29.9.2016

Yves Rocher // Alennuskoodi & Tilaajalahja

http://clk.tradedoubler.com/click?p(45922)a(2420132)g(16280378)url(http://www.yves-rocher.fi/control/main)

Yhteistyössä Yves Rocher

Nyt olisi todella kiva alennuskampanja menossa Yves Rocherilla ja mie tietenkin aattelin kertoa siitä myös teille. Kun tilaat Yves Rocherilta 3.10. mennessä, saat 5€ alennuksen kun tilauksesi on vähintään 25€ eikä tässä vielä kaikki. Wait for it.... Lisäksi saat 49,90€ arvoisen tilaajalahjan! Sitä ei tiedetä mitä sieltä tulee koska se on yllätys mutta jotani kivaa on luvassa iholle. Merkitse siis ostoskoriisi alennuskoodi AUTUMN5, niin saat alennuksen sekä tilaajalahjan.

Mä en nyt tilaa itselleni yhtään mitään, mutta haluan kuitenkin suositella Monoi de Tahiti kuivaöljyä hiuksille koska se auttoi mun kuivien latvojen kanssa. Jos siis vain muistan laittaa sitä edes kerran viikossa, niin kyllä nuo latvat tykkää. Lisäksi käytän tätä säärten ja kantapään öljyämisessä, tää on toiminut paljon paremmin kuin yksikään vartalorasva. Ja pisteet myös siitä ettei se jätä ihoa tahmeaksi. Sitten suosittelen Kookospähkinän tuoksuista suihkugeeliä, koska se tuoksuu todella ihanalta ja se tuoksu kestää melko pitkäänkin, sekä plussana se että tuo on äärimmäisen riittoisa tuo 400ml pullo. Ja viimeisenä on sanottava sananen Hiusseerumista että tää on aivan ihanaa. Oon ite tätä käyttänyt parin viikon ajan ja mun hiuksista on tullut pehmeemmät sekä kiiltävämmät. Pitää yrittää muistaa ottaa kuva hiuksista niin näette. Ja tuon seerumin tuoksu, oijoi! Ei sitä turhaan sanota taikatuotteeksi koska ainakin mun hiuksille se on tehnyt ihmeitä.

http://clk.tradedoubler.com/click?p(45922)a(2420132)g(16280378)url(http://www.yves-rocher.fi/control/main)

4 kommenttia:

 1. Hei Piia!

  Tämä ei nyt liity tähän postaukseesi mutta erittäin paljon koko blogisi aiheeseen että me kaikki hyväksyisimme paitsi muut niin myös itsemme.

  Mami Go Go otti jälleen esille erittäin tärkeän aiheen eli itsensä hyväksymisen _>http://mamigogo.indiedays.com/2016/09/27/kaunis-ja-ihana-mina/#comments

  Mielestäni sinä tuot juuri tätä asiaa erittäin hyvällä tavalla esille blogissasi, Jokainen meistä on kaunis! Viis kiloista, raskausarvista jne.

  Olet tuonut esille monessa postauksessasi sen, että olet itse tyytyväinen ulkonäköösi ja siten kaunis. Näin asian tulisi olla!

  Ehkäpä monet negakommentoijat eivät ole asiaa omalta kohdaltaan sisäistäneet eli itsensä hyväksymistä ja siksi typerät ja täysin turhat pilkkakommentoinnit. Sääli heitä!

  Kiitos Piia hyvästä blogista!

  >Inka

  VastaaPoista