2.8.2016

Vaate-esittelyssä: Ribbineulosmekko (Lindex / Holly&Whyte)


Mun piti olla ostamatta nyt yhtäkään mekkoa kun aamusti päätin etten voi ostaa sitä täydellistä bodycon mekkoa, ihan siitä syystä että 300€ on turhan raju hinta polyesterimekosta. Mun piti odottaa ensi kevääseen mekkojen suhteen mutta kun menin Lindexillä käymään kattomaan yhtä paitaa jonka bongasin heidän nettisivuiltaan ja tämänkin ribbimekon huomasin mutta kun katsoin kokoja ja huomasin että isoin koko on XL, niin päätin antaa olla. Kaupassa kuitenkin hipelöin mekkoa ja totesin että tämä on kyllä kokeiltava koska vaikutti semmoiselta että voisi mennäkin päälle. Ja menihän se päälle - koossa XL mutta tämä on todella joustava, että ei se kokoni vielä mikään XL ole. Jos joku haluaa mennä katsomaan mekkoa, niin uskalla sovittaa - se kokomerkintä ei merkkaa mitään!

Tämä Ribbineulosmekko löytyy siis Lindexiltä ja tästä on olemassa oranssinenkin versio, itse valitsin pinkimmän - kuinkas muutenkaan. Hinta on 39,95€ eli ei ollenkaan paha. Materiaalina on 95% viskoosi / 5% metallilanka.

Ps. Mulla ei ole muotoilevia alusasuja alla tai muutakaan kiristävää. Nämä ovat muotoni.

          

167 kommenttia:

 1. Sul on niin monia kivoja mekkoja, että meinaan ratketa kateellisuudesta,mutta tästä en tykkää yhtään. Mun silmään ihan väärä pituus, tunkkainen väri ja liian vartalonmyötäinen. Makuja on niin monia. Mä olen kovasti tykänny sun yoursclothing mekoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se menee, et makuja on monia. :) Mie ite tykkään molemmista, myötäilevämmästä ja väljemmästä. :)

   Poista
 2. Melko hassu sattuma että juuri nyt kun haluat erityisesti todistella ettei sinulla ole muotoilevaa alusasua, on etureppu kasaan kurotun näköinen. 😂😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vissiin pakko ottaa kohteliaisuutena kun mulla ei tosiaankaan ole mitään muotoilevaa alusasua tuossa alla. :) Ihan vaan rintaliivit ja alushousut. :) Kenties eturepullekin on tapahtunut muutosta. Jeee!

   Poista
  2. Joo. Ei vielä juhlia kannata.

   Poista
  3. No tottakai juhlitaan, pieni muutoskin on jo hyvä. :)

   Poista
 3. Eikö olisi järkevämpää ostaa yksi 300e mekko kuin jatkuvasti näitä muutaman kympin rytkyjä? Olis kiva kuulla sun mietteitä vaateteollisuuden ja muutenkin kulutuksen ekologisuudesta ja eettisyydestä, sopis hyvin vähän syvällisemmäksi postaukseksi näiden pinnallisten ostanostinostan-kirjoitusten joukkoon. Koetko shoppailun ongelmaksi, kun et muutamaw tuntia pidempään kestä ostamatta. Kaikkea kivaa ja päälle mahtuvaa ei tarvitse omistaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos se 300e mekko olisi tehty vaikkapa viskoosista tai puuvillasta, niin luultavasti olisinkin ostanut sen. Nyt se 300e polyesterista hieman hirvittää. Tai ainakin täällä on aina toitotettu mulle ettei polyesteria saa ostaa, enkä mä sitä alhaisissa hinnoissa pidäkään pahana.

   Poista
  2. Muakin kiinnostaisi kuulla noita ajatuksia kuluttamisesta ja vaatteiden ekologisuudesta/eettisyydestä. Ostat aika paljon halvalla tuotettuja vaatteita, oletko ikinä ajatellut, mistä ne ovat peräisin? Eikö ikinä tunnu kerskakulutukselta tai turhuudelta, kun ostat todella usein vaatteita tai asusteita? Miksi et panostaisi muutamaan laadukkaitten merkkien tyylikkäisiin kokonaisuuksiin, jotka on valmistettu eettisesti ja käyttöikä on laadun ja tyylin puolesta pitkä, miksi ostaa kymmenittäin ellei sadoittain laadultaan keskivertoja tai jopa välttäviä vaatteita, jotka ovat hankalasti yhdisteltävissä tyylikkäästi? Se, että mahtuu johonkin vaatteeseen, ei tee vaatteesta hyvän näköistä tai tyylikästä.

   Poista
  3. No kerrohan mulle niitä laadukkaita merkkejä? Oon tätä mielestäni joskus kysynytkin mutta en ainakaan muista saaneeni mitään vastauksia. :)

   Poista
  4. Et osaa itse käyttää Googlea? Etpä tietenkään. http://www.vihreatvaatteet.com

   http://www.nudge.fi/page/6/eettiset-ja-ekologiset-valinnat-vaateostoksilla

   Poista
  5. Osaan toki mutta tässä tapauksessa en osannut hakea. Kiitoksia näistä linkeistä. Valitettavasti tuossa toisessa ei ollut plussakokoja tarjolla - harmi kun löysin parit kivatkin vaatteet. :)

   Poista
  6. Anonyymi klo 21 vastaa: en osaa nimetä merkkejä, koska en juuri osta vaatteitavaan teen itse. Mutta lähinnä ajattelin esim. Kotimaisia merkkejä ja tuollaisia pienempien putiikkien merkkejä. Tiedän, ettet halua tyylineuvontaa, koska sulle on tärkeää se omaperäinen tyyli, mutta kun sulla on esim. Noita kalliita laukkuja ja sieviä kenkiä ja asusteita, niin olisiko mitään ideaa pyytää jostain vaateliikkeistä pukeutumisneuvojilta, millaisia muunneltavia kokonaisuuksia heillä olisi ehdottaa noitten kanssa? Nyt tuntuu että ostat hetken mielijohteista tosi paljon vaatteita ihan vaan koska sattuivat sopimaan päälle tai oli jossain joku ale, mutta vaikka vaatteet möisikin eteenpäin, niissä tahtoo jäädä häviölle rahallisesti, ja onko tosiaan ekologisesti kestävää ostaa viikottain uusia vaatteita, ei niitä oikeasti niin paljoa voi kukaan tarvita, vaikka kuinka yrittäisi perustella.

   Poista
  7. Varmaan suosisin suomalaista ja pienempiä putiikkeja enemmänkin jos vain löytyisi plussakoossa. Jos joku tietää tuollaisia niin tottakai niistä voi mulle vinkata. :) Mähän oon ollut pukeutumisneuvojalla eikä hänen mielestään mun tyylissä ollut mitään ns. väärin. :) Ja silloinkin sanoi että ihonmyötäileviä saisi suosia kun asioista keskusteltiin (sillon en sellaisia suinkaan katsellut koska talvi)

   Niin kyllä mä varmaan tuolla tavalla ostelen mutta mitä sitten? :)

   Poista
 4. Ai kamala mikä näky.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut onneks ei oo pakko katsoa tämän enempää, vai mitä? :)

   Poista
 5. Toivottavasti ymmärrät, että vaikka mahtuisitkin juuri siihen XL-kokoon ja ymmärrän että haluat sitä hehkuttaa täällä blogissasi, mutta nyt kävi niin että mekosta näkee varsinkin videolta että se on muutaman koon liian pieni sinulle. Vaikka kangas venyisi kuinka ja pidät muotoja nuolevista mekoista, ei mekkoa kannata väkisin sulloa päälleen, sitä ei ole tarkoitettu eikä tehty siihen. Joten oikean kokoisena olisi näyttänytkin varmasti kivalta, mutta nyt näkee että mekko on liian pieni. Ja tämä oli vain minun rehellinen mielipiteeni, älkää vetäkö herneitä nokkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuka sitä nyt herneitä nenään ottaisi, sattuvat perkeleet. :D Ja tämä oli tosiaan sinun mielipiteesi, se ei loukkaa mua millään tapaa. :) Tosin huomauttaisin tuosta etten mä ajattele että vaatekokoni on XL - totesin näin myös tuossa tekstissä. :)

   Poista
  2. Mä en ymmärrä miten selvästi liian pieni vaate on mielipideasia. Se miltä se näyttää, on. Mutta jos itse pukeutuisin samaan, olisi se mallia teltta (sulla on bmi varmaan parikymmentä omaani isompi) eikä sekään oo mielipiteestä kii :D

   Poista
  3. No tästä aiheesta vois kinastella vaikka kuinka paljon mut mä en jaksa lähteä tähän. Se on ihan fine jos jonkun mielestä tää on ihan kamala ja pieni ja vaikka mitä. Miksi yrittää vääntää mun mielipidettä sellaiseksi mikä sopisi paremmin sulle?

   Poista
  4. Mekko ei kyllä mistään kohtaa näytä liian pieneltä :D en ymmärrä mistä revitte näitä

   Poista
  5. Pipsa miksi anonyymin sitten pitäisi "vääntää mielipiteensä" sellaiseksi että se sinulle sopisi? ;) En ole sama ano, mutta tulipahan mieleen.

   Poista
  6. No ei hänen tarvitsekaan, mutta ei tarvitse myöskään suuttua tai mitään jos mä en oo hänen kans samaa mieltä. Eli vähän molemmille tää juttu. :) Kummankaan ei pidä suuttua enkä mä oo suuttunut toisen mielipiteestä. :)

   Poista
  7. Mun mielestä nää liian pieni - väittelyt on aivan turhia. Joo jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, mut onko aina tarkoituksenmukaista tuoda sitä esiin? Kun kuitenkin Pipsa pukeutuu niin kuin tykkää, se on nähty. Omasta mielestänikin Pipsa valitsee välillä liian pieniä vaatteita, mut ei se loppupeleissä mun elämään juuri vaikuta. :D
   Rakentava kritiikki on paikallaan sitä kysyttäessä, haukkuminen on vain moukkamaista, eikä sillä saavuta mitään hyvää.

   Poista
  8. Ano 19.54 mut pidä mielessä et joidenkin ihmisten elämä perustuu Pipsan kritisoinnille. Se on tosi keskenen osa niiden elämänvaihetta. Siks niiden on pakko tuoda se esiin.

   Poista
 6. En usko, että L kokoinen menisi päälle ainakaan nätisti vaikka kuinka venyisi. Tuo xl on mun mielestä liian tiukka sulle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä ei saada enää valitettavasti tietää, et tällä mennään. :)

   Poista
 7. Muokkaatko kuvia jotenkin kun kuvissa näytät kapeammalts mitä videolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muokkaa muutoin kuin olen suoristanut kuvan ja pistänyt 3% verran terävyyttä sekä valoitusta. Mitenkään muuten en ole kuvaa muokannut. Sun pitää kysyä tosta joltain vähän muulta, joka ymmärtää enemmän tätä kamera/videomaailmaa ja sen juttuja. :)

   Poista
 8. Tai sitten sen et näyttää kapeemmalta kuvissa tekee tuo sun poseerausasento Kädet lanteilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuossa videossa on kuva jossa en pidä käsiä lanteilla. :)

   Poista
  2. Ilmeisesti johtuu siitä, mutta viä jtn positiivista sanoakseni se sun mekko pinkkimusta, jota et ostanut sopi sulle hyvin!

   Poista
 9. Toiset ne jaksaa pahottaa mielensä kaikesta :D Kiva, että olet löytänyt nätin mekon edullisesti ja varmasti juurikin tuon joustavuuden ansiosta se käy vielä pitkään sinulle vaikka paino vielä tippuukin ja koko muuttuu ajan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainahan ne, mut toivon että hekin löytävät elämässään kivampaa tekemistä niin ei tartte pahoitella mieltään. En mä sellaista kuitenkaan näillä halua. :) Mä tykkään kans et edukkaasti voi löytää ihan hyvästä matskusta tehtyjä vaatteita. Se on muuten totta, että kun paino tippuu niin pystyy pitämään siltikin. :)

   Poista
 10. Tosi kiva! Aion käydä kokeilemassa itsekin. Rakastan syksyä ja murrettuja värisävyjä <3 mua siia hotsittais se oranssiin menevä... Kiitos vinkistä 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä - Porissa ainakin oli oranssisia enemmän kuin näitä pinkimpiä. :)

   Poista
 11. Ihana mekko :)

  VastaaPoista
 12. Just kivat värit (kuolaan) ja tuo ribbineulos on kanssa hyvännäköinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne vaa kauppaan kokeilee ja menettää sydämen. :D

   Poista
 13. Vyötärön kohtaa ihmettilit, se näytti kuitenkin olevan ihan oikealla kohdalla mekossa joten kertoisi, ettei siitä kohtaa paljoa pienemmän kokoinen sinun tarvitsisi olla. Vyötäröhän on n. 2cm navan yläpuolella ja vielä paremmin siinä kohtää johon tulee taite jos taita ylävartaloa suorasta sivulle.

  Sitä ihmettelin kun mietit että olisiko L-koon mekko mahtunut sinulle. Ei kannata miettiä moisia. Moni asia voi mahtua mutta ei todella näytä hyvältä. Tuo mekko minun mielestä menettelee vaikka myötäilevä onkin L olisi ruma.

  Kovasti jaksat kaikkien kanssa väitellä asioista. Anna toisten sanoa mielipiteensä äläkä vastaa niihin mitenkään. Se että olet vaatteen ostanut kertoo jo mielipiteesi siitä. Minusta kannattaisi mielipiteistä ottaa tarvittaessa vinkkejä mitä yhdistellä minkäkin kanssa. Siihen sinun taitosi ei vielä riitä. Vinkitkään ei tarkoita että muokkaisit omaa tyyliäsi vaan saisit siihen ideoita lisää. Jostainhan nytkin saat ideasi pukeutumiseen ja tyyliin. Esim. hiuskorut ym. on tällä hetkellä pop muutoinkin joten itsellesi olet muokannut siitä muodista oman tyylisen niillä nahkakoruilla.

  En muutenkaan ymmärrä kovaa vastarintaasi. Itse olisin tyytyväinen jos saisin arvokkaita neuvoja. Minulla ainakin sama tilanne kuin monella muullakin varmasti, että puolisoni mielestä kaikki näyttää päälläni hyvältä, eikä ihan joka vaatteen kanssa ystävätkään ole lähettyvillä makutuomareiksi. Kommenteista uskon sinun osaavaan poimia jo ne jotka tulee mieltä pahoittaaksesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitäisi oppia olemaan vastaamatta sen yhden vastauksen jälkeen. :) Ja totta, eivät vinkit ole pahasta enkä ole sellaisia kieltänyt antamastakaan - vain että antajat ymmärtää etten ole heti pomppimassa kokeilemaan vaan pikkuhiljaa omalla ajalla. :)

   Poista
 14. Älä ota tätä loukkauksena, mutta en ymmärrä logiikkaasi polyesterimekkojen suhteen. Maksoit siitä polyesterikeltamekosta 160 euroa, muttet 300 euroa täykystä monien mielestä ihanasta mekosta... Ihmettelen vaan tätä. Mutta tämä raitamekko on ihan kivan pirteä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan noissa nyt eroa, toinen on puolet kalliimpi. :) En pidä polyesteria siis mitenkään ihan kamalan pahana mutta ei munkaan järki salli mun maksaa sellaisesta 300e. :) Vaikka ois kuinka ihana. :)

   Poista
 15. Ihanat värit, juurikin näin loppukesään ja alkusyksyyn. Me like!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, just tuohon ajankohtaa ajattelenkin sitä - viileimpiin keleihin. :)

   Poista
 16. Moi! Tää on niin väärin kun sä esittelet vaatteita joita joudun heti perässä ostamaan :) Toisinsanoen kiitos taas hyvästä vinkistä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, kai tässä käy samoin kuin sen Holly&Whyten raitamekonkin kanssa. Myytiin aika nopsaan loppuun. :D Mut ole hyvä vaan vinkistä. <3

   Poista
 17. Kaunis! Kehtaisko itekin mennä kokeilee n..oon ainakin xxl kokoa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aina kannattaa mennä kokeilemaan, silleen sen tietää et sopiiko vai eikö. :)

   Poista
 18. Minun mielestä tuo oli hauska ja nätti mekko! Olisi muuten kiva joskus nähdä asujasi miltä ne näyttää, esim. kun istut..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ois muuten tosi hyvä idea!

   Poista
  2. Pitäskö mun tehdä video jossa teen kaikista mun asuistani kun istun? Se on kyl aikamoinen projekti mutta pikkuhiljaa vois onnistua. :)

   Poista
 19. Piia, jos mekko mahtuu päälle, se ei oo syy ostaa sitä. Sulle mahtuu paljon tyylikkäämmätkin mekot, joten panosta niihin!

  Kaikki ok tällä kertaa, mutta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän tietenkään ole syy ostaa että jos vaan mahtuu. :)

   Poista
 20. Jäätävä.

  Ehkä 40-50 kilon päästä :)

  VastaaPoista
 21. Ehdin jo aiemmin käydä kuolaamassa tuota Lindexin sivuilta.:D

  Ja en kerta kaikkiaan ymmärrä, mitä vikaa jotkut näkevät vartalonmyötäisessä? Usein näyttää omaan silmääni paljon paremmalta kuin roikkuvat vaatteet, tosin riippuu mallista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaha, kato vaan kohta sä käyt kokeilemassa kans. :D No se on se makuasia mun mielestä, ei kaikki vaan tykkää mut ei se mun mielestä oo silti syy evätä sitä toisilta. :)

   Poista
  2. Jos on ylipainoa runsaasti ei millään muotoa vartalon myötäinen vaate näytä hyvältä.

   Poista
  3. Elina, jos ei ole ihan vartalonmyötäinen, niin ei välttämättä ole heti "roikkuva", niinkuin sanot. On myös se välimuoto, eli nätisti mukaileva, laskeutuva.

   Poista
  4. Anonyymi1: riippuu vartalon mallista, millainen vaate istuu ja näyttää hyvältä.:) Painolla ei ole sen kanssa tekemistä. Ihmisillä nyt vain sattuu olemaan erilaisia vartaloita, ja hyvä jos jokainen pystyy olemaan sinut omansa kanssa.:)

   Anonyymi2: kuten totesin, riippuu vaatteen mallista.;) Useimmat xl-vaatteet tehdään edelleen valitettavasti ajatuksella "läskit peittävä retale". Lähinnä viittasin niihin. Onneksi on myös tyylikkäitä, "nätisti mukailevia", kuten sanoit.:)

   Itse olen isorintaisena kokenut ongelmaksi vaatteet, jotka roikkuu päällä niin, että näytän tuplasti lihavammalta kuin olen. Ja juuri siksikin manailen, ettei meinaa kovin helposti löytyä vartalonmyötäisempiä. Joskus jakkuja katsellessa totesin, että jos löytyy rintojen kohdalta sopiva, se on tolkuttoman iso vyötäröltä ja jos taas vyötäröltä istuu nätisti, rintojen kohdalta kiristää liikaa.

   Poista
 22. Pirtee mekko! Tämä ei ole kyllä ihonmyötäinen malli, näin tämän myös Lindexissä ja idea oli paitamainen löysä yläosa, vyötärönauha eteenpäin ja suora, mutta löysä alaosa. Toki voi pitää eri tavallakin, mikäpä sitä estää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pirteä se kyllä onkin! Mä en ees katsonut sitä mallin kuvaa joten en tiedä miltä sen kuuluisi näyttää. :D Mut ei se mielestäni silti ihan totaaliselta katastrofilta näytä mun päälläni. :)

   Poista
  2. Videollahan sä just sanot katselleesi mekkoa ensin netistä? Katsoit vai et, koitahan päättää.

   Poista
  3. Niin, katsoin mekon kuvaa - en sitä kuvaa missä mekko oli mallin päällä.

   Poista
  4. Niin varmasti. Et pysy itsekään enää jutuissasi perässä.

   Poista
  5. Jassoo, vai lähtee tämä keskustelu sitten heti tälle linjalle. No ole vapaasti uskomatta. :)

   Poista
  6. Täälä kanssa ihmettelin tuota vastausta ettet katsonut kuvaa mallin päällä. Näkyyhän mekon käyttö ihan hyvin ilman malliakin. Vyö katkaisee mekon paitamaiseksi ylhäältä. Tämä ei ole mielipide, suunnitelija on sen suunnitellut niin jolloin koko on sinulle liian pieni. Se että päätät pitää tarkoitukseensa liian pientä mekkoa on oma mielipiteesi, eikä siihen voi puuttua.

   Poista
  7. No eiköhän mun mielipiteeni mekosta ole tullut selväksi. :)

   Poista
 23. Kiva mekko. Tykkään!

  VastaaPoista
 24. Selitys sille, miksi vyötärö oikealle kohdalle astettuna paljastaa rintamuksen, löytyy Lindexin sivuilta: mekon kuuluisi olla löysä ja yläosan laskeutua vyötärökaistaleen päälle (vähän niin kuin paita-efekti). Miksi ostit liian pienen mekon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska se ei tunnu mun päälläni liian pieneltä. Usko pois vaan, kyllä mä tiedän millainen vaate on liian pieni. :)

   Poista
 25. Wau tosi nätti mekko!! ja se saa sun vartalon näyttämään kyl upeelta! :)

  Matilda

  VastaaPoista
 26. Miksi otit vyön pois?

  VastaaPoista
 27. Todella nätti ja tyylikäs mekko! :-)

  VastaaPoista
 28. Xl koko tuossa mekossa ei tarkoita sitä että se on mitoitettu lyhyelle ja lihavalle ihmiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jaa, ika hyvin se tuntuu toimivan tällä lyhyellä lihavalla :D

   Poista
  2. Ja mitäs se sun persettä kaivaa?

   Poista
 29. Hei kaikki te paskanaamat anonyymit jotka ette uskalla kirjoittaa omalla nimellä ja naamalla. Häpeän teidän puolesta, miten voi jotkut ihmiset olla noin julmia ja kateellisia toiselle. Jos teitä noin paljon harmittaa, että tää Pipsa nyt kirjoittaa tätä blogia niin miksi ihmeessä tulette lukemaan? Teillä taitaa olla erittäin huono itsetunto ja luulen että olette kaikki läpimätiä luonteeltanne. Oksettaa miten jotkut vaan on niin hiton tyhmiä. Ja sydämestäni toivon, ettei noin ilkeillä ihmisillä ole lapsia, meinaan kun lapset oppivat vanhemmiltaan. Terkuin Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etpä itsekään ole yhtään sen parempi, kun tuollaista kirjoittelet.

   Poista
  2. Hei paskanaama anonyymi "Elina"! Ikävää, että sinut on kasvatettu mielistelemään muita ihmisiä. Jos joku kirjoittaa blogia, julkaisee siinä valokuvia itsestään ja vaatteistaan, tarkoittaa se sitä, että niitä voi kommentoida rehellisesti. Tuskin täällä kukaan kommentoi julmuuttaan tai kateellisuuttaan, vaan ihan oman mielipiteensä ja näkemyksensä mukaan. Miksi valehdella esim. tästä mekosta, että se näyttää hyvältä Pipsan päällä, kun se ei sitä ole? En ole itsekään mallivartaloinen ja haluan todellakin, että uutta vaatetta hankkiessani makutuomarini kertoo rehellisesti, mitä mieltä on mahdollisesta ostoksestani.

   Kirjoituksesi oli todella ala-arvoinen. Yritä edes sivistää itseäsi!

   Poista
  3. Hei, jos nyt jätettäis nämä nimittelyt pois. Mielipiteensä saa ilmaista ja kaikkien pitää nyt hyväksyä toistensa mielipiteet. Kaikki ei voi mekosta tykätä ja se mielipiteen vapaus heille annettakoon, mutta pliis - ei nimitellä yhtikäs ketään. Esittäkää vain se mielipide ja sillä selvä, mutta paskanaamat sun muut voi jättää niistä pois. :)

   Eikä tässä hyvä Anonyymi kukaan ole pyytänyt valehtelemaan, jokainen on saanut kertoa mielipiteensä ihan rauhassa, enkä ole itse asiasta mitenkään suuttunut. Toki täällä lukijoissa on heitäkin jotka ei koskaan ikinä löydä mistään hyvää sanottavaa, eli ovat täällä vain neganillityksen takia. Ota siis tämäkin huomioon, että kaikki eivät ole täällä vain kertomassa rehellistä mielipidettään. :)

   Poista
 30. K A M A L A. Kun postasit kuvan kaupasta/sovituskopista tmv. niin ajattelin että huh, toivottavasti vain mietit ostamista. En ajatellut että ostaisit...Liian ihonmyötäinen meikäläisen makuun ja hölmö pituus (liian pitkä).

  VastaaPoista
 31. Näkyyhän se tuolla Lindexin sivuillakin että miten tuon mekon kuuluu olla päällä, siis siinäkin kuvassa missä se ei ole mallin päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en sitten vissiin ole rekisteröinyt sitä asiaa miten sen mekon kuuluisi olla. :)

   Poista
 32. Ootte oikeasti kamalia ja kuvottavia ihmisiä! Miten ees kehtaatte kommentoida tollasia törkeyksiä ja vieläpä anonyymeinä, naamattomina ihmisperseinä?!

  Pipsa, olet mun mielestä todella kaunis ja tuo kyseinen mekko näyttää hyvältä päälläsi. Paskat siitä, miten sen pitäisi laskeutua/istua jne., kannat tuota upeasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Onko mielipiteen ilmaiseminen "minusta tuo on sinulle liian pieni" haukkumista? Omassa kommentissani en sanallakaan haukkunut pipsaa, olen tuo anonyymi joka kommentoi että mekko liian pieni ja että kuvissa pipsa näyttää hoikemmalta kuin videolla. Mielestäni mielipiteen ilmaiseminen ei nätisti ole haukkumista. Sanottehan te muutkin oman mielipiteenne. Pitäisikö kaikkien vain ihquttaa jokaista mekkoa ja vaatetta mitä pipsalla on? Kerron kyllä mikä on nätti mun mielestä kun sellaisen pipsalla näen ja niin olen tehnytkin. Oon eri kokoa mitä pipsa, mutta en itse käyttäisi näin 10 kg ylipainoisena tuota mekkoa ja se on mun mielipide.

   Poista
  2. Olethan itsekin nimettömänä ja piilossa nimimerkin takana! Pipsa voit julkaista tämän tasapuolisuuden takia?

   Poista
  3. No hei, nyt teidän anonyymien täytyy ymmärtää että tässä Riikkakin kertoi oman mielipiteensä vaikkakin itse jättäisin tietyt ilmaisut tuosta pois. :) Hänen mielestään tietyt kommentit ovat olleet hänen mielestään ikäviä joten ne hänelle suotakoon. Älkää te ottako niistä niin itteenne - älkää aloittako juupas eipäs leikkiä. Antakaa sanoa mielipiteensä aivan kuten minäkin olen antanut sanoa vaikka en tietenkään kaikista ole samaa mieltä. :) Vaikka siis asiasta olisi voinut jättää sanomatta tietyt pätkät, niin silti se on mielipide ja se hänelle suotakoon.

   Poista
  4. Musta on vähän jännää, et hyvän mielen blogissa saa haukkua toisia ihmisperseiksi ja paskanaamoiksi. Tuollainen kielenkäyttö on todella ala-arvoista keneltä tahansa. Ja tämä oli nyt mun mielipide.

   Poista
  5. No kuten ylempänä sanoin, niin minä en hyväksy sitä että ketään haukutaan. Riikka toki oli tuossa kertonut oman mielipiteensä joista toki itse jättäisin sen nimittelyn pois. Normaalisti jättäisin nämä tämmöiset julkaisematta mutta haluan että näette kaiken. Mut pitää vissii ottaa se tiukempi hyväksyntä taas käyttöön.

   Poista
 33. Mun mielestä mekko näyttää kivalta ja hyvältä. En ole nähnyt millaiselta se näyttää mallikuvissa mutta tuollaisena ihonmyötäisenä näyttää hyvältä eikä yhtään liian pieneltä:)

  VastaaPoista
 34. Ihan ok mekko. Meen käymään iltapäivällä Lindexillä ja katon niitten valikoiman. Oliko mekko jo syksyn uutuuksia.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy ihmeessä. Joo, luultavasti on syksyn uutuuksia. :)

   Poista
 35. Tulin juuri blogiisi ekaa kertaa kun googlettelin kokemuksia Fatboyn säkkituoleista. Ootteko vielä tykänneet?

  Katsoin myös uusimman kirjoituksesi kommentit, kun niitä oli hämmästyttävän paljon verrattuna seuraamiini blogeihin. Ohoh! En voi ymmärtää minkälaisia käsittämättömiä kommentteja jotkut laittaa. Täytyy olla omassa elämässä jotain pahasti pielessä. Olet kaunis ja pidä lippu korkealla hetkellä kuin hetkellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ollaan edelleen tykätty - ihan loistava löhöilykohta. <3 Suosittelen mut kannattaa katsoa tori.fi koska sieltä löytyy paljon halvemmalla. :)

   Poista
 36. Siis tosi kiva mekko, eikä yhtään liian pieni. Mä tykkään tästä pituudesta, jotenkin tosi tyylikäs pituus. Sopii sulle kaikinpuolin hirmu hyvin, eikä kaipaa mitään legginsejäkään tuohon enää. Onnistunut ostos, eikä hintakaan paha. Joten enpä ihmettele, jos "jouduit menemään" kassan kautta kaupasta ulos :)

  VastaaPoista
 37. Tuntuu vähän, että ostit tämän sen 300€ mekon tilalle. Saman mallisia ja vaakaraitaa, mutta lopputulos ei ole todellakaan sama. Sun pitäis oikeasti ostaa se 300€ mekko, näytit tosi hyvältä siinä! Harmittaa oikeasti sinun puolesta, että kun kerrankin löytyi TÄYDELLINEN mekko, et ostanut sitä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No miehän sanoinkin että tää tulis sen 300€ tilalle, vaikka eihän tämä sitä tietenkään pois. Ja syytkin on kerrottu tekstissä, että miksi en sitä 300e mekkoa ostanut vaikka harmittamaan se kyllä jääkin. Mut tiedänpähän sen, että voin alkaa metsästämään toisenlaista bodycon mekkoa. :)

   Poista
  2. Aaa...sori...en katsonut videota, mutta tekstissä et mielestäni sanonut suoraan, että tulee tilalle. Tuon huonon materiaalin ymmärrän syyksi (oliko siis mitään muuta syytä??) mutta en vaan usko, että saat mistään halvemmalla samanlaista. Sääli, sillä näytit kyllä upealta. Tiedätkö muutes tuleeko heillä ikinä alennusmyyntejä? ;)

   Poista
  3. Sori, mä muistin että kirjoitin tekstiin että ribbimekko tuli sen täykkymekon tilalle. No ehkä mä oon ajatellut sitä kirjottaessani tota. :D Pahoittelut että mie muistin väärin. Siis materiaali oli se suurin syy koska 300e on polyesterista kyl liikaa, koska se oli jo siitä teetetystä keltamekosta siinä ja siinä. Jos ois halvemmalla niin kenties sitten kävisin nappaamassa. :) Kyllä heillä on alemyyntejä, just sillon oli kun mä siel kävin.

   Poista
 38. Hyvältä näyttää ja ihana mekko! Sopii hyvin loppukesään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siihen nimenomaan, loppukesään ja alkusyksyyn. :)

   Poista
  2. Tuohon polyesteriasiaan sanoisin,että ei kaikki polyesteri ole huonoa. Kyllähän sitäkin kudotaan eri tavoin ja kankaissa on laatueroja. Onhan urheiluun tarkoitetut tekniset materiaalit usein polyesteria. Niiden kudonta tekee niistä hengittäviä. Mikrokuitukankaat on polyesteriä ja ne on mehmeitä ja miellyttäviä. Kiiltävä ja liukas polyesterikangas on usein hiostavaa. Se on niin tiivistä.

   Poista
  3. Mä oon tota samaa asiaa sanonut täällä mutta eipä sitä silloin ole kuunneltu. :) Se on totta, että on olemassa hyvääkin polyesteria mutta kyllä tuo 300e menee kipurajan yllä.

   Poista
  4. Itsekin olen monesti ihmetellyt miksi täällä polyesteri=huonolaatuinen ja viskoosi=laadukas. Kuten aikaisempi anonyymi tuossa kommentoikin, kyllä vaatteen ominaisuuksiin vaikuttaa muukin kuin pelkkä kuitu. Kuidun laatu, kudonta jne. vaikuttavat. Viskoosi on kyllä miellyttävää päällä ja kauniisti laskeutuvaa, mutta toisaalta se nyppyntyy ja rypistyy helposti. Nykyään pahimmat kertakäyttövaatteet taitavat olla järjestään viskoosia.

   Sitten tämän postauksen mekko - kaunis, mutta minustakin sinulle Pipsa auttamatta pieni! Ei se, että joustava vaate mahtuu päälle tee siitä välttämättä sopivan kokoista.

   Nyt kun kerrankin innostuin kommentoimaan niin laitanpa samaan syssyyn postaustoiveita:
   -astiakaappini (siis sinun:)
   -elokuvahyllyni
   -kirjahyllyni
   -levyhyllyni
   -kesän lukulistan päivitys (ei mitään analyysejä tarvitse olla, olisi kiva vaan tietää mitä olet listalta lukenut ja tykkäsitkö vai et).

   Poista
  5. Jos tiesit, etteivät varasi riitä kyseiseen mekkoon, miksi edes sovittelit ja kuvailit sitä.

   Eikä muuten anna hyvää kuvaa liikkeestäkään se, että vaatetta saa "käyttää" menemällä ulos laahailemaan vaatetta ja kuvailemaan sitä. Ei ole mahdollisen tosiostajan mukava sovittaa ja ostaa tuollaista riepoteltua vaatetta.

   Ja tiedän juu, että myyjä antoi luvan.
   Ja niinhän se on, että juuri hänen asiansahan on ymmärtää, kuka ostaa ja kuka vain haluaa keimailla valokuvissa vaate yllään.

   Poista
  6. Joo, en mäkään ois sitä 300 euroa maksanu. Oli se kiva mekko, mutta ei sentään ihan niin kiva. Yleisesti vaam tuosta polyesteristä halusin kommentoida.

   Poista
  7. No mä tiedän että on oleassa polyesterista tehtyjä vaatteita jotka ovat laadukkaita. Ainakin mun mielipiteenä mutta eipä sillä taida olla väliä. :D

   Valitettavasti en voi tehdä noista mitään koska ei ole elokuva, kirja tai levyhyllyä, paitsi kesän lukulistan päivityksen jonka tein siis joka tapauksessa. Telepatia! :D

   Kyllä se oli myyjä joka halusi musta ottaa kuvan tällä mekolla ja siinä samalla myös itse otin tästä kuvan. Enhän mä edes tiennyt koko mekon olmeassaolosta ellei myyjä ois sitä tuonut mulle sovitettavaksi. :) Että nyt meni vähän sulta ohi. :) Miksi tämä asia edes nyppii sua?

   Poista
  8. Katsoinkin että juuri tuli lukulistan päivitys, heh!
   Mutta astiakaappi tai vastaava teillä varmasti on, jos ei noita muita olekaan..! :)

   Poista
  9. On toki mutta taidan kyllä jättää sen kuvaamatta. :)

   Poista
 39. Minuakin harmittaa se täykkymekon kohtalo. :(
  Kerrankin päälläsi oli oikeasti tyylikäs, aikuismainen, kaunis, edustava, hyvinistuva mekko ja sitten se jätetäänkin ostamatta selityksenä hinta ja materiaali. Ei, ei, ei!! Mieluummin yksi kallis ja tyylikäs, kuin monta halvahkoa ja mautonta! Sama juttuhan se on laukkujenkin kanssa: kannattaa mieluummin ostaa se yksi oikeasti hyvä ja kallis kuin viisikymmentä huonolaatuista no-name-merkkistä korviketta, jotka saa kierrättää jo kuukauden sisällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua jotenkin huvituttaa tämä, koska oletin että olette samalla linjalla kanssani ettei polyesterimekosta voi maksaa 300e. Jo aikoinaan se Ralph Laurenin 170e maksava polyesterimekko aiheutti suuren EI -huudon joten miksi tämä ei sitten aiheuta?

   Voit kaikinmokomin ostaa tuon mekon mulle jos kerran haluat sen minulle. En pistä vastaan. :) (tää oli muuten sit vitsi kun joku ei tätä kuitenkaan sellaiseksi ymmärrä)

   Poista
 40. Mun on pakko saada tommonen mekko! 8)
  Hirveen negatiivinen ilmapiiri täällä, onks sillä loppujen lopuksi mitään väliä jos ei istu kirjan mukaan? Ihme nipottajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei taida ihan kaikki kommentit olla vain kertomassa mielipidettään. ;)

   Poista
 41. Kiva mekko :) Tosi hyvä ettet ottanut L kokoa, ei kai tarkoitus oo ahtaa itseään mahdollisimman pieneen vaan sopivaan ;) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei ja jos kerran sen oli tarkoitus ollakin tommonen löysä yläosastaan niin sittenhän se on ihan sopiva. :)

   Poista
  2. Mekkohan ei ole yläosasta todellakaan liian löysä. Se olisi saanut olla pari kokoa suurempikin, ettei vatsarepun yläosa olisi tullut niin selkeästi esiin.

   Muuten hyvä ostos :)

   Poista
 42. Mietitkö koskaan vaatekaupassa että tarvitko oikeasti ko.vaatetta???

  VastaaPoista
 43. Hei!
  Oletko kuunnellut /seurannut Jenny ja läskimyytinmurtajat. Kaikki osat on kuunneltavissa YLE Areenassa.
  Hyvä ohjelma. Suosittelen.

  VastaaPoista
 44. Ihan hyvältä mekko näyttää päälläsi, eikä ole pieni. Muotojen näkyminen on minusta sallittua, myös pyöreämmille vartaloille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hämmästelen itsekin näitä joiden mielestä muodot ei saa näkyä. Toki se on heidän mielipiteensä mutta ei siitä silti tarvitse suuttua jos joku on sitä mieltä että saa näkyä. :)

   Poista
  2. Kaikilla on muodot, valaallakin. Tarkoitit tässä nyt varmasti naisellisia muotoja ja kurveja, niitähän kannattaakin korostaa - harmi vain silloin, kun muodot on siellä monien kymmenien senttien läskien alla. Voihan sitä pukeutua vaikka mihin, sitä ei kiellä kukaan, mutta näyttääkö se hyvältä, on toinen juttu. Ja harvoin noin pahasti ylipainoisilla näyttää mikään hyvältä.

   Poista
  3. No mitenkäs sitä sitten pitäisi pukeutua jos kerran mikään ei näytä hyvältä? Sehän tuntuu mahdottomalta tehtävältä ja jotain vaatetta on kuitenkin pistettävä päälle kun ei tuolla alastikaan voi hyppiä. :D

   Poista
 45. Aivan sairaan hyvä mekko! Mä oon pöyristynyt näistä negatiivisista kommenteista; tää mekko on kuin sulle luotu! Toki joku kevyesti muotoileva juttu alle tekis terää mut ihana näinkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekko on kyllä ihana <3 Muotoileva ois varmaan ihan hyvä mutta tykkään käyttää ihan perusalusvaatteita - eipähän kukaan voi syyttää mistään kun on ihan sellaisena kuin luoja on suonut - vähän vaan isompana kun ruoka maistunut liian hyvältä. :D

   Poista
 46. Ei todellakaan ole lian pieni, hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 47. Minusta tuo oli kaunis ja käytännöllinen mekko joka käy moneen. Mustan takin, laukun ja kenkien tai saapikkaiden kanssa jopa erinomaisen käyttökelpoinen jossa näytät hyvältä, jopa sivukuva oli kutistunut. Muotitietoisen yli kolmekymppisen naisen vaate. Nyt sulla on toi, kauniita puseroita, mustat housut ja ihania laukkuja. Älä anna lasten mielipiteiden vaikuttaa itseesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootan innolla että pääsen ottamaan tästä asukuvat eli just stailattuna. :)

   Poista
 48. Hyvä Pipsa! Jatka vaan samalla linjalla😊 ei kannata välittää kateellisten höpinöistä lainkaan. Sitä vartenhan tämä blogi on, että esittelet meille erilaisia mekkoja. Koko ajan tapahtuu muutosta positiiviseen suuntaan.Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, sitähän täällä tosiaan tehdään et esitellään. :)

   Poista
 49. Heips Pipsa!

  Minusta tuo mekko on kivan näköinen siun päällä. Ok, menee pintaa myöten ja muodot näkyy, mutta kun tuo ei sinua haittaa, niin ei pitäisi haitata muitakaan. Ja jotenkin nuo raidat häivyttävät muotoja, enemmän näkyisi peput ja reput, jos olisi yksivärinen.
  Ja nuo värit ovat myös "miunmaunmukkaan". Hauskaa on ollut nähdä, miten siunkin värimaailma muuttuu ajan ja hoikistumisen myötä.

  Arvelen ymmärtäväni aika hyvin siun vaatteiden ostelua. Muistan hyvin, kun itse laihduin rutkasti - miten ihanaa oli ostaa uusia vaatteita (oikeesti toisten entisiä, kun kirppistelin), erilaisia, mitä aiemmin olin pitänyt. Mulla oli varmaan yli 10 paria farkkuja silloin, vastaa ehkä siun mekkovimmaa. Oli vaan niin hauskaa, kun farkut näytti kivalta päällä, oli leviksiä ja dieseleitä ja yhdet calvinkleinitkin, oli kauhtunutta sinistä, mustaa, vihreetä, jopa pinkit levikset ...
  Nauti lomastasi, niinhä sie ootkin nauttinut, mulla se on vielä edessä päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, menee ihoa myöden mutta ei mua haittaa vaan on kivaakin et on tämmösiäkin. :) Mun ostelut on aina tätä kesän aikaa, et talvella oon ainakin omasta mielestäni aika hiljainenkin. :) Kiitos, nautitaan ja nautihan siekin!

   Poista
 50. En osaa kuvitella itseäni tuossa mekossa, ehkä en ole niin rohkea kuin sinä. Mutta mekko näyttää upealta sinun ylläsi. Siinä on kivat värit, jotka sopivat sinulle, eikä mekko minun mielestäni ole liian pieni. Vaatteita voi pitää monella tapaa, se tapa, jolla ne esitellään liikkeen sivulla, ei mielestäni ole ehdottomasti se ainoa oikea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No käy ihmees kokeilees, ei sitä muuten tiedä voisiko kuvitella vaiko eikö. ;)

   Poista
  2. Mekko on tosi kiva. Kiitos vinkistä. Ostin molemmat värit...

   Poista
  3. Sillälailla. No osaatko sanoa kumpi on parempi?

   Poista
  4. Ostin toisen talveksi ja sitä toista oranssia pidän kesällä. Muuten bodycon mekkoja on usein Marks&Spencerillä. Oon ostanu sieltä alesta muutaman.

   Poista
  5. Harmillista ettei tuota ole Porissa. :) Muuten oisin varmaan käynyt M&S:n läpitse. :) Ja ei, en lähde muihin kaupunkeihin vain sen takia. :D

   Poista
  6. Ne kannattaa tilata netistä UK. Tren sokoksella taitaa olla 20 suurin koko monissa. Muutamasta voi löytyä 22. Nuo mun bodyconit on tosi joustavia. Muistuttaa sitä mustapinkkiä unelmaa muodoltaan.

   Poista
 51. Muistin sun blogin pitkästä aikaa, ja wau kun olet laihtunut! Näytät upealta nykyään, hienon duunin olet tehnyt :) En tarkoita tätä pahalla, mutta voisit keskittyä seuraavaksi muihin ulkonäköasioihin, esimerkiksi meikkaukseen. Voisit värjäyttää ripset ja muotoilla kulmakarvat (edullista, parilla kympillä saa jo), ja ottaa jonkin (paremman jos sinulla on jo) meikkivoiteen meikkiin mukaan. Sinulla on niin kauniita vaatteita niin vähän huolitellumpi lookki kasvoista sopisi kokonaisuuteen. Olet siis kaunis nykyäänkin, mutta se tekisi kokonaisuudesta siistimmän! Anteeksi jos viesti kuulostaa tökeröltä, ajattelin tätä palautteena, joka tapauksessa olet kyllä kaunistunut huomattavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. En ota pahalla mutta enpä ole niin paljoa muuttunut että alkaisin panostamaan enemmän ulkonäköasioihin. :) Kiitos kumminkin vinkeistä. :)

   Poista
 52. Tuo ripsien ja kulmien värjääminen on oikeesti tosi hyvä idea! Näyttäisit huolitellummalta ilman meikkamista josta et pidä! Kokeile ees kerran jooko?? 😄 Ihana mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsiä en voi värjätä koska silmät on muutenkin niin herkät, syy miksi en voi käyttää esim. ripsiväriä. Kulmat oon joskus värjännyt ja siitä on ollut postauskin. Mut enpä näe syytä tehdä toistamiseen, ei ollut mun juttuni.

   Poista
 53. Tää on tosi upee sun päällä, tuo vyötärö-lantio suhde :o Vau... mitkä muodot ;)

  VastaaPoista
 54. Näyttää tosi typerältä että on mekkoa ja designer-laukkua kun ei viitsitä tukkaa kammata saati sitten meikata. Ja vielä joksikin kaupan tyylineuvojaksi haaveilet mennä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, samaa mieltä. Sama kun menisi häihin vieraaksi upeassa mekossa, kauniissa meikissä ja kampauksessa, mutta jalassa olisi likaset ja risaset crocsit. :D Ei siis ihan toimi ja pilaa koko tyylin!

   Poista
  2. No voi että, kyllä nyt niin mieleni pahoitin. :D Jos et tykkää tällaisen tyylisestä, niin ei kukaan pakoita ihan oikeastikaan lukemaan. Ja pliis, älkää vängätkö tässä vastaan koska te voitte lukijana aina päättää mitä luette ja mitä ette. :)

   Poista
 55. Mitä takkia ajattelit käyttää tuon mekon kanssa? Ei tuolla tarkene kun lämpötila laskee alle 15 ja toisaalta ei tuo ole mikään kesämekkokaan. Pinkki laukku nyt ainakin sopii täydellisesti mekon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se farkkutakki vois olla kova sana. :) En tiedä, en oo miettinyt niin pitkälle mut kenties Nanson jakkua käyttäsin.

   Poista
 56. Mä haluaisin nähdä tämän mekon ja muutkin äskettäin ostamasi mekot "stailattuna". Minusta tähän mekkoon käy perusvillatakki ja valkoiset tennarit. Muita ideoita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tulee varmaan jossain vaiheessa kun ehdin miettimään ja kokeilemaan. :) Mut valkoiset tennarit ehdottomasti! Neuletakeista pitää katsoa toimiiko ja takkiakin ois tosiaan kiva kokeilla, mut mikä takki - omistani varmaan Nanson jakkua vois kokeilla. Mut farkkutakkikin vois olla kova sana. :)

   Poista
 57. Mitä miettimään ja kokeilemaan? Etkö tämän (ja monet monet muut mekot) ostanut nimenomaan käyttöön? Kai nyt jo ostovaiheessa mietit miten tämän aiot yhdistää jo olemassa oleviin vaatteisiisi? Vai mitkä olivat ostoperusteet sillä hetkellä kun tungit tämän päälle?

  VastaaPoista