1.2.2017

VUODEN 2016 ASUT

TAMMIKUU

HELMIKUU


MAALISKUU


HUHTIKUU


TOUKOKUU


KESÄKUU


HEINÄKUUELOKUU


SYYSKUULOKAKUUMARRASKUUJOULUKUU


Mä innostuin tekemään muutamista viime vuonna käyttämistäni asuista tämän kollaasin. Mä luulin ettei mulla ole vuoden ajalta kovinkaan montaa asua, mutta aika kivasti näitä tuli - 39kpl. Ja enemmänkin tosiaan oli asuja mutta en kaikkia laittanut tähän, enkä aivan kaikkea ole edes kuvannut. 

Näitä postauksia näkee tällä hetkellä monista muistakin blogeista ja mä tykkään katsella niistä aina omat suosikkini - teen yleensä sellaisen oman TOP3. 

Löydättekö te näistä asuista omat suosikkinne, TOP3 parhaimmiston?

61 kommenttia:

 1. 22,10,6 :) Tuo 22. -kuvan juhlatyyli on mielestäni todella onnistunut.

  VastaaPoista
 2. TOP 4! :)

  37
  27
  18
  25

  VastaaPoista
 3. 18 oma suosikki.

  VastaaPoista
 4. 21, 32 ja 28 parhaimmat.

  VastaaPoista
 5. 28 ja 37 on mun suosikit!

  VastaaPoista
 6. Kiva postaus! Parhaat 5,19 ja 27.
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 7. Tuo lokakuun asu nro. 33 on aivan ihana! Samoin nro. 31. :) Tykkään siitä kun on mustaa/tummaa ja siihen joku kirkkaampi väri kontrastiksi.

  VastaaPoista
 8. Kuva 28, ehdottomasti paras asu. Onhan sulla muitakin takkeja kun se musta joka näkyy kaikissa kuvissa, esim. miksi et käytä enemmän takkia kuvassa 33?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en käyttäisi tekonahkatakkia talvella, lämpimämpinä keleinä sitten. :)

   Poista
  2. Sorry, näin väärin kun en suurentanut kuvaa, oletin vain että se oli se harmaa villakangastakki, sellainen näkyi joissain vaiheessa sulla, tarkoitin miksi et käytä sitä takkia talvella?

   Poista
 9. 3,9 ja 25 mutta näistä oli älyttömän vaikee valita TOP 3 ku kaikki oli niin upeita kokonaisuuksia

  VastaaPoista
 10. Hmm, 25, 27 ja 33 muodostavat varmaankin sen TOP3 miun mielestä :)

  VastaaPoista
 11. 25 on mielestäni paras! Mekon leikkaus sopii sinulle ja voisin kuvitella asun sekä arkeen että erityisempäänkin tilaisuuteen.

  VastaaPoista
 12. 11 -juhlava, kauniin värinen, tuo muodot kauniisti esille ja pidentää.
  16 -kesäinen, leikkisä, tuo arkeen iloa.
  36- kapea hame käy hyvin, takki kivan muotoinen ja käy asuun. Asusteet piristävät, punainen sopii hyvin.
  Valoa ja virkeyttä talveen!

  VastaaPoista
 13. 1. 33
  2. 25
  3. 2

  Nämä laittaisin itsekin päälle! Menis työvaatteinakin.

  VastaaPoista
 14. 7, 28 ja 32 <3
  Ei muita perusteluja kuin että ihanat hiukset, sekä pirteyttä että eleganssia ja ripaus rockia löytyy tästä setistä : )

  Valoisaa kevättä ja iloa toivottelee Pia

  VastaaPoista
 15. 7 (nimenomaan näin takin kanssa, tuo paita ei muuten oikein ole mieleeni)
  14 (ihana, raikas kuosi)
  18 (tosi sopivankokoinen ja -mallinen mekko sinulle)

  VastaaPoista
 16. Mitä tuo tunniste Muoti/XL-muoti tekee tunnisteissa???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täsmentää mistä on kyse. Muodista ja tarkemmin ottaen XL-muodista. :)

   Poista
  2. Muotiahan nuo eivät ole nähneetkään! Ovat vain isoja vaatteita!

   Poista
  3. arvon anonyymi, muotia ovat myös vaatteet, jotka eivät sinun silmääsi miellytä tai joista olet kateellinen. Jos olet silti vahvasti sitä mieltä, että Pipsalla ei yhtäkään muodikasta vaatetta ole, niin voisitko määritellä mitä sana "muoti" mielestäsi tarkoittaa? Kiitos! 😊

   -J

   Poista
  4. Lähtee vaikka siitä että vaate on mieluummin hieman liian iso kuin liian pieni. Ja jos et ole vielä mistään Muotisivustoa löytänyt niin vaikka Iltis -> lifestyle -> Muoti.

   Usko pois kateellinen en ole....

   Poista
  5. Kiitos vastauksesta! Ilmeisesti muodin voi sitten määritellä monella tapaa, toiset luottaa ilta-lehden(?) muoti-sivustoon, toiset taas ei moista roskaa vaivaudu edes lukemaan. Tässä postauksessa Pipsa esitteli niin monta asua, niin montaa eri merkkiä, että luulisi edes jonkun vaatekappaleen täyttävän muodin kriteerit edes jollakin tapaa, siksi ihmettelin. Mutta aika hyvin Pipsa: olet ilmeisesti onnistunut pukeutumaan tavalla, jolla kukaan muu ei pukeudu! Sekin tosin on omalla tavallaan muotia.

   Kiva, ettet ole kateellinen, mutta harmi, että olet pahoittanut mielesi noinkin pahasti toisen ihmisen muoti-sanan käytöstä. 🙁

   -J

   Poista
 17. 11,18 ja 27 top 3, vähän nuorekkaampia ja ei liian paljon yhteen ympättyä. Mut myös 13 ja 33 kuuluu parhaimmistoon jos top 5 saa valita. Kivoja asuja, osa aavistuksen liikaa tätimäisiä ja osa taas liian kotiasuja mun makuun mut paljon kivojakin🙂

  VastaaPoista
 18. 19 on mielestäni söpö ja raikas. 32 pistää myös positiivisesti silmään, 25 myös hyvä.

  VastaaPoista
 19. Näistä kuvista näkee sen että painossa ei ole vuoteen tapahtunut mitään muutosta😕 mielestäni kaikki nämä vaatteet ovat 'halppis kamaa'. Yhtään tyylikästä asua en päälläsi valitettavasti näe😕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni ei ole halppiskamaa, etenkin asut kuvissa 26 - 28 ovat laadukkaita. Pidän kuvien 27 ja 28 RL:n mekkoa yhtenä Piian upeinpana asuna. Mekko voisi toimia keväällä hyvin erityyppisten neulejakkujen kanssa.

   Tietyt arkiasut, joihin haluaa nopeastikin vaihtelua voivat olla Yoursin ei niin kalliita vaatteita, joita moni meistäkin käyttää perusarkipukeutumisessa.

   Minusta merkillepantavaa on myös Piian tyylikäs värien käyttö, missä hän on kehittynyt huomattavasti.

   Kuvan 2 parasta antia on minusta kunnolliset pitkät housut (ei leggarit), jotka tuovat asuun sopivasti volyymia myös jalkoihin ja omalla tavallaan hoikentavat sääriä. Näitä tai samantyylisiä housuja voisi käyttää useammin tunikamittaisten yläosien kanssa, sillä jotkut liian vartalon myötäiset leggarit/jegginssit eivät mielestäni ole tyylikkäät vaan suorastaan "lihottavat". Tässäpä tuli tällainen pieni vinkki!

   Poista
  2. RL:n mekko oli muuten eräs vaatekappale, joka erään lehtijutun shoppailukierroksella pisti loistavan Hyvän mielen vaatekaappi-kirjan kirjoittaneen kirjailijan silmään materiaalin HUONOlaatuisuuden vuoksi. Kyseinen kirjailija kirjoittaa parhaillaan kirjaa, kuinka valita hyvälaatuinen vaate. Hieman siitä on jo Hyvän mielen vaatekaapissakin. Hinta tai tunnettu ("luxus")merkki eivät tee mistään laadukasta. Koskee erittäin paljon myös laukkujakin! Kulutustavaratarkastajissa purettiin Pradan laukku ja todettiin sen olevan surkeasti valmistettu.

   Poista
  3. Näinkin voi tapahtua! Siksi tilanne on kuluttajalle haasteellinen. Yksittäinen malli laadukkaaksi tunnetulla merkillä voi olla kehno ja vastaavasti Henkkamaukalta voi löytyä halpa mutta laadukas tuote.

   Poista
 20. Missä teetättämä mekkosi on ? Oletko käyttänyt sitä muulloinkin kun vaan silloin kun sen blogissa esittelit? Pistän tämän kysymyksen sinulle nyt 3 kerran, et tunnu haluavan vastata tähän mekko asiaan. Liekkö johtuu siitä että kyseinen mekko sai aika kovasti kritisointia osakseen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, ei ole tullut kysymyksiä tänne saakka. Mekko on myyty eteenpäin. :)

   Poista
 21. 2, 3, 10, 11, 28, 30, 32 ja 38 ovat ihania!

  Numeroa 13 en ikimaailmassa pukisi päälleni (en voi sietää keltaista) ja vaakaraidoistakaan en oikein tykkää. Musta ja violetti ovat lempivärejäni.

  VastaaPoista
 22. 18, 25, 27 ja 32 :)

  VastaaPoista
 23. Miks sun vasen jalka on aina noin venksallaan? Häirittee katsojaa.. opettelisit eri kuvausasentoja please.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, menee automaattisesti. No sähän voisit tähän laittaa linkkiä mimmoset kuvausasennot ois miellyttävämpiä. :)

   Poista
 24. Onko sun vasemmassa jalassa jotakin vikaa? Etkö voi varata sille?

  VastaaPoista
 25. Voi, missä on sellainen asukuva, jossa olisit pukeutunut siihen kivannäköiseen parkatakkiin? Kaipaan myös kuvaa siitä ihanasta ompelijan tekemästä maksimekosta. Olisin valinnut ne!
  Nyt valintani ovat (tässä järjestyksessä): 28, 25 & 10.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se ei nyt päässyt tähän. Ei tähän kaikkia asuja tullut otettua mukaan. :) Mut se oli kyl kiva, myönnetään. Ja ompelijan tekemä maksimekko on myyty, joten siitä ei kuvia enää tule.

   Poista
  2. Miksi ihmeessä myit sen?

   Poista
  3. Onko parka jo myös myyty, kun kirjoitit, että se OLI kiva??

   Poista
  4. Mekon myin koska tuli hyvä tilaisuus + sivuprofiili lihotti. Lähti samassa kun muutkin skatermekkoni.

   Ei ole parkaa myyty, tuolla se kaapissa on ja käytössäkin ollut. :)

   Poista
  5. Myit siis kaikki skatermekot, koska ne saavat sinut omasta mielestäsi näyttämään lihavalta? Eli kuitenkin sillä on jotakin väliä, miten muut ihmiset sinut näkevät? Kuitenkaan et halua esim. meikkaamalla parantaa ulkonäköäsi? Mielenkiintoista. Näetkö itse tässä mitään ristiriitaa?

   Poista
  6. Niin, mielestäni sivukuvat niistä tietyistä mekoista eivät vastanneet sitä mitä oikeasti olin. Ei sillä ollut tekemistä muiden ihmisten kanssa.

   Poista
 26. 25 on upea!! Mistä olet ostanut?

  VastaaPoista
 27. 24, 27, 33

  VastaaPoista
 28. 9, 2, 14. Monta muutakin tosi kivasti sulle sopivaa. Mukava postaus.

  VastaaPoista
 29. Omat suosikkini ovat
  1. 33
  2. 26
  3. 24

  VastaaPoista
 30. Kiva postaus! 6, 14, 16, 19 ja 32 on mun hlökohtaisia suosikkeja :)
  T: Kaimasi pk-seudulta

  VastaaPoista
 31. Numerot, 2, 5 ja 27 on mun mieleen, ja istuvimpia sinun päälläsi. :)

  VastaaPoista
 32. 32, 25 ja 27 mun suosikit :) 32 näytät muuten todella pieneltä, kun on iso laukku käsivarrella! Raitamekko on ihana, ja toi kotelomekko+neuletakki vähän erilaista Pipsaa niin huomio kiinnittyi siihen heti

  VastaaPoista
 33. Kiva postaus! Kyllä löytyy suosikit 24,32,33 :)

  VastaaPoista
 34. Kuvien 27 ja 28 mekko tuntuu olevan monen lukijan Top- valinta! Ja ei ihme, sillä mekko on sinun tähän asti komein asusi.

  VastaaPoista
 35. Siis olet myynyt sen keltamekon, jonka ompelijalle teetit? Eikö ollutkaan mieleinen? Katsoin juuri postauksen siitä, silloin ainakin vielä kovasti siitä tykkäsit, mietin vaan kun aika hintava ja juuri sinulle tehty... No näin se mieli meillä aina muuttuu mitä vaatteisiin tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myin sen kun tuli hyvä tilaisuus myydä se + näytin siinä sivuprofiilissa isommalta. Myin samoihin aikoihin kun nuo muutkin skatermekot joissa sivuprofiili ei imarrellut :)

   Poista
 36. 16 pisti silmään heti ja rakastan itsekin tuollaisia mekkoja!
  10 ja 9/27 jos pitää valita top3.

  VastaaPoista
 37. 6, 14, 18, 23 ja 25 ovat suosikkejani. Tykkään leveähelmaisista mekoista, mutta näitä edestäpäin otettujakin kuvia vierekkäin katsoessa on pakko myöntää mitä itsekin sanoit, että ne leventävät. Esim. kuvan 18 mekosta tykkään erityisesti siksi, että vähemmän leveänä (tai sopivasti laskeutuvana) se ei näytä leventävän kuten nuo leveähelmaisemmat. Harmi vain, että sitä miten helma laskeutuu ei voi kovin hyvin esim. nettikaupoissa arvioida sovittamatta.

  VastaaPoista
 38. 22, 25 ja 28 on kauneimmat/tyylikkäimmät ja juhlavimmat

  VastaaPoista