17.7.2016

Hoitohuone Mustikka - Jalkojen energiaratahieronta


Yhteistyössä Hoitohuone Mustikka

Hoitohuone Mustikka on Porin Pihlavassa, Saarnitie 6 sijaitseva hoitola josta saa kohtuuhinnalla hierontaa (myös vyöhykehierontaa), sokerointia, kasvo-, käsi-, ja jalkahoitoja sekä meikkausta. Hoitola on aloittanut toimintansa tämän vuoden maaliskuussa. Hoitolasta ei saa laitehoitoja vaan kaikki tehdään käsin, koska käsintehty hoito on paras hoito. Tavallista hoitopalvelua, tavallisille ihmisille. Hoitola sijaitsee kodin yhteyteen remontoiduissa huoneissa - hierontapiste remontoidaan tulevan syksyn aikana. Hierontaa on siitä huolimatta saatavilla. Odotusaulasta löytyy aina kahvia ja kastamista. Hoitoihin kannattaa tulla ajoissa, sillä myöhästynyt aika vähennetään hoitoajasta. Hoitolan pihasta löytyy pysäköimistilaa autolle ja bussilla liikkuessa pääsee Pihlavan keskustaan Meri-Porin linjoilla nro 31, 32 ja 35 - pysäkiltä on n. 500m kävelymatka hoitolaan.


Hoitolaa pitää Sari Tuomisalo, hän on 32-vuotias ja valmistunut vuonna 2009 kosmetologiksi ja tehnyt sen jälkeen hoitoja kotikäynneillä kunnes ajatus omasta hoitolasta ja itsensä pomonsa olemista alkoi kiinnostamaan enemmän. Niin se Hoitohuone Mustikka valmistui omaan pihapiiriin ja tässä lähiaikoina Sari on käynyt lisäksi sokerointi- ja jalkojenvyöhyketerapiahieronta koulutukset. Sari tekee myös kotikäyntejä jos asiakas näin pyytää - esimerkiksi vanhukset, liikuntarajotteiset tai perheenäidit jotka eivät välttämättä saa hoitajaa lapsilleen, niin silloin hoito asiakkaan kotona on mahdollinen. Sari tekee myös palvelutalokäyntejä.


Tällä kertaa vuorossa oli jalkojen energiaratahieronta joka on rentouttava hieronta jolla saadaan helpotusta esimerkiksi stressiin, uniongelmiin yms. Tämä energiaratahieronta on yksi jalkojen vyöhyketerapiahieronnan muodoista. Energiaratahieronta on hiljainen ja rentouttava hoito eli hoidon aikana ei juuri keskustella vaan keskitytään rentoutumaan - annetaan huolien valua kehosta pois. Energiaratahieronta laittaa kehon kuona-aineet liikkeelle. Hieronnan jälkeen voi tuntea olonsa raukeaksi, jopa väsyneeksi. Myös tunteet saattavat nousta pintaan kun keho saadaan täysin rennoksi.

Hoito kestää n. 45min ja maksaa 30€. (lukaisehan alemmas, siellä on lukijoille tarjous!)
Tämä hoito voidaan yhdistää toiseen hoitoon, esimerkiksi loppurentoutuksena jalkahoidon yhteyteen. Tällöin hoito kustantaa +15€ jalkahoidon päälle. Suositellaan myös sarjahoitona.


Mitä jalkojen energiaratahieronnassa sitten tehdään?

Asiakas on hoitotuolissa/-pöydällä, kummassa asiakas itse haluaa olla. Hieronnassa käytetään kevyttä painantaa, kevyillä otteilla. Hoidossa käytetään hierontaöljyä, mutta ei liikaa. Jalat desinfioidaan ennen hoidon aloitusta, myös jalkojen liotus on mahdollinen jos asiakas niin haluaa. Hoidon lopuksi tehdään kevyt hierontaliike ja jalat kääritään pyyhkeeseen että jalat lämpeävät. Lopuksi asiakas saa palautua hoidon jälkeen muutaman minuutin ajan ja juoda lasillisen vettä. Hoidon jälkeen ei suositella mitään raskasta rehkimistä loppupäivän ajan että hoidosta saa kaiken hyödyn irti.

TARJOUS LUKIJOILLE
Jalkojen energiaratahieronta
25€ (norm. 30€)
17.7. - 30.7.2016


Omat fiilikset hoidosta

Istahdan hoitotuoliin ja otan hyvän asennon. Sari aloittaa jalkojeni desinfioinnin jonka jälkeen alkaa pikkuhiljaa painelemaan jalkojani. Painelu tuntuu kevyeltä, ei satu yhtään. Tuntuu oikeastaan todella hyvältä. Sari kertoikin heti että tunsi jaloissani pientä jumia ja mä kerroin etten yhtään ihmettele kun jalkojeni päällä olen melko paljon. Kerroin myös että jännitän jonkin verran pikkuvarpaiden sivustoja kun mulla on niissä ollut ajoittaisia kipukohtia, ei kuitenkaan sellaisia kuin ne pahimmillaan oli - nytkin ekat painallukset tunnahti kunnes varmaankin jokin lukko aukesi koska sen jälkeen jalat tuntui mukavan rennoilta, kevyiltä jopa. Tässä hoidossa painellaan siis kevyesti eli mitään runnomista ei tarvitse pelätä. Loppupäiväni meni mukavan kevyiden jalkojen kanssa eikä mulle ainakaan tullut mitään väsymystä yms. Tunsin koko päivänä ainoastaan tuon jalkojen kevyen tunteen, kuin kilo murheita olisi nostettu niiden päältä pois.

14 kommenttia:

 1. Ai se olikin energiaratahierontaa eikä vyöhyketerapiaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on energiaratahierontaa. Oli päässyt vahingossa väärää tietoa tekstiin.

   Poista
  2. Joo, ehdinkin ihmetellä, kun tiedän aika tarkkaan, millaista on vyöhyketerapia...

   Poista
 2. Ai ai pitäiskö poiketa tonne ens kerralla kun tulen Poriin. Samalla vois käydä kyläilemässä ystäväperheemme luona, jotka asuvat Pihlavassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mie kyllä suosittelen, varsinkin jos löytyy ystäväperhe tuolta suunnalta. :) Sehän menis siinä samalla. :)

   Poista
 3. Varmasti hyvältä tuntuva hoito! Kiva, että tuot blogissasi esille pienyrittäjiä. Tällaisia palveluja olisi syytä käyttää enemmänkin hyödyksi - itselle hyvinvointia ja yrittäjälle työtä. Sivuhuomautuksena voisin mainita tuosta "kahvia ja kastamista". Lienee länsisuomalainen tapa sanoa? Kastaminen on kai pullaa tms.? Täällä meidän seudulla ei käytetä tuollaista ilmaisua. Mukavaa viikkoa blogistille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin oli hyvältä tuntuva hoito. Jalat kiitti! Tottakai aina tykkään pienyrittäjiä tukea, varsinkin kun voi ihan omasta kokemuksesta suositella. :) En tiedä onko tuo länsisuomalainen tapa sanoa, mutta kaipa se kastaminen tarkoittaa ihan mitä vaan kahvin kanssa voi ottaa; keksiä, pullaa jne. :)

   Poista
 4. Kesän aikana jo kahdeksas yhteistyöpostaus. Hieman liikaa! Tämä blogi on muuttunut lähinnä mainostuspaikaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahdollinen, en ole laskenut mutta jos se niin paljon harmittaa niin voit aina siirtyä mainottomiin blogeihin lukemaan. Kukaan ei pakota seuraamaan. :)

   Poista
 5. Näyttää iiiiihanalta! :)

  VastaaPoista
 6. Miten tuonne voi varata ajan? Onko jotain nettisivua tms? Voiko myös viikonloppuisin varata aikaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soittamalla tai laittamaan facessa viestiä. Linkki löytyy tuosta postauksen alusta. :)

   Poista