4.9.2016

Hoitohuone Mustikka - Ihonpuhdistuksessa


Yhteistyössä Hoitohuone Mustikka

Hoitohuone Mustikka on Porin Pihlavassa, Saarnitie 6 sijaitseva hoitola josta saa kohtuuhinnalla hierontaa (myös vyöhykehierontaa), sokerointia, kasvo-, käsi-, ja jalkahoitoja sekä meikkausta. Hoitola on aloittanut toimintansa tämän vuoden maaliskuussa. Hoitolasta ei saa laitehoitoja vaan kaikki tehdään käsin, koska käsintehty hoito on paras hoito. Tavallista hoitopalvelua, tavallisille ihmisille. Hoitola sijaitsee kodin yhteyteen remontoiduissa huoneissa - hierontapiste remontoidaan tulevan syksyn aikana. Hierontaa on siitä huolimatta saatavilla. Odotusaulasta löytyy aina kahvia ja kastamista. Hoitoihin kannattaa tulla ajoissa, sillä myöhästynyt aika vähennetään hoitoajasta. Hoitolan pihasta löytyy pysäköimistilaa autolle ja bussilla liikkuessa pääsee Pihlavan keskustaan Meri-Porin linjoilla nro 31, 32 ja 35 - pysäkiltä on n. 500m kävelymatka hoitolaan.

Hoitolaa pitää Sari Tuomisalo, hän on 32-vuotias ja valmistunut vuonna 2009 kosmetologiksi ja tehnyt sen jälkeen hoitoja kotikäynneillä kunnes ajatus omasta hoitolasta ja itsensä pomonsa olemista alkoi kiinnostamaan enemmän. Niin se Hoitohuone Mustikka valmistui omaan pihapiiriin ja tässä lähiaikoina Sari on käynyt lisäksi sokerointi- ja jalkojenvyöhyketerapiahieronta koulutukset. Sari tekee myös kotikäyntejä jos asiakas näin pyytää - esimerkiksi vanhukset, liikuntarajotteiset tai perheenäidit jotka eivät välttämättä saa hoitajaa lapsilleen, niin silloin hoito asiakkaan kotona on mahdollinen. Sari tekee myös palvelutalokäyntejä.


Tällä kerralla oli vuorossa Ihonpuhdistus, joka tehdään niin että ensin tutkitaan ihon rakenne ja ihotyyppi, sekä miten asiakas hoitaa ihoaan. Hoidossa höyrystetään kasvot pehmeiksi jonka jälkeen aletaan käymään ihoa läpi ihomatoraudalla mekaanisesti käsin. Ihotyypistä riippuu hoidon kestoaika, enintään n. 85min. Hoidon alussa otetaan pusero pois päältä mutta rintaliivit voi jättää päälle. Lisäksi mahdolliset korut ja lävistykset on otettava pois.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, lyhyt kasvohieronta + pään hieronta, naamio kasvoille ja voiteet. Hoidon yhteydessä saa kasvojen vahauksen/sokeroinnin 5€ lisähinnalla, jos näin haluaa.


Hoidon jälkeen ei suositella urheilua, eikä saunaa vaan tuotteiden annetaan olla kasvoilla seuraavaan aamuun asti. Hoidon jälkeen olisi hyvä jos asiakas ylläpitäisi kasvojen ihon hoitoa. Hoitoa suositellaan tehtäväksi pari kertaa vuodessa, ihotyypin mukaan miten useasti kannattaa käydä.

Hoidossa käytetään Mossa ja Madara tuotteita. Hoitohuone Mustikassa ei ole tuotemyyntiä - kys. tuotteita saa esim. Sokoksesta.Taas pääsen makoilemaan jo tutuksi käyneelle hoitotuolille joka on tällä kertaa kallistettu makuuasentoon. Sari sytyttää kynttilän ja laittaa radion päälle, luomaan tunnelmaa. Minä se odotan jännityksellä millaista tämä ihonpuhdistus oikein on, sillä tämä on ensimmäinen kertani. Tästä se siis lähtee...Ihan ensimmäiseksi Sari kävi kulmieni kimppuun, joissa olikin pien työmaa. Ensin nypittiin pinsetein kunnes Sari huomasi että olen aivan tuskissani tuosta pinseteillä nyppimisestä ja päätti helpottaa oloani vahaliuskan kanssa. Toinen kulma otettiin vahaliuskan avulla ja siinä sain kokea ensimmäisen kulmien vahauksen. 1,2 ja 3 - läks ylimääräset kulmakarvat huspois. Seuraavaksi olikin vuorossa kasvojen vahaus/sokerointi - tämä maksaa 5€ kun sen ottaa hoidon yhteydessä ja minä innostuin ottamaan sen koska mulle tulee tuohon ylähuulen päälle vaaleita viiksihaituvia jotka nyt halusin samalla pois. Olen niitä viiksihaituvia itsekin nyppinyt pois ja ehkä sen takia tuo vahaus ei tuntunut niin pahalta kuin kulmien. Seuraavaksi oli vuorossa vähän hemmottelua tuon vahailun jälkeen eli kasvot sai alkupuhdistuksen ja kuorinnan - tää muuten tuntui aivan ihanalta ja taitaapa se näkyäkin tuosta kolmannesta kuvasta. Seuraavaksi Sari toi kasvojeni eteen laitteen josta tuli kasvoille höyryä pehmentämään ihoa tulevaaa puhdistusta varten.Siinä se höyry sitten teki taikojaan eli avasi ihon huokoset ja nosti epäpuhtauksia esille. Hetken tuo höyry tuntuu epämiellyttävältä kunnes siihen vain tottui. Itse koin suun kautta hengittämisen helpommaksi hörytyksen aikana. Itse höyrytys ei kestänyt montaa minuuttia. Sitten olikin aika aloittaa niiden epäpuhtauksien poisto ja voin sanoa että nenän alue on herkkää eli siinä itselläni tunnahti aikalaillakin mutta muualta puhdistus ei tuntunut ollenkaan pahalta. Höyrytyksen jälkeen kasvot putsattiin ja sain kasvohieronnan. Hieronnan jälkeen sain tämän hauskannäköisen naamion 15min ajaksi kasvoilleni, jonka jälkeen Sari putsasi naamion pois ja levitti viimeiset voiteet kasvoille.Ja tältä ne kasvot näyttää suoraan hoidosta - paremmilta. Esimerkiksi poskien punoitus laski silminnähtävästi ja kulmatkin on taas siistis + viikset on vähän kauemmin poissa. Samalla myös kuulin että ihoni tyypiltään sekaiho ja että naururyppyjäkin löytyi. Nyt lopuksi olisikin sitten taas pienten tarjousten aika, niitä tulee oikein kaksin kappalein.

HOITOHUONE MUSTIKKA TARJOAA:

- Ihon puhdistuksen (n. 85min) hintaan 35€ (norm. 46€) - tarjous on voimassa 4.- 18.9.2016. Lisäksi hoidon yhteydessä saa kasvojen vahauksen/sokeroinnin 5€ lisähinnalla.

- Kokovartalohieronnan (n. 60min) hintaan 35€ (norm. 55€) - tarjous on voimassa 4.-18.9.2016.

20 kommenttia:

 1. Hoidatko ihoasi mitenkään? Puhdistus aamuin illoin oikeilla tuotteilla vai pelkkä vesipesu saippualla? Aijotko nyt nyppiä kulmat ite että pysyvät siisteinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just tuolla vesikuurilla hoidan. :D Ja sit on jotain kasvorasvaa. Kai mä ne itekki nypin jos sille tuulelle satun. :D Tai sit meen Sarin nypittäväks. :)

   Poista
 2. Aah. ihanaa. Pitää itsekin käydä hoidossa, kunhan ehtii. (miksei ehtis)
  Onko sulla noin hyvän väriset kulmat luonnostaan?
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, hoidot on ihania. <3 Kyllä tuo väri on ihan oma, niihin ei kajottu sillä tavalla - vain vedettiin ylimääräset pois. :)

   Poista
 3. Hyvännäköiset kulmat!

  VastaaPoista
 4. Kulmat näyttää tosi hyviltä!!!

  VastaaPoista
 5. Kulmien laitto, vaikkei muuten meikkaisikaan, kannattaa opetella. Kulmat kehystävät kasvoja ja niiden sopiva ja maltillinen korostaminen on ok. Hieman väria ja muotoilua sopisi myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä taida noita kulmia värjätä, mut siistiminen on aina ihan OK. :) Kun vaan itse jaksaisi välittää niistä niin paljon. :D

   Poista
 6. Kävin kirjakaupassa ja näin kirjan;Kerro minulle jotain hyvää.( Jojo Moyes
  Ostin kirjan. Sehän oli myös sinun lomalukemislistassa.Kerkesitkö lukemaan? Oliko hyvä.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olihan se ja on tosi hyvä. Suosittelen kyllä lukemaan. :)

   Poista
 7. Onpa edullinen tarjous! Täällä Tampereella on paljon kalliimpaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on edukas mutta toisaalta Tampere nyt on isompi kaupunkikin. :)

   Poista
 8. Kulmista tuli heti paremmat, sopisi tosin vähän tummempikin väri sinulle. Sulle voisi muuten sopia tuollainen kampaus niinkuin Sarilla on, todella kaunis ja kevyen näköinen! Varmaan helppohoitoinen myös ;)

  VastaaPoista
 9. Hei Pipsa, toivottavasti ei haittaa että kysyn tätä, mutta mikä on sun housujen koko / mistä ostat housuja? Ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No riippuu vähän housuista mut vaihtelevasti 50-56 välillä. Joustavissa housuissa pienempi kuin ei joustavissa. :) Housuja ostan Ellokselta, KappAhlista, Lindexiltä, Yoursilta. :)

   Poista
 10. Kivasti raikastaa kulmien siistiminen, pitäisi itsekin skarpata nyppimisen suhteen.. ;) Sarilla on söpöt hiukset ja hän vaikuttaa muutenkin symppikseltä ihmiseltä. Menisin hänen hoitoihinsa jos asuisin lähempänä :)

  VastaaPoista