26.7.2016

Tässä ois mahtava tarjous - Yves Rocherin aurinkorasvasetti VAIN 24,90€!


Yhteistyössä Yves Rocherin kanssa

Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä joten kaipaisitko aurinkorasvaa? Tässä nimittäin olisi hyvä tarjous loistavalle auringorasvasetille. Mä sain nimittäin tällä kertaa Yves Rocherilta testiin aurinkorasvoja. Nyt teilläkin olisi mahdollisuus saada tämä sama setti tämän blogin kautta yli puolet halvemmalla, tarjous on tosin voimassa enää tämän viikon eli 31.7.2.2016 asti. Jos siis tilaat setin tämän linkin tilaussivun kautta, saat sen 24,90€ hinnalla - normaali hinta setille on 53,60€. 

Oli muuten tuuria että kaverillani oli tämä samainen testi joten teimme yhdessä testaukset hänen purkeillaan, sillä mulla on tälle omalle setilleni kivempaa käyttöä - näette sitten myöhemmin. Mä oon kyllä äärimmäisen huono rasvaaja ja varsinkin sellaisen arvostelija, mutta yritän saada selvennetyksi muutamat perusasiat. Ensinnäkin nämä tuoksuu tavalliselta rasvalta, ei mitään kukkaistuoksuja sun muita osunut omaan eikä kaverini nenään. Omasta mielestäni nämä levittyy ihan hyvin vaikkakin iho oli ihan hetken aikaa tahmea mutta vartissa oli imeytynyt omaan ihooni oikein hyvin. Kaverini iho taas vetäisi rasvan tuosta vaan ihoonsa eikä hänellä ollut tuosta tahmaisuudesta ongelmaa. Rasvat eivät ole mitään paksua mutta ei ihan ohuinta luiruakaan.

Setissä tulee:
Comfort Lotion - Keskitason suoja SPF 20 - Tehokkaasti kosteuttava aurinkovoide kasvoille ja vartalolle. Sisältää tehokkaan keskitason UVA/UVB-suojan ja tekee ihosta pehmeän, miellyttävän ja hyväntuoksuisen.

Anti-Aging Face Care - Korkea suoja SPF 30 -  Suojaa kasvoja auringolta ja ikääntymisen merkeiltä. Korkea UVA/UVB-suoja on yhdistetty auringon aiheuttamalta ikääntymiseltä suojaavaan vaikutukseen.

After Sun - Repair Moisturizing Lotion - Todellinen janon sammuttaja auringon kuivattamalle iholle! Tuo runsaasti kosteutta, lievittää kiristävää tunnetta ja auttaa korjaamaan auringon rasittamaa ihoa. Pidentää rusketuksen kestoa sekä syventää ja korostaa sen kultaista hehkua.

Kaupan päälle:

After Sun - Beautifying Anti-Aging Face Care - Raikas, auringonoton jälkeen käytettävä anti-age-kasvovoide korjaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, täyttää ryppyjä ja juonteita sisältä päin sekä ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä*. Iho tuntuu tasaisemmalta ja sileämmältä sekä saa uutta kimmoisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti