31.10.2016

Happy Halloween // Yves Rocher // Saat valinnaisen tuotteen tilaajalahjaksi


- Postaus sisältää kaupallisia linkkejä -

Halloweenin kunniaksi Yves Rocher tarjoaa valinnaisen tuotteen tilaajalahjaksi. Saat ostoskorisi ensimmäisen tuotteen kaupan päälle kun tilauksesi on yli 9,90€. Muista vain laittaa alennuskoodi TREAT16 sille kuuluvalle paikalle. Tarjous on voimassa 1.11.2016 asti.

Nyt kannattaa ehdottomasti hyödyntää tämän valinnaisen tilaajalahjan. Itselläkin on mielessä pari tuotetta joiden välillä mietin että kumman ottaisin tilaajalahjaksi. Olen molempia miettinyt muutaman kuukauden ajan mutten ole viitsinyt tilata hinnan takia, mutta nyt kun sen saisi tilaajalahjaksi.


Itsekin ajattelin pistää parit tuotteet tilaukseen, mutta en mitään isompaa määrää ajatellut nyt tilata kun juuri tilasin noiden loppuvien hiustenhoitotuotteiden tilalle uusia - Niistäkin on tarjous voimassa 31.10.2016 asti. Mä olen kova käyttämään suihkugeelejä ja nyt bongasinkin tuolta Yves Rocherin nettisivuilta tällaiset talven Limited Edition kuorivat suihkugeelit eli Cranberry&Almond sekä Clementine&Spices. Lisäksi ajattelin tilata miehelle uuden suihkusampoon kun vanhat alkavat uhkaavasti näyttämään loppumisen merkkejä. Tykästyin muutamaankin mutta päätin lopulta tilata Ambre Noiria. Sitten pohdiskelen että kumman ottaisin tilaajalahjaksi: Piristävän ravintolisän vaiko Detox juomavalmisteen? Olen tuosta Detox juomasta kuullut vaihtelevaa mielipidettä, että toisilla toimii ja toisilla ei. Se pitäisi siis vaan itse testata että onko hyvä vai ja mikä sen parempi kuin tällainen tilaisuus. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti