25.11.2016

PipSan Porinat 21-2016 // MY DAY

             

30 kommenttia:

 1. Missä äänet? Mitään ei kuulu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin kuuluu ainakin täällä, kannattaa tsekata oman laitteen ääniasetukset. :) Jos vaikka on joku mediaääni jäänyt mutelle tjs.

   Poista
  2. Tossa alussa kuului tosi huonosti, loppua kohden normaalisti.

   Poista
  3. Musiikkipätkät olen laittanut hiljaisemmiksi etteivät ne ärsyttäisi, mutta kaikki puhe pitäisi olla ihan normaalilla äänenvoimakkuudella.

   Poista
 2. Äänet on ihan tosi huonot. Vaikka laittaa volumet täysille sekä videosta että koneesta, niin kuuluu tosi huonosti

  VastaaPoista
 3. Kivat porinat ja hyvin kuului - koneen volumet oli vain 14%. Sulolle nopeaa toipumista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, veikkaanpa että tulee olemaan ongelmaa kun poika on nyt jo melko pirteänä, kun pitää siis rajoittaa pojan liikkumista.

   Poista
 4. Moi Pipsa, halusin vain kertoa, että olet tosi ihanan oloinen persoona. :) Samoin veljesi. Olitte niin valloittavan söpöjä. ����

  VastaaPoista
 5. Älä lopeta kirjoittamista, musta on kiva, kun sun blogissa on vaihtelevasti tekstiä, kuvia ja videoita :)

  Tuli mieleen, kun näin tuolla teidän seinällä sen Yvesin joulukalenterin, että esittelisitkö sisällöt täällä blogissa myös?

  Ja mulla kyllä kuulu kaikki äänet ihan normaalisti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olin ajatellut että jollakin tapaa esittelisin - luultavasti instagramissa tai blogin FB-sivuilla esittelen ne joka päivältä. Voin ehkä tehdä kollaasin koko kalenterista blogiin kun kaikki pussukat on avattu. :)

   Poista
 6. Moi! Pakko kysyä, sanotko välillä aina että "tota poikkee" vai "totakaikkee" 😂Oon kuullu ton tapasen "välisanan" monessa videossa ja se on jääny mietityttään et miten se sanotaan?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moi! Se on oikeastaan "Tota noinikkee" tai "Totanoi" mitä sanon. :) Se on käsittääkseni ihan porilainen tapa, välisana tai joku sellainen. :) Omia maneereja joita ei edes huomaa. :)

   Poista
  2. Joo tuo se on noinikkee 😂😂😂👍 kiitos! Hassu sana ja nyt se ei enää jää soimaan mun päähän 😅😊 hauskaa viikonloppua!

   Poista
 7. ootko saanut koulusta kavereita?:)

  VastaaPoista
 8. Sisko ja sen veli. Vaikutatte tosi mukavilta. Samaa näköäki löytyy. Kiva video.
  Sulolle haleja
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaa ihan kahelit. Veli yrittää aina viedä mun nenän xD

   Poista
 9. Jännitit jotenkin tuossa pätkässä, jossa olit veljesi kanssa...
  Teitkö lihapullia iltaruoaksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvin olla, kai mä siinä jännitin että mitä joku taustalta kiekaisee ku koko perhe oli sillä hetkellä kasassa. :D Kun eivät osaa vielä varoa tuota videokuvausta. :) Lihapullat tuli seuraavien päivien ruuaksi. Iltaruuaksi oli mustikkasmoothie. :)

   Poista
 10. Kiva video! Kuinka monta sisarusta sulla on?

  VastaaPoista
 11. Nauratti kovin miehesi kommentti villakangastakistasi:D Miehet on niin käytännönläheisiä. Eivät ymmärrä muodin hienoja nyansseja:D
  Oletko huomannut, miten puhetyylisi ja äänesi ovat muuttuneet painon pudotuksen myötä :)
  Kissasi ovat kyllä niin hienoja ja veikeitä, niiden touhuja tykkään kovin katsella. Voisit tehdä jonkun kissojen my day vloggauksen? Sulolle hyviä toipumisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nauratti se itseänikin, mut onhan tuollaisessa sidottavassa takissa vähän saunatakkifiboja etten ihmettele. :) En mä ole tuollaiseen kiinnittänyt huomiota (äänen ja puhetyylin muuttumiseen) mut johtuu varmaan siitä kun itse kuulen ääneni kokoajan. Kiitos ideasta, pitää joskus katsoa tuollaisen kissojen my day videon tekemistä. :)

   Poista
 12. Go girl! Näytät hyvältä :)Tulin hakemaan täältä motivaatiota tähän omaan urakkaani..-40kg pitäisi pikkuhiljaa sulatella pois, saa nähä miten eukon käy. Jos edes 10kg saan pudotettua, niin se on kuin lottovoitto, tai itseasiassa parempaa. Ihanaa talvenjatkoa ja joulun odotusta Sinulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun otat asenteen että pikkuhiljaa sulattelet, niin ei ole hätäpäivää! Mene pieni askelin, vaikka vain kilo kerrallaan. Yhtäkkiä se -40kg on saavutettu. :) Tsemppiä siulle!

   Poista
 13. Mitä opiskelitkaan? :-)

  VastaaPoista