12.5.2016

Elloksen takki - Toss or KeepTässä tämä Elloksen trenssimäinen takki, josta olin kahden vaiheilla mutta nyt kun testasin sitä uudelleen niin ei, en edelleenkään tykkää. Tää ois siinä mielessä hyvä ettei mekot näy tästä, pituus olisi siis täydellinen mutta jotenkin en nyt silti innostu tästä. Joku vaan tökkii niin maan perkeleesti. (pardon my french)

Harmillista sillä jotenkin tämän tyylistä takkia olen etsinytkin, mutta ehkä tämä ei ole sopiva kevät/syystakiksi, vaan enemmänkin se tummansininen farkkutakki jollaisen olen nyt löytänyt Ellokselta mutta sitä tulee myyntin vasta kuun lopussa. Sitäkin tuossa mietin että kannattaako mun kuitenkaan ostaa nyt mitään tommosta takkia, joka kävisi mahdollisesti jopa isoksi mulle.

Nyt saatte avata sanaisen arkkunne ja kertoa ihan vapaasti että mitä olette mieltä.

38 kommenttia:

 1. Ei imartele yhtään, tuo esiin kaikki huonoimmat puolet. Miusta nuo trenssit sopii vaan hoikille. Sulle sopii lyhyemmät takit.

  VastaaPoista
 2. Palautukseen! On jotenkin liian iso ja roikkuva, löydät varmasti paremman syksymmällä, kun tuon tyyppiset takit tulevat taas sesonkiin. :)

  VastaaPoista
 3. Ei oo hyvä, liian pitkä ja ison näkönen

  VastaaPoista
 4. Miun mielestä ei istu niin hyvin. On jotenkin liian iso. Jos ois naftimpi niin ois just hyvä kyllä mekkojen kanssa. :)

  VastaaPoista
 5. Ei hyvä, palauta tämä ja löydät varmasti paremman. -kirmi

  VastaaPoista
 6. Palautukseen :)

  VastaaPoista
 7. Iso ja vähän säkkimäinen eli palauttaisin. Tuli hautajaiset mieleen
  !?! Ihan nätti ja pituus kiva, kun peittää hameen.

  VastaaPoista
 8. Liian musta.

  VastaaPoista
 9. liian iso sulle.

  VastaaPoista
 10. No joo, takki ei näytä kovin ryhdikkäältä tosta rintojen kohdalta, pituus on hyvä ja alaosa on hyvännäkönen. Ja tosiaan ei kannata ostaa kun sää kuitenkin tuosta vielä pienennyt.
  T: Suvi-Annika Ahtiainen

  VastaaPoista
 11. ei imartele yhtään,palautukseen ehdottomasti
  Liian iso ja jotenki telttamainen

  VastaaPoista
 12. Palauta. Ei istu. Alaosa jotenkin raskas noine poimutuksineen. Ja kun laihdut, istuu vielä huonommin.

  VastaaPoista
 13. - Mie oon muiden kanssa ihan samaa mieltä. Eli siis palauta tuo takki :/ . Kuten jo monta kertaa sanottu, että ei sovi sulle eikä imartele niin ollenkaan.

  VastaaPoista
 14. Takki on mielestäni liian iso sinulle joten palautukseen.

  VastaaPoista
 15. Ei yhtään hyvä. Ison näköinen ja hihat liian pitkät.

  VastaaPoista
 16. Ei hyvä, jotenkin liian iso. Kokeile pienempää kokoa :-)

  VastaaPoista
 17. Levittää peban aivan järkyttävän kokoiseksi. Muutenhan koko olisi OK, mutta hihat aivan liian pitkät :(

  Palautukseen!

  VastaaPoista
 18. Entäs, jos vielä kuitenkin kokeilisit vaihtaa pienempään kokoon :)? Pienempi koko voisi olla ihan toisenlainen.

  VastaaPoista
 19. Ei toimi. Roikkuu ylläsi ja vielä tuosta pienenet muutenkin.

  VastaaPoista
 20. Takki on liian pieni sinulle.
  Istuu oikealla tavalla vain hartioista.

  Rintojen kohdalta liian pieni; vetää hihasaumoja liian eteen ja näyttää siltä, että kohta sauma ratkeaa. Et todennäköisesti pysty liikuttamaan käsiäsi luontevalla tavalla.

  Hihat ovat niin kapeat, ettei niiden alle mahdu esim. neulepusero.
  Hihat ovat tosin liian pitkät, mutta lyhentäminen olisi helppoa.

  Vatsan ja pyllyn kohdalta takki on liian pieni; noiden laskosten ei kuuluisi avautua tuolla tavalla, vaan pysyä "suppeampana", yhdessä, taitteet vieri vieressä (en osaa selittää oikein selkeästi).

  Tuollainen seistäpönöttäminen ei ole paras tapa testata tai esitellä mitään vaatetta.
  Oikeamman kuvan vaatteen istuvuudesta saa esim. kun istuu, kumartaa, kyykistyy jne.
  Samoin istuvuutta voi testata ja näyttää muille kurkottelemalla, nostamalla käsiä ylös ja sivuille.

  Monet vaatteet kohoavat meillä pyöreämmillä ihmisillä takaa pyllyn päälle kävellessä. Istuvuutta voi siis testata kävelemällä reippaasti jonkin matkaa ja sitten kuvata, miltä näyttää; onko helma takaa lyhyemmän näköinen.

  Liike ja liikkuminen antaa vaatteen istuvuudesta ja näin ollen käyttömukavuudesta oikeamman kuvan kuin "asento, katse eteenpäin" -komennon saaneena.

  VastaaPoista
 21. Joo ei, trenssit ei näytä sairaalloisen ylipainoisilla hyviltä. Kuitenkin kohta ilmoitat että joo piditkin tän kun oli niin hyvä tarjous, näinhän sulle vasta kävi mekonkin kanssa....

  VastaaPoista
 22. No ei toi iso ole, hihat ovat taas liian pitkät sulle kuten olet sanonut takeissa aina olevan, muistelen. Tulee isous-vaikutus siis hihoista, muutenhan noi vekit kinnaa takapuolesta ja edestäkin. Mutta on noita nätimpiäkin sulle kui tuo, se on totta. Se keltaisen mekon koivuntakaa kurkkauskuva oli hyvä, oliskos ollut keskimmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juurikin vekit kinnaa munki mielestä eli ei todellakaan iso vaan jopa päinvastoin

   Poista
 23. Takki on ihan liian iso! Eli palautukseen tai vaihtoon. :)

  VastaaPoista
 24. Ei toimi. Pois ja takaisin lyhyttä etsimään. =)

  -AI

  VastaaPoista
 25. Vaikuttaa jotenkin liian isolta ja raskaalta :/ löydät kyllä varmasti paremman, sitkeästi kun etsii, tai useimmiten kun lakkaa etsimästä niin yllättäen tulee vastaan :)

  VastaaPoista
 26. eikä missään nimessä liian iso, peffasta jopa toisinpäin. Noi takaosan "rypytykset" tai miksi lie niitä sanotaan ei kuulus aueta noin paljoa

  VastaaPoista
 27. Ei tuo liian iso ole, mutta ei vaan jotenkin istu. Eikä tuo levennä peppua, enemmän sitä tekee lyhyet takit, jotka kurot kiinni rintojen alta.

  Sinänsä tuon mittainen takki olisi varsinkin syksyllä hyvä.

  VastaaPoista
 28. Nyt on tosi tyylikkään mallinen takki. Näyttää niin paljon paremmalta, kuin ne vyötärömittaiset! Hihoja tosin pitäisi lyhentää.

  VastaaPoista
 29. Palautukseen..liian iso sulle.

  VastaaPoista
 30. Takki on mielestäni sellainen vaate, että sun kannattaisi käydä ihan liikkeissä sovittelemassa. Pitää istua päällä ja myyjä voi auttaa korjausompelukohtien mietinnässä. Tai teetä ompelijalla. Panosta laatuun, niin pärjäät yhdellä kausitakilla useamman vuodenkin.

  Tässä takissa mikään ei oikein istu. Roikkuu hartioista, liian kireä alhaalta, jolloin laskokset aukeavat rumasti, liian pitkä hihat. Pituudesta on vaikea sanoa, kun takki istuu niin huonosti.

  VastaaPoista
 31. Ei oo sun tyyliä, takki on jokatavalla liian säkkimäinen, takin olkapäiden ei kuulu roikkua, takki on auttamattoman leveä yläosasta sinulle eikä kangas laskeudu nätisti alaosasta ja se on jotenkin myös huonon pituinen. Huonosta kankaasta, huonosti tehty takki. vekit eivät ole avoinna koska olet liian iso sinne alle vaan siksi että vekit on kohdistettu ja mallattu paikoilleen huonosti. Tälläistä ompelu/leikkausvirhe vaatekappaletta en ole kyllä nähnyt aikoihin valmisvaatteena:)

  Mitä jos odottaisit kesän yli ennen kuin ostat paksumpaa takkia?

  VastaaPoista
 32. Järkyttävä. Roikkuu päällä, kuin lainapeite. Hihoissa liikaa pituutta. Saat lapaset siitä samalla.
  Suosittelen menemään oikeaan takkikauppaan, ammattilaisen pakeille.

  VastaaPoista
 33. Samaan aikaan liian iso ja liian pieni, istuu siis tosi huonosti enkä oikein tiedä onko kokomusta noin isona pintana sun vaalealle väritykselle koskaan hyvä valinta.. Palautukseen! Kannattaa ostaa kerralla täydellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta väri ei ole ongelma. Kuvittelepa musta takki syksyllä, kivan ison huivin ja tyylikkään laukun kanssa. Mutta ei tämä musta takki:)

   Poista
  2. Niin, en sanonut että musta olisi aina huono hänelle, vaan nimenomaan että tämän tyyppinen pitkä ja peittävä takki on mustana erityisen huono. Eri mallinen musta takki olisi oikein hyvä! Hyvin istuva trenssi joka loppuu jonkin verran polven yläpuolelle, ehkäpä? :)

   Poista
 34. Mulla on tuo ihan sama takki ja tykkään kovin. Mutta minä olenkin mustanpuhuva ja synkkä henkilö muutenkin ;)

  Sinulle minusta takki näyttää vähän turhan synkän väriseltä ja malliselta. Kaikki iloisen värikäs jotenkin näyttää kivammalta, varsinkin nyt kun on vaaleat hiuksetkin. Tuo malli on myös melko lyhentävä, minkä takia itsekin käytän takkia lähinnä korkeiden kenkien kanssa.

  VastaaPoista