6.9.2016

Vaate-esittelyssä: Audrey Blazing Yellow Swing Dress


Saapuihan se mysteeripaketti ja se oli kuin olikin tämä keltainen mekko jonka tilasin LindyBopista. Tein sinne testitilauksen koska aina ei voi olla täysin varma että onko joku vaate sopiva vaikka UK-koon mukaan pitäisi aina olla mutta kun se ei ihan jokaisessa ole aina pitänyt paikkaansa. LindyBopin sivuillakin nuo mekosta ilmoitetut mitat oli vähän siinä ja siinä että menisikö päälle mutta aika turhaan murehdin koska menihän se. Pikkuisen pitää tuota yläosaa muokata eli vien mekon ompelijalle joskus ensi keväänä.

Mekko on tosiaankin nettikaupasta nimeltä LindyBop, joka sijaitsee Briteissä. Nettisivuilla on paljon kaikenlaisia herkullisia mekkoja ja todella hyvään hintaan. Tämä keltainen mekko on nimeltään Audrey Blazing Yellow Swing Dress, ja on koko UK24 sekä on materiaaleiltaan 97% puuvillaa ja 3% elastaania. Tosin mun mielestäni tässä ei tuo elastaanisuus näy millään tapaa koska kangas ei juurikaan jousta. On kuitenkin todella miellyttävän tuntuinen päällä. Tykkään! Ps. Eikä tämä ole mainos, olen mekkoni maksanut omilla rahoillani.


Sitten huomasin että paketin mukana tuli pieni yllätyskin eli toinen samanlainen mekko. En ole avannut sitä paketistaan koska ajattelin että joku toinen saisi innostua tästä. Mietiskelinkin videolla että mitähän sen kanssa tekisin ja ajattelin että huutokauppa, 0€ lähtöhinnalla voisi olla hyvä. Varakappaleena sen pitäminen on aika turha, tätäkin siis mietin mutta totesin samantien että ehei, ei tässä ole mitään järkeä. Jos huutokauppaan päädyn, pidän sen viikonlopun aikana eli pe-su ajalla että varmasti kaikki ehtii osallistumaan.

Oli muuten tosi hankala ottaa kuvia tuolla mötikkäjärkkärillä, en tykkää yhtään. Eikä kuvatkaan ole kovin kivoja mut onneksi niitä pystyi ohjelman avulla pikkaisen muokkaamaan eli tuomaan valoisuutta ja terävyyttä kuviin. Muuta en ole muokannut. Tulispa pian se uus kamera. Mutta hei,  tässä ois vielä video mekosta päälläni ja vähän höpinää sieltä täältä sekä tietenkin - kuuluisa pyörähdys!

           

122 kommenttia:

 1. Huutokauppa <3 facebookissa varmaankin?

  VastaaPoista
 2. Siis tuliko toinen mekko vahingossa vai tarkotuksella sulle? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on vähän nyt viel epäselvää mut käsitin että vahingossa. Koska tilasin vain yhden. :)

   Poista
 3. Kai olet ilmoittanut kauppaan että sait vahingossa kaksi mekkoa? Voivat haluta sen takaisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videolla vastaus tähän :) On ollut kauppaan yhteydessä.

   Poista
  2. Joo, kuten videollakin sanoin niin laitoin heille sähköpostia ja sieltä sanottiin että saan pitää. Mutta jäi vähän silti epäselväksi oliko se vahinko vai tarkoituksellinen. Mut ite veikkaan vahinkoa.

   Poista
 4. Miten olis mekon arvonta?? Sait kuitenki sen ilmaiseksi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä idea kans. Siis nyt te lukijat saatte päättää mikä on paras vaihtoehto. Huutokauppaa ehdoteltiin siksi että siinä on paremmat mahdollisuudet saada. Arvonnassa taas tuurilla. :) Mut tosiaan, te sen päätätte. Perjantaina klo 20 starttaa, millä tavalla sitten starttaakin. Että ehdottakaa nyt ihmeessä, koska eniten ääniä saaneella tavalla mennään. :)

   Poista
  2. Ei arvontaa :( huutokaupassa jokaisella on mahdollisuus päättää paljonko tuota oikeasti haluaa mutta arvontoihin moni osallistuu vain ilmaisen tavaran takia :( mielummin mekko sellaiselle joka sen oikeasti haluaa eikä sellaiselle jolla jää kaappiin pyörimään :(

   Poista
  3. No katsotaan miten tuossa käy. Aika tasan näyttäisi olevan tällä hetkellä.

   Poista
 5. Aina vain paranee! Hieno mekko ja väri on pirteä kuin mikä!

  VastaaPoista
 6. Nyt sopii hyvin! Tosin hyvin istuva mekko ja sopii leikkaukseltaan hienosti, näytät paljon hoikemmalta. Katsoin että oletko tuo todella sinä :)Mekko kaipaa silitystä mutta malli on +10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehhe, oon se tosiaan minä. :) Mekko vaati pesun ja varmasti myös silityksenkin. :)

   Poista
 7. Sulle ilmaisen mekon huutokauppaaminen olisi melko tökeröä. Pidä mielummin arvonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä tiedä mitä tökeröä siinä olisi, paremmat mahdollisuudet oikeasti haluavalla on siinä kuin arvonnassa mutta toki mekko menee sillä tavalla miten enemmistö äänestää. :) Eli nyt vaan niitä ääniä tulemaan. Laitoin myös FB-sivuille kyselyn et sinnekin voi käydä kertomatta, et oisko se arvonta, huutokauppa vaiko joku muu. :)

   Poista
  2. Ihan hyvinhän pipsa voisi pitää mekon itselläänkin niin mitä pahaa siinä on että joku saa nyt hyvän mekon halvemmalla kuin alkuperäinen hinta? Tai en ainakaan usko että kukaan enempää maksaa millä kaupasta saisi.. :D tökeröä olisi ollut kaikessa hiljaisuudessa pitää ylimääräinenkin mekko ilmoittamatta kauppaan mitään, myydä mekko kertomatta että sai sen ilmaiseksi tai palauttaa ostettu mekko ja pitää vahingossa lähetetty itsellä.. Huutokauppaanhan ei ole pakko osallistua jos se omsta mielestä tökeröltä tuntuu ja arvontoja on muutenkin vähän väliä niin huutokauppa olisi mukavaa vaihtelua :)

   Poista
  3. Huutokauppa olisi tosiaan kiva, koska se summa menee lyhentämättömänä kodittomien kissojen hoitoon. :)

   Poista
 8. Tavanomainen eikä istu hyvin. Mekossa ei ole mitään erikoista. En tykkää.

  VastaaPoista
 9. Sivu/takakuvasta näkee kuinka mekko vähän kiristää. Varmasti sopiva kun laihdut vielä yhden vaatekoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katsotaan sitä sitten tarkemmin taas ens keväänä vaikka kyllä mä voin mekkoa toki nytkin jo pitää. :)

   Poista
  2. Lukekaa ihmiset ja katsokaa video ennenku alatte valittamaan täällä :D pipsa teki selväksi, että on ollut yhteydessä firmaan ja saa pitää mekon.

   Poista
 10. Ei istu hyvin ja kangas näyttää huonolta kun on ihan rypyssä. Kai sä ilmotit että sait kaks mekkoa, jos niillä on käynyt joku moka meinaan. Kyllähän jotain pieniä kaupanpäällisiä saa mut et sama tuote tuplana niin kuulostaa vahingolta. Eli ensin kysyt, jos oli tarkoitus laittaa kaksi tulemaan niin sitten arvonta eikä mitään huutista, ahneen kuvan kyllä annat itestäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, moka se varmaankin oli. Mä itseasiassa laitoin FB:n puolelle et jos huutokauppaan päädytään, niin tuotot menee tohon Porin Isojoenrannan kissatalolle eli ei tuu senttiäkään mulle. Arvonnassa taas yksi ainoa onnekas voi voittaa sen tuon Random Number Generaattorin avulla.

   Poista
  2. Et sä sillon mitään arvo tai huutokauppaa vaan PALAUTAT sen mekon.

   Poista
  3. Mutku ei ne halua sitä takaisin. :) Saan tehdä mekolla mitä haluan, vaikka saksia pieneksi silpuksi. :D

   Poista
  4. Huutokauppa ja rahat kissatalolle on hyvä idea! :) ääni tälle vaihtoehdolle ja kumarrus pipsalle hyvästä sydämestä <3

   Poista
 11. Arvonta tai sitten huutokauppa niin, että tuotto menee lahjoituksena johonkin hyvään tarkoitukseen, esim. eläinsuojeluyhdistykselle. Olet saanut mekon ilmaiseksi joten sillä nettoaminen on mielestäni moraalisesti väärin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä itseasiassa just laitoin tonne FB:n puolelle kun kekkasin ton saman jutun ennenkuin siis luin kommenttiasi. Eli jos huutokauppa, niin tuotto menee Porin Isojoenrannan kissatalolle. :)

   Poista
  2. "moraalisesti väärin" on aika liioittelua mutta tosi ihana ajatus lahjoittaa tuotot kissojen hyväksi <3

   Poista
  3. Ai ilmaiseksi saatua ei saa myydä? vai koskeeko tämä vain Pipsaa? :D Pipsa on saanut mekon ilmaiseksi (tarkistanut ostopaikasta), se on siis hänen, joten eikö hän voi tehdä sillä aivan mitä lystää?

   Mun mielestä tuo huutokauppa eläinten hyväksi on loisto idea!!!

   Sulla on ihanat kissat ja blogisi on tosi kiva kaikin puolin, kiitos siitä! :)

   -Jenni

   Poista
  4. No mieluummin noin, en mä niitä rahoja haluaisi pitää kun kerran ilmaiseksi mekon saanut. Mut siinä sit sain idean että johonkin hyväntekeväisyyteen, mut eikai kauhean moni oo siitä innostunut. :)

   Poista
  5. Huutokauppa ja rahat kisuille! :)

   Poista
  6. No katsotaan miten käy, aika tasan on tällä hetkellä.

   Poista
 12. Laita mekko arvontaan. Kiva kesämekko. Puuvilla voi kutistua pesussa, niin ei välttämättä tarvi edes ompelijalla käyttää. Mua ei noin pieni väljyys yläosassa haittais. Ens kesänä tuo voi olla sulle väljempi, kun painoa lähtee. Tosin sitten voi tarvita ompelijaa.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sen päättää lukijat, että joko arvontaan vaikka huutikseen jonka tuotto sitten menee Porin Isojoenrannan kissatalolle. :) Mä pesin sen mekon tänään, et saas nähä kutistuko vähäsen. Ei mun aikasemmat puuvillavaatteet oo kyllä kutistuneet.

   Poista
 13. Väri kiva sulle, mutta mekko ei kyllä valitettavasti istu yläosastaan. Rintojen kohdalla näkyy tuo ikävä kinnaus ja sitten taas kädenteistä jää kangas lörpöttämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, onneks tässä on ens kevääseen aikaa. :)

   Poista
  2. Pistä huutokauppaan niin kissatalo saa rahaa ja kaikilla halukkailla on mahdollisuus huutaa mekko itselleen :)

   Poista
  3. No tätä pitää lukijoiden sitten äänestää tarpeeks paljon että se huutokauppa toteutuu. :)

   Poista
  4. jännä että ensin kommenteissa sanottiin pipsaa ahneeksi kun ehdotti huutokauppaa ja nyt mekko pitäisi arpoa ilmaiseksi vaikka tuotot menisi hyväntekeväisyyteen :D olen siis samaa mieltä anonyymin kanssa että huutokauppa on parempi vaihtoehto ja miksi ei tekisi hyvää jos siihen vain on mahdollisuus :)

   Poista
  5. Olen mielestäni tämmöistä nähnyt joskus muutama vuosi takaperin jossain blogissa. Et myi jossain kirppistapahtumassa ja lahjoitti rahat eläintalolle.

   Poista
 14. Onko tämä nyt sen teettämäsi keltamekon korvike kun se ei ollut onnistunut?

  VastaaPoista
 15. Mä en ymmärrä tätä huutelua, että ilmaiseksi saadun tuotteen myyminen olisi moraalitonta. Ihan hullu ajatus. Ilmankos naisten euro on 80 senttiä, kun on noin hassua ajattelua. Miehet on tässä asiassa huomattavasti järkevämpiä. Minä en todellakaan arpoisi yhtään mitään ellei se sitten hyödyttäisi minua jotenkin. Tietysti jos lukijat oikeasti tuovat mainostuloja, niin kannattaa niitä silloin pitää tyytyväisenä. Jos lukijoista ei ole rahallista iloa, en niille myöskään lahjottaisi mitään. Blogin julkaisijahan tekee jo hirveät määrät työtä luodakseen materiaalia lukijoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tykkään lukijoille välillä antaakin. Tuolta on tulossa Yves Rocherin arvonta. :) Tässä mä aattelin että mekon ois kiva huutokaupata ja tuotto antaa lyhentämättömänä tuonne Porin kissatalolle, jonne aina itsekin välillä käyn lahjottamassa. :)

   Poista
  2. Jos on tulossa jo muuta arvontaa niin laita tämä huutokaupalla myyntiin niin kaikki on tyytyväisiä :) ja jos joku ei ole tyytyväinen koska haluaa mekon ilmaiseksi eikä mikään muu kelpaa niin on kyllä niin ahne ihminen että toivottavasti arpaonni ei häntä suosi :)

   Poista
  3. Juu, on tulossa Yves Rocherin arvonta. Ja mielestäni kans huutokauppa olisi hyvä vaihtoehto, ekaa kertaa ikinä. :)

   Poista
 16. Tosi hyvä mekko ja sopii sulle. Istuu niin hyvin että mietin pitäiskö tuolta merkiltä kokeilla jotain enemmän oman tyylistä vaatetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Suosittelen ainakin tämän ekan tilauksen perusteella. :)

   Poista
 17. Nyt on mun mielestä shoppailtu tarpeeksi. Voisitko kertoa vaikka mitä hyväntekeväisyyttä teet ja jos on pakko ostaa niin osta urheiluvaatteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luulisi et ois shoppailtu tarpeeks mut ei. :D En mä viitsi ihan viel ostaa mitään kunnon uhreiluvaatteita, sit vasta kun semmonen tasainen painomäärä saavutetaan. Sit vasta aion panostaa niihin. No eläintaloille lähettelen rahaa/ruokaa, et siinä hyväntekeväisyyttä mitä harrastan suht usein. Muuta sit vähän harvemmin.

   Poista
  2. Mut hameita voi ostaa vaikka paino ei oo tasaantunut

   Poista
  3. Tottakai, ne menee helpommin kaupaks kuin urheiluvaatteet. :)

   Poista
  4. Samaan hintaan saisi kyllä jo varsin hyvät urheilu/ulkoilukamat, jotka edesauttaisivat painonhallinnassa, ja kyllä nekin hyvin myytyä saa, jos jäävät suureksi. Ja mitä sitten, vaikka ei saisikaan, eikö vaatteet kuitenkin ole käyttötavaraa, jonka arvo on sen käytettävyydessä ja mukavuudessa, ei jälleenmyyntiarvossa. Mekkojahan on jo kymmenittäin, mutta ulkoilet jollain neuletakilla, vaikka hyvä ulkoilutakki tekisi liikkumisesti moninkertaisesti mukavampaa, erityisesti syksyllä ja talvella, kun kelitkin on vaativammat.

   Poista
  5. Saisi toki, ei se raha siinä olekaan se ongelma. :) Ja mitä ite oon katellut, niin aika huonosti menee urheiluvaatteet kaupaksi. Siis kyllä mulla on ihan takkejakin mut tietenkin sillon käytän neuletakkia jos säät sallii. :) Olen tämän sanonut monta kertaa mut sanotaan nyt vieläkin - mä panostan urheiluvaatteisiin sitten kun paino on saatu sopivaan kohtaan. Ja käytän liikkuessa noita muita vaatteita, joilla oon tähänkin mennessä urheillut ja hyvin pärjännyt. :)

   Poista
  6. Nämä selityksesi Pipsa on kyllä ihan parhaita :) <3

   Poista
  7. Isokokoisille on järkyttävän huonosti urheiluvaatteita. Mä sovellan urheiluvaatteet muista vaatteista. Enkä kyllä muutenkaan luovu tyylistäni edes liikkuessani. Esim hiihdän Piruetin thermoleggareissa ja mekossa. Minua enemmänkin huvittaa kaikki väliurheilijat tuolla. Painan itse helmat hulmuten monien trikootyyppien ohi kevyesti. Ostelkaa ihan itelle vaan niitä urheiluvaatteita,jos se saa tuntemaan itsensä vähän paremmaksi ihmiseksi.

   Poista
  8. Mitä puet aamulla pyörälenkille esim. jos sataa ja lämpötila n. 10 C?

   Poista
  9. "Samaan hintaan saisi kyllä jo varsin hyvät urheilu/ulkoilukamat, jotka edesauttaisivat painonhallinnassa" HÖPÖ HÖPÖ!!
   Mä ostin itelle kalliit ulkoiluvaatteet ja myös kalliit/ hyvät salivaatteet ja en laihtunu muuta ku lompakosta. :) Kukaan ei ostanut niitä, koska käytetyt/hikiset (nuo siis kommentteja myynti-ilmoitukseen)
   Ei ne vaatteet edesauta yhtään mitään painonhallinnassa, jos haluaa ulkoilla, voi sen tehä ilman kalliita ulkoiluvaatteita!!
   -Onneli_Anneli-

   Poista
 18. olen huutokaupan kannalla että kodittomien kissojen talo saa rahaa ja voi ostaa kissoille ruokaa ja lääkkeitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itekki oon tästä syystä huutokaupan kannalla. :)

   Poista
 19. Taas mekko...mekko mekko mekko....😴 eikä tuokaan näytä miltään sun päällä 😂 pitäisikö sun käydä pukeutumisneuvojalla? Kun ei noi ton mallisetkaan vaan sovi sulle 😕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mikäs vika mekossa. :) Ei ne tuu täältä blogista häviämään. :) Ja oonhan mä käynytkin, ei oo nähneet mekkoja mitenkään huonona vaihtoehtona mulle. :)

   Poista
 20. Ehdottomasti huutis! Lasketko nämä äänet mukaan?

  VastaaPoista
 21. Vyötärö on se kapein kohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tossa kohtaa mä luulisin et se vyötärö on, kun housujenkin vyötärö menee siihen.

   Poista
  2. Vyötärö on tosiaan yleensä se kapein kohta. Vaatteiden vyötärö voi toki vaihdella hyvinkin matalalta korkealle, mutta näissä 50-luvun tyylisissä mekoissa/hameissa on yleensä suht korkea vyötärö joka korostaa sitä kapeinta kohtaa. Näin ollen vyötä tulisi pitää suunnilleen siinä johon sen ihan aluksi kiristäessäsi laitoit, ei helman päällä vaan sen yläpuolella, vyötäröllä, jossa se näyttikin aika kivalta :)

   Ihanan pirteä mekko joka sopii sinulle hyvin, kokokin näyttää oikein passelilta eikä pieni "lörpötys" mielestäni ole mitenkään silmiinpistävä, mutta se on toki helppo korjata, jos itseä häiritsee :)

   Poista
  3. Joo, ei missään nimessä vyötä sinne alas helman päälle, vaan siihen ylemmäs, missä se aluksi oli.

   Poista
  4. Ahaaa, no pitääpä katsoa uudelleen sitä vyökohtaa. :) Mua kyl ärsytti se lörpötys. Pitää katsoa oisko siihehn jotain kivaa kikkakolmosta. :)

   Poista
 22. Huutokauppa nii menee rahat kisuille :)

  VastaaPoista
 23. samaa mieltä! kisuille rahat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katsotaan miten tässä kehkeytyy. Teidän lukijoiden pitää äänestää. :)

   Poista
 24. Huutokauppa, jotta kissat hyötyvät.

  VastaaPoista
 25. Huutokauppaa kannatan minäkin.😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan myös huutokauppaa!

   Poista
  2. No katsotaan miten te lukijat äänestätte. :) Nyt on aika tasaväkistä. :)

   Poista
 26. Pääsiäisenäkin voisit pitää. Yhdistelet vaan sopivaksi kevääseen :) Malli on ihan hyvä, vyötärö on oikealla kohdalla eikä heti tissien alla. Eikä toi kyllä näyttänyt vyönkään kanssa yhtään pahalta, lisää lenkku siihen vaan niin pysyy pää kauniisti. Eikä kaikkia pieniä lerputuksia tarvitse edes korjata, tuokin istuu aina paremmin mitä enemmän rinnat pienenevät. Tulet kesällä nauttimaan tuosta mekosta :) ja paathöweij, saat tehdä mekoillasi ihan mitä tahdot. Minä myisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totta. Pitää tosiaan ommella siihen semmoen lenkki - toivottavasti löydän samaa värisävyä olevan.

   Poista
 27. Yks vaihtoehto hyväntekeväisyyteen olis myös Tuulispää (jossa myös kissoja), tutustu jooko siihenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on vähän kauempana, siksi ajattelin tuota Porissa olevaa kissataloa. :)

   Poista
 28. Tämä istuu kivasti, mutta tästä tulee kyllä ajatus, että mihin käyttötarkoitukseen ostit ja löytyykö kaapistasi asusteet, jotka sopivat tähän? En itse näe tätä syksyn enkä talven mekkona ja keväällä tämän pitäisi kaiken järjen mukaan olla jo iso, jos paino jatkaa laskuaan. Toki voi pienentää ompelijalla, mutta luulen, että keväällä on jo toiset houkutukset ja muutenkin blogin perusteella on vaikutelma, että suurin osa mekoistasi on helle-/kesämekkoja. Ja sitä lämmintä kesää Suomessa on max.2kk.

  Mutta mainitsemasi urheiluvaatteet on ehkä helpoin kategoria ostaa painoa pudottaessa, koska ne joustavat ja esim. ulkoilutakissa ei haittaa, jos siitä tulee reilu. Syksyn sateissa varsin tarpeellinen. Samoin lenkkarit, jos jatkat pyöräilyä ja myöhemmin vaikka lenkkeilyä. Muutenkin takit, kohta niitä taas tarvitaan. Tykkäät pitää mekkoja, niin pidempi talvitakki. Joku lämmin talvitakki pakkasille?

  Selkeästi yritän edelleen herätellä ajatusta vaatekaapin ja ostosten suunnittelusta. Minusta se on järkevää, mutta ymmärrän, että kaikista ei ole. Musta tuntuu, että hmiset, joilla on vähän rahaa, ovat näitä spontaaneja ostajia ja lopputulos on valtava määrä turhaa krääsää eikä mitään kunnollista. Ja ulkopuolisesta tuntuu, että miksi? Miksei yhtä tai kahta kunnollista.

  Ja kyllä, tämä on ostoskriittinen kommentti. Ei ole tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä, mutta hyvä, jos saa jonkun mietteliääksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin kirjoittamaan juuri samaa, että harmillista, että tämä mekko tuli nettikaupasta vasta nyt. Ensi kesänä sinulla on jo ihan toinen vaatekoko ja uudet vaateostokset sen myötä. Näin kovin kesäistä mekkoa niin väriltään kuin kuosiltaankin ei ehkä kannatttaisi ostaa syyskuussa. Tykkäsin kovasti niistä syksyisemmistä ostoksistasi (housut ja pusero-yhdistemiä), jotka olivat ajankohtaisia tähän vuodenaikaan. Ehdotankin, että käytät nyt valmiiksi ostettuja kesävaatteita ja kohdistat ostoksissa katseen jo ihan talveen.

   Poista
  2. Hyvää tekstiä taas, Affe!

   Kyllä mulla löytyy tähän asusteita, ei keltanen ole kuitenkaan ihan tuntematon väri kaapissa. :) Itse ajattelen että tää vois toimia farkkutakin kanssa tälleen kun on lämmintä mutta ei kuitenkaan liian viileää. Ja ompelijalla voi kaventaa, puuvillaista on helpompi kaventaa. Totta, Suomen hellettä on vaan 2kk mutta onneks asusteilla pystyy muokkaamaan vähän lämpimämmäksi. :)

   Siis tottakai urheiluvaatteita on helppo ostaa, siitä ei oo kyse, vaan se että jos nyt ostan urheiluvaatteen, on se sitten ens kesänä liian suuri ja näiden myyminen on vähän hankalampaa kuin esimerkiksi kauniin keltaisen mekon. :) Multa löytyy kyllä ulkoiluun omat vaattet joilla oon pärjännyt tähänkin saakka. :) Ja mulla on pitkä takki, joka toimii mekkojenkin kanssa. Sellainen harmaa duffelitakki. Kevyempää pitkää takkia mulla ei kyllä oo, trenssiä oon vähän katellut et semmonen vois olla kiva. Harmikseni yhtä mitä oon katellut ja ootellut alekoodia, niin siitä ei oo enää mustassa kokoa. :(

   Joo, toi on hyvä toi herättely ja oon mä sitä yrittänyt tehdäkin että miettisin et onko mulla mitään mihin jo yhdistää ja kannattaako ostaa jne. Ja tarvitsenko mä sitä. :)

   Poista
  3. Tämähän sopii syksyyn todella hyvin ja yksiväriseen perusmekkoonhan on enemmän kuin helppo yhdistellä vaikka ja mitä! Mustaa, ruskeaa😍, harmaata, tummansinistä, miksei vihreääkin kun on värikäs ihminen... taivas vain on rajana. Todella hyvä ostos minun mielestäni ja sopii kyllä syksyyn ja miksei talveenkin kun on värikäs. Pukeutuu vain muuten lämpimästi niin kyllä mekkoja voi talvellakin pitää😉

   Poista
  4. Joo, pienillä muutoksilla toimii kyl syksylläkin. :)

   Poista
 29. Kyllä mun täytyy nostaa hattua Pipsa sun positiivisuudelle näiden kaikkien negatiivisten ihmisten keskellä!!! Ja todellakin ihmetellä että onko ihmisillä oikeesti niin paha olla että pitää valittaa joka *****tin asiasta mitä teet... Jos ei ole muuta sanottavaa kun negatiivista niin musta voi silloin olla vaikka hiljaa!! Kivan pirteä mekko! =)

  VastaaPoista
 30. Kivan näköinen ja hyvä kuulla, että toimitus pelasi.:) Olen itsekin miettinyt tilata LindyBopilta, mutta toistaiseksi jäänyt. Ehkä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin suositella. Nopeaa toimintaa. Sitä vaan toivoisin että Suomen päässä liikkuisi paketti vähän nopeammin.

   Poista
 31. Tottakai voit myydä mekon, ja pitää rahat itselläsi. Kateellisia ne jotka muuta mussuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai mutta siinä sitten ajattelin et ois kiva ilahduttaa jotain toista ja sitten viel lisäideana että huutis ois kiva et siinä vois auttaa kissoja. Eli yksi saisi ihanan mekon ja kisut sais vähän lisää ruokaa - tai miten kissatalo sitten haluaakin rahan.

   Poista
 32. huutis on reilumpi

  VastaaPoista
 33. Huutokauppaa kannatan. =)

  VastaaPoista
 34. Kissojen takia kannatan huutokauppaa!

  VastaaPoista
 35. Mikä sai sut ostamaan tämän mekon? Väri, malli, hinta, tarve, uusi nettikauppa, tekemisen puute? Omasta mielestäni mekossa ei ole mitään erikoista, paitsi räikeä väri. Kohta mekko on taas myynnissä, kun et sitä talvella tarvitse ja luulisi olevan jo iso ensi kesänä, vai oletko lopettanut laihduttamisen. Mutta ei se minua haittaa, kunhan tuli taas mieleen. Rohkeuttasi käyttää värejä ihailen. Ja toisen mekon voit tietysti huutokaupata, mutta löytyykö mekolle huutajia, väri kun ei kaikkia varmasti miellytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No väri ja malli ensisijaisesti, sitten innostuin kun huomasin ettei ole pahanhintainen ja ajattelin että pistetään nyt testitilaus. Olin siis epävarma että menisikö mekko päälle koska nettisivuilla on ilmoitettu aika pienet ympärysmitat, ei oo ihan viel niissä. :) Mut hyvin se silti meni päälle. :)

   Poista
 36. Hei piia 😊 Kun sä käyt salilla niin huomioitko kaikissa liikkeissä lantionpohjan tiukkana pitämisen, hengityksen sekä vatsalihasten jännittämisen? Itse oon harrastanut vuosia liikuntaa ja heittämällä menee useat toistot esim. Kyykyissä, mutta tänään itse heräsin jumpassa siihen, että oikeasti vähäisetkin toistot nuo kaikki em. Asiat huomIoiden ja johan on raskasta! Siis tyyliin 20 syvää kyykkyäkin tuntu rankalta.( oon tosin ollu kipee etten oo hetkeen työni lisäksi liikuntaa harrastanut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piia? Kaipaan vastaustasi 😊

   Poista
  2. Enpä oo vissiin tehnyt, en oo ainakaan kiinnittänyt huomiota.

   Poista
  3. Pt piti meille tuon jumpan ja tosiaan sanoi esim. että voihan kyykkyjä tehdä vaikka kuinka monta, mutta kun tekee oikealla tekniikalla se on oikeasti tehokasta ja raskasta.ja että kaikissa liikkeissä pitäisi muistaa tuo lantionpohjalihaksisto, hengitys ja vatsalihasten jännittäminen. 😊

   Poista
 37. Huutokauppa. Kissoille rahat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä!

   Poista
  2. Kannatan!
   T. Anna

   Poista
  3. huutis!

   Poista
  4. Huutiksenhan te äänestitte, alkaa tänään klo 21!

   Poista
 38. Kommentoit tuossa ylhäällä, että treenivaatteiden myyminen eteenpäin on hankalampaa kuin mekkojen. Minulla on asiasta kuitenkin aivan päinvastainen kokemus, ja olenkin saanut myytyä treenivaatteita helposti Facebookin kirppareilla. Lisäksi treenivaatteet kestävät hyvin kropan koon muutoksia, joten jos mitään täysin dramaattista ei tapahdu, sopinevat samat treenivaatteet sinulle vielä ensi kesänäkin, vaikka samaan aikaan hankitut mekot olisivat jo jääneet suuriksi.

  VastaaPoista
 39. Tietenkin pistät mekon huutokaupalla myyntiin ja summa kissoille. Milloin huutokauppa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Huutokauppa ja tuotto kissatalolle!

   Poista
 40. Unohtui aiempaan... Huutokauppa ehdottomasti :)
  -Onneli_Anneli-

  VastaaPoista
 41. Annan ääneni huutokaupalle.

  VastaaPoista
 42. Peukku huutokaupalle.

  VastaaPoista