11.4.2016

Leipäyllätys äidilleYhteistyössä Indiedaysin & Vaasanin kanssa

Onpas pari viikkoa mennyt nopeasti, tuntuu ihan eiliseltä kun pääsin mukaan Indiedaysin ja Vaasanin Sano se leivällä -kampanjaan. Muistatte varmaankin kun silloin tein aamiaisyllärin kipeälle miehelleni? Tällä kertaa päätin yllättää äitini makoisan terveellisellä välipalalla, koska hänellä jää aivan turhan usein välipala syömättä. Leipäyllärini valmistin hänen luonaan joten suuren suurta ylläriä en päässyt hänelle tekemään.

Äidillä ei kuitenkaan ollut aavistustakaan että mitä oikein tein, yrittipä muutaman kerran saada sitä selvillekin kysymällä mitä oikein tein mutta mä vain totesin että hän näkisi sen pian. Kun kattaus oli valmis, hain äidin pöydän ääreen, halasin ja sanoin että tämä on minulta sinulle.

Olin tällä kerralla valinnut Vaasan Taika Herkku Kaura -leivät joista valmistin monen monta herkullista välipalaleipää joiden päälle laitoin terveellistä kasvista. Herkuksi valitsin mansikoita ja banaania. Tein leipiä sen verran että äidille jäisi niitä myös seuraavalle päivälle, eli saisi silloinkin herkuteltua hyvällä välipalalla.


Muistakaahan käydä osallistumassa kampanjan lukijakilpailuun tuolla instagramissa.
Siellä @vaasan_leipomot arpoo omalla instagram-tilillään joka perjantai kaksi voittajaa jotka saavat palkinnoksi herkulliset eväskorit (arvo n. 40€).

Käykäähän siis osallistumassa kilpailuun julkaisemalla omat leipäterveiset instagramissa hashtagein #sanoseleivällä, #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot.

20 kommenttia:

 1. Ihana ylläri äidille. Hymystä päätellen myös äitisi tykkäs ylläristä.

  VastaaPoista
 2. Äiti-ihminen on nuorentunut paljon! Toi vika kuva on loistava ja siit tulee iloisen välipalan kaikki elementit esiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl ihan täydellinen kuva, tykkään siitä itsekin. :) Oli mukavaa päästä ilahduttamaan äitiä tällä tavalla. :)

   Poista
 3. Mun mies tekee tuollaiset leivät meille joka aamu, joten on jotenkin hassua ajatella tätä mitenkään spesiaalina. Ehkä vähän hassu kampanja, leipä on kuitenkin niin arkinen asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinkin kun nuo leivät on tosiaan ihan perus, eri jos olis vähän enempi panostettu. Mutta varmaan ihan hyvältä silti maistuu!

   Poista
  2. Ihana mies jos tuollaisia tekee joka päivä. :) Leipä on toki arkinen asia mutta miksei sillä voisi ilahduttaa toista? Musta tällainen oli todella mukavaa, että pystyi piristämään toisen päivää niinkin arkisella asialla kuin maukasta välipalaleipä. :)

   Poista
  3. Olen sitä mieltä, että toisen tekemä leipä maistuu aina paremmalle. Oli se sitten miten tavallinen tahansa :)

   Joten kiva "yllätys" äidillesi, ja kivahan niitä on sitten itsekin syödä, jos toisellekin maistuu.

   Poista
  4. Tää on muuten totta, et toisen tekemä leipä maistuu paremmalta. :) Musta oli ihana yllättää äiti. :)

   Poista
 4. Koskas tulee kuukausiraportti?:)

  VastaaPoista
 5. Ihana yllätys äidillesi <3 kaunis teko :)

  VastaaPoista
 6. Söikö hän kaikki vai oliko tässä teidän kahden annos? Joka tapauksessa kiva tarjota äidille brekkaria ja jos haluaa tavallisista toasteista vähän speciaalia, kannattaa hankkia leipägrilli. Mun suosikki tomaattichilipesto, mozzarella, rucola.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ymmärrä, miten voi olla niin hankalaa ymmärtää lukemaansa. Tekstissä selkeästi kerrottiin, että leipiä tehtiin sen verran, että niitä jäisi myös seuraavalle päivälle.

   Poista
  2. Kyllä hän söi kaikki, pari leipää sinä päivänä ja loput seuraavana.

   Poista
 7. Ymmärrän, tarjolle laitetuista leivistä osa meni jääkaappiin. Ehkä näin.

  VastaaPoista
 8. Tiesikö äitisi, että julkaiset hänen kuvansa syömässä voileipää nettiin kaiken maailman nähtäväksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole huoleti, minulla oli kuvien julkaisuun lupa. Me jopa äidin kanssa katsottiin mitkä kuvat oli hyvät.

   Poista