17.11.2016

Vaate-esittelyssä: Boozt.com - Ralph Lauren Mekot

              

Tällä kertaa esittelen Booztilta saamani mekot - nämä tuli muuten todella nopeasti. Parissa päivässä! Ja kuten viimeksikin, niin kertokaa vain kumpi mekoista olisi teidän mielesänne se joka mun pitäisi valita, sekä vastaan vain kysymyksiin. Eli voitte taas vapaasti ilmaista mielipiteenne näistä mekoista. Tykkäätte, taikka ette tykkää. Kiitos jo etukäteen mielipiteistänne!

HUOM! Mulla on -10% alennuskoodi Booztille mutta mulla ei ole sille nyt käyttöä, että jos joku haluaa sen, niin laittaa mulle sähköpostia.- Postaus sisältää affiliatelinkkejä ! -

47 kommenttia:

 1. Ota molemmat. Kumpikin oli nätti ja tuossa videolla sopivan pitkätkin, sääresi näyttivät tai ovat laihtuneet hienosti.

  VastaaPoista
 2. Ei kumpikaan! Kesämekkoja ei tähän aikaan. Molemmat aika pienen oloisia.

  VastaaPoista
 3. Tuo raitamekko on ihana ja sopii sulle kuin nenä päähän. Jännä sillä tavalla, kun vaakaraitahan pitäisi kuulema leventää, mutta näytät hoikemmalta kun koskaan tässä mekossa. Koko on juuri sopiva, ehkä se johtuu siitä :) Ihana mekko, ai mä sanoin sen jo...

  VastaaPoista
 4. Mä pidän molemmista. Mutta käyttäisitkö värikkäämpää nyt talvella. Ottaisin molemmat, jos ne tuntuvat mukavilta päälläsi. Raidallista pystyisit pitämään osastosihteerin hommissakin, jos työvaatteena käytössä olisi pelkkä työliivi tai avoin takki (riippunee osastosta). -kirmi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko vähän aikaista miettiä jotain työvaatteita?

   Poista
  2. Todella kaunista ja kannustavaa ajattelua tulevaan, mutta lieneekö aiheellista vielä koulutuksen tässä vaiheessa lähteä pohtimaan "Pipsa" The Osastosihteerin lookkia 😂?

   Kannattaa nyt ihan rauhassa valita tähän hetkeen sopivia ja ajankohtaisia vaatteita kun kerran kapeneminen kiihtyy ja koko pienentyy viikoittain. Ensi kesän kesämekkoja on turha hankkia sitä taustaa vasten nyt ja vaikuttaa vähän oudolta kun täytyy pakonomaisesti ostaa ja tilata jatkuvasti jotain sovitukseen ja sitten selitellä hommia. Ei hätää Pipsa, ihan ok että kapenet koko ajan ja hommat menee uusiksi. Ja vaikket kapenisikaan, niin ihan ok sekin! Rauha vaan 😊 Mut se vinkkinä, että tuskin tuo "tilaan maanisesti-palautan-tilaan-ostelensieltätäältä-tilitän-esittelen-palautan/myyneteenpäin"etc.etc. ihan tervettä kåytöstä on. Mut ei siinä mitään,jokainen vastaa omista jutuistaan. Vääristäkin.

   Poista
  3. Riippuu ihan siitä milloin alkaa työharjoittelut?

   Poista
  4. Kauanko sun opinnot kesätävät?

   Poista
  5. Sairaalassahan käytetään sairaalan omia työvaatteita?

   Poista
 5. Hienosti piti se mekkoja koskeva ostolakko! :)

  VastaaPoista
 6. Raitamekko parempi! Toisen malli on hyvä, kuosi ei ole napakymppi

  VastaaPoista
 7. Molemmat on kivannäköisiä :)

  VastaaPoista
 8. Raidallinen ok, kukallinen on liian pieni. Jos pakko ottaa jompi kumpi niin raidallinen. Itse palauttaisin molemmat.

  VastaaPoista
 9. Raitamekko näyttää ihan yöpaidalta, ei jatkoon. Kukkamekko on...noh, kukkamekko muiden joukossa, ei mitenkään erityinen ja jotenkin korostaa alakroppaa vähemmän imartelevalla tavalla. En pitäisi sitäkään.

  VastaaPoista
 10. Molemmat mekot ovat kauniit. Vaikea sanoa parempaa kun ovat niin erityylisiä. Raitamekko kävisi hyvin nyt talvella.

  VastaaPoista
 11. Raitamekko olisi kiva koulussa ja noin, mutta se on liian löysä ja iso.
  Kukkamekko on oikein sopiva ja värikäs. Sopii vaaleiden hiusten ja rusketuksen kanssa:)

  VastaaPoista
 12. Molemmat! Raidallinen nyt ja kukkainen kesäksi. Jos ehdottomasti vain toinen niin raidallinen.

  VastaaPoista
 13. Molemmat on kauniita. Raitamekko mun makuun enempi. Kuitenkin, jos se tuppaa nousemaan ja sitä pitää nykiä koko ajan ei ole kiva.
  Mulla on ollu joku sellanen, jota piti koko ajan nykiä jonnekin päin.Se tuppaa ärsyttämään.
  >Leena

  VastaaPoista
 14. Ei ainakaan kukkamekko koska se on kesään sopiva. Ja keväällä, alkukesästä kandee ostaa kesämekot nii on sit sopivat eikä käy niin että jos nyt ostat tuon kukkamekon niin se on kesällä iso.

  VastaaPoista
 15. Se on [buuts] ei buust 👍🏼😀

  Mutta joo, raitamekko on ihan kiva, kukkamekko ei "hirvee mummokuosi". En silti ostaisi tässä vaiheessa kumpaakaan. Kivempia raitamekkoja ehtii tulla ensi kesäksi ja tuohon kukkamekkoon voit palata ehkä 75v:na. Anteeksi. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öh, kyllä se on nimenomaan Buust!! Kuuntele vaikka sitä mainosta. Lausutaan buust.com. Ja molemmat mekot :)

   Poista
  2. Komppi [buust]:lle, nimenomaan näin lausutaan!!

   En ottaisi kumpaakaan. Raitamekko on hetikohta jo iso, kun on nytkin jo hieman. Kukkamekko taas on ihan kesämekko, tosi nätti minusta, muttei varmaan sovi enää ensi kesänä kokonsa puolesta. Eli tilaus näin marraskuussa vähän väärään aikaan. Kun laihtuu, ei ehkä kannata ostaa kesäisiä vaatteita kuukausia ennemmin, näin on oma mielipiteeni.

   Näytät molemmissa tosi nätiltä! :)

   Poista
  3. Se on nimenomaan buust💪

   Poista
  4. Jep, boozt.com.. jos sanottas buutz ni varmaan kirjotettaski sit bootz.com

   Poista
  5. Totta kai se on buust, sehän on Boozt. Bootz olis buuts.

   Poista
 16. Molemmat on kivat, mutta raidallinen on parempi.

  VastaaPoista
 17. Vaikka nyt molemmat näyttää kivoilta, niin entäs sitten kun tulee kesä.. Elämäntaparemonttisi takia palauttaisin molemmat, et tule varmasti käyttämään noita siinä vaiheessa kun säät suosii - koska ovat liian isoja. Keskittyisin nyt sinuna ostamaan (jos on ihan pakko) tähen vuoden aikaan sopivia mekkoja ja muitakin vaatteita, sitten kun on kevät paremmalla puolella niin alkaisin katsomaan vasta siinä vaiheessa kivoja kukkamekkoja :)

  Kummassakaan ei ole oikeasti NYT mitään vikaa, mutta ajankohta on vain väärä.

  - A

  VastaaPoista
 18. Mihin se ostolakko unohtui?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ostolakko? En mä ole mistään ostolakosta sanonut? *katselee viattomasti ympärilleen*

   Joo ei, mulla ei vaan ole tahtoa sanoa ei kun vastaan tulee ihana mekko. No mut olenhan mä esim. tuota Valli mekkoa tuijotellut jostain kesästä saakka ja nyt kun siihen tuli tuo ale, niin oli se pakko napata. Koska noihin RL:n mekkoihin ei usein lisäalennuksia tule.

   Poista
 19. Kukkamekko on ihanan värikäs! :)

  VastaaPoista
 20. Kukallinen on ihana! Onko sitä muuten myynnissä muissa väreissä? Sulle sopii kyllä hyvin tuo sininen, et en sillä tarkoittanut mut kunhan kiinnostaa :)

  Oot kyllä hoikistunut hurjasti, onnea! Itellä kuukauden salitauko, pitäis mennä huomenna - tai siis tänään ilmeisesti kellon mukaan - ostamaan uusi kk kortti salille mut vähän ahdistaa :F Musta tuntuu et oon vaan syönyt koko kuukauden, vaa'alle en oo uskaltanut nyt laisinkaan :'D

  Ainiin ja tiedän, ettet aina tykkää ehdotuksista, mutta sulle sopisi hyvin sellanen ns. pikku myy nuttura! Näyttäis ainakin mun mielestä tosi pirteältä, varsinkin kun oot muutenkin aina niin pirteän olonen, ainakin näillä videoilla :D jos huolettaa, että hiukset luisuu pois ponnarilta niin mä oon tykänny niistä invisibobblen "puhelinlankaponnareista", taitaa muillakin merkeillä niitä nykyään olla. Pitää hyvin hiukset kiinni! Jos joskus innostut kokeilemaan noita ponnareita, nutturalle tai muutena vaan, niin kannattaa ostaa sellasia joissa ei mee terävää saumaa missään päin ponnaria, ne repii hiuksia ja jää ainakin mulla jumiin hiuksiin :/

  Mukavaa joulun odotusta! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole muissa väreissä kuin tässä sinivihervalkoisessa :)

   Poista
 21. Raitamekko, jos välttämättä haluat jommankumman pitää. Monikäyttöisempi. Kukkamekko on todella mummo ja minusta näyttää liian pieneltä.

  VastaaPoista
 22. Mitä ovat affitelialinkinkit? Mainoslinkkejä? En ole missään muualla törmännyt sanaan.
  Molemmat mekot hienoja. Kukkamekko kovin kesäinen, ensi kesänä mekko vaan on jo sinulle liian suuri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupallisia mainoslinkkejä joista bloggaaja hyötyy jos joku tilaa kyseisestä kaupasta tavaraa. :)

   Poista
  2. Ihan yleinen mainosmerkintätapa blogeissa.

   Poista
 23. Raitamekko on periaatteessa kiva, mutta kukkamekko taas ihan kamala jo pelkästään väriltäkin. Olisi kiva nähdä taas näin välillä miltä helmasta levenevät mekot näyttävät nyt päälläsi.

  VastaaPoista
 24. Luultavasti osastosihteerinä ei edes saa pitää omia vaatteita, tyttäreni toimii osastosihteerinä, ja heilläkin on työvaatteita, jopa omasta t-paidasta huomautettiin.

  VastaaPoista
 25. Näissä näkyy hyvin laihtuminen! Kukallisen malli sopii sinulle paljon paremmin, näytät hyvältä! Mutta kuvio on mielestäni mummomainen ja kannattaako nyt ostaa kesämekkoa... Mielestäni ei.
  -Maria-

  VastaaPoista
 26. Raitamekko on hyvä :) Mutta itse pitäisin ehkä kesällä/keväällä sitäkin.

  Ihmettelen myös hieman tuota kukkamekkoa. Näen sen todella kesäisenä juhlamekkona. Itse en osaisi pitää talvella. Muistaakseni olen vähän aikaa sitten sanonut, että myyt esim. kesämekkoja pois, koska sinne on niinn pitkä aika, eikä voi tietää minkä kokoinen silloin on. ( Ei nyt ihan näillä sanoilla). Toki jos olet kauan tuota halunnut ja olet sitä mieltä, että pitäisit siitä vielä ensi kesänäkin ja se mahtuisi niin miksi ei :)

  Itse kyllästyisin kaapissa olevaan mekkoon, jota ei pääsisi käyttämään. Toki olen melkoinen jojoilija painon suhteen, joten en uskaltaisi ostaa vielä noin kauas mekkoa, kun ei voi tietää sen sopivuudesta sitten. Tällä hetkellä se istuu hyvin :) Mun mielestä kuvio ei ole kovin mummomainen. Värit ovat kivan pirteät.

  VastaaPoista
 27. Ai niin, siitä piti vielä sanoa.. Että Vaikka nyt säästäisi RL:n mekossa hyvien alennuksien vuoksi, niin entäs jos mekko ei ole sopiva/ ei miellytä enää ensi kesänä ja laitat sen myyntiin, niin säästöstä ei ole mitään iloa. Päinvastoin :)

  VastaaPoista
 28. Raitamekko parempi, mutta onko kohta liian iso, kun näyttää nyt jo vähän löysältä?

  VastaaPoista
 29. Tuleeko tänään Porinat tms?

  VastaaPoista
 30. Sairaalassa osastonsihteerit pukeutuvat samoihin työvaatteisiin kun hoitajat, samoin yleensä myös terkkareissa ja muualla. Jossain yksityisellä voi olla asia erikseen.

  VastaaPoista