8.2.2017

BEPOPUP - Blogikirppis & Meet and Greet


Hellureissan!

Nyt kantsii pistää sinne kalenteriin ylös että 18.2. tuutte moikkaamaan mua sekä monia muita bloggaajia/vloggaajia Porin Bepop kauppakeskuksessa järjestettävään BEPOPUP bloggaajakirppikselle ja löytötorille.

Olemme tuolla klo 10 - 14 välisenä aikana myymässä ylimääräisiä tavaroitamme. Itse ajattelin luopua aika isosta osasta vaatekaappini sisältöä eli multa on sinne tulossa paljon plussakoon muotia - tuossa alempana kuvassa näkyykin muutamia jotka on tulossa myyntiin. Ja ne mitkä ei kirppiksellä mene, tulee faceen jossain vaiheessa - ilmoitan tästä ajoissa.   

Kirppiksen jälkeen alkaa Meet & Greet tapahtuma jossa on mahdollisuus päästä juttelemaan meidän bloggaajien kanssa. Jos joku siis uskaltaa juttelemaan mun kanssa ja ottamaan kuvia, niin lämpimät tervetuloa toivotukset nyt jo. Toivottavasti nähdään!

→ B E P O P U P ←
Porin Bepop kauppakeskuksessa
18.2.2017
Klo 10-14

♥ Postausinspiraatio saatu Siljalta♥ NÄHDÄÄN KIRPPISTELYN MERKEISSÄ ♥

23 kommenttia:

 1. Onko siniset keto housut myös myyntiin menossa?

  VastaaPoista
 2. Punainen paita näyttää kivalta sun päällä :) miksi myyt pois?

  VastaaPoista
 3. Sininen liehuvahihainen pusero on kaunis ja muodikas. En raskisi itse myydä, sillä keväällä sopisi farkkujen kanssa kivasti. Miksi haluat luopua siitä? Onko pieni sinulle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nätti. Se olin alunperin pieni, en mennyt edes päälle. Nyt meni päälle mutta on alleista liian tiukka eli pieni.

   Poista
 4. Ootko laittanut keto housut myyntiin?Onko nämä vaatteet " huti ostoksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keto housut eivät ole myynnissä. No ei varsinaisesti hutiostoksia mutta eivät alunperin mahtuneet päälle ja nyt kun mahtuvat, niin mieli on jo muuttunut. :)

   Poista
 5. Onko kuvat ennen vai jälkeen laihdutuksen? Hieman himoitsen tuota ekaa mekkoa. Muttei vaan ole liian suuri mulle :(

  VastaaPoista
 6. Siis vain nuo 7 kuvissa olevaa vaatetta kirppikselle? Enpä sitten vaivaudu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että mua tympäisee kommentoijat, jotka eivät lue postausta ja kyselevät! Tekstissä sanotaan selvästi:"tuossa alempana kuvassa näkyykin muutamia jotka on tulossa myyntiin". Mikähän tässäkin oli epäselvää.

   Poista
  2. On niitä enemmänkin, kuvassa vain muutama niistä kun kaikkia ei voinut laittaa yhteen kuvaan. 3 muovipussillista vaatetta on tulossa myyntiin. :)

   Poista
 7. - Eikä! Aivan ihana tuo ensimmäisen kuvan lila mekko! Onko mahdollista ostaa se tälleen, kun en nyt Poriin asti pääse? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuota ihan ekaa tarkoitat niin se on väriltä burgundy. :) On mahdollista kirppiksen jälkeen ostaa jos on myymättä. Nyt ensisijalle menee tama kirppis.

   Poista
 8. Onko nuo ihan uusia vaatteita? Hutiostoksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa on uusia, osa vanhoja. Ei varsinaisia hutiostoksia.

   Poista
  2. Ei huteja, muttei mahdu nyt päälle?

   Poista
  3. Kuten kuvastakin voinet todeta, niin kyllä ne päälle mahtuu. :)

   Poista
 9. Muita vaatteita en ole päälläsi nähnytkään paitsi tuon tokan kuvan villapaidan :) Ja se on nyt sulle varmaan super-iso, kun eikös ollut silloin 40 kg sitten ihan sopiva? Mitä kokoa se on? Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se mikään superiso ole koska se tunika/pusero on ostettu 1/2016. En nyt tähän hätään muista mikä koko on, blogissa oon sen kyl kertonut mut oisko ollut 2XL.

   Poista
  2. Miten niin supervision jos kuvat on otettu viime lauantaina?

   Poista
  3. Ei ole superiso. Eikä tuon tunikan/puseron kanssa ollut -40kg tiputusta. Se on ostettu 1/2016 joten tähän päivään mennessä se on se -10kg tai +10kg. :D Eli ei periaatteessa muutosta. :)

   Poista