10.4.2016

Mustan mekon metsästys
Tässä nämä kuusi mustaa mekkoa (+ kaksi ylimäärästä yllättäjää) jotka olen itselleni löytänyt (+ saanut vinkkauksen) ja näistä pitäisi kehitellä sellainen TOP3, koska en ihan kaikkia kehtaa sovitukseen tilata. Nuo pari yllättäjää toki mietityttää siksi kun ne tarttis sitten tilata erikseen toisesta kaupasta mutta ei se mitään.


Kerrohan siis mitkä TOP3 sä ottaisit näistä sovitukseen?


Sitten kaipaisin mielipidettä näistä kolmesta pitempihihaisesta mekosta, olen jotenkin viehtynyt näihin kietaisutyylisiin mekkoihin mutta en osaa päättää näistä sitä yhtä jonka ottaisin sovitukseen tuossa samalla kun ottaisin nuo TOP3 mekot.


Näitä olisi tarkoitus käyttää viileämpinä kesäpäivinä ja sitten syksymmällä, ja miksei myös talvellakin. Eli mikä olisi näistä kolmesta se yksi joka mun kannattaisi pistää sovitukseen?

28 kommenttia:

 1. Ylimmästä rivistä eka ja toka, alimmasta rivistä eka. Noista pitkähihaisista 3.

  VastaaPoista
 2. "Viileämpinä kesäpäivinä ja sitten syksymmällä ja miksei myös talvellakin." No, miksi nyt sitten jo aiot tilata, kun laihdut kuitenkin kesään mennessä paljon?

  VastaaPoista
 3. Susanna Ruohomäki10.4.2016 16.11

  2,5 ja 8! Pitkähihasista 3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! =)

   -AI

   Poista
 4. Sulle valkkaisin mekot 3,6 & 8 ja pitkähihaisista 3.

  Nro 1 ei ole hyvännäköinen edes mallin päällä.
  Nrot 4&5 vaatii vyötäröä, vaikka ovat muuten ihan jees.

  VastaaPoista
 5. Nroissa 1 ja 3 näyttäisi olevan hyvä leikkaus -ja vaikuttavat sellaisilta, että niitä voisi myös tarvittaessa kaventaa. Pitkähihaisesta kokeilemisen arvoinen on mielestäni nro 3.

  VastaaPoista
 6. Kietaisumallit näyttää aina äitiysmekoilta (ellei ole ihan supertikku).

  VastaaPoista
 7. Katselin tänään Seppälässä mustia (Great girls -mekkoja); mukavan paksua ja jämäkkää trikoota (viskoosia suurin osa, polyamidia, elastaania). Oikein sellainen perinteinen pikkumusta, kokoja oli 3 xl saakka (ja olivat tosi reiluja kokoja), Seppälän verkkokaupassa ei niitä valitettavasti näkynyt.
  -hss

  VastaaPoista
 8. Ei ykköstä, en usko että tuo nyöritys sopii sinulle, eikä ainakaan ole tyylikäs. Nro 3, ehkä. Samoin pitkähihaisista nro 3.

  Kuiitenkin oikea mielipiteeni on se, että älä osta mitään näistä. Odota sitä täydellistä, joka sitten toimii pitkän aikaa. Miten minulla on muistikuva, että olet nyt parin vuoden sisällä ostanut ja sitten myynyt parikin mustaa mekkoa.

  VastaaPoista
 9. 2, 3 ja 8.. Varsinkin 8 miellyttää omaa silmää erityisesti! Pitkähihaisista 3. Itse tilasin just puolihihaisen mustan kietaisumekon ilman vyötä Halensilta ja tykkään kovasti!
  Ihanaa keväänalkua! :)
  Terkuin Merja

  VastaaPoista
 10. Mitkä on samanmittaisia kuin esim. tuo japaninmekko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näiden olka-helma mitat menee 90-105cm väliltä. Kaikista lähinnä ovat kuitenkin 2 ja 6.

   Poista
 11. Ekoista nro 8 eli Junarosen, ja pitkähihaisista nro 1 eli Dorothy Perkinsin.

  Elloksen tyllimekko on enempi vintage-henkinen, tosin mallin päällä ei Elloksen sivuilla näyttänyt niin kehuttavalta. Sitä olen itse katsellut joskus, mutta ehkä ei ihan sun tyylisesi?

  VastaaPoista
 12. Ehdottomasti nro 5

  VastaaPoista
 13. 1,3 ja 8. 8 nätein.
  Pitkähihaisista 1. Kietaisumekko sopii kaikille vartalotyypeille.

  VastaaPoista
 14. 4 ja 5 ovat minun mieleisiäni ja voisivat sopia sinullekin, rentoja ja mukavia kesämekkoja. Kietaisumekot on hyviä, mutta en sinuna ostaisi vielä kesäksi, jos vaikka laihdut, ehdit ostaa sitten syksyllä.

  VastaaPoista
 15. 1,3 ja 6 ja 2. Itse otin tuosta 1 kuvan mekosta nyörin pois ja tuli kiva niin, kun en tykkää nyöreistä :) Se on perus trikoomekko. Itse miellän sen vain arkikäyttöön.

  VastaaPoista
 16. 5 ja 8, kietaisumekoista 3.

  VastaaPoista
 17. 2 ja 5 parhaimpia, kietaisumekoista en osaa sanoa kun ovat niin samannäköisiä kuitenkin :)

  VastaaPoista
 18. 2, 5 & 8 ehdottomasti!

  VastaaPoista
 19. 8, hyvä malli ja kauniit yksityiskohdat!

  VastaaPoista
 20. 7 ja 8! Ja kietaisumekoista tuo keskimmäinen.

  VastaaPoista
 21. 2,3 ja 7. Varsinkin 7 on ihan sinun näköisesi. Näissä minun valitsemissa mekoissa ei ole nyörejä eikä vöitä, joten ovat monikäyttöisiä monien asusteiden kanssa. :)

  VastaaPoista
 22. Miksi ihmeessä mustaa?

  VastaaPoista
 23. Muä tykkään numeroista 6, 7 ja 8 :)

  VastaaPoista
 24. Suurin osa malleista on ns. kellohelmaisia mekkoja, joten jos ajattelit pitää niitä mustien jegginssien kanssa niin ei ole hyvä yhdistelmä. Parempi olisi kapealinjainen tunika yhdistettynä pitkiin housuihin.

  Mekkona (sukkahousut EI jegginssit tai legginssit) paras olisi musta RL-mekko, joka oli jo aiemmin esillä linkkinä. Mekko olisi hoikentava ja sutjakan näköinen. Alaspäin levenevät mekot ovat jotenkin niin vanhanaikaisia ellei kyseessä ole selkeä pinup-tyyli.

  VastaaPoista
 25. Sinullahan on se Nanson musta trikoomekko/-tunika, joka sopii hyvin käytettäväksi housujen kanssa. Itselläni on se sama sinisenä ja mustana, enkä nää mitään syytä miksi se olisi vain oloasu kuten sanoit. Hyvälaatuinen ja mukava päällä.

  VastaaPoista
 26. Noista mekoista ei sovi mikään sinulle

  VastaaPoista