27.2.2017

Lähtölaskenta kevääseen saa alkaa (vaikka ulkona on lumimyrsky)


Hellureissan! Meillä alkoi viimeinen (vajaa) kouluviikko ennen harjotteluihin lähtöä. Tänään meillä oli Kielenhuoltoa eli äidinkieltä. Yritin kyllä kovasti keskittyä mutta se oli vaikeaa. Olisin mieluummin mennyt Meri-Poriin kuvailemaan maisemia. Oppi on aina hyvästä. Vimeisin äidinkielen tuntuma on kauppiksen ajalta, kun oli suullista ja kirjallista viestintää joista tykkäsin. Opettaja otti mut esimerkiksi taululle kun näytti miten asiat voi näyttää samalta mutta eivät kuitenkaan ole. Maija Meikäläinen on poissa oleva. Piia V on poissaoleva. Mä repesin tuossa nauruun koska keskittyminen ei ollut mulla parasta - valot on kyllä päällä mutta ketään ei ole kotona. *nauraa*

Mulla alkaa ensi viikolla 3kk pituinen työharjottelu. Jonkin verran jo jännittää, mutta enimmäkseen blogin takia että miten pitkä harjottelu alkaa siis ensi viikolla. Olen aika hyvin varustautunut, hommasin suurimmat osat tavaroista joita ajattelin tarvitsevani; ostin Sinooperista pinkin glittervihon, kun kuulin sellaisen olevan kannattava jotta voi kirjoittaa ylös mitä on päivän aikana tehnyt yms. En ostanut työsandaaleja sisäkengiksi, koska ajattelin pärjätä noilla käyttämättömillä tennareillani. Ellen sitten halua värityksien sopivan keskenään työvaatteiden kanssa.

Huomenna on koululta vapaapäiva, koska tehdään suullisen englannin näyttö. Sain äsken tietää oman aikani ja se on onneksi loppupäässä eli saan nukkua vähän myöhempään jos haluan. Ja aion vetää tuon läpi sen enempiä valmistautumatta. Toivotaan siis että menee läpi mutta koska olen puhunut ennenkin englanniksi ja nimenomaan puhelimessa, niin en usko tämän olen paha paikka. Sitten onkin kaikki koulun kurssit tehty ja vain harjottelu näyttöineen puuttuu. 


Kävin koulun jälkeen ostamassa Sinooperista lisää timangitarroja, kun ne osottautuivat todella kivoiksi kirjeissä, jopa tekin tykkäsitte kun tein teille kirjeen johon olin käyttänyt noita. Hetin siinä samalla Kissaliitolle lappusen sekä muutamat kirjeet - on ollut nyt melkoisen ahkera kirjottelija kun saanut purettua tuota kasaa. Muutamalle piti tosin ilmoittaa lopetuksesta, mikä on todella ikävää tehdä mutta jos ei kirjoituskemiat toimi, niin ne ei toimi. 

Sitten poikkesin viemään äidille tuon Lumian, koska mulla meni hermot sen kanssa. Ostin sen tilalle Huawein puhelimen kun oli kivassa tarjouksessa. Nyt toimii niin kuin pitkääkin. Lumiassa oli sellainen kiva ongelma, ettei se pysynyt mun kirjoitusvauhdissa mukana eli aina jäi joku painallut rekisteröimättä ja piti kirjoittaa rauhallisesti. Tämän vaihdoksen takia multa meni hukkaan jotkut whatsapp kontaktit, että te joiden kanssa kirjottelin siellä, niin pistäkää ihmeessä viestiä mulle. 

Lopuksi jäin suustani kiinni Siljan kanssa (kuis muutenkaan) ja meillä olikin hauskaa kun suunniteltiin vaikka minkälaisia blogijuttuja. Nyt täytyy alkaa miettimään niiden toteutusta. Olisi myös kiva kuulla ideoita teiltä, että minkälainen yhteispostaus/-video teitä kiinnostaisi jonka tekisimme yhdessä Siljan kanssa.  


Mekko - Klingel (saatu)
Laukku - Furla
Kaulakoru - Kirppslöytö Siljalta
Kengät - Sokos

Minäpä innostuin pukemaan kesäisen asun päälle, koska odotan innolla kesän saapumista. Auringon lämpö, lintujen laulu ja luonnon vehreys. Kunpa tuli kevät tulisi nopeasti. Pitää katsokaas alkaa miettimään hyvissä ajoin näitä asukokonaisuuksia. No ei sentään, halusin vain kokeilla mekkoa jonka sain Klingeliltä. Olin vähän epävarma mekon suhteen, että onko tämä kuitenkaan sellainen mistä tykkäisin, jopa mekon myymistä mietein. Onneksi päätin kokeilla ennen myyntipäätöstä. Mitenköhän hyvin mekon kanssa toimisi se HM:n vaaleanpunainen bikertakki? Kohta siihenkin saadaan selvyys kun pistin takin tulemaan.  

Olihan tämä vähän hassua laittaa kesävaatteet päälle, kun ulkona on tällä hetkellä -3 astetta ja kauhea lumituisku. Ei siis mitkään keväiset tunnelmat, paitsi omassa mielikuvituksessa. Mutta kyllähän sitä pitää silti kevääseen alkaa varautua. Pitää alkaa puputtamaan porkkanaa, että saa kauniin päivetyksen iholle ja suhteellisen nopeasti. Muita jotka jo innolla odottelee kevättä ja kesää?  

92 kommenttia:

 1. Suosittelen ostamaan KUNNON työkengät!!!!!! Ei tennareita. Jalat väsyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mistä sitä tietää mitkä on kunnon työkengät?

   Poista
  2. Sellaset joita saa esim. Instrusta tai vastaavasta. Jotkut mitkä tuntuu hyvälle jalassa. Käytin kerran töissä n. 3h tennareita ky oli teemapäivä. Ai että oli jalat kipeät sen jälkeen.

   Poista
  3. Vaikkapa valkoiset esim. Riekerin sandaalit, menee muutenkin kesällä.
   Muuten mekko käy hyvin uuden bikerin kens. Kivannäköinen nytkin!

   Poista
  4. En haluaisi vielä ostaa mitään kalliita sandaaleita, kun olen vasta harjotteluun menossa. Katsotaan sitten jos kesäduunia irtoo ja siitä pääsee enemmän sisälle tohon työhön. Nyt aattelin kyllä pärjätä tennareita, mutta jos huomaan että jalat on poikki niin voin toki myöhemminkin käydä hommaamassa paremmat. :)

   Poista
  5. Hei Pipsa!
   En ole aiemmin tänne kirjoitellut, nyt ajattelin ku kyselit hyvistä työkengistä. Itselläni on Promenan työkengät, ne ovat mielestäni todella mukavat jalassa. Olen laitoshuoltaja, joten päivässä tulee paljon kävelyä ja jalkojen päällä oloa. Itselläni on tuota ylipainoa kertynyt rutkasti, mutta hyvin jaksaa jalat niissä kengissä.

   Poista
  6. Kiitos vinkistä. Pistän tuon itselleni ylös. :) Mä en tiedä kuinka paljon osastosihteeri on jalkojensa päällä, mutta se selvinnee varmasti viikon aikana. :)

   Poista
  7. OsastoNsihteeri

   Poista
  8. Osastosihteeri, osastonsihteeri.
   Molempia olen nähnyt käytettävän.

   Kielitoimiston sanakirjan mukaan oikea muoto olisi osastosihteeri.

   Poista
  9. Meillä tittelit on osastonsihteerejä.

   Riippuu yksiköstä kuinka paljon tulee liikkumista. Mun yksikössä tulee suht paljon (+on hyvä tehdä näyttöpäätetyötä myös seisaaltaan välissä) mutta viereisessä yksikössä ei tarvi paljon paikalta liikkua. Meetkö osastolle vai pkl.lle?

   T. osastonsihteeri

   Poista
  10. Pitää oikein tarkistaa että ollaanko me tuolla osastonsihteereitä tai osastosihteerejä. :D

   Poista
 2. No nyt on kyllä aika tätimäinen luukki. Sopisi hyvin mun äidille, joka on nuorekas kuusikymppinen. Ei jatkoon mekolle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sen nyt ottaa, makuasioita ei parane kiistellä. :)

   Poista
 3. Tuli vain mieleen että oletteko miehesi kanssa naimisissa? Jos olette niin onko sinulla miehesi sukunimi vai piditkö omasi? :D hyvin ois passannut muuten tuohon asuun myös valkoinen pikkulaukku! Ja kiva että joku muukin on saanut kevät kärpäsen pureman jo, etten ole ainoa kevättä ja kesää innolla odottaja :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ole naimisissa. Joo, olisihan valkoinenkin laukku passannut mutta en omista yhtäkään sellaista. :) Tuossa oli liian paljon aurinkoa ja lämmintä, että kyllähän siinä se kevään kärpänen kerkesi purasta. :D

   Poista
 4. Grayn anatomiassa lähes kaikilla on sairaalassa lenkkarit työkenkinä :)
  Minne menet harjoitteluun ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin muuten taitaa ollakin. :D Enpä ole aiemmin siihen kiinnittänyt huomiota. Menen Porin Kaupunginsairaalaan harjotteluun. :)

   Poista
 5. Ei oo kengät kalliit n. 60e saa jo hyvät .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, miten mä oon ollut siinä luulolla että ne Instusta ostetut työsandaalit maksaa jotain 150€? No hyvä tietää ettei oo pahat, mut taidan silti kokeilla ensin tennareilla ja kysellä sitten vähän harjottelupaikasta suosituksia. :)

   Poista
 6. Mielestäni tuo mekko sopii sulle kaikin puolin todella hyvin! Ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl kiva, et hyvä kun päätin sovitella kunnollisena kokonaisuutena et näkee vähän paremmin mimmonen sitten ois. :)

   Poista
 7. Parasta on tietysti jos pääsee sovittelemaan työkenkiä. Itselläni on monia Maahiset kenkiä. Löysin muuten hauskat kengät jotka sopisivat sinulle :) http://www.maahiset.fi/fi/ws/1/592/naisten+ty%C3%B6-+ja+terveysjalkineet+mallisto+2017/199x+pink+cat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit kengät. Mä oon kyl käsittänyt että pitäisi olla sellaiset kengät joissa kantaremmi.

   Poista
  2. Miksi ihmeessä pitäisi, varsinkaan sihteerillä? Olen sairaanhoitaja eikä meillä pidä olla, vaikka työhön kuuluu paljon potilaiden siirtelyäkin.

   Poista
  3. Tällaisen mulle on kertonut ihan sairaanhoitajatuttava, että muista sitten työkenkää valitessa ottaa kantaremmillinen. Liittyi turvallisuuteen. No pitää asia varmistaa harjotelupaikasta, että mikä heidän käytäntönsä on.

   Poista
  4. Hei, enää ei kantaremmi ole pakollinen. Se oli joskus ja monella saattaa olla vielä sitä tietoa. Oikeat työkengät ovat muotoiltu siten, että kantakuppi on syvempi eli se estää jalan lipsumisen kengästä. Kantaremmi kengissä lähinnä liittyy juurikin potilaiden siirtotilanteeseen ettei kenkä lähde jalasta kriittisellä hetkellä ja tule vahinkoa. Mutta se siis ei ole enää tänä päivänä vaatimus, jos on oikeat työkengät :)

   Poista
  5. Jep, kantaremmilliset työkengät ohjattiin ainakin hoitajille kun minä opiskelin/olin töissä (v. 2000-2011). Työturvallisuus- ja vakuutusasia, työnantajan vakuutus ei välttämättä korvaa jos työpaikalla kompuroit "lipokkaissa".

   Poista
  6. Tämä urbaani legenda kantaremmillisistä kengistä ei pidä paikkaansa. Vakuutusyhtiön korvaukset ei riipu millään tavalla siitä, minkälaiset kengät on ollut jalassa.

   Poista
  7. No olen saanut itselleni tietoa että sihteereillä ei tuo kenkäasia ole niin tärkeä kuin hoitajilla. Kunhan on mukavat pitää jalassa.

   Poista
 8. Ihanan kesäinen asu. Sellaista mietin, että lukeeko miehesi blogiasi? Entä äitisi?

  Yatävällisesti, Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, on kyllä ihana asu ja ootan innolla et pääsen käyttämään. Kyllä he välillä lukevat. :)

   Poista
 9. Työkengissä ei kannata säästää. Kun oot suurimman osan päivästä jalkojen päällä niin jalat ja selkä huutaa hoosiannaa aika äkkiä, jos huonot kengät. Voithan kysellä jo etukäteen millaset olisi hyvät, mitä koulu suosittelee?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin kyllä ajatellut ettei osastosihteerit kovin paljoa ole jalkojen päällä, mutta enhän mä sitä varmaksi voi sanoa koska en ole työtä aiemmin tehnyt. Mutta varmasti hommaan paremmat kengät, mutta ihan ekan viikon ajattelin pärjätä tennareilla. Saan sitten sieltä varmasti vinkkiä millaiset kengät on hyvät. :)

   Poista
 10. Olematta ilkeä mutta tuo mekko on aivan hirveä!
  Kuosi on kamala, samoin tuo rätti tuossa olkapäillä.
  Sokean mummelin mekko...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tarkoita ilkeillä,mutta tuollainen mekko sopisi parhaiten vaikka häihin morsiamen isoäidille,jos hänellekään.Mekon kuosi ja malli vanhentavat kenet tahansa.
   Sinulle kyllä sopisi sellainen nuorekas fiftarityyli,tyllihelma ja punaista huulipunaa,nahkatakki jne.

   Poista
 11. Maahiset valmistaa hyviä työkenkiä. Löytyy sandaaleja jne. Ja vielä kivan näköisiä, voi pitää vaikka kesällä

  VastaaPoista
 12. Tosi kiva asukokonaisuus! Varsinkin tuo laukku tekee asusta nuorekkaan ja raikkaan, ehdottoman nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kiva, ootan innolla että pääsen käyttämään. :)

   Poista
 13. Voisitte Siljan kanssa stailata (asu, kampaus, meikki) toisenne/ jomman kumman! Voisi toteuttaa videolla tai ihan vain kuvin :)

  VastaaPoista
 14. Ootko huomannut että sulla vilisee aika paljon tässä postauksessa kirjoitusvirheitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole nyt katsonut tätä postausta, mutta luulen että siellä jotain on, kun niissä on aina. Tääkin vähän kiireellä tuli tehtyä kun tulin kotiin niin myöhään.

   Poista
 15. Suosittelen myös että hankit työkengät, koska tennareissa jalat hikoaa ja väsyy. Lisäksi sairaala ei ole hygieeninen paikka joten todennäköisesti et voi pitää kenkiä muualla kuin töissä. Lisäksi sairaalan vuodeosastoilla ei ole sihteereille omaa huonetta ja usein työtuolien määrä on rajallinen, joten hoitsuopiskelijoiden ja amanuenssien kanssa kilpaillessa tuoleista voi joskus joutua myös seisomaan.

  Kesäduuneista vielä sen verran että kannattaa alkaa jo nyt tarjoamaan itseään osastoille ja muihin eri laitoksiin. Nopeat syövät hitaat ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katson noita työkenkiä jahka ensin pääsen sinne harjotteluun saakka, nyt en osaa sanoa niiden suhteen mitään. :) Mut sain kyllä suosituksen että käyttämättömät tennarit olisivat ihan hyvät. Tuohon sihteerien omaan huoneeseen en osaa sanoa, koska en ole nähnyt tulevaa harjottelupaikkaani vielä.

   Joo, olen laittanut hakemuksen kesäduunista. :)

   Poista
  2. Kyllä meillä Taysissa (ainakin niillä osastoilla missä työskennellyt ) on ainakin omat huoneet sihteereillä. Meillä pomo tilasi heille juuri sähkösäätöiset työpöydät yms

   Poista
  3. Meillä on kans omat huoneet sihteereillä.

   T. osastonsihteeri

   Poista
  4. Saas nähä millaista tuolla paikassa on mihin menen. :)

   Poista
 16. Kerrankin sulla on oikeesti kivannäköinen mekko päällä. Pidä ihmeessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidän toki, mutta oli hilkulla etten olisi pistänyt myyntiin. :)

   Poista
 17. Tykkään noista kengistä, ovatko tuore hankinta? Valkoinen laukku kyllä sopisi tuohon kokonaisuuteen missä on valkoiset kengät ja kaulakoru. Mutta ei tietenkään tätä varten kannata hankkia jos et muuten tarvitse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, ne on hankinnu viime kesänä. Juu, valkoinen toimisi mutta koska ei ole muuten käyttöä niin en ajatellut hankkia.

   Poista
 18. Ostin viime viikolla suklaalevyn, joka on vielä avaamatta. Tänään sitten oli Tokmannilla mieletön tarjous ja ostin viisi levyä suklaata seitsemällä eurolla. Ei edes tee yhtään mieli, joten taidan viedä lahjaksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin, jos ei tee missään kohtaa mieli. Mut eipä sitä itselläkään tee mieli vaikka hyvin tietää että kaapissa on sipsipussi. :) Ei sitä tee mieli jos syö tasaisesti ja riittävästi.

   Poista
 19. Miun siskot on osastosihteereitä sairaalassa ja heidän työ on kyllä suurimmaksi osaksi näyttöpäätetyötä eli istumista koneen ääressä. Ei jaloillaan olemista paitsi, kun haetaan arkistosta jotakin papereita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on lähetit sitä varten että hakevat paperit arkistosta, mutta kävelyä tulee kyllä päivän aikana kiitettävästi silti. Riippuu niin yksiköstä!

   T. osastonsihteeri

   Poista
  2. Joo, näyttöpäätehommaa tää tulee mullakin olemaan. Suurimmaksi osaksi, mut on varmasti muutakin. :)

   Poista

 20. Yhteistyöpostausidea Siljan kanssa: video siitä, miten teette yhdessä jotain iltapalaa, syötte sen ja juttelette. Joku sellainen "tyttöjen ilta"-tyyppinen. Se olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva idea! Tehkää tää :)

   Poista
  2. Kiva idea, pitää kertoa Siljalle että mitä on mieltä. :)

   Poista
 21. Kiva postaus taas :)

  Itse olen töissä sairaalassa. Meillä työskentelee sh, joka on kokoa 50-52 eikä hänelle meinaa löytyä työpukua :( Hihat kiristävät alleja, eivätkä napit mene suurimmassa koossa kiinni.

  Onneksi olet ensi kesänä jo huomattavasti hoikempi eli noita ongelmia ei sinulla enää esiinny. En ymmärrä, miksei sairaala voisi teettää jokaiselle sopivan työpuvun, jos valmismallistosta sellaista löydy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoitaja koossa 56/58 kirjoittelee täältä. Monessa paikassa on jo tosi isojakin kokoja ja esim. Medivire on iso valmistaja ja paljon suuria kokoja. Mulle on löytynyt aina työasu ja olen ollut vanhainkodeissa, sairaalassa ja vammaisten parissa.

   Poista
  2. En kyllä ymmärrä, miksi sairaalassa työskentelevillä pitää olla sellaiset työvaatteet! Pintaa pitkin menevät ja joustamatonta kangasta. Luulisi olevan hoitotyössäkin hankalat.

   Poista
  3. Hetkinen,ei ne vaatteet hoikilla mene pintaa pitkin.

   Poista
 22. Mä olen sairaanhoitaja, paljon jaloillani päivän aikana ja mulla on työkenkinä crocsit ja sellaiset kankaiset pehmeät lenkkarit, joita vaihtelen aina välillä. Enemmän kyllä crocsit ovat olleet jalassa koska helpommat sujauttaa jalkaan :D
  Olen sovittanut monia kenkäkauppojen myymiä työkenkiä, eivätkä ainakaan ole mulle mukavat jalkaan, pohja tuntuu usein liian kovalta. Pointti on siis se, että ei niiden kenkien tarvi oikeat työkengät olla, kunhan ovat mukavat jalassa ja helppo kävellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin totta! Kannattaa mennä kengillä, jotka omiin jalkoihin on hyvät. Ikävä kyllä kallis hinta ei todellakaan kerro kenkien mukavuudesta, nimim. 130e työkengät jäi käyttämättä. D: Sen sijaan sittarista ostetuilla kympin kengillä hommat suju!

   Poista
  2. Niinpä. :)

   Itse olen työssä, joka on pelkkää seisomista ja liikkumista ja kenkinä on sellaiset kolmen euron sandaalinläpyskät, koska oikeat ns. työkengät tuntuvat epämukavilta jalassa.

   Poista
  3. Joo, tämä pidetään mielessä että menen kengillä jotka on mukavat eikä sihteereillä ole niihin mitään vaatimuksiakaan. Että menen nyt ainakin ekan viikon tennareilla ja sitten katsotaan jos pitää hommata jotkut "hengittävämmät".

   Poista
 23. Miten aiot elämäntapa rempan suhteen huomioida tämän istumatyöhön siirtymisen? Aiemmin kun teit käsittääkseni hieman fyysisempää työtä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varmaan mitenkään. Hyvin se on tässä koulunkin kanssa mennyt. :)

   Poista
 24. Laittaisitko linkkiä siihen biker-takkiin, minkä tilasit? Kiinnostaisi kanssa isossa koossa, mutten löydä :)

  VastaaPoista
 25. Tuo mekko on kyllä ihanan värinen ja sopi sinulle! Ja mukavaa kevätää sinulle :)

  VastaaPoista
 26. Eikö tuo osastosihteerin työ ole ihan toimistotyötä? Itse ainakin toimistossa olen ballerinoilla tai nilkkureilla, joskus korkkareilla. En sairaalassa, mutta ei kai se jaloille sen raskaampaa ole oli se toimisto sitten missä tahansa :) Eli ei välttämättä ole mitkään erityiset työkengät tarpeen.

  Ihana mekko, onko tuo yläosa samaa materiaalia kuin alaosakin? Katsoin ensin, että olisi jotain pitsiä tms. mutta ei taida olla? Hauska joka tapauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sitähän se on. Ja pitää nyt aluksi kokeilla tennareilla ja sitten katsoa mitä muut käyttää ja suosittelee. Mullahan oli toimistotyössä ihan ballerinat tai avokkaat, riippuen.

   Yläosa on ihan samaa materiaalia, eri värinen vain. :)

   Poista
 27. Millä vaatteilla aiot työskennellä? Tuskin löytyy noin valtavan kokoisia työvaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan työvaatteilla - heiltä löytyy isojakin kokoja. :)

   Poista
 28. Minkä verran teille on opinnoissa puhuttu vaitiolovelvollisuudesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkin verran mutta aihe on mulle tuttu jo ihan muilta työpaikoilta. :)

   Poista
 29. Pipsan porinoissa vieraana Silja.

  VastaaPoista
 30. Ihana mekko! Keväinen ja kivasti olet osannut "asustaa" sitä. Tykkään kun hihojen materiaali poikkeaa muun vaatteen väreistä/materiaalista. Yllätyin positiivisesti, että on Klingeliltä :D

  Viime vuonna ostin sieltä yhden neuleen ja farkkulegginssit (tummansiniset, joissa on hauskat pikkurusetit lahkeissa) kokeeksi ja ne on ollut usein käytössä. T: Kaimasi pk-seudulta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on ihan kivan oloinen, yllätyin itsekin vaikka kuvassakin jo näytti ihanalta. :) Vaikka vähän kuitenkin mietein että pidänkö sittenkään. :) Onneksi pidin. Mä vähän kuolaan sieltä yksiä ballerinoita ja kissapyyhkeitä. :)

   Poista
 31. On kiva mekko. Kesäinen.
  Päivystyksessä joskus olen huomannut, että hoitajien valkoisista työhousuista alkkarit nåkyy tosi hyvin läpi. Itse kyllä miettisin minkä väriset alkkarit pukisin.
  Työkenkiin kannattaa satsata. Jalat joutuu koville töissä.
  >Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi sinisiäkin housuja, ite käytän niitä. Huomannu saman valkosista.

   t. os.siht.

   Poista
  2. Hyvä tietää tämä, taidan pyytää niitä sinisiä jos vain on. :)

   Poista
  3. Ei niitä pyydetä vaan kukin hakee/ottaa vaatteet itse. Ne on joko pukkareissa tai erillisessä vaatevarastossa. Meillä on useampaa mallia paitoja mistä voi valita, housuja valkosia ja sinisiä.

   Poista
  4. Meillä vaatehuollosta annetaan vaatteet. Vakituiset työntekijät voi valita väreistä mutta kyllä harjottelijat on ne jotka käyttää sitä mitä annetaan. Ite sinne ei mee kukaan komppaamaan oli vakituinen tai ei.

   Poista
 32. Ihana asu, sinun näköinen. Pidä kiinni omasta tyylistä! :)

  VastaaPoista
 33. Minusta tuo mekko on aivan ihana, ja vaaleanpunainen laukku sopii hienosti muiden asusteiden ollessa valkoisia. Raikas kokonaisuus! Tykkään rohkeudestasi ja tyylistäsi, käytät ihanasti värejä :) Toivottavasti harjoittelu on antoisa ja viihdyt, ihanaa kevättä!

  VastaaPoista