2.6.2016

Violeta by Mango -15% (Boozt)


Yhteistyössä Boozt.com (sis. affiliatelinkkejä)

Sain jokin aika sitten yhteydenoton Booztilta että kiinnostaisi yhteistyö ja siitä me alettiin sitten pohtimaan tänne sopivaa alennuskampanjaa. Innostuin tuosta entisestään kun kuulin että heiltä löytyy Violeta by Mango vaatesarja joka on siis meille plussakokoisille tehty. Musta tuntuu ettei monikaan tiedä tätä, koska en ole missään lukenut, taikka kuullut tästä mutta nyt me tiedetään! Oon aina innoissani kun saan vinkkailla tällaisista ja vielä alennuskoodin kanssa.

Sain siis kivan alennuskoodin Booztille ja nimenomaan tähän vaatevarjaan, sekä nimenomaan teille.
Kyllä varmaan muutkin voivat koodia hyödyntää mutta just teitä varten tämä on tehty kun ajattelin että tällaiset vaatepaikkojen alennuskoodit olisivat kiinnostavampia.

Eli nyt te ihanat saatte -15% alennuskoodin Booztin Violeta by Mango -vaatesarjaan 2. - 5.6.2016 välisenä aikana. Minimiosto 49€, ei koske aletuotteita. -- Koodi: piia15 --Mä itse vietin muutaman tunnin selaillen ja ihastellen noita vaatteita, vielä en oo tehnyt päätöstä että tilaanko mutta luultavasti jotain lähtee kokeiluun. Ainakin olen löytänyt tällaiset muutamat vaatteet jotka kiehtoisivat tilaamaan.

Esimerkiksi nämä pellavahousut ja vihreä paita olisivat niin herkullinen yhdistelmä, eikö vain? Tai entäs sitten tämmönen pitkä vaalea hame ja siihen punainen pellavapaita? Oon kyllä yllättynyt miten paljon tuolla onkaan tuollaisia mielenkiintoisia vaatteita. Siis paljon kaikkea! Sitten löysin tämmöset housut itelleni ns. kotihousuiksi, ja syksyksi aikas makean pinkin tunikan joka siis puhutteli jo pelkästään tuon värinsä puolesta mutta tykkään myös tuosta kaula-aukon mallista, lisäksi bongasin tällaisen mekon(?) jota ensisilmäyksellä luulin paidaksi mutta mekoksi se on ilmoitettu - tykästyin tuohon tyylikkääseen leikkaukseen.

Löysitkö tuolta jotain kiinnostavaa ja tilaamisen arvoista?