1.1.2017

Boozt.com -10% lisäalennus aletuotteista


- Postaus sisältää kaupallisia linkityksiä -


Boozt.com tarjoaa tälle päivälle -10% lisäalennuksen kaikkiin alennustuotteisiin, myös merkkituotteisiin. 

KOODI: EXTRA10 (Voimassa ainoastaan tänään 1.1.2017! Min. tilaussumma 59€) 

Itsekin kävin tsekkaamassa parit merkit läpi ja pistin yhden trikoomekon tilaukseen koska olen sitä tuijottanut jo pienen hetken. Pitää yrittää tehdä näin, että nappaa alennusmyynneistä niin saa pientä säästöä. Mut ajattelin tähän vielä kertoa pienet vinkit mitä tuolta Booztin alesta kannattaa tsekata. Ralph Laurenin mekot. Mulla molemmista mekoista koko 54 joka on oikein passeli. Molemmat mekot löytyy tuolta alennusmyynnistä ja tosiaan pienellä alennuksella. Sininen Carleton on 89€ ja kun siihen lisätään alennus, jää maksettavaksi n. 80€. Suurinosa näistä Ralph Laurenin plussamalliston mekoista on kokoon 56 asti. Sinivihreä Valli on 95€ mutta pienen alennuksen jälkeen maksettavaksi jää n. 85€. Voin suositella näitä Ralph Laurenin plussamalliston mekkoja, ovat paksua ja joustavaa trikoota joka tuntuu omissa käsissä laadukkaalta. 


Mä tykästyin tämän Ilse Jacobsen merkin mekkoihin kun niitä ekan kerran sovittelin Ratsulassa, mutta 180€ hintalappu vähän esti ostamasta. Nyt kun bongasin tämän alennuksesta, niin pistin samantien tilaukseen tämän mekon XL koossa. Täytyy toivoa että on sopivankokoinen kun noissa saman merkin mekkojen koossa on pientä vaihtelevuutta. Kaikissa ei tuo XL välttämättä ole sopiva, mut toivotaan että olisi. 

Lisäksi Booztilta löytyy Violeta by Mango plussamallisto ja täältä oli paljon kaikkea alennuksessa, johon tulee vielä lisäksi tuo -10% lisäalennus. Itse en tästä pistänyt mitään tilaukseen vaikka tykkäsinkin noista punaisista vaatteista jotka tuossa kuvassakin näkyvät, mutta hillitsin kerrankin etten ostaisi mitään ylimääräistä. Halusin kuitenkin vinkata tästä jos vaikka joku teistä kaipaisi jotain.  

13 kommenttia:

 1. Oliko Ilsen tuota mekkoa XL-koossa? Enää ei ainakaan. Näkyy olevan ihan normaalimitoitusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli. Mä varmaan nappasin sit sen viimeisimmän XL kokoisen. On normaalimitoitusta mut reilua kokoa, ainakin ne oli mitä sillon Ratsulassa sovittelin.

   Poista
 2. Joo, Booztin size guiden mukaan xl on 42/44. Mutta kyllähän ne trikoisina varmaan venyvät jonkin verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No riippuu ihan trikoostakin, toiset joustaa enemmän kuin toiset.

   Poista
  2. Ikävä tuottaa pettymys, mutta ei se kyllä jousta koosta 42/44 kokoon 52/54.

   Poista
  3. No katsotaan. Instasta löytyy kuviasta parista Ilse Jacobsenin mekosta päälläni ja olivat kokoa XL.

   Poista
 3. Toi on kaunis, minkä tilasit. Mun mielestä sulle sopii parhaiten kylmät ja murretut sävyt. Esim. se raidallinen paita, mikä sulla oli Porinoissa, missä näkyi joulupussukat taustalla. Muuten siellä seinällä... näkyi oikeassa päädyssä kasvot sivuprofiilissa!! Siis sen paidan murretut sävyt ja kylmemmät siniset ym. Mun mielestä sitten viininpunainen ei ole ollenkaan Sun juttu! Pinkki kyllä ja kirkas punainen myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, toivotaan että se on myös sopiva päällä. :) Anteeks missä näkyi kasvot sivuprofiilissa? O_O

   Poista
  2. Siinä pitkässä porinavideossa missä kerroit pottunenästä. Se on siinä kalenteripussukoiden oikeassa päädyssä. Pieni ja vähän kyömynenäinen 😱

   Poista
  3. Muistatko videon kohtaa? En nopealla vilaisulla huomannut. :)

   Poista
  4. Juuri siinä kohtaa missä juttelit näistä kummituksista, mun katse osoi seinään ja siinä se oli. Sivuprofiilissa, seinään piirtyneenä, koukkunokka, mut selkeesti nainen 👩🏻

   Poista
  5. Hyvä 😉!

   Poista