19.10.2016

Vastauksia kysymyksiinne - Osa 2


1. Onko epilepsiasta paljon haittaa jokapäiväisessä elämässäsi?

- No ei juurikaan ole haittaa, kun se on vain tuollaista silmien räpytystä. Toisinaan sitä on enemmän jolloin se lähinnä ärsyttää mutta ei haittaa elämää. Kyseessä ei ole siis sellainen epilepsia mitä monet heti ajattelee kun sanoo että mulla on epilepsia. Omani on lähinnä valoherkkyyttä eli kohtauksen aiheuttaa joku valoärsyke. Myös stressi aiheuttaa enemmän kohtauksia. Valoherkkyys on yksi epilepsian oireista. Mulla siis pelkästään tämä eli mulla on todella lievä epilepsia koska mulla on tosiaan vain yksi niistä monista oireista.

2. Pelkäätkö koskaan, että avomiehesi jättää sinut, jos et pääse normaalipainoon? Aiotko laihduttaa itsesi normaalipainoiseksi vai oletko päättänyt, että esim. -50 kg riittää?

- Ei, en pelkää tuollaista koska mieheni ei ole tuollainen. Mulla ei ole rajaa laihdutukselle, jos se paino menee normaalimittoihin, niin se menee - tai jos se jää -50kg niin sekin on ihan yhtä hyvä. Mulla ei siis ole mitään painotavoitetta, vaan kaikki saa tapahtua omalla painollaan ja ajallaan. Enkä laihduta ulkonäköseikkojen takia vaan että olisin vanhempana terveempi.

3. Kumman valinta, kumpi toi asian ensin esille, suhteenne on lapseton?

- Minähän se olin. Oon jo 18 vuotiaana tiennyt etten halua lapsia, mutta on mulle toki ollut niitä heikkojakin hetkiä jolloin oon miettinyt lapsia mutta aika pian kuitenkin tullut takaisin järkiini. En vain koe olevani tarpeeksi äidillinen persoona.

4. Jos saisit päivän olla joku toinen henkilö, niin kuka olisit ja miksi? Mitä tekisit päivän aikana? Kuka satu-/sarjakuvahahmo kuvastaa sinua parhaiten? Millä kolmella sanalla kuvailisit parisuhdettasi? Millainen miehesi on luonteeltaan? Vietättekö paljon aikaa yhdessä vai puuhailetteko kotona enemmän omia juttujanne? Miksi kissa? Millainen olisi unelma-asuntosi? Millainen olisi unelmapäiväsi? Mitkä ovat mielestäsi kolme parasta asiaa omassa ulkonäössäsi? Entä kolme parasta asiaa luonteessasi? Rehellisesti, mihin kiinnität ensimmäisenä huomiota ihmisessä, kenet tapaat ensimmäistä kertaa? Jos saisit jonkun näistä supervoimista mikä se olisi: ajan pysäyttäminen, lentäminen, tulevaisuuden näkeminen vai kuolemattomuus?

- Huh, mikä määrä kysymyksiä! I like it! Mä varmaan muutan nämä vastaukset monet kerrat mutta tällä hetkellä mä haluaisin olla Ruotsin Prinsessa Victoria, ihan vain nähdäkseni millaista se elämä kuninkaallisena olisi. En nyt tiedä mitä tekisin sen päivän aikana kun olisin Victoria, kiertelisin Ruotsia ja osallistuisin varmaan hyväntekeväisyyksiin ja illallisiin. Nyt on pakko sanoa etten tiedä kuka satu-/sarjakuvahahmo kuvastaisi mua parhaiten. Kolmen sanan parisuhde olisi: Luotettava, Iloinen ja Rauhallinen. Mieheni on luonteeltaan luotettava, älykäs, ystävällinen, kärsivällinen, avulias ja ahkera. Vietämme jonkin verran aikaa yhdessä että puuhaillaan myös omia juttujamme. Miksi kissa? Koska kissa on ylväs ja omalaatuinen, oman tien kulkija joka ei tottele ketään jota ei halua totella. Ja koska kissat ovat kuitenkin paljon helpompia hoidettavia kuin koirat. Unelma-asuntoni on juurikin tämä missä nyt asun - täällä on mieli ja sydän kotona. Unelmapäiväni olisi varmaankin kuvausretki hyvän kaverin kanssa, aurinko paistaisi ja linnut laulaisi, sekä kaikki menisi täydellisesti. Ainakin siis tällä hetkellä tuollainen olisi yhdenlainen unelmapivä. Kolme parasta asiaa omassa ulkonäössäni ovat nenä koska se on tuollainen pieni hyppyrinenä, sitten pidän hiuksistani vaikka ovatkin vähän ohentuneet mutta pidän näistä enemmän tällaisinä kuin silloin teininä ollessa - silloin hiukset oli tosi tuuheat ja todella hiostavat ja sitten mä tykkään käsistäni, sekä kynsieni muodosta. Kolme parasta asiaa luonteessani on varmaankin avoimuuteni, iloisuus ja luotettavuus. Ihan ensiksi kiinnitän huomiota uudessa ihmisessä hänen kasvoihin ja tarkemmin otettuna silmiin - silmät kun on sielun peili. Noista supervoimista mä ottaisin varmaankin tulevaisuuden näkemisen - pystyisin sitten varoittamaan jos jotain ikävää on tapahtumassa. Tai voisin pyrkiä muuttamaan sitä, vähän kuin Terminaattori elokuvissa.

5. Onko kukaan ystäväsi tai perheenjäsenesi koskaan ihmetellyt tuota sun ostelua?

- Ei ole kun ei siinä ole mitään ongelmaa. Sitten varmaan olisivatkin huolissaan jos ostelisin vaikka ei olisi sitä rahaa millä ostella. Mut niin kauan kun tuota ongelmaa ei ole, että eläisi ylä varojensa niin eipä heidän tarvitse olla huolissaan. Kuten ei myöskään blogin lukijoidenkaan.

6. Teetkö töitä? Jos niin mitä?

- Teenhän minä, siivousta ja toimistohommia.

7. Kutsuvatko esim. kaverisi tai miehesi sinua pipsaksi?

- Jotkut kaverit kutsuvat Pipsaksi mutta kyllä mä suurimmalle osalle olen ihan vaan Piia.


8. Millaisia ylipainon tuomia vaivoja sinulla on? Verenpaine? Diabetes? Virtsankarkailu? Reisien ja kainaloiden hankaumat? Jalan pohjien kovettuminen? Psyykkiset oireet?

- Ei ole mitään yllämainittuja vaivoja täällä. Ainoa ylipainon tuoma vaiva oli se kipu pikkuvarpaan sivussa, joka meni ohitse eikä ole tullut enää vaivaamaan.

9. Miksi et julkaise kaikkia kysymyksiä, vaikka niissä ei ole mitään pahaa?

- No luultavasti niissä on jotain minkä takia en ole niitä julkaissut. Vaikea sanoa tarkkaa syytä koska ei ole esimerkkikysymyksiä. Sen olen huomannut että kaikki eivät ilmeisesti ymmärrä jättämiensä kommenttien/kysymyksien "äänensävyä". Suosittelenkin monia lukemaan kommenttinsa ääneen ja sitten vasta painamaan sitä lähetä nappulaa. Lisäksi on niitä jotka kommentoivat aluksi ihan asiaa ja olen jo painamassa hyväksy, kunnes loppuun on jätetty semmoinen aivopieru että oksat pois.

10. Maksatko ite yleensä ostoksesi vai laittaako miehesi paljon rahaa niihin? onko sulla paljon huonoja päiviä ku blogissa oot aina niin iloinen? onko sulla iso suku? ootko käyny ikinä raahessa ja oulussa? onks sulla monta kirjekaveria? ootko vielä Anselmin kaveri? onko sulla ja sun puolisolla paljo ikäeroa? jos sua pyydettäis niin voisitko osallistua johonki painonpudotus tv ohjelmaan?

- Ihan itse maksan ostokseni, mieheni ei laita mun ostoksiin tippaakaan rahaa. Tokihan mulla on huonoja päiviä mutta eipä niistä blogissa ole koska en niistä sinne juurikaan kerro. Jotain saatan joskus ohimennen sanoa, mutta en tee postausta sen huonon päivän ympärille. Ei, kyllä mun suku on aika pieni. En ole käynyt Raahessa mutta Oulussa olen kerran. Onhan niitä kirjekavereita ihan kiva määrä, en ole kovin perillä määrästä mutta jotain 25 varmaankin. Olenhan mä edelleen Anselmin kaveri, tai en ole ainakaan kuullut että ystävyytemme olisi loppunut. Mulla ja miehelläni on 1,5v. ikäeroa, noin tarkkaan laskettuna. En menisi tuollaiseen painonpudotus tv-ohjelmaan koska mulla ei ole sellaiseen tarvetta enkä oikein ole innostunut näistä ohjelmista.

11. Mitä herkkua söisit jos ei tarvitsisi välittää hinnasta, kaloreista tai valmistukseen menevästä ajasta? Sitten kun joudut uusimaan rintaliivisi niin aiotko enää tehdä niistä esittelyitä /arvosteluja? Jos raha tai aika ei olisi esteenä mihin maahan matkustaisit ja miksi? Jos saisit muuttaa 3 asiaa itsessäsi (luonteessa/ulkonäössä) mitä muuttaisit? Unelma-ammattisi nyt ja lapsena? Mitä asioita kadut/häpeät nuoruudestasi ja kerro 3 noloa teini muistoa? Koska tiesit että isäntä on se oikea vai tuliko se tunne pikkuhiljaa? Tuleeko sinulle ikinä morkkista kun olet ostanut jotain kallista ja miten pääset tunteesta eroon? Bravuuri ruokasi? Unelmia joita haluat saavuttaa elämässäsi? Keksi 5-10 asiaa jotka haluat kokea/tehdä ennen kuolemaasi. Onko sinulla jotain outoja tapoja?

- Varmaankin masaliisaa, se on niin syntisen hyvää koska siinä on ihan kamalan verran kaloreita. Sitä en ole syönyt remppani aikana koska sitä ei vaan voi ottaa yhtä pientä palaa. Sitä voisi ahmasta koko pellillisen kerrallaan. No ei oikeastaan mut melkein. *nauraa* Oon mä rintaliivejä uusinut mutta niistä en ole tehnyt esittelyitä koska ne eivät ole olleet yhteistöitä, ainoastaan yhteistyössä saamani rintaliivit esittelen. Jos aika ja raha ei olisi esteenä, niin matkustaisin varmaan Yhdysvaltoihin ja kiertelisin sitä läpi kaikessa rauhassa, menisin sinne koska en ole siellä aiemmin käynyt ja kiinnostaisi käydä, varsinkin tuolla tavalla kaikessa rauhassa kierrellen. Nyt on pakko sanoa etten muuttaisi itsessäni mitään. Oon melkosen tyytyväinen itseeni näin. Unelma-ammatti nyt ja lapsena (nuorena) on aikalailla sama, jonkun ison firman toimitusjohtajan sihteeri/assistentti. Ei oo ihan onnistunut mutta siksipä se onkin unelma-ammatti. En voi kertoa tänne blogiin noita asioita joita kadun/häpeän, enkä myöskään noloja teinimuistoja mutta jokaiselta meiltä toki nämä asiat löytyy. Mä tiesin että mieheni on Se Oikea siltä sekunnilta kun sain ensisuukon, sillon mä tiesin. Ei mulla oo tullut kalliista ostoksesta mitään morkkista, en ainakaan muistaisi mut se johtuu ehkä siitä että pohdin kalliimpien ostamista vähän kauemmin kuin halvempien. Bravuuriruoka on kaikenlaiset keitot, siis peruskeitot, ei mitään hienoja keittoja. Nyt kun mietin niin ei mulla taida tällä hetkellä olla ihmeempiä unelmia, paitsi tietty päästä sinne Norjaan vielä joku päivä uudestaan. Just nyt ei tuu mieleen noita asioita mitkä haluaisin kokea ennen kuolemaani. Voin tähän palata sitten vaikka omassa postauksessaan. Tätä piti kysyä mieheltä mutta hän sanoi ettei ole kiinnittänyt huomiota eli ei mulla vissiin sit ole outoja tapoja vaikka ite mä luulen et kyllä sellainen varmasti löytyy. 

12. Kuinka monta mekkoa/housua/paitaa/kenkä paria omistat? Onko laihduttaminen aiheuttanut sinulle roikkuvaa ihoa? Paljon syöt kaloreita päivittäin? Jos saisit olla joku eläin, mikä eläin olisit ja miksi? Oletko jättänyt matkustamatta kokosi vuoksi? Esim. sen takia että olet pelännyt ettet olisi mahtunut lentokoneen penkkiin? Mitä asioita olet jättänyt tekemättä kokosi vuoksi? Oletko laihempana toteuttanut näitä asioita? Haluatko lapsia tulevaisuudessa?

- Mekkoja on varmaankin joku 10, housuja n. 12 (jos lasketaan legginssit mukaan), paitoja varmaankin 10 ja kenkiä vissiinkin 18. Laihduttaminen ei ole vielä aiheuttanut roikkuvaa ihoa. En kerro mun päivittäistä kalorimäärää. Olisin varmaankin kissa, koska kissat on itsenäisiä ja itsepäisiä, arvokkaan oloisia. No en mä ihan kokoni takia ole jättänyt matkustamassa, mutta olen kyllä jännittänyt sitä että mahtuisinko lentokoneen penkkiin. En ole koskaan ollut kovin innokas matkustamaan joten asia ei ole sillä tavalla haitannut, kenties jos olisin kovakin matkustaja. No ainoa asia jonka oon jättänyt tekemättä kokoni vuoksi, on ratsastaminen. En ole näin laihempana toteuttanut näitä asioita. En halua lapsia nyt enkä tulevaisuudessa.

13. Harrastatteko enää isännän kanssa lennokkihommia? Jos ette, miksette?

- Ei harrasteta, tuli muita harrastuksia eteen jotka kiinnostaa enempi. Lisäksi tuo on tosi kallis harrastus koska lennokit on kalliita sekä tosi herkkiä särkymään.

14. Aiheuttavatko ilkeät kommentit tai yksittäiset negatiiviset "mielipiteet" koskaan sinulle niin pahaa oloa, että saatat tirauttaa kyyneleenkin?

- Eivät aiheuta, ei yhtäkään kyyneltä. Useimmat negatiiviset kommentit aiheuttaa hymyilyä tai naurua, toki muutamia löytyy joiden osalta on ärsyyntynyt kunnes taas muistaa että sitähän ne haluaa. Eivät ne ikävistä ikävimmätkään kovin kauaan haittaa kun ne heittää roskakoriin ja kun ovat poissa silmistä, ovat poissa mielestä.


15. Oletko koskaan jopa menettänyt yöunia?

- Ikävien kommenttien vuoksiko? No en ole varsinaisesti menettänyt yöunia mutta yhden kerran oli sellainen ikävämpi tilanne joka kyllä aiheutti mielenvaivaa että nukuin sinä yönä huonommin.

16. Jos et noin pahasti ole tullut surulliseksi, niin muistatko jonkun tietyn, inhottavimman oman reaktion johonkin ilkeäksi tulkittavaan kommentiin tai huomautukseen?

- En mä muista noita reaktioita, koska ei ne ikävämmät jutut jää silleen mieleen.

17. Oletko katsonut elokuvaa Gilbert Grape?

- Olen, pariinkin kertaan.

18. Mietitkö koskaan ostamisen ja kuluttamisen eettisyyttä ja/ tai ekologisuutta?

- Kyllähän sitä pyrkii miettimään mutta ihan jokaisen kohdalla se ei ole mahdollista. Yritän kuitenkin tähdätä siihen että ostamani vaate olisi pitkä-ikäinen eli ei olisi heti reikiä täynnä kun sitä on kerran käyttänyt. Harkitseminen olisi hyvä asia minunkin oppia ja kenties joskus onnistuukin, että ostelen vain harvoin ja harkiten. Tällä hetkellä se ei vielä täysin toimi vaikka pyrin toki miettimään ostoksiani.

19. Pelottaako sinua koskaan vanhuus, jos jäät lapsettomana yhteiskunnan "armoille"?

- Ei pelota.

20. Seurailetko joitain plus kokoisten naisten blogeja ja jos niin mitä? Onko urahaaveita ja jos niin minkälaisia?

- Seuraan mä muutamia suomalaisia blogeja, ulkomaalaisia plussabloggaajia seuraan eniten instagramin puolella. Eipä mulla ihmeempiä urahaaveita oo, mut joskus ois kiva olla sen ison firman toimitusjohtajan sihteeri/assistentti. 

21. Valitsetko mieluummin makeat herkut vai suolaiset herkut? Mikä on Suomessa lempikaupunkisi, jos kotikaupunkiasi ei lasketa? Tai kaupunki, jossa et ole vieraillut, mutta haluaisit siellä käydä? Henkilökohtaiset vinkkisi elämäntaparemonttia aloittelevalle? Käytkö kirpputoreilla? Miksi, tai miksi et? Jos voisit tehdä JUURI NYT ihan mitä vain, niin mitä tekisit? Onko sinulla esikuvaa? Kuka?

- No yleensä ne suolaiset herkut, toki välillä pitää valita makeatakin. Tasapainon takia katsos. Lempikaupunki Suomessa on varmaankin Tampere. Savonlinnassa olisi kiva käydä, olen vain ohi mennyt mutta en koskaan kunnolla jäänyt tutkimaan paikkakuntaa. Henk.kohtaiset vinkkinä remppailua alottavalle on se että ei aseta aika- ja painorajaa, se luo liikaa stressiä ja suosittelen myös iloitsemaan niitä pienistäkin pudotuksista. Käyn mä joskus kirppiksillä mutta äärimmäisen harvoin koska Porin kirppiksien tavarat ei oo kovin laadukasta enkä mä sieltä yleensä mitään kivaa löydäkään. Lähinnä kaverien seurana oon käynyt mutta yksikseni en juurikaan käy. Jos voisin tehdä nyt ihan mitä vaan, niin olisin varmaan kalassa tällä hetkellä. Taikka Norjassa, ja siellä kalassa. Ei mulla taida olla esikuvaa, veli oli joskus nuorempana mutta ei oikein enää.


22. Mikset sisusta asuntoasi nätiksi? Mikset koskaan näytä kuvia pihastanne?

- No mikä nyt on nättiä kenenkin mielestä. Mun mielestä kotimme on nätti, se on meidän mieleen. Enkä mä ole toisaalta mikään sisustajatyyppinen mutta toki kotimme on laitettu juuri sillä tavalla mikä on meidän mieleemme. En kuvaa pihalla tunnistettavasti ihan oman kotirauhan tähden, en kaipaa tänne ketään ylimääräisiä hyppijöitä. Tämä tuli edellisen asunnon kohdalla todettua, joten ei kiitos tänne.

23. Oletteko koskaan miehesi kanssa käyneet yhdessä julkisesti yhtään missään?

- Ollaan kyllä, mutta en aio tähän kertoa missä ettei ole suurta fanilaumaa perässä. *nauraa*

24. Mitä kaikkia kieliä osaat puhua? Minkä kielen haluaisit oppia? Käytkö taidenäyttelyissä?

- Osaan puhua suomea ja englantia. Haluaisin vihdoinkin oppia sen ruotsin jota olen opiskellutkin monta vuotta, kyllähän mä sitä jossain vaiheessa osasin mutta koska sitä ei tuu käytettyä niin se on vähän ruosteessa. Oon mä joskus käynyt jossain taidenäyttelyssä, mutta en juurikaan viime aikoina. Sain kyllä kutsun yhteen mutta en ehtinyt sinne.

25. Mitä mieltä olet näistä pahanmielen kommentoijista, siis oikeasti sellaisista, joissa ei haluta muuta kuin haukkua ja arvostella?

- No en oikein mitään sillä tavoin kuin että heidän elämässään täytyy olla suurta ongemaa kun pitää yrittää toiselle tuoda paha mieli. Kyllähän nämä ovat suuresti sanoneet ettei heillä ole pahaa mieltä, ovat onnellisia jne mutta teot puhuvat toista. Yritetään ymmärtää et heillä on jostain syystä paha olla eivätkä osaa purkaa sitä muulla tavoin.

26. Miksi et juurikaan panosta kodin sisustamiseen?

- Olenhan mä panostanut, mutta en vain sillä tavoin kuin lehdissä sanotaan että nyt on sisustuksessa IN. Kotimme on sisustettu juuri siten mistä me tykkäämme, ei sen mukaan mikä on sen hetken juttu sisustuksessa, tai mikä tyyli miellyttäisi monia muita. En pidä maalaisromanttisuudesta, enkä kokovalkoisesta koska siitä tulee aina sairaalafiilis. Kokeilin jonkinlaista sisustusta silloin vanhassa asunnossamme mutta aika nopeasti tajusin etten oikein pidä siitä. 

27. Mihin uskot? Jos olisit joku historian henkilö, kuka olisit? Oletko mielestäsi aina rehellinen? Ketä julkisuuden henkilöä arvostat? Jos saisit muuttaa jonkin luonteenpiirteesi, mikä se olisi?

- Uskon itseeni. Mä olisin varmaan Anne Boleyn, ihan vaan siksi että haluaisin tietää miten hänen tarinansa oikeasti meni. Kyllä mä pyrin olemaan aina rehellinen, toki valkoisia valheita voi joutua sanomaan mutta kuitenkin hyvää tarkoittaen. Julkisuuden henkilöistä ei tule juuri nyt mieleen ketään ketä erityisesti arvostaisin. En muuttaisi luonteenpiirteitäni, mä oon tyytyväinen itseeni näin. 

28. Jos ostatte kodinkoneita tai muita kodintarvikkeita, mikä ratkaisee ostopäätöksen hinta/laatu/ulkonäkö ja kumpi teistä tekee päätöksen? Mikä on teidän kodissanne parasta ja mitä tahtoisit muuttaa? Mikä tekee kodista kodikkaan? Oletteko harkinneet asuntoa keskustasta, kun sinulla ei ole ajokorttia? Tykkäätkö ostella ja vaihdella kodintekstiilejä, esim. koristetyynyjä, mattoja yms.? Keräätkö tai omistatko jotain astiasarjaa, vai onko kaikki astiat erilaisia? Tilaatko netistä kodintarvikkeita tai sisustustuotteita, mistä? Seuraatteko miehesi kanssa yhdessä mitään tv-sarjaa? Käyttekö yhdessä kävelemässä tai pyöräilemässä? Mitä haluaisit harrastaa yhdessä miehesi kanssa? Oletteko siskosi kanssa läheisiä?

- No ei olla nyt kovin paljoa noita jouduttu viime aikoina ostamaan mutta muistelen vaikka tuon pesutornin ostoa. Siinä me katsottiin kaikkia noista, mutta ulkonäköä kaikista vähiten koska ne on aikalailla samoja, eniten ostopäätökseen vaikutti merkki ja hinta. Ei haluttu ostaa halvinta, mutta ei myöskään kalleinta. Ja päätökset tehdään aina yhteisesti. Kotona parasta on ihan kaikki, enkä muuttaisi yhtään mitään - tosin parasta parasta on varmasti se että täällä on se oma rauha, eikä tarvitse pelätä mitään ylimääräisiä hiippareita. Kodista tekee kodikkaan ne asujat siellä kotona. Ollaan me Porin keskustassakin asuttu mutta ei oikein tykätty siitä levottomuudesta joten sen jälkeen ollaan aina haluttu vähän syrjempään. Tää nykyisin kotimme on tosin syrjäisin kaikista aiemmista. Varmaan jos mulla olisi ajokortti, niin oltaisi muutettu jonnekin vieläkin kauemmas. Ei, en tykkää ostella kodintekstiilejä. Mä nimittäin inhoan niitä miljoonia koristetyynyjä mitä porukoilla on sängyillään - toki siis en tuomitse, et jokainen saa tehdä jos haluaa mutta itse en halua. Kissojen takia mattojakaan ei lattialla juurikaan ole, yksi ainoa on ja sekin on kynsitty. En tilaa netistä kodintarvikkeita tai sisutustuotteita, kyllä ne yleensä sitten myymälöistä haetaan jos jotain tarvitaan. Me seurataan yhdessä Huutokauppakeisaria, ja joskus muinoin katsottiin Poliisit sarjaa. Me ei juurikaan katsella televisiota mut sillon kun telkku on päällä niin yhdessä sitä silloin katsellaan, mut ei me silleen kunnolla tosiaan seurata kuin tota Huutokauppakeisaria. Käydään me yhdessä ulkoilemassa, kesällä enemmän sitä pyöräilyä ja nyt kun viileet kelit tulleet niin ollaan käyty iltasella kävelemässä ja tähtiä katselemassa. No varmaan tota kalastusta haluaisn harrastaa enemmänkin miehen kanssa, mitään uutta harrastusta ei tule mieleen. En ole kovin läheinen siskoni kanssa.


29. Jos et pitäisi blogia, ostaisitko silti näin paljon vaatteita? Eikö teitä tosiaankaan häiritse, että teillä kissat "määräävät" niin paljon? vai miksi neljä kissaa saa asustaa ruokapöydällä, tiskipöydällä, puhtaiden pyykien päällä jne.

- Kyllä varmaan ostaisin, en usko että se blogin puuttuminen muuttaisi mun kulutuskäyttäytymistä mitenkään dramaattisesti. Varmaan vaikea uskoa mutta ei, ei meitä tosiaan häiritse että kissat liikkuu missä haluavat - eivät ne silti meillä määrää mutta ei olla haluttu rajoittaa kissoilta noita asioita koska ei ne meitä haittaa. Jos haluavat olla pöydillä, niin siinäpä ovat. Ei me pelätä kissojen pöpöjä, eikä vielä olla niiden takia kuukahdettukkaan.

30. Käyttekö miehen kanssa paljon "treffeillä"? Tuleeko teille kissoja joskus lisää? Lempisarjasi tällä hetkellä netflixissä?

- Kyllä me välillä käydään noilla "treffeillä", piristävät ja voin suositella muillekin pariskunnille. No tällä hetkellä sanoisin että ei tule, mutta eihän sitä koskaan tiedä. ;) Lempisarjani on tällä hetkellä Gossip Girl jota katselen uudelleen.

31. Mitenkä sulla on noin paljon mahdollista laittaa rahaa vaatteisiin, laukkuihin, kenkiin ?? Ehditkö pitämään näitä kaikkija asuja edes yhtäkertaa ? Myytkö itse kirppiksellä ylijäämä vaatteet, vai vietkö koskaan esim. hyväntekeväisyys/lähetyskirppikselle myyntiin.?

- No varmaankin ihan siten on mahdollista kun käyn töissä ja tienaan sieltä rahaa jolla voin ostella. Ja kyllä mä niitä yleensä edes sen yhden kerran ehdin käyttämään mut pääsääntöisesti useammin. No myyn sekä kirppiksellä pois että olen myös lahjoittanut vaatteita ja tavaroita tuon tyyppisille kirppiksille myyntiin. Täällä muistaakseni olen lahjoittanut Fidalle sekä Syöpäyhdistyksen kirppikselle.


26 kommenttia:

 1. Hei Pipsa! Haluatko lisää kirjekavereita? (vink vink täällä vappahetoinen)
  Olen pitkään seurannut tätä blogia ja kommentteja ja mua ihmetyyttää kun täälä tuntuu olevan menossa joku sota lukijat vastaan pipsa.

  Siis ihan oikeasti nuokin sisustus kysymykset?! Kuka voi sanoa että jonku toisen oma koti ei ole sisustettu kauniiksi ja hyvin? Lisäksi mää en ymmärrä nuita sun mieheesi liittyviä kysymyksiä ja keskusteluja onko sellainen oikeasti? Siis mitä väliä sillä on ja hei, kaikille lukijoille tiedoksi että myös ylipainoisilla voi olla mies! Itsellä jopa normaalipainoinen ;D

  Onnea laihdutukseen, täällä olisi kans pudotettavaa 30kg. Olisi joskus mukava chattailla laihdutuksesta yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Mä en tällä hetkellä tarvitse uusia kirjekavereita kun vanhoillekin kestää tuossa vastauksessa. :) Kiitos kuitenkin kysymästä. :) Mulle voi laittaa whatsappiin viestiä jos tykkää höpötellä. :) Numero löytyy FB:n puolelta. :)

   Poista
 2. Täytyy nostaa hattua siitä, kuinka asiallisesti ja kärsivällisesti jaksat vastailla kysymyksiin, joista osa tuntuisi itsestäni hyvin tungettelevilta. Sulla on upeaa itsevarmuutta ja vaikutat aidolta ja iloiselta persoonalta! :)

  VastaaPoista
 3. Olet varmasti vastannut tähän useamman kerran, mutta miksi sulla ei ole ajokorttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, suurin syy on tuo lievä epilepsia koska sitten pitäisi syödä lääkkeitä ja käydä tarkistuksissa ja muutenkin pelottaisi ajatus autolla ajamisesta kun ei siinä tarvita kuin se pienikin huomion herpaantuminen. Niin eipä kiitos ja toisekseen en ole myöskään kokenut tarvitsevani kun on tuo hovikuski ja busseilla pääsee. :)

   Poista
 4. Kysymykseen 8: Miksi pidät mekkojen alla lahkeista katkaistuja leggareita, jos et kärsi reisien sisäpintojen hankautumista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, no mutta vilautusvaaran vuoksi tietenkin. :)

   Poista
  2. No voi hyvää päivää näitä taas. Reidet muuten voi hangata ihan normaalipainoisellakin. Ite käytän kans vilautuspöksyinä, ettei tarvi miettiä joka hetki :) En ikimaailmassa jaksais vastailla näihin asiallisesti.

   Poista
  3. Ennen kyllä sanoit että hankautumisen vuoksi.

   Poista
  4. Hmmm... milloinkohan olen tämän hankaantumisen kertonut syyksi? Koska olen tänä vuonna pitänyt shortseja vain vilautusvaaran vuoksi, hankaantumisvaivaa ei ole tänä kesänä ollut. Jos olen tuon hankaantumisen sanonut syyksi joskus aikaisempina vuosina, niin se oli silloin ja nyt on nyt. :)

   Poista
  5. Miten niin? Eihän sun reidet oo kaventuneet.

   Poista
  6. No esim.:

   5.7.2015: No tuon mekon alla ei ollut tällä kertaa shortseja mutta kyllä mä normaalisti sellaisia käytän jos olen paljain jaloin. Suojaa just reisiä vaikka nyt noina kahtena päivänä kun tuolla asulla menin, niin ei hangannut yhtään. Olen huomannut että se vaihtelee. Mut onhan noita siis, millä voi reidet suojata - itse oon kokenut että legginsseistä saa hyvin leikattua itelle sopivankokoiset shortit/caprit. :)

   8.5.2016: Moni aina kyselee että miten pystyn pitämään mekkoja, että eikö reidet hankaa yhteen. Hankaahan ne toki mutta mulla ne ei hankaa koskaan ikävästi, ettei tule mitään hankaumia mutta tykkään silti varjella reisiäni ja käytänkin legginsseistä leikattuja shortseja tuolla mekkojen alla - suojaamassa reisiä ja estämässä vilautusta.

   17.6.2013: Kiitos! Ja kyllä mä tuonne laitan semmoset shortsinpituiset housut, ihan vaan sen takia kun reidet hankaa yhteen ni ei tuu mitään pahoja hiertymiä.

   Eli et varmaan koskaan. Lukijoiden näköharhoja.

   (Paitsi tätä kommenttiahan et julkaise :) )

   Poista
  7. Jassoo, joku on oikein suurennuslasin kanssa ollut liikenteessä. :D :D No ensinnäkin 2013 on jo tooosi vanha juttu että etsikää nyt niitä uudempia juttuja koska onhan ne asiat voineet muuttua kolmessa vuodessa, eikös?

   Tänä vuonna mä en ole käyttänyt shortseja sen takia että suojaisin reisiä hiertymiltä, vaan vilautusvaaran takia. Aiempina vuosina olen joutunut legginssejä käyttämään että suojaavat reisiä mutta se oli tosiaan silloin muutamia vuosia sitten. Tänä kesänä en ole shortseja käyttänyt hiertymien estämisessä. Ja täten mä ymmärsin myös sen alkuperäisen kysymyksenkin hankaantumisesta. Tottakai reiteni osuu toisiinsa mutta ne eivät enää hankaa toisiinsa niitä kivuliaita hiertymiä. Joko olisi tarpeeksi kunnolla selvennetty vai vieläkö siellä hampaankolossa on jotain?

   Poista
 5. Kiva lukea näitä vastauksiasi, tuli useitakin uusia asioita esille. Yritin hakea ensimmäistä osaa vastauksistasi. Milloin olet julkaissut sen? Mukavaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista sitä, mutta löytyy tuolta kategoriasta varmaan tämän postauksen alta. :)

   Poista
 6. Minusta on kyllä oikeasti hyvä että ihminen pohtii onko hänestä äidiksi vai ei. Lähipiirissä muutama "vanhempi" joista miettiny että oiskohan kannattanu pitää ehkäsystä parempi huoli, ovat sossun asiakkaita, lapset sijaisperheessä, jne..

  VastaaPoista
 7. Pakko kommentoidan tuolle 29 kysyjälle. Meilläkin asustaa kaksi kissaa ja hymyilin kysymystä lukiessani, sillä meidät rakkaat kissat majailevat myös tiskipöydällä, ruokapöydällä, puhtaiden pyykkien päällä, sängyissä... siis ihan joka paikassa :)

  VastaaPoista
 8. Tässä oli tosi paljon negatiivisia ja minusta loukkaavia kysymyksiä.

  Tosin suo anteeksi, mutta joistain vastauksistasikin jäi fiilis, että tuo ei taida olla ihan totta. Sinänsä ei sillä väliä. Toivottavasti mukaviakin kysymyksiä tuli, niihin vastauksiakin on varmasti mukavampi lukea. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siellä osa oli sellaisia mitä en itse kysyisi mutta mää nyt oonkin mää. :) Ku en oo pahantahtoinen muuteskaan. No jokainen saa olla uskomatta jos näin haluaa, kyllä mä noihin silti ihan totuudenmukaisesti vastasin. Harmillista jos ovat niin uskomattomia ettei voi uskoa mut minkäs teet. :)

   Poista
  2. Olen samaa mieltä Affen kanssa kysymysten negatiivisuudesta ja liiallisesta henkilökohtaisiin asioihin puuttumisesta.

   Taas eri mieltä olen Affen kommenttiin, ettei Piia ole totuudenmukaisesti vastannut. Näkisin, että Piia on vastannut erittäin hyvin ja seikkaperäisestikin kysymyksiin, jotka ovat hyvinkin iholle meneviä. Monet kysymykset ovat tulleet hänelle aiemminkin ja vastaukset ovat samat kuin nyttenkin niin en usko Piian muuntavan totuutta. Hänellä on niin hyvä itsetunto, että kykenee kyllä totuudenmukaisiin vastauksiin. >Inka

   Poista
 9. Voi kunpa ihmiset ymmärtäis ton, että epilepsia on muutakin kuin kaatuu ja kouristelee. Mullakin on epilepsia, tosin se ilmeni mulla vain poissaolokohtauksina, eli ei kouristeluna. :-) Nykyään kyllä lääkityksellä pysyy kurissa, eli ei ole mitään ollut pitkään aikaan.
  Jos saa vielä kysyä, niin kuulutko epilepsialiittoon ja johonkin -yhdistykseen? Jos kuulut, onko siellä ollut kivaa ja paljon aktiviteettiä? En kylläkään asu satakunnassa, mutta oletan, että sielläkin on yhdistys? Mietin kuitenkin, että pitäisiköhän minun osallistua siihen toimintaan mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, epilepsiaa on tosiaan monenlaista. Itsellänikin on siis yksi epilepsian oireista. Oon mä nuorempana kuulunut mutta en enää aikoihin, enkä silloinkaan osallistunut mitenkään siihen toimintaan mutta tykkäsin tukea.

   Poista
 10. Saako enää kysyä? Tätä on kysytty varmaan miljoona kertaa, mutta miten päädyit juuri maine coon-rotuun? Vaikuttavat aivan hurmaavilta kissoilta :) Oletko koskaan miettinyt muita lemmikkejä kuin kissoja, tai onko sinulla ollut muita eläimiä?

  VastaaPoista