30.10.2016

Lahjoitus Porin Isojoenrannan Kissatalolle

           

Jos joku ei vielä tiennyt, niin tilasin itselleni keltaisen mekon ja sain niitä yllättäen kaksin kappalein.  Tiedustelin liikkeestä josta mekon ostin, että mitäs nyt tehdään ja sain luvan tehdä ylimääräisellä mekolla mitä itse haluan. Siinä pienen pohdinnan ja kyselyn jälkeen päätin huutokaupata ylimääräisen mekon ja lahjoittaa mekosta tulevan summan lyhentämättömänä Porin Isojoenrannan Kissatalolle. Lisäksi päätin tehdä pienen yllärin joka selviää kun katsot videon. Video on kuvattu syyskuussa eli kissat ovat jo aika päivää sitten saaneet lahjoitukset.

Jos joku porilainen tykkää myös lahjoittaa Kissatalolle, niin kannattaa soittaa suoraan Kissatalolle ja tiedustella että mitä kaipailevat tällä hetkellä. Kun itse kävin, kaipasivat matolääkettä, märkäruokaa ja kissanhiekkaa. 

Urheilukenttätie 2
28240 PORI
P. 044-339 3368

16 kommenttia:

 1. Olet hyväsydäminen Pipsa <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun autat kissoja! ❤️

  VastaaPoista
 3. ihanasti tehty <3

  VastaaPoista
 4. Mahtava juttu!!!

  VastaaPoista
 5. Lahjoitatko koskaan muille kuin eläinsuojelutyölle? Osallistutko nälkäpäiväkeräykseen yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo Pipsa mut vastaan silti. Ite en lahjoja ku just näin et vien suoraan rahan sijasta jotain mitä tarvitaan. On sitten kyse eläinten ruuasta, lääkkeistä tai esim. Pelastusarmeijan asuntoloihin petivaatteita, vaatteita yms.

   Rahana en lahjoita nälkäpäiväkeräyksiin enkä muuallekkaan. Liian iso osa menee yhdistysten ja firmojen kuluihin ja pieni osa avustuksista menee suoraan kohteille.

   Poista
  2. Rehellisesti sanottuna ainakin minun sydäntäni lähempänä ovat eläimet kuin tuntemattomat ihmiset, vaikka se ehkä raa'alta joistakin saattaa kuulostaa. Ja tosiaan nuo rahalahjoitukset menee aika suurilta osin aivan vääriin kohteisiin.

   Poista
 6. Olipa rakkaudenteko kissatalolle. Siitä esimerkkinä aion itsekin tehdä lahjoituksen löytöeläin kodille tänä jouluna.
  Ihana Pipsa:)
  >Leena

  VastaaPoista
 7. Noin paljon kissanpentuja:( Miksei ihmiset leikauta kissojaan:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllähän se leikkautus kannattaisi varsinkin jos on ulkona vapaasti liikkuva. Ja aika ajoin on niitä kampanjoitakin missä steriloinnin/kastroinnin saa kohtuullisemmalla hinnalla.

   Poista