3.3.2016

PipSan Porinat 6-2016


                  


18 kommenttia:

 1. - Olipas taas kivat höpötykset :). Mun mielestä porinat riittää, ettei tarvi toista video-osuutta tehdä. Siehän voit sen "asia"- osuuden sisällyttää porinoihin. ja sitten taas sen jälkeen höpötellä normisti. On se Sulo suloinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. No en mä tiedä oisko se kauheen kiva sitten olla tässä Porinoissa samassa, et sen takia oon miettinyt noita MiniPorinoita, jos alkais siis kunnon vloggaajaksi. :) Sulo on suloinen, kun se on tommonen rauhallinen. :)

   Poista
 2. Huomenta sinne. Aamukahvit tuli juotua porinoita kuunnellen. Tykkään näistä pitemmistä porinoista. Eikä ne tartte olla niin virallisia. Juuri tuollaisina hyvät. Sulolle ja muillekin kissoille silitykset täältä ruudun toiselta puolelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, meillä oli sitten mukavat kafferupattelut heti aamutuimaan. :) Porinat on hyvät just näin, siks oon miettinyt MiniPorinoita et jos rupeis oikeen vloggaajaksi. Ku ne videothan on semmosia lyhyempiä ja sisältää asiaa, vissiinkin? Kisuille rapsutukset annettu. :)

   Poista
 3. Mistä olette tuon kissapuun ostaneet? Näyttää kerrankin jykevältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zooplussalta, White Tiger XXL on nimi. Ei taida tosin enää löytyä. Se on todella jykevä, mut on siinä kokoakin. :)

   Poista
 4. Hei Pipsa ja kiitos ahkerasti päivittyvästä blogista! :)

  Onko hiustesi latvat eri väriset nykyään, vai häröttääkö minun silmät videota katsoessa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, mukavaa se on ahkeraan päivittääkin. :)

   On ne. :)

   Poista
  2. Tuleeko latvojen värjäämisestä oma postauksensa? Yhteistyö?

   Poista
 5. Minä pitkistä porinoista ja mitä enempi höpinää ja sälää, sitä parempi. Osisipa itse pitää kinnostavaa blogia vuoskaudet, ihailla täytyypi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, et oot tykännyt Porinoiden höpinöistä yms. :)

   Poista
 6. Kivat porinat, tykkäisin myös teemaporinoista vaikka Pipsan vaatekaappi, aamu/-iltarutiini jne.
  Mua hymyilytti nuo salipainot, mulla on jalkaprässissä enemmän rautaa kuin oma painoni on, mutta valitettavasti selkä- eikä käsivoimat ole yhtä hyvät eli niitä itse treenaan eniten ja jaloille enemmän aerobista.

  Noista isojen tyttöjen merkeistä kantsii tsekkaa Junarose. Tosi kivannäköisiä vaatteita, oikein harmittaa, ettei heillä oli normaali kokoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tommoset teemat toimis just MiniPorinoissa. :) No jokaisella on omanlaiset painonsa noissa treeneissä. Oon mä Junarosea tsekannut mutta en ole vielä innostunut kovin paljoa, varsinkin kun niitä ei taida Porista saada.

   Poista
 7. Oikeasti, oonko ainoa, joka vaan ei kestä tota tekoylipirteää ja mukahauskaa kimitystä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miksi ihmeessä sä sitten joka kerta katsot Porinoita jos ne kerran mielestäsi ovat tuollaista tekoylipirteää ja mukahauskaa kimitystä? Suosittelen ihan oikeasti ohittamaan ne, jos kerran nostattavat verenpainettasi. On myöskin ikävää nähdä sinun lyövän päätäsi seinään joka Porinoiden jälkeen. Viisaampi jättäisi ne vaan katsomatta, varsinkin kun kukaan ei pakota niitä katsomaan. :) Jos taas haluat valittaa valittamisen ilosta, niin mene vauva.fi:n aihe vapaa sivustolle, siellä voit puhista samanhenkisten kanssa mun tekoylipirteydestä, tai mikä nyt sen hetken puheenaihe onkin. :)

   Poista
 8. Minäkin pidän pitkistä porinoista, eli en toivoisi miniporinoita pitkien juttuhetkien kustannuksella. Toki, jos ovat ekstraa, niin molempi parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, siis MiniPorinat ois ihan oma juttunsa - ei tulis Porinoiden kans. :) Eli on extraa mut pitää nyt katella. :)

   Poista