31.7.2016

PipSan Porinat "My Weekend" - 14-2016


              

Tervetuloa mukaani viikonlopulle, toivottavasti meillä molemmilla on yhtä hauskaa tämän 17 minuuttisen pätkän aikana.

Perjantai: 00:00-06:52
Lauantai: 06:53-13:37
Sunnuntai: 13:38-17:26

Ja kuten lupasin, niin noita Muotiliike Belladonnassa sovittamiani vaatteita voi käydä kurkkaamassa heidän sivuiltaan. Laitan tähän lisää linkkejä kun vaatekuvia tulee lisää heidän sivuilleen.


60 kommenttia:

 1. Vinkkinä vastaisuudessa videoiden kannalta: puhetta kovemmalle ja musiikkia hiljemmalle. Nyt musakohdissa saa olla säätämässä äänenvoimakkuutta pienemmälle, kun puheen kuulemiseen se saa olla lähes täysillä. Musiikki olisi mukavampi hiljaisena taustamusiikkina. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä. Mä kyllä laitoin nuo musiikkikohdat paljon hiljemmälle mitä aiemmin, eikö sitten tuo ohjelma tehnytkään niitä muutoksia - kuulokkeilla ne ainakin kuulosti hiljasilta, musiikkikohdat ja kahdessa kohtaa nostin omaa puhetta pikuisen korkeammalle. Pitäisi vissiin satsata parempaan editointiohjelmaan.

   Poista
  2. Itse ainakin jouduin pitämään äänet täysillä kuullakseni videosta puheen jotenkuten, ja sitten aina nuo musiikit alkoi soimaan ihan "nupit kaakossa" :D

   Poista
  3. Harmin paikka, pitää ens kerralla vielä tuplachekata että äänet pysyy parempina. Tosin mä kuuntelen äänet aina kuulokkeilla, etten tiedä miltä ne kuulostaa toisella tavalla.

   Poista
  4. Sama huomio täällä, useissa kohdin puhe kuului tosi hiljaisella ja musiikki sitten kovalla. Video oli muuten kiva. Ja minun mielestäni taustamusiikki on mukava lisä videoissa.


   Poista
  5. Pahoittelut vielä kerran, en tiedä mikä tuossa on mennyt pieleen kun tosiaan musiikkikohdat vaimensin ja hiljaisemmat puhekohdat nostin. Ja kaikki kuulosti sopivalta kuulokkeilla kuunnellessa. No yritetään ens kerralla uudelleen.

   Poista
 2. Tai sitten musiikin voi jättää kokonaan pois, kun ei sillä mitään itseisarvoa ollut. Sulla on muuten aika jännä laulutyyli!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No periaatteessa noinkin ois voinut tehdä, mut aatteln että se musiikki ois parempi kuin ihan totaalinen hiljaisuuskin. :) Joo, eiks oo järkky ääni? :D Mut tätä se bloggaajan elämä on, lauletaan ja kirjotetaan. :D

   Poista
  2. Totaalinen hiljaisuus olis kyllä aika hassu. :D Musiikit on kivoja, mut miten sä olit ne tähän editoinu sai ne vaikuttamaan jotenkin irrallisilta. Ja aivan liian kovalla taas, hui!

   Mitä muuten käytät editoimiseen?

   Poista
  3. Se ois ollu hassua. No mä olin kattonut muista vlogeista mallia mut en vissii sit osannu laittaa kunnolla. :D Ihan windowsin omaa elokuvatyökalua, pitäs vissii hommata joku toinen kun tosiaan ei oo ilmeisesti ottanut niitä äänimuutoksia mitä tein.

   Poista
  4. Joo, mä ymmärsin mitä ajoit takaa, ja lauantain pätkässä olikin ihan kivasti laitettukki musiikki esim. siihen missä olit kuvannu luontoa. :) Suurin ongelma on varmaan se et musiikki alkaa/loppuu kuin seinään.
   Onkohan sulla kameran mikin asetukset ihan kunnossa? Kuuluu niin hirveen hiljaa puhe kaikissa sun videoissa, jos johtuisis siitä?

   Poista
  5. Ai niin tarkoitat sellaista niissä musiikeissa kun se loppuu seinään. Mun pitää niissä katsoa vähän paremmin sit ens kerralla, ettei loppuis ku seinään. :D Kameran mikissä ei pitäisi olla ongelmaa, mut oon kuvannu nuo suurimmat osat kännykällä joten en tiedä jos pidän sormea jotenkin mikin päällä tai jotain.

   Poista
 3. Toi täykky mekko on hieno ja itsekin innostuin! Mutta mikä koko se on (ennen kuin innostun liikaa...)?

  VastaaPoista
 4. Oli kiva video. Mukavasti siirtyi hetkestä toiseen sopivalla vauhdilla. Näitä lisää! Ja mein katti on kans aina löylykiulusta juomassa jos sinne vaan on vedet jääny..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Eiköhän näitä jossain vaiheessa tuu. :) Siiri tykkää juoda kiulusta, ei muut.

   Poista
 5. Heippa Pipsa! Oon ihan hullaantunut sun videoihin ja YouTuben kautta sua tykkään seurailla. On kuitenkin jo pitkään mietityttänyt, että mitä nää numerot (esim. PipSan Porinat "My Weekend" - 14-2016: tässä nro 14) meinaa? Vuoden 14 video? Vuoden 14 my weekend? Vuoden 2016... mikä? :'D Kaikkea hyvää sulle, jatka videoiden tekoa yhtä ahkerasti, kuin tähänkin mennessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka moi! Kiva että oot tykännyt. :) Se numerointi tarkoittaa kuinka mones video se on miltäkin vuodelta. :) Eli tämä on 14. vuodelta 2016. :) Ja esim. "Weekend" kuvastaa mihin aikaan video on kuvattu eli viikonloppuna. :)

   Poista
 6. Bodycon on kyllä upea! Sopii hyvin sulle. Vihreä mekko väriltään upea, mutta ei ehkä imartelevin keskivartalon alueelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bodycon on aivan täydellinen <3 Kumpa se ois mun <3 Vihreä mekko on oikeasti toppi mutta menee mulla mekkona. :D

   Poista
  2. Onhan se sinun heti, kun käyt sen ostamassa.
   Käytä nyt tilaisuus hyväksesi, kun kerrankin olet löytänyt jotain ihan täydellistä, eikä vain jotain vähän sinnepäin.

   Mieluisa, täydellinen mekko on aina hintansa väärti. Tuollaisia ei ihan joka kaupassa ole. Yllytän ostamaan!

   Poista
 7. Miksi teillä ei ole autossa takapenkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha, siihenkö sä kiinnitit huomion. :D On meillä autossa takapenkit, ne oli vaan jääneet alas kun oli ollut pitkä kuljetus takapenkillä. :D

   Poista
 8. Hei, eli saitko Bodyconin vain lainaan tai kuvalainaan vai miksi se ei ole Sinun? "kunpa se olisi minun"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis siitä otettiin liikkeen edustalla vain kuva. Tuo oli myyjän mulle tuoma, itse en olisi sitä sieltä bongannut. Ja aikas täykyn kyllä valitsikin mulle. Myyjä siis stailasi mua noihin kuviin. :) Niitä tulee varmaan lisääkin kun otettiin muutamista muistakin. :) En siis ostanut sitä joten haaveilen että olisipa se minun. :D

   Poista
  2. No, voi että. Jos se oli täykky ja unelmamekko, niin olisit ostanut. Hinnasta päätellen laadukaskin, mutta mieluummin yksi kallis ja hyvällä yhteistyöalella 😉 kuin 10 rättiä.

   Poista
  3. No polyesterista se on tehty mutta oli kyllä laadukkaan tuntuinen. Kyllä mä sitä ostoa mietin vakavissani mutta ei sekään niin helposti välttämättä onnistu kun siinä on kaikkea muutakin mistä en nyt voi julkisesti sanoa. :)

   Poista
  4. No onpa taas salaperäistä! :D

   Poista
  5. No on koska en tiedä voiko niitä sanoa täällä. Mutta tulin nyt siihen tulokseen että 300e on polyesterimekosta vähän liikaa.

   Poista
 9. Nyt oli hyvä video ja todella sopivan pituinen! :) teillä oli oikein touhun täyteinen viikonloppu, näytti mukavalta. Tuli mieleen tällälailla vähän aiheen vierestä, että mistä/minkä merkkinen tuo teidän pyykinpesukone on? :D entä muistatko hintaa? Kyselen vain siksi että perhe tarvitsee kipeästi uuden pesukoneen ja etsitään nyt sopivaa! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit ja oli vielä sopivan pituinen. *peukku* Nyt oli kivasti kaikkea touhua, mut kyllä siinä välissä kerkes päikkäritkin ottaa Sulon kanssa. :D Samsungin pyykinpesukone, Gigantista ostettu joskus alkuvuodesta 2013. Hintaa en valitettavasti tarkalleen muista mutta 500-700e väliltä arvelisin olleen.

   Poista
 10. Miksi ihmeessä valvot niin myöhään? Jos menet nukkumaan vasta neljältä, niin mihin aikaan heräät aamulla? Valvominenkin vaikuttaa painonpudotuksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska tykkään valvoa ja ei yhtenä yönä valvominen vaikuta painonpudotukseen sillä tavoin kuin joka yö valvominen. :)

   Poista
 11. Tosiaan nyt oli sopivan pituinen videoa, ja myös hyvät, napakat siirtymiset aiheesta toiseen. Hyvä,ettei ollut sitä kameran pomppimista pitkin katuja, se on vähän rasittavaa katsottavaa.

  Eli kunhan saat tuon ääniongelman kuntoon, niin nämä olisi oikin hyviä näin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit ja kenties ens kerralla samalla tavalla. Huomasin ainakin sen että tällä tavoin sai lyhyempää pätkää tehtyä. :) No pitää katsoa sitä ääniongelmaa, kun mielestäni tosiaan laitoin ne äänet pienemmällä musiikkikohdissa ja nostin parissa omassa höpinäkohdassa kun kuulin että oli hiljasella. Mut jotenkin outoa ettei ne sitten toimineetkaan. Mut pitää tosiaan kiinnittää ens kerralla huomiota tähän.

   Poista
 12. Eikö ole teennäistä mukamas herätä ja samalle kuvata itseään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sulta meni taas jutun hauskuus ohitse. Oi voi.

   Poista
  2. Mikä siinä oli se hauskuus?

   Poista
  3. No jos sitä ei tajua, niin ei sitä sitten tajua. :D

   Poista
  4. Ja sä oot liian ylimielinen sitä kertomaan? Miksi vastaat usein just näin veemäiseen tyyliin, "hyvän mielen blogi", hah.

   Poista
  5. Ikävää että sä koit vastaukseni ylimieliseksi mitä se ei kyllä ollut. Vastasin noin koska jos sitä ei videolta ymmärrä, niin ei sitä voi oikein selittämälläkään kertoa.

   Poista
 13. Kaduttaako että olet joskus mennyt laittamaan lauluvideosi youtubeen?

  VastaaPoista
 14. Miksi et ostanut sitä mekkoa, toivot että se olisi sinun, en vaan käsitä miksi et sitten ostanut sitä. Vaikka se olisi ollut hintavampi sen olisi kannattanut ostaa, en ole koskaan nähnyt sun päällä mekkoa joka istuisi noin täydellisesti. Unohda ne Elloksen halpis mekot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä on juttuja joiden takia en sitä heti ostanut ja mietin vieläkin hyvin tarkkaan ostamista. Et mietitään ja kattellaan. :)

   Poista
  2. Täältä myös peukutukset mekolle! Ensimmäistä kertaa minäkin pidin vaatteesta, jota sovitit, ja joka sopii sinulle! Itselläni lyhentäisin tosin helmaa hieman, mutta sinulla helman pituus peittää armeliaasti polvetkin.

   Mietitkö jokaista vaateosotostasi noin tarkkaan vai mikä pohtimisessa on nyt rehellisesti takana?

   Poista
  3. Mekko oli kyllä ihana mutta mun on pakko sanoa sille ei. Mä mietin sitä siksi tarkkaan koska se on 300e ja materiaalina polyesteri.

   Poista
  4. Muistaakseni olet sanonut, että polyesteri vaatemateriaalina on sulle OK? Eli ei hiota tms.

   Poista
  5. Joo, polyesteri on vaatteessa ihan OK kunhan se ei maksaa montaa sataa. :)

   Poista
 15. Äänenvoimakkuuksista olisin minäkin sanonut... Puhe kuului hiljaa ja kun musiikki rupesi soimaan niin hypähdin tuolilla. Täykky mekko on ihana! Hoikentaa kivasti :) Olisin ostanut vaikka hintava olisikin ollut. Jos jää jahkailemaan niin sitten harmittaa jos onkin jo mennyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää huomioida tuota äänenvoimakkuutta sitten ens kerralla. :)

   Poista
 16. Täykky mekko edestäpäin minkä näköinen on sivulta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No semmonne kuin kaikki muutkin mun mekot,jotka on ihonmyötäilevät. Etureppu näkyy. :)

   Poista
 17. Hyvä, jos et ostanut tuota mekkoa. Edestä ihan ok, mutta sen verran ihonmyötäinen on, että sivulta varmaankin ei täykky vaan järkky... Ehkä muotitalo on muutenkin aika vahva ilmaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se mun mielestä ollut järkky sivuilta, mutta varmasti tässäkin voidaan olla eri mieltä asiasta. :) Ja mä sanoin väärin, se on muotiliike eikä muotitalo. :)

   Poista
 18. suosittelen ehdottomasti menemään Kuuskajaskariin vesibussilla, joka lähtee Poroholmasta Raumalta. Oltiin viime viikolla siellä ja kiva paikka kävellä pitkin saarta ja katsella paikkoja. Toivottavasti haet Belladonnasta Aijalta tuon ihanan mekon, joka ei kävele ihan joka muijan yllä vastaan. Miljoona kertaa parempi valinta kuin jotkut tusina halpismekot. Laatu maksaa ja kivempi tukea pienyrittäjääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinne meidän pitikin mennä mutta ei löydetty sitä paikkaa mistä lähti vaan päädyttiin jonnekin ihan muualle ja sitten sen päivän viimeinen paatti menikin jo. Pitää katsoa jos joskus toiste, sä voisitkin kertoa että mistä sinne oikein pääsee? Yritimme kyllä katsella mutta ei löydetty.

   Mä en valitettavasti taida nyt hakea sitä mekkoa vaikka ihana olikin. 300e polyesterimekosta on mun makuuni liikaa. Pienyrittäjää on mukava tukea ja Aija on todella mukava <3

   Poista
 19. Mahtavaa kun oot aloittanut youtubettamisen :) videoehdotuksia olisi mm. Laukun esittely, kosmetiikka esittely, lempivaate-esittely ja muuten vaa vloggaukset elämästä :)

  VastaaPoista
 20. Nukkumisjutut oli hauskat 😂

  VastaaPoista