12.11.2016

Boozt.com -15% alennuskoodi kaikkiin alennustuotteisiin, myös merkkituotteet!


Huomasin juuri tulleesta sähköpostista että tänä viikonloppuna Boozt tarjoaa -15% alennuskoodin kaikkiin alennusuotteisiin ja se sisältää kaikki merkit joilla on aletuotteita. Kampanja on voimassa nyt tämän viikonlopun eli 12.- 13.11.2016 ja min. tilaussumma tulee olla 89€. Alennuskoodi: NOW15

Tiedättekö mitä tämä tarkoittaa? No sitä, että ne Ralph Laurenin laadukkaat mekot on lisäalennuksessa ja miehän pistän nyt tilaukseen sen yhden mekon mitä olen jo hetken aikaa mietiskellyt. Kyllä te tiedätte, sen ihanan vihreänsinisen mekon. Koska tarjouskampanjassa on minimitilausumma 89€, niin piti siihen ottaa jotain muuta mukaan joten valitsin mukaan tämän raitamekon jota olen myöskin katsellut.


Esimerkiksi nämä kaksi Ralph Laurenin mekkoa saisi nyt todella kivalla lisäalennuksella. Mustan Adaran saisi tuon lisäalennuksen ansiosta 59,07€ hinnalla. Toki kun tuossa on se minimitilaus 89€ niin jotain pitäisi ottaa lisäksi mutta eipä siihen tarttisi kuin 30€ katsoa jotain lisää, niin minimitilaussumma olisi täynnä. Siihen voisi vaikka ottaa toisen Ralph Laurenin mekon, vaikkapa Carletonin jos siitä tykkää, sillä sen hinnaksi lisäalennuksen kanssa tulisi 63,32€.

Kannattaa myös tsekata muutkin aletuotteet, jos sieltä löytyisi jotain kivaa.

Postaus sisältää affiliate linkkkejä

12 kommenttia:

 1. Tuolle ekalle mekolle suositellaan kuivapesua eli miten se käytännössä onnistuu, pesulassa? Oletko ollut tyytyväinen aiempiin polyesterivaatteisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pesulassa varmaankin joo. No näihin Ralph Laurenin mekkoihin olen ollut tyytyväinen, tai ainakin tuohon mustaan kun oon sitä enempi ehtinyt käyttämään. Ja myös tietyt Yoursin polyesterimekot ovat olleet hyviä. :)

   Poista
 2. Tuo musta mekko on aivan ihana, onkohan sitä vielä saatavilla Bootzilla? Lisäalennuskin olisi paikallaan?

  En ymmärrä miten näytät tuossa mustassa niin paljon hoikemmalle ja paremmalle kuin sinisessä, tekeekö hihat jotain vai mistähän on kyse? Musta on kyllä kuin sinulle tehty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta hoikentaa aina.

   Poista
  2. Onko nuo musta ja sininen samaa kokoa?

   Poista
  3. Joo, mustaa mekkoa löytyy sieltä alennuksesta ja tänään vielä saa sen lisäalenkin. :)

   Musta ja sininen ovat samaa kokoa. :)

   Poista
  4. Sun postauksissa kyllä lukee että musta on kokoa 56 ja sininen 54.

   Poista
  5. Joo, mullahan oli siis mustasta ensin koko 56, mutta vaihdoin sen kokoon 54. :) Molemmat ovat kokoa 54. :)

   Poista
 3. Tuo on kaunis tuo sinivihreä mrkko, mutta missä ja miten aiot käyttää sitä? Kun jos et välitä sukkuhousuista? Tuon kanssa ei kyllä leggingsit sovi ollenkaan.
  Ja jos keväällä olet laihtunut, niin nyt hyvä mekko ei enää olekaan hyvä ja sinulla on taas uudet mekot mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arkena mä aattelin sitä käyttää, seuraavana kesänä luultavasti ja ihan ilman sukkiksia. :) Paljian säärin. Toki sitten kun tilanne sitä vaatii, niin laitan sukkikset. Ettei ne sukkikset mulle nyt mitkään ehdottomat eit ole mutta mieluusti olisin ilman niitä. :)

   Poista
 4. Hommaa shaali tai kevyt villahuivi mekon kanssa pidettäväksi niin saat joulujuhliin tyylikkään asun

  VastaaPoista
 5. Nyt oli niin hyvä vinkki sinulta Piia, et oli ihan pakko tilata 2 RL:n mekkoa ;)
  Kiitos postauksesta!

  VastaaPoista