28.8.2016

Testauksessa: Yves Rocherin Kookospähkinäsetti


Tuotteet saatu Yves Rocherilta

Sain tuossa joku aika sitten Yves Rocherilta tällaisen Kookospähkinäsetin kokeiluun ja nytpä niitä on sitten kokeiltu ja aika kertoa teille mitä tykkäsin näistä. Kokeilin näistä vain kolmea, jätin tuon vartalovoiteen käytön koska se vaikuttaa samanlaiselta mitä tuo suihkugeeli on mutta vähän rasvaisempaa ja paksumpana. Tästä setistä hajuvesi ja vartalovoide tulee jossain vaiheessa arvontaan.

Aloitetaan siis kuorinta-aineella ja tämä olikin mielenkiintoinen tapaus koska odotin että rasva olisi ollut pehmeää kuten rasvat yleensäkin. Tämä olikin kovaa mutta ei niin kovaa etteikö siitä olisi saanut otettua pientä palasta. Mun nenääni tämä ei haissut ihan sillä tavoin kookokselta kuin nuo muut mutta joku tuoksu siinä kyllä oli. Pienestä palasta sai puhdistettua yllättävän ison alueen vartalosta ja mulla sitä pinta-alaa löytyy. Sain kuorittua aika hyvän alueen ja mielestäni se alue tuli pehmeämmäksi kuin vieressä oleva ihoalue. Lopuksi pesin itseni kookospähkinän tuoksuisella suihkusaippualla ja tämä tuoksu kesti vielä seuraavalle päivällekin. Ja tuon suihkusaippua/-geelin tuoksu on mitä ihanin - pehmeän kookoksinen ja pitkäkestoinen. Tuolle pitkälle kestolle on annettava erityisiso peukku!

Seuraavaksi testasin hajuveden joka tuoksui samanlaiselta kuin suihkusaippuakin, miedolta kookokselta ja ajattelin että mahtaakohan tämä kestää kovinkaan kauaa mutta yllättäen tuoksu kesti 12 tuntia vaikka välissä oli käsienpesua sun muutakin. Miedosta tuoksustaan huolimatta tuoksu oli edelleen haistettavissa. Tämä kookoksen tuoksuinen hajuvesi on mieleen ja pitäisinkin sen ellei mulla jo olisi tarpeeksi isoa hajuvesivalikoimaa. Peukut siis tällekin pitkäänkestävästä tuoksusta.

Jos setti alkoi kiinnostamaan niin tämän samanlaisen setin voi tilata puolet halvemmalla blogini kautta. Tarjous on voimassa 31.8.2016 asti. Jos siis tilaat tämän linkin tilaussivun kautta, saat setin 19,90€ hinnalla - norm. 41,20€.

Setissä tulee:

Body Lotion - Coconut 390 ml
- Kevyt vartaloemulsio jättää iholle kookospähkinän eksoottisen ja aistillisen tuoksun. Sisältää ihoa pehmentävää ja silottavaa karitevoita. Sisältää yli 96 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

Bath and Shower Gel - Coconut 400 ml
- Aistillinen, kookospähkinän tuoksuinen suihkugeeli sisältää luonnonmukaista aloe veraa. Sisältää yli 97 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

Eau de Toilette - Coconut 100 ml
- Kevyt Eau de Toilette kietoo sinut kookospähkinän aistilliseen ja eksoottiseen tuoksuun koko päiväksi.

+ Kaupan päälle:

Sugar Body Scrub - Coconut 150 ml - Hemmottele ihoa kuorivalla ruokosokerilla, jossa on kookospähkinän tuoksu. Sisältää ravitsevaa karitevoita ja kuorivaa sokeria, jota saadaan luonnonmukaisesti viljellystä sokeriruo'osta. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja tekee ihosta jälleen silkinsileän ja pehmeän. Sisältää yli 97 % ainesosia, joiden alkuperä on luonnossa.

Ei kommentteja: