27.9.2016

The OOTD Diary // ALL BLACK EVERYTHING


Tällä asulla ollaan menty eilen ja tänään. Mä tykkään käyttää samaa asua yleensäkin parin päivän ajan ja sitten pitää vaihtaa että ehtii käyttämään kaikkia vaatekaapin ihanuuksia. Pitäisi myös opetella katsomaan asut aina edellisenä iltana valmiiksi mutta en ole oikein vielä sisäistänyt tätä metodia. On mulla silti tälle viikolle asuista ideat, että mitkä voisivat sillä hetkellä olla tarpeeksi hyviä päällelaitettavia, mutta aina pitää huomioida se mielen vaihtuminen joka mulla vaihtuu kyllä vaatteiden suhteen melko tiheään.

Mut kyl nyt oon valinnut itselleni vähän harvinaisemman värin eli mustaa mustan kanssa - onneksi silkkihuivista tulee pieni väripiriste. Tuo on tosiaan laukun koristeena mutta on siinä toinenkin ajatus, nimittäin se että että jos päivä osottautuukin vilpoisaksi niin voin huoletta ottaa huivin laukusta irti ja pistää kaulaa suojaamaan. Tää tunika on kyl semmonen mistä en voisi kuvitella luopuvani ja koska tää on myötäilevä niin uskon saavani nauttia tästä vielä kauan. Mitään korua en tähän halunnut laittaa koska mun mielestä tuo jännä kaula-aukko ei sellaista kaipaa. Kengiksi meinasin ensin laittaa mustat kiilakorkoiset nilkkurit mutta sitten tajusin kenkiä katsellessa että harmaiden nilkkurien väri sointuu loistavasti tunikan harmaan kanssa, joten ne pääsivät kengiksi. Mielestäni tunikan hihat ovat 3/4 mutta kuten kuvistakin näkee, niin mulle ne ovat lähes täysmittaiset koska on vaan niin lyhyet käsivarret. Mut tää on varmaan yksi parhaimpia mustansävyisiä kokonaisuuksista mihin en ole kyllästynyt ja pienillä väripläjäyksillä tätä saisi piristettyäkin.


Ja kattokaa, mää muistin taas ottaa sivukuvankin että jotkut voivat taas pyörtyä kauhusta kun näkevät... makkarat! *nauraa* Eiköhän nämä makkarat jo tiedetä kun lukee plussatyllerön blogia, ainakin mä toivon niin että porukat tiedostaa niiden olemassaolon ilman sanomista. No mutta tämän tunikan kanssa nuo makkarat silottuu melko mukavasti tai sitten mahani eivät ole tänään niin suuressa pömpötyksessä kuin toisina päivinä. Mene ja tiedä, kun tuntuu että vaihtelevat vähän eri päivinä noita paikkoja.

Mä kyl tykkään tosta mun sivuprofiilista kun vertailen sitä mielessäni siihen mitä se pari vuotta sitten oli. Harmi ettei tullut silloin otettua oikein kuvia, ainakaan suoraan sivulta mutta kyllä sen joistakin kuvista pystyy päättelemään että mahaa oli. On sitä toki edelleenkin mutta varsinkin tuo "yläpötsi" on niin kivan pieni ja siihen on pikkusen alkanut ilmaantumaan löysää, ei kuitenkaan sellaista roikkuvaa nahkaa mutta löysää kuitenkin. Suunta on siis edelleen oikea. Tykkään asusta, tykkään sivukuvasta, tykkään koko kokonaisuudesta!


❤❤❤ ALL BLACK EVERYTHING ❤❤❤

Tunika // S.t.i // Ratsula
Legginssit // XLNT // KappAhl
Nilkkurit // CipCap
Laukku // Perla tote // Furla
Silkkuhuivi // Marja Kurki

82 kommenttia:

 1. Pidät siis samoja vaatteita parikin päivää vaikka siivoat ne päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *nauraa* No en todellakaan! Mulla on töissä ihan kuule erilliset siivousvaatteet. :D :D Et en todellakaan siivoa näin näteissä vaatteissa. :D :D Mut se voiski parantaa siivouslaatua kun mennään mekko päällä moppien viuhuen. :D :D

   Poista
  2. Ihanko tosissaan kysyt tuollaista ...?

   Poista
  3. Siis TODELLA tyylikäs ja nätti asu😀

   Poista
 2. Ärsyttävää kun aikuinen ihminen puhuu itsestään tyllerö 😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voishan Pipsa käyttää myös sanaa "lyllerö" ... heehee ... käviskö se herkkään pikku korvaan paremmin??

   Poista
  2. No no Ilona, rauhoituhan siekin. :) Nää on näitä jotka suuttuu jokaisesta asiasta, mut se taas kertoo siitä kommentoijasta. :)

   Poista
 3. Vaikka toi tunika peittäisikin läskit (sun mielestä)siellä ne kumminkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut sehän on hyvä että peittää ettei herkkähipiäisten tartte järkyttyä niistä läskimakkaroista. :D

   Poista
  2. Ai kamalaa, Pipsa varmaan ihan luuli, ettei makkarainen näy. Voivoi ... Tiiätkö Pipsa, ja muutkin, että tänään en näemmä osaa olla kommentoimatta :)

   Poista
  3. Mä huomasin ettet osannut olla kommentoimassa eikä se itseäni haittaa. :)

   Poista
 4. Oliks tää taas vahinkoasu😆😆😆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lukee siinä niin? Jos lukee, niin oli. Jos ei lue, niin ei ollut. Sitä paitsi eikö sun pitänyt lopettaa blogin lukeminen?

   Poista
  2. Varsinainen hyvän mielen blogi taas..ihan oikeesti, ei tarvi vastata aina noin vittuilevasti.

   Poista
  3. Eikä sun tarttee kommentoida noin vittuilevasti :-D

   Poista
  4. Pipsa, otan osaa kun joudut sietämään moisia tympeitä ja riitaa haastavia kommentteja. Voisiko vihdoin karsia negatiivisuutta? Täytyykö noita turhanpäiväisiä kommentteja julkaista?

   -Tuija

   Poista
  5. Joo, täytyy taas pistää tiukempi seula päälle. Joskus on vaan hauska päästää noita läpitte - mä osaan itse ammentaa noista huumoria. :)

   Poista
 5. Hyvä asu! Hyvä pituus tunikalla. Ja mimä olen yksi niostä, joka en yhtään tykännyt toppi-jeggingseissä -sivukuvasta, kun en vaan ymmärrä, miksi pitää käyttää vaatteita, jotka eivät imartele kantajaansa.

  Tämä asu on heti ihan toisen näköinen - sivustakin:)
  Ja olet oikeassa, ei kaulakorua riitelemään hauskan kaula-aukon kanssa, yksi huomionkiinnittäjä riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on tietenkin sun mielipiteesi asiasta, etkä itse varmaan näin teekkään mutta ei se silti tarkoita ettenkö mä voisi käyttää vaatteita jotka eivät imartele. Sitä paitsi, se ei ollut mielestäni mikään aivan järkky. Kyllä niitä järkympiäkin on ollut. :D Se on silti hassua miten eri vaatteiden kanssa korostuu eri asiat.

   Poista
 6. Kengät eivät näytä hyviltä kun nilkkasi pursuavat noin,toisesta ei ole mennyt edes vetoketju kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jahas, sitä ollaan oikeen zoomailtu. :)

   Poista
  2. Ei ole zoomailtu,näkyy aivan selvästi tietokoneen näytöltä.Täytyykö alkaa piruilla?

   Poista
  3. No tottakai pitää piruilla koska ei tota huomaa ellei klikkaa kuvaa isommaksi eli zoomaa. :)

   Poista
  4. "Täytyykö alkaa piruilla?" Ai hemmetti, anna mun kaikki kestää! :,D
   Varo Pipsa, ettet vaan pahota näiden hyväntahtosten ja mukavien ihmisten mieltä! :D

   Mun mielestä oikeen kiva asu! Tästä tunikasta myös näkee hyvin, kuinka sun vartalo on muuttunut/muuttuu. Hienosti menee, tsemppiä jatkoon!

   Poista
  5. Tottakai se on muuttunut ja muuttuu kokoajan. :) Oon ite ihan hemputin tyytyväinen tohon sivukuvaan. Se on paljon muuttunut. :)

   Poista
  6. Mie oon varmaan vanaha ja sokkee ku en mitenkään sitä avonaista vetoketjua nähnynnä ... ainakaan viimeisessä kuvassa, vaikka miten suurensin ja tsuumailin. Mut hei, onnittelen tarkasta näöstä ja havainnosta! Toivottavasti siitä on siulle paljon iloa (muussakin) elämässä!

   Poista
 7. Nyt on taas niin kiva asu, tykkään :)

  VastaaPoista
 8. Mä peukuttasin kaikkia sun vastauksia,jos voisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mie kans! Peukutipeukuti. On siulla Pipsa hyvät hermot ...

   Poista
  2. Samoin! :D ja omasta mielestäni asu on aivan ihana, tykkään todella paljon! ♡

   Poista
 9. Tosi kiva asu. Mulla on vähän samantapainen tunika ja pitääkin kaivaa se kaapista käyttöön. Olen unohtanut sen kokonaan :)

  Tuo pääntien epäsymmetrisyys on kiva yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaiva ihmeessä kaapista pois ja käyttöön! Mä tykkään kans tuosta pääntien epäsymmetrisyydestä ja siitä ettei tarvi miettii sen kanssa mitään korua. :)

   Poista
 10. Tykkään hiuksistasi tosi paljon. Sinuna antaisin niiden kasvaa vielä paljon, sopii nimittäin älyttömän hyvin pitkät vaaleat sulle, koko ajan vain paranee tuo hiuslookkisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Tällä hetkellä mä kyllä kasvatankin niitä mutta ei sitä tiedä mitä mielessä puolen vuoden päästä. :)

   Poista
 11. Hirveitä kommentteja taas vaihteeksi. En voi kuin ihmetellä, että miksi ihmeessä te luette plussakokoisen blogia, jos pitää pyöreydestä haukkua ja inhoatte lihavia ihmisia. Pipsahan on tehnyt valtavan laihdutusurakan ja tiputtaa painoaan pikkuhiljaa. Saatteko jotakin sairasta mielihyvää siitä, että pahoitatte ja loukkaatte toista kokoajan. Miksi sinä joka kommentoit negatiivisia asioita et mene pois täältä trollaamasta? tai voisit vaikka keskittää energiaasi positiiviseen kannustamiseen, näin sinullekkin saattaisi tulla parempi mieli. Pipsa on ihan mahtavaa, että olet pudottanut painoasi todella paljon. Minäkin täällä puotan painoa terveellisen ruokavalion ja liikunnan avulla mutta tiukassa on meikäläisen läskit sulamaan. Käykö sulle muuten niin että aamupaino on 4-5kg vähemmän kuin iltapaino? Mää olen huomannut tämmöistä ja en tajua, että miksi ihmeessä näin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, näihin ei koskaan saa vastauksia. :( Oon itekki joskus kysellyt mut eipä niitä vastauksia ole tullut. No mä harvemmin katson iltapainoa joten en tiedä kuinka paljon se on erilaisempi aamupainoon verrattuna. :) Mut tuolla on luultavasti se vaikutus, että aamusti se on pienempi kun maha on tyhjempi ja illalla kun oot päivän aikana syönyt ja juonut niin täydempi eli painoakin on silloin enempi. :)

   Poista
  2. "Joutavalle jottain ..." eli kun ei muuta ja viksumpaa tekemistä ole, voipi tihertää tsuumin kanssa ...

   Poista
 12. Hyvältä näyttää. Kiva tunika ja tuo kaula-aukko piristää näkymää.
  Ei tarvi koruja. Oikein hyvä asu. Tykkään
  >Leena

  VastaaPoista
 13. Ihana tunika! Muutenkin tyylikäs asu:)

  VastaaPoista
 14. Miksi olet ostanut itsellesi liian pienet kengät? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna mun kaikki kestää ! No, suanpahan aina välliin hyvät naurut näistä kommenteista, kiitos siitä !

   Poista
 15. Liian pieniä vaatteita, jopa liian pienet kengät😂 laukutkin ollut liian pieniä😄 Lähde mun kaa kauppaan niin löydetään sulle sopivia ja näyttäviä kuteita😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin mä lähteä mut kyl mä itse silti ne ostopäätökset teen. :)

   Poista
 16. On kyllä tosi kivannäköinen tunika! Sama juttu minullakin ettei aina tule illalla laitettua valmiiksi työvaatteita ja sitten mennään samoilla pari päivää :) No kotiin tultua kyllä aina vaihtaa "kotiasun" niin tuövaatteet pysyy siistinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä, eli kun pääsee kotiin niin sitten kotiasu päälle. :) Musta tuo säästää niitä parempia asuja kun kotona on sit jotkut vähän rennommat :)

   Poista
 17. Kiva ja tyylikäs asukokonaisuus! Ihan parasta blogissasi (ja muutaman muunkin seuraamani henkilön blogissa) on se, että pukeudut juuri sillä tavalla kuin haluat etkä muiden määrittelemällä 'sopivalla' tavalla. Saan itsekin vähän rohkeutta tästä. Mukava myös seurata elämäntaparemonttisi etenemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Joo, siis kyllähän jokaisen bloggaajan pitäisi mennä sen mukaan mistä itse tykkää eikä sen mukaan mistä muut voisivat hänellä tykätä. :)

   Poista
 18. Pipsanen ! Hyvännäköinen asu tämä, kuten se edellinenkin. Alkaa oma tyyli löytyä kaikkien kokeilujen myötä ...
  Monenlaista kommenttia ja "rakentavaa" palautetta varmaan on jo tullut (en oo vielä muita lukenut), joten kannan miekin korteni kekoon: tuota huivia vierastan. MUTTA: sie pukeudut niinkuin siusta hyvältä tuntuu.
  Enkä miekään unohtaisi niitä kirkkaan kirjavia kellohelmamekkoja - vaihtelu virkistää ja pukeutuminenhan riippuu mielentilasta ja säästä ja vaikka mistä.
  Hupaisaa oli lukea joitakin aiempien postausten kommentteja makkaroista ja schmakkaroista ja sivukuvasta. Voi herramunjee - olen katsellut muutamia muoti- ja asublogeja. Kaikki koettavat saada parhaat puolensa, tai minkä kuvittelevat olevan parhaan puolen, esille. Siitä seuraa, että joka kuvassa ollaan huulet mutrussa, katse alaspäin ja toinen olkapää korvaan nostettuna. Siulla sentään ilmeet vaihtuvat ja asennot myös. Lisäksi viis veisaat itselle edullisista kuvakulmista ja niistä himputin makkaroista ja näytät itsesi just sellaisena kuin olet. Jonkun laulua lainatakseni: "älä koskaan ikinä muutu" eli pidä kiinni tuosta asenteestasi.
  Ja jatka bloggaamista samaan malliin, kirjoita ja höpötä, pitkää ja lyhyttä, sillä just se tekee sinusta sinut ja blogistasi niin mukavan luettavan. Niitä tusinablogeja on jo ihan yllinkyllin.
  Piupau, terveisiä Ilonalta ja kissalta teille kaksi ja nelijalkaisille !


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!

   Joo, ei tuo huivi tuohon laukulle ole paras vaihtoehto mut kiva väripläntti silti. :) Ja vaihtelu virkistää aina, onkin ollut ihan kiva pukeutua nyt vähän eri tavalla mutta kuitekin kotoisalla sellaisella. :) Tottakai kaikki haluaa tuoda parhaat puolensa esiin, mut en itse kauhistu jos multa nyt joku makkarakin näkyy. Ja toisaalta, noita sivukuviahan on multa pyydetty ties kuinka kauan että nyt kun niitä tulee, niin ei sekään ole hyvä. Tää on jotenkin huvittavaa. Ja toisaalta, kun on kyseessä plussatyllerön blogi niin ne makkarat voivat tosiaan toisinaan näkyä. :) Mut tosiaan mie kirjoitan näin kuin kirjoitan ja jokainen voi ihan itse päättää et lukeeko vai ei. Et jos ärsyttää ni lakkaa valittamasta ja jättää vaan klikkaamatta tälle sivulle. :)

   Poista
 19. Pipsa pliis! Älä enää julkaise noita ilkeitä anonyymien viestejä. Ne lopettaa kun eivät enää saa tilaa täällä. Ne oikeasti eivät ole asiallisia. Ne kyllä erottaa.
  On ikävää lukea niitä, mikä ihme ihmisiä vaivaa kun ne kuvittelee et toiselle voi sanoa/kirjoittaa ihan mitä vaan?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Jätä huomiotta kaikki tollanen tahallaan v****uilu, ja keskity hyvään. Kun niihin ei reagoi, niin ehkä ne joskus loppuis. Huomiota haluavat, reagointia, eivät ilmeisesti omassa elämässään saa tarpeeksi niin täytyy tulla tänne huutelemaan. Asialliset kritisoivat kommentit on asia erikseen, mutta nää pelkkää reagointia nyyhkivät olis paras jättää huomiotta.

   Mahtava asu! Kyllä oot pienentynyt!!

   Terkuin Beata

   Poista
  2. Samat sanat, negakommentit suoraan roskiin samoin kuin jotkut itseään toistavat turhat kommentit. Siten säilyy asiallisuus, koska ei sinun (eikä anonyymien) tarvitse niihin vastata!
   Näiden joidenkin anonyymien tapa vastata puolestasi on niin ärsyttävä. Epäilevätköhän he kykyäsi hoitaa omaa blogiasi ja vastata kommentteihin ;)

   Poista
  3. Samaa mieltä kommenttien karsimisen kanssa. Eikö jo olisi korkea aika? Miksi pitää antaa ilkimyksille tilaa???? Menee maku lukea tuommoisia provosoivia kommentteja. Pilaavat sinun blogin iloisen ilmeen...

   Poista
  4. Joo, pitää tässä taas ottaa tiukempi seula. Mut on tää silti hauskaakin ollut, tai ainakin mä oon osannut ottaa huumorilla nää valittajat ja ihan siitä syystä että itseään saavat syyttää että tällaista blogia lukevat. Okei, jotkut lukee ja kommentoi ihan pilailumielessä mut siksipä on hauska heittäytyä leikkii niiden kanssa. :) Mut joo, palataan takas hyvään mieleen. :)

   Poista
 20. Kiva asu, sopii sulle hyvin :) Mutta pystytkö todella käyttämään noin pienennäköisiä kenkiä? Näyttävät todella kireiltä ja puristavilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyn koska ne on aivan sopivankokoiset jalkaani vaikka nyt joidenkin mielestä näyttää niin pieniltä ja kiristäviltä. :)

   Poista
 21. Siisti asu! Kengiksi sopisi myös ne harmaat tennarit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Totta turiset, mutta koska ei ole harmaita niin valitsin harmaat nilkkurit. :)

   Poista
  2. Onhan Sulla? Siis ne, jotka ostit joku vko sitten? Porista? Samoin tähän takiksi kävisi se uusi nahkatakkisi.

   Poista
  3. Jaa niin nuo mutta ne ei oo ihan sen harmaat mitä mä aattelin. Voisi kyllä kokeilla joku kerta tämän tunikan kans et mimmoset on. Nuo tennarit on siis tommoset vihreenharmahkot, ei sillä tavalla harmaat mitä itse aattelen harmaista. :D

   Poista
  4. OK, mä en ollut niin kartalla sävystä; jäi vain mieleen jostain muutaman vkon takaa, että ostit harmaat tennarit.

   Nyt kun olet siivonnut kaapit ja syyshankinnat on tehty (?), niin tekisitkö pitkään toivotun vaatekaapin esittelyvideon? Se olisi kiva perjantaiporina vai mitä mieltä itse olet? Onko liian työläs?

   Poista
  5. No ei ne ihan harmaat kengät kyllä ollut, vihreänharmaat enemmänkin. :) Mimmosena siis aattelit tuota vaatekaapin esittelyvideota?

   Poista
 22. Näytät Pipsa hyvältä! Huomaa kyllä miten paljon oot saanut kiloja pois :) tunika on kaunis ja sopii sulle.

  VastaaPoista
 23. Tykkään kovasti asusta! Niin ja hiuksista myös sekä kiinni, että auki! :)
  Syysterkuin Merja

  VastaaPoista
 24. Niin hauskoja vastauksia sulta kettuilijoille :D <3 Tietty julkaisemattakin vois jättää niiden kommentit mutta mutta

  Ja kiva asu, näytät solakoituneen paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No välillä on hauska näyttää et mimmosia kommentteja tulee ja vastata niihin huumorilla takas. :)

   Poista
 25. Mä olen jotakuinkin saman mallisen kropan omistava, toki 15cm pidempi. Paino tällä hetkellä 99kg. Tämä on viime aikaisista valinnoistasi ainoa asu jonka olisin itselleni kuvitella käyttöön, mallin ja istuvuuden näkökulmasta. Ei kiristä, ei purista ja näyttää sopivan kokoiselta. Ei silti ole säkkimäinen vaan maltillisesti myötäilee muotoja. Meidän ylipainoisten ns tiimalasimallisten päälle parhaiten sopii juuri silhuetiltaan tällaiset asut. Väreillä, malleilla yms pystyy silti leikittelemään oman mieltymyksen mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, ei sitten muuta kuin etsimään tätä tunikaa. :)

   Poista
 26. Tuo IlonaK oot sinä itse pipsa, kaikki tietää jo, lakkaa nolaamasta itseäsi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahhaha, ei hyvää päivää teidän kanssanne. Ootte jo noin vainoharhaisia että luulette Ilonaa minuksi? Nää salaliittoteoriat ja kaksoispersoonallisuusspekulaatiot voidaan varmaan jättää sinne AV:n kauniiseen maailmaan. :) Eli olkaa toki kaikin mokomin tätä mieltä mutta mene asiaa pähkäilemään sinne toisten salaliittoteoreetikkojen kanssa. :)

   Poista
 27. Todella tyylikäs asu. Tykkää näistä uusista vaatetyyleistä paljon enemmmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onhan nämä mukavia kans mut en mä vieläkään ole skatermekoista luopunut. :)

   Poista
 28. Minä ymmärrän miksi ajoittain päästät noita helmiä seulan läpi, on nimittäin sellaista potaskaa joidenkin ihmisten pään sisältö että mielikuvitus selvästikin ON rajana. :D

  Noille nauraa jokainen vähänkin älykäs ihminen, ja jos en itse- silti melko usein - myötähäpeän valtaamana pysty, niin nauran sitten viimeistään sun vastausten kirvoittavana. Enkä varmasti ole ainut näistä jälkimmäisiin kuuluvista lukijoista.

  Niin, ja hyvä asu. Sun vartalo on muuttunut ihan törkeästi, oot melkein amppari tuon vyötärön kanssa jo! :O

  Tsemppii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan ne joskus ihan hauskoja, mut ymmärrän ettei niiden jokakertainen lukeminen ole kivaa.

   Joo, onhan se jonkin verran muuttunut. Tykkään!

   Poista