3.12.2016

Elloksen mekoista ja tunikoista -30%
Mitkähän ovat teidän suosikkimekkoja? Vinkkinä että Ellokselta saa 4.12. asti kaikista mekoista ja tunikoista -30% alennusta. Jonka takia itsekin hieman innostuin ja tällaiset poimein Elloksen sivuilta omiksi suosikeikseni. 

Lisäksi saat 30% alennusta* kalleimmasta tuotteesta (koskee monia merkkituotteita sekä leluja!)
*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, leluja, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 4.12.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteiisin Alennus ei koske Odd Molly-, SPANX-, Vagabond- ja UGG-tuotteita.
Tarjousnumero: 345449

Postaus sis. mainoslinkkejä

10 kommenttia:

 1. Kauniita mekkoja kaikki, mutta nyt minun silmiini oli yksi ylitse muiden, nro 7 punainen samettimekko, ihana! Melkein jo sorruin tilaamaan mutta tulin järkiini :) Pikkujoulutkin oli jo, joten... mutta onhan ne kyllä taas vuoden päästä... hmm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta, meneehän se punainen nyt muulloinkin kuin pikkujouluna. :) Mä vähän kattelen sitä koska se muistuttaa yhtä mekkoa jonka jouduin myymään kun kävi vähän isoksi. Että josko tästä sitten pienempi koko. :)

   Poista
  2. Totta tosiaan :) ja voishan sitä ainakin sovittaa niin ei jää harmittamaan. Luki että on "slim fit" (tai ainakin slim jotain...), pitääpä miettiä mikä se itselle sopiva koko sitten mahtaisikaan olla.

   Poista
  3. Piti kurkata tuota mekkoa paremmin niin siinä on aika paljon elastaania eli joustoa löytyy varmaan aika kivasti. Slim varmaan meinaa tyköistuvaa/myötäilevää. Ja totta, voihan sitä sovitukseen ottaa niin ei jää harmittamaan. :)

   Poista
 2. Suosikkimekot näistä: 5,7 ja 8.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ees osaa sanoa yhtä lempparia noista kaikista. :D Se on vähän paha asia. :)

   Poista
 3. Saatko sinä mitä etua jos sun antamalla numeroa käyttää.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan, kuten kaikista muistakin kaupallisista mainoslinkeistä.

   Poista
 4. Minkä arvoista etua saat, jos sun kautta tilaa tai siis tuolla numerolla mikä on blogissasi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitään tarkempia lukuja en voi kertoa, mutta kyse on muutamista euroista jotka tulee kun käyttää koodia tai klikkaa kauppaan affiliatelinkin kautta.

   Poista