1.4.2016

Mä lähden kesäkuussa reissuun!


Nyt mä voin kertoo tästä, varsinkin kun matkaan on aikaa enää kaks kuukautta-aaaa! Mä oon aivan täpinöissäni, olin jo siitä hetkestä lähtien kun tajusin että tää on true story! Tottakai tämmösenä epäilevänä Ellinä ensin nauroin koko juttua hyväksi pilaksi, mutta kun asiaa sitten selvittelin niin tottahan se olikin. Tää on ollut yksi niistä mun kiirussyistä.

No long story short,  mulle siis tarjottiin mahdollisuutta lähteä reissuun KUUKAUDEKSI ja kuvata sen aikana VIIDEN itsevalitsemani maan maisemia ja muutenkin kertoa omin sanoin näistä maista. Enkä mä oo vielä valinnut kaikkia maita. JAIKS! Oon vasta keksinyt Japanin ja Itävallan.

APRILLIA APRILLIA APRILLIA

Keksisittekö te tuosta vaan viis maata mihin menisitte kuvailemaan ja tutkimaan?

Lähtö siis tapahtuu 1.6. aamupäivällä ja takaisin palaan 30.6. iltapäivällä. Blogi kyllä päivittyy tänä aikana, mutta en voi silti luvata että joka päivä mutta kyllä mä jotain päivityksiä saan aikaseksi, vaikka sitten minipäivityksiä. Ainakin sieltä paikasta missä olen. Pikkusen jännittää koska joudun olemaan kuukauden poissa kotoa, mut onneks on skypet sun muut. Saan käyttööni siis läppärin nettiyhteyden kanssa sekä järkkärin.

Mut tämmönen ylläri mulla oli takataskussa. Saatte varmaankin kuulla tästä pitkin kevättä, varsinki kun jännitys kasvaa kasvamistaan kun lähtöpäivä lähenee.


40 kommenttia:

 1. Syö silliä ja juo kuravettä päälle.

  VastaaPoista
 2. WOW, onnea paljon!!!! Tosi ihana mahdollisuus ja kokemus Sinulle!!!

  Mä valitsisin ainakin USAn, jossa olen kyllä käynyt (esim. NYC ja Miami idässä tai Kalifornia, LA & San Francisco, yms länsirannikolta) ja lisäksi jonkun unelmasaaren vaikka Pääsiäissaaren (Chile).

  Me lähdetään lapsen pelireissulle nyt toukokuussa Torontoon. Se on kaikkinensa 10pvän reissu eli ehtii nähdä ja tutustua paikkaan kyllä kunnolla. Syyskuulle on varattu tyttöjen reissu NYCiin, 1 vko. Odotan molempia innolla. :-)

  t. Affe

  VastaaPoista
 3. - Aivan mahtava tilaisuus! Onneksi olkoon :D. *kateellinen*. Hmm, kyllähän mie keksin helpostikkin maita, joissa kävisin kuvailemassa. Islanti, Puola, Espanja, Uusi-Seelanti ja Kiina. Innolla odotan sun postauksia!

  VastaaPoista
 4. Aprillia :p

  VastaaPoista
 5. Senkin jekuttaja

  VastaaPoista
 6. Aprilliaaaa...syö silliä ja juo kuravettä päälle!

  VastaaPoista
 7. Aprillipila, et lähtis mihinkään ilman isäntää.

  VastaaPoista
 8. Aprilliä?

  VastaaPoista
 9. Aprillia?

  VastaaPoista
 10. Aprillia!?!

  VastaaPoista
 11. Onko tämä aprillipila :)? Kovasti toivon, ettei ole, koska kuulostaa kivalta. Toisaalta: tämä on hauska juttu oli se totta tai ei. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 12. Aprillia vaan...

  VastaaPoista
 13. Aprilliaaaaaaa.

  VastaaPoista
 14. JESS! JIPPII! JA HURRAA!
  Mulle tuli toi sama.

  Ymmärsin, että meidän täytyy loppupeleissä yhdessä päättää ne viisi maata, joihin mennään.
  Ja meidän täytyy siis matkustaa yhdessä, kuvata yhdessä jne. Kumpikin saa kyllä oman läppärin, kameran ja matkanjärjestäjän mainoslippalakin.

  Japani ja Itävalta sopii mulle kyllä.

  Ehdottaisin jotain Afrikan maata myös, joten käy välittömästi hankkimassa malarian estolääkitys (minä sain ajan lääkärille maanantaiksi).

  Ota yhteyttä viikonlopun aikana, niin voidaan sopia matkareitti ja ilmoittaa se heti niille, niin ne voi alkaa hommaamaan matkalippuja, varaamaan hotelleja ja järjestämään paikalliset julkkis- ja ministeritapaamiset.
  Muista ottaa selfiekeppi mukaan.

  Terv. Elssa-Perpetua
  Lisää blogissa ym.

  PS. Meidän täytyy kai hoidella se lehdistötilaisuus asian tiimoilta jo ensi viikolla.
  Pukeuduttaisiinko samiksiksi.

  VastaaPoista
 15. Nyt epäilen, että lentojuomat ovat kuravettä, eli hyvää aprillipäivää 😊
  Matkustaminen on kyllä ihanaa ja maat olisi helppo keksiä!

  VastaaPoista
 16. Aprillia syö silliä :)

  VastaaPoista
 17. Onnea! Lähdetkö yksin? Suosittelen Kroatiaa ja Uutta Seelantia.

  VastaaPoista
 18. Noh noh, ei me nyt kuules tähän lankaan mennä millään :D

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. Vautsi,mikä tilaisuus.Mä aloittaisin Ranskasta ja sitten....Japani, ompa vaikeeta. Australia, USA pitäis kanssa katsastaa ja Italia. No tulihan siinä paikkoja. Ei muuta, kuin hyvää matkaa.

  VastaaPoista
 21. Aprillia...?

  VastaaPoista
 22. Tarjoillaanko lennoilla silliä ja kuravettä?

  VastaaPoista
 23. Aprillipilalta haiskahtaa :)

  VastaaPoista
 24. että tämmöinen aprillipila sitten tänä vuonna.

  VastaaPoista
 25. Aprillipila?

  VastaaPoista
 26. Hyvää aprillipäivää Pipsalle!

  VastaaPoista
 27. Niin, tänäänhän on tosiaan 1.4........,,

  VastaaPoista
 28. Aprillia! Syö proteiinipatukka ja juo smoothie päälle. :)

  VastaaPoista
 29. Ja kuravettä päälle ;) tämä on aprillipila!

  VastaaPoista
 30. Aprilliä :)

  VastaaPoista
 31. Menin kyllä lankaan ensin.....kunnes muistin, että aprillipäivähän se.

  VastaaPoista
 32. Ellei tämä satu olemaan aprillipila niin totean vain, että huikea tilaisuus! Ja vaikka tämä olisikin aprillia, niin mukavahan näitä on miettiä ja haaveilla. Itse valitsisin esim. seuraavat kohteet: Islanti, Uusi-Seelanti, joku Afrikan maa esim Kenia, jonkun Karibian saaren esim Dominikaaninen tasavalta ja vaikkapa viimeiseksi kohteeksi Vietnam.

  VastaaPoista
 33. Hyvin keksitty. Vähä arvelinki aprillipilaksi. Muistin nimittäin päivän. Mutta Ranskaan pitäis päästä joskus.....

  VastaaPoista
 34. Hahaa, voi eiiiii, tää olikin Aprillia!!! 😂😂😂 No, toivottavasti pääsisit matkustamaan kuitenkin kesällä jonnekin kivaan paikkaan. Ja juu, ymmärrän kaikki ei haaveile maailman ympäri matkasta, mutta useimmat kyllä! Matkustaminen avartaa. Suosittelen!!!

  VastaaPoista
 35. Olisi ollut huikea tilaisuus :) Me matkustetaan 1-3 x vuodessa ympäri maailmaa ja aina ollaan se kuukausi saman tien. Viikoksi ei vaan "kannata" lähteä :D Keksisin helposti 5 maata, joissa tahtoisin käydä ja kuvata: Malesia, Filippiinit, Puola, Portugali ja Islanti. Filippiinit koen heinäkuussa ja Islannin näillä näkymin vielä loppuvuodesta :)

  VastaaPoista