankin, niin uuden tabletin opettelu ja käyttö olisi turvallista :-) picachu@netti.fi

  VastaaPoista
 13. Jos mulla olisi ollut F-Securen suojaus, niin mulla olisi tällä hetkellä tilillä hieman enemmän rahaa kuin 1,54 €. Joku varasti korttitietoni varatessani hotelliyön netin kautta. Tulisi kyllä tarpeeseen.

  Jenni

  nuoruustango@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Shoppailen paljon netin kautta, joten kunnon virusturva olisi tarpeen suojaamaan tablettia.
  Hannamari82@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tarvitsen turvaa sen takia, että kaikki tärkeä on puhelimessa, shoppailen paljon netissä ja muutenkin netti on suuressa roolissa elämässäni.

  emoscreamolove (a) hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Nettishoppailen viikottain ja kulutan muutekin aivan liian paljon aikaa netissä. Mun pitäisi varmaan turvata puhelin, tabletti ja mun kaksi tietokonetta. Nimittäin vain toisesta tietokoneesta löytyy tällä hetkellä virustorjuntaohjelma, joka loppuu nyt huhtikuun alussa. Tällainenhan on ihan huikea juttu, ja lisää varmasti sitä turvallisuutta surffailuun!

  vekku.karhu@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Käyn netissä päivittäin useasti puhelimella ja hoidan sen avulla myös tärkeempiäkin juttuja (laskujen maksut ja tilaamiset). En ole ennemmin ajatellut kuinka tärkeää tämäkin olisi ja kumma ei ole vielä tapahtunut mitään reiluun vuoteen, kun ostin uuden puhelimen.
  Joten tämä kolahtaisi todella hyvin!

  hihh94@windowslive.com

  VastaaPoista