22.5.2016

Yves Rocherin rusketussetti - Vain 22,90€ (norm. 54,50€)


Yhteistyössä Yves Rocherin kanssa

Sain Yves Rocherilta testiin tällaisen rusketussetin mutta koska en oikein osaa tällaisia käyttää niin ajattelin antaa setin kaverilleni joka osaa, tosin mun on pakko saada pitää tuo aprikoosintuoksuinen vartalonkuorinta tuubi - ihan vain siksi että se tuoksuu niin hyvältä. Kaikki muutkin tuoksuvat todella hyviltä mutta tuo aprikoosituoksuinen vie voiton.

Jos sua kiinnostaa tämmönen samanlainen rusketussetti, niin sen saisi nyt teillä olisi mahdollisuus saada samanlainen rusketussetti mun kautta mutta puolet halvemmalla, vain 22,90€ hinnalla kun setin tilaa tämän linkin kautta. Setin arvo norm. 54,50€. Linkin takana on itse tilaussivu jonne syötät omat tiedot. Tuon tilaussivun kautta pystyt tilaamaan rusketussetin puolet halvemmalla, eikä tätä käsittääkseni saa muuta kautta tilattua.

Setissä tulee:

Botanical Scrub - Vartalokuorinta sisältää aprikoosinkivijauhetta. Tällä kuoritaan iho ennen itseruskettavan käyttöä. 

Before Sun - Beautifying Mist Tan Activator - Valmistelee ihoa tekemään rusketuksesta kauniimman ja kestävämmän. Käyttö aloitetaan ennen kesäkauden aloitusta. 

Itseruskettaja - Express Body Mist - Helppokäyttöinen suihke jolla saa jo tunnissa tasaisen rusketuksen joka jokaisella levityskerralla syvenee iholle. Sisältää gardeniankukan uutetta, jolla on ihon hehkua korostava vaikutus.

Kaupan päälle tulee:

Apricot Fruit Scrub - Kuorinta-aine joka sisältää aprikoosinkivijauhetta joka poistaa kuolleet ihosolut kuorien esiin kasvojen ihanan sileän, pehmeän ja heleän ihon.

Itseruskettaja - Lift Care -face - Miellyttävä itseruskettava voide silottaa kasvojen ihoa ja antaa sille samalla upean kullanhohtoisen päivetyksen. Sisältää kosteuttavaa gardenian kukkaa, joka antaa iholle kauniin hehkun ja päivettyneen värin.


1 kommentti:

  1. Tilattu! Näistä on puhuttu hyvää niin pakko päästä testaamaan kun on tällainen tarjous :)

    VastaaPoista