21.10.2016

Yves Rocher Hydra Végétal - Nyt blogin kautta 19,90€ (norm. 70,60€)


Yhteistyössä Yves Rocher

Sain taas ainutlaatuisen Yves Rocherin ihonhoitopaketin testattavakseni, tällä kertaa kyseessä on siis kosteuttavat ihonhoitotuotteet kasvoille. Teen näistä hieman myöhemmin paremman testausraportin tänne blogiin ja odotan tuota testausta, koska varsinkin talvisin tuollainen kosteutus on tervetulletta ja uskon että kasvoni iho kiittää.

Kuten aiemmatkin, niin tämänkin setin saisi tilattua blogini kautta todella edukkaaseen hintaan. Tämän setin hinta on voimassa 30.11.2016 asti hintaan 19,90€ (norm. 70,60€) ja tosiaan - kun tilaat setin blogini kautta, saat sen tuohon edukkaaseen hintaan.

Setissä tulee:

Päivä- ja yövoide
- Tehokkaasti kostetuttava, kevyt geeli.
Puhdistusgeeli - Raikas, kostetuttava puhdistusgeeli.
Puhdistusvesi - Puhdistusaine ja kasvovesi yhdessä.  

+ Kaupan päälle:

Seerumi
- Tehostaa ihon luonnollista kosteudensaantia ( Arvo 26,90€ )

Nyt siis VAIN 19,90€ blogini kautta tilattuna.

4 kommenttia:

 1. Kiitos Piia, nyt oli niin hyvä tarjous että tartuin oitis. Ihoni todellakin tarvitsee kosteuttavia tuotteita ja täällähän ne olivat kuin tilauksesta :)

  VastaaPoista
 2. Huh, pakko varmaan tilata, kun noin halvalla saa, ja tarve on! Kivoja tällaiset tarjoukset, ehdottomasti blogisi yksi parhaista asioista. :)
  En tiedä, osaatko vastata, mutta kysyn jälleen ihan mielenkiinnosta: miten näitä eri settejä voi myydä näin halvalla? Eikös yritys jää tuosta todella paljon tappiolle, jos normaali hinta on noinkin paljon isompi? Vai onko sitten alkuperäisessä hinnassa niin paljon ylimääräistä, että tämä halvempi hinta kattaa tuotteen valmistus, ynnä muut kulut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetiikassa on isot katteet, joten isot alennusprosentitkin ovat mahdollisia. Hyvät tarjoukset toimivat ns. sisäävetotuotteina eli saavat ihmiset kauppaan, jossa saattavat sitten ostaa muutakin ihan normaalihinnalla. Lopputulos on kaupalle plussaa.

   Poista
 3. Hei. Tilasin paketin. Kiva koittaa itse ja katsoa sitten sinun mielipide. Toki se mikä toiselle sopii,ei välttämättä sovi itselle. Mulla vaan niin huonot tuotteet ollut ( tai lähinnä ei ole mitään) niin tuskin voi huonommaksi mennä :)
  Hienoa tuo opiskelun aloitus,vaikka ilmeisesti hyvin ainakin toimeen tulet nykyisessä duunissa.

  VastaaPoista