10.4.2017

😻↺ Piiperöisen Leikkihetki ↻😻

             

Kuvasin Pirren leikkihetkiä, kun hän teki valtavia hyppyvoltteja joten halusin saada ne talteen. Tämä oli loistava päätös sillä painon noustessa, flikka on lopettanut noiden hyppyvolttien tekemisen. Jostain syystä tuo karvapötkö on ollut hyvin mieluinen Pirrelle ja hän jaksaakin sen kanssa leikkiä vaikka kuinka kauan. Tosin nyt en taas tiedä minne karvapötkö on kadonnut, kenties sohvan alle. Pirrellä on muuten samaa vikaa kuin Sulossakin, eli kaikki "saaliit" pitää viedä vesiastiaan - enkä tiedä miksi he niin tekevät. Kuvittelevatko he huvittavansa sen, vai tarvitsevansa vain vettä kyytipojaksi kun saaliinsa nauttivat?  Hei, tanssi kissa tango, tango, tango,nyt mustan kissan tanssi sen ikioma on!
Soi mustan kissan tango, tango, tango,
se japanista lensi tänne meillekin.
"

Päätettiin pistää Pirren kanssa tanssiksi kun kuultiin Mustan kissan tango kappaleen soivan Youtubessa. Enkä edes tiennyt että Pirreltä löytyy tanssitassutkin.


" RÄYH! Vielä mä sut nappaan! "


" Mamma, onks sun ihan pakko kuvata mua kun yritän tässä leikki. Etkä muuten varmana laita tätä kuvaa minnekään blogiisi, mulla on ihan kauheee ilme. "


Piiperö on kyllä hassu pikkuflikka. Painoa on tosiaan tullut hitusen lisää, mutta vielä ollaan kuitenkin ihan sopivanpainoisia. Pieni vesimaha kyllä löytyy. Hän tykkää nukku sängyssä joko jalkopäässä tai kyljessä. Hyviä nukkupaikkoja on myös mamman vaatteet tai takkaklapien päällä pötköttely. Myös miehen tietokone on osoittautunut kivasti lämpöpediksi. Ulkona on vielä vähän jänskää, mutta aina sinne kuitenkin halutaan mitä lähemmäs kesää mennään. Valjaat on sellaiset, että ne kun saa päälleen niin Piiperö esittää kuollutta eli kaatuu selälleen ja jää siihen. Olen ottanut asiasta hienovaraisesti onkeeni, että taidan päästää hänet ulkohäkkiin maailmaa ihmettelemään, vaikka Piiperö on vähän sellainen ettei tuo ulkomaailma niin paljoa houkuta. 


Pirpana on kotiutunut meille todella hyvin. Sulosta on tullut Piiperöisen leikkikaveri, nämä kaksi menee "tukka putkella" huoneesta toiseen. Kun Sulo innostuu ottamaan Piiperön painiotteeseen, niin siinä vähän hirvittää mutta onneksi poika on niin herrasmies että päästää kyllä irti, jos Piiperö niin haluaa. Pirpana on saanut myös paljon uusia nimiä, häntä kutsutaan Pirreksi, Piiperöksi, Piiperöiseksi, Pirpaksi ja Pikkaraiseksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä - kaikkiin hän reagoi. 

80 kommenttia:

 1. Ziljoona kiitosta kissavideosta (jonka tallensin suosikkeihini) ja hauskoista kissakuvista! Ihan päivän pelastus ja piristys.
  Pirpanan häntä on kyllä hauska...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Pitää yrittää tehdä taas pian joku kissavideo. :)

   Poista
 2. Kiva kuulla Pirpanasta. Meillä kissa kiikuttaa lelunsa leikin jälkeen raksukuppiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäsit. Meillä Siiri vie namipalan raksukuppiin, tiputtaa sinne ja ottaa sieltä syötäväksi. :) Sulo ja Pirpana tekee tuota vesikulhoon upottamista. :D

   Poista
 3. Hieno kuva Pirpanasta. Tanssiva kissa käpälät levällä.
  Kiva video. Lisää lisää......
  >Leena

  VastaaPoista
 4. Tuntuu siltä, että kommentoinnin vapauttaminen on hyvä juttu. Kommentteja on tullut niin paljon, että herää kysymys miten tiukasti olet aiemmin blokannut kommentteja. Kommentit lukeneena tuntuu siltä, että hiukan liiankin tiukasti. Ole vaan jatkossakin sallivampi kommenttien suhteen, vielä tämän kokeilunkin jälkeen. Saattaa olla, että se kovin tiukka blokkaaminen on aiheuttanut enemmän eripuraa kuin tämä vapaa kommentointi. Tavoitteena sulla on kai ollut se, että pidät blogin mukavana, mutta kriittisemmin kommentoijat ovat kokeneet niin, että rajoitat heidän oikeuttaan mielipiteeseen ja se herättää kiukkua.
  Hyvin menee :)
  - se yksi chattaaja -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen sitä mieltä, että tämä kokeilu on suorastaan mahtijuttu.

   Arvaan, että törkykommentteja tulee vähemmän kuin normaalisti. Näiltä retardeilta on nyt viety se kapinoinnin ilo, eli sekoilu ei ole enää hauskaa. Koska kukaan ei kerta kaikkiaan välitä.

   Esimerkiksi tämä "vitun kattihamstraaja" -kommentoija tässä alla... Nyt kun on jo jokusen vastaavan kommentin lukenut, ei hetkauta enää pätkääkään (ensimmäiset vähän hetkauttivat tuossa edellisessä postaiuksessa). Tämän kommentoijan henkisen, ellei fyysisenkin iän voi päätellä kokonaisen bittiavaruuden läpi, ja tuohtumuksen ja turhautumisen kuulee tänne asti. Kas kun ei kukaan enää ole kieltämässä kiukuttelua.

   Vähän niin kuin elokuvassa "Ota kiinni jos saat":

   "How do you know I'll come back?"

   "Nobody's chasing you."

   Poista
  2. Minua niinkään eivät ne inhottavimmat törkykommentit ahdista, koska ne nyt kertovat kirjoittajastaan enemmän kuin kirjoittaja itse tajuaakaan... Mutta mielestäni sellaiset piiloivailevat ja -ilkeilevät kommentit ovat ahdistavia. Niistä huokuu sellainen ylimielisyys ja empatian sekä kanssaihmisen arvostuksen puute, että kyllä pelottaa välillä se millaisessa maailmassa elämmekään. Kirjoittajat tuntuvat kirjoitustyylistä päätellen olevan ihan aikuisia ihmisiä ja ehkä perheellisiäkin, niitä joiden parissa elämme arjessamme. Näitä kommentteja riittää melkeinpä joka postauksessa.

   Poista
  3. Tervehdys Pipsa!

   Anot 16.46 ja 18.53 kirjoittivat kommenteissaan täyttä asiaa, josta olen täysin samaa mieltä heidän ja monien muidenkin kanssa, kun nyt blogin kommentoinnista on keskusteltu niin useasti milloin bloggaajan taholta ja milloin lukijoiden puolelta.

   Kommentoinnista vielä sen verran, etten Pipsa saanut sinulta vastausta siihen oliko blogisi tosiaan jo aiemminkin parodia muotiblogeista? Kerroit kyllä että lauluvideosi oli läpällä tehty.

   Sikäli mielenkiintoista, että minulle tuli siitä hyvin vähäeleinen stand up-komiikka mieleen. Sama mielleyhtymä minulla on ollut sinun joidenkin vaate-esittelyjen osalta kun olen niitä videoita katsellut.

   Mielessä on ollut lähinnä Kummankaan loistavat nayttelijät, tässä yhteydessä etenkin Sutelan tyyli on paljon samanlainen kuin sinun.

   Näistä blogien teksteistä ja videoista saisi taitava käsikirjoittaja mielettömän hauskan tv-prokkiksen ihan Kummankaan tyyliin.

   Uskon että ajatus on varmasti käynyt sinunkin päässäsi.Tollanen diili ois lottovoitto! Tässäpä sinulle hieman pohdittavaa, sillä parasta olisi jos itse esiintyisit pääosassa.

   Olisi varmasti naurussa pitelemistä kirjoittaa TV-sarjaan blogisi lukijaillan tapahtumia ja keitä siellä on paikalla ollut!!!

   Blogisi taitaa olla yksi Suomen tunnetuimmista ja lukijamäärä valtava, joten sinulla on kyllä pullat hyvin uunissa. Nyt vain pohdit miten hyödynnät järkevimmin blogisi kuuluisuuden?

   Kaikkea parasta tulevaisuuteesi Piia, olkoon intiaaninimesi: "Tanssii kissojen kanssa". >Inka

   Poista
  4. Kommentoinnin kokeilu on ollut mielenkiintoinen, koska kaikki eivät ole nyt tulleet kertomaan mielipiteitään. Huomaan kyllä että ainakin kolme henkilöä puuttuvat kommentoijista. :) Ehkä tein väärin kun kerroin kokeilusta.

   Itseäni harva kommenteista on loukannut tai edes ärsyttänyt, enemmän olen vain halunnut pitää tämän mukavana paikkana. Mitään muuta en ole vaatinut kuin katsomaan miten sen kommenttinsa on kirjoittanut. En ole kieltänyt olemasta eri mieltä, vain että siihen kommentoinnin sävyyn kiinnittää huomiota koska olemme netissä, emmekä näe eleitä ja äänenpainoja.

   Poista
 5. Vitun kattihamstraaja!!!!!! ������

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kun avasit sana-arkkusi. Kokeile ensi kerralla jotain astetta järkevämpää.

   Ja Pipsa, tiedät toivottavasti, että nämä ovat niitä kommentteja, jotka eivät kiinnosta sinua eikä meitä lukijoita. Tämän kirjoittajalla ei liiku mitään päässä, eikä siitä kannata ainakaan mieltään pahoittaa. Eikä mielestäni tarvitsisi näitä edes julkaista.

   Poista
  2. mikä siittä tekee hamstraajan jos pelastaa kissan löytökodista menehtyneen kissan tilalle?

   Poista
  3. Kiitoksia ensimmäiselle mielipiteestään. :)

   Poista
 6. Hienoja kuvia ja video ��

  VastaaPoista
 7. Hei Pipsa,
  Tämä nyt ei liity tähän postaukseen mitenkään mutta minkäikäinen olet?

  Mitä tekisit jos nyt tulisit/huomaisit olevasi raskaana? Olen ymmärtänyt ettet halua lapsia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sieltä menet iän tarkistamaan "about me" lehden takaa

   Poista
  2. Sieltä puutuu Pirpanan nimi lemmikeistä.

   Poista
  3. Olen vielä 33v. mutta täytän kesäkuun alussa 34v. :) Vaikea sanoa mitä tekisin jos huomaisin olevani raskaana, varmaan ekana kertoisin mielelle ja sitten varaisin ajan lääkäriin vai neuvolaankohan se sitten piti varata, no google kertoisi sen sitten. :D

   Joo, sieltä varmaan puuttuu Pirren nimi ja lisään sen jossain vaiheessa, jos vain muistan. :D

   Poista
 8. ei hitto että repesin tolle kolmannelle kuvalle!

  VastaaPoista
 9. Mamma ja sen lapset 😂

  VastaaPoista
 10. Kiva kissa.
  Miksi et käytä tukisukkia kun niitä on sulle monta kertaa suositeltu ja niistä saisit avun nilkkoihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on yhdet tukisukat mutta ei niistä ole ollut sellaista apua nilkkoihin, ne ei katoa vaikka sukkia käyttäisin. Ovat vain nykyisin väärän väriset, että pitäisi hommata uudet.

   Poista
  2. Nilkat ei katoa tukisukkien avulla, mutta tilanne ei pahene radikaalisti ja käsittääkseni vaikuttaa veritulppariskiin. Ja varmasti edes jonkin verran auttaisi esteettiseenkin puoleen :)

   Poista
  3. Koska nilkat ei katoa tukisukkien kanssa mihinkään, niin ei se siihen estettiikkaankaan juuri auta. :)

   Poista
 11. Pirpana awwww <3

  VastaaPoista
 12. Kiva kuulla että pirre on kotiutunut hyvin! Sillä kävi tuuri, kun se pääsi uuteen hyvään kotiin ja sai uusia kissakavereita. Ja tuo ensimmäinen kuva on ihan loistava otos :D

  VastaaPoista
 13. Ihana kissa <3 Meillä kaksi kissaa ja varsinkin "esikoinen" eli ensin tullut on minun " pentuni", vaikka se on jo 9- vuotias. Olen varmaan liian vanha blogiaikaan, sillä en ymmärrä kaikkia "tiukkoja" kommentteja ja kysymyksiä sinulle. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Tykkään erityisesti My Day videoista, kun shoppailet tai seikkailet siellä päin Suomea, missä itse en pääse käymään. Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa tulee ehkä nyt perjantaina my day porinat. :) Yritän kovasti tehdä. :)

   Poista
 14. Liittyy paremmin edelliseen postaukseesi, mutta

  Minusta tässä taas nähtiin että keräät vain säälipisteitä lukijoiltasi. Kovinkaan monta hankalasti sanottua viestiä edellisessä ketjussa ei ole, olikohan 2 tai 3 eli prosenteissa tosi vähän.

  Miksi sovitukseen tilaamasi vaatteet ovat pääsääntöisesti liian pieniä? Ainakin minulla on paha olla jos vaate on liian pieni tai ei istu hyvin.

  Miksi kirjoitat korostetusti kiusaamisesta? Oletko tosiaan sitä mieltä että jos joku on erimieltä kuin sinä niin se on kiusaamista? Kertoisitko esimerkkejä.

  Valehtelua on mm. että ensin julkaiset kommentin, jonka myöhemmin muokkaat itsellesi edulliseksi.

  Vai onko niin että sinun valehtelusi on värittämistä muut valehtelee?? Kannattaisi sinunkin olla rehellinen edes itsellesi!!


  PS. viestit ei jää välille, värititkö senkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän te sitä paskaa tänne laitatte - miten sen julkaiseminen tekee Pipsasta säälinkerääjän? :D Pipsa itse saa blogin kirjoittajana päättää mitä julkaisee ja mitä ei, turha teidän on siitä ulista.

   Minun mielestäni yksikään Pipsan vaate ei ole ollut liian pieni, näkisitpä miltä OIKEASTI liian pienet vaatteet näyttää joillakin... Istuvat vaatteet on vaan hyvä juttu, vai luuletko että teltat imartelee jos keho on jo valmiiksi iso?

   Kyllähän moni teistä näyttää olevan eri mieltä kiusaamisesta, kun sitä näytätte näissä kommenteissa harrastavan. Miksi siitä ei saisi puhua? Pitääkö kaikki vaan hiljaa hyväksyä?

   Lukijoiden kommentteja ei voi muokata. En sitten tiedä tarkoititko että Pipsa omat kommenttinsa muokkaa uudelleen, mutta enpä siinäään mitään pahaa näe - jos jälkeinpäin tulee mieleen miten olisi asian ennemmin halunnut muotoilla, miksei niin saisi tehdä?

   Poista
  2. Voisitko antaa Pipsan itse vastata kysymyksiin? Turhaa sinä tulet tähän rähisemään!!

   Poista
  3. Ei tarvi olla teltta ollakseen sopivankokoinen vaate. Ns. istuva vaate on vartalonmyötäinen, mutta laskee kauniisti, ei ns. "soi" päällä.

   Poista
  4. Saan rähistä juuri niin paljon kuin haluan - ihan niinkuin tekin nyt. :D

   Poista
  5. Kommenteista en voi sanoa muuta kuin että me koemme asiat eri tavalla, kenties sinäkin kokisit ne eri tavalla jos ne olisi suoraan sinulle osoitettuja. :)

   Vaatteen kokoasiakin on vähän kinkkinen, kun te vain näette vaatteen päälläni mutta minähän sen loppujen lopuksi pystyn toteamaan miltä vaate päällä tuntuu. Tiedän kyllä minkälainen vaate on liian pieni. Siitä ei tarvitse erikseen huolehtia. :)

   Eri mieltä oleva kommentti ei ole kiusaamista, sitä en ole koskaan sanonut. Mutta kyllä täällä on heitäkin jotka tahallaan ymmärtävät asioita väärin ja tarttuvat mielellään epäkohtiin että saavat vääntää. Kiusaamiseksi lasken vaikka tämän postauksen kissahamstraaja kommentin, vai olenko väärässä? Voisit itsekin laittaa kommentin mikä on mielestäni kiusaamista ja mikä ei.

   Mä en pysty muokkaamaan kommentteja, ne tulee sellaisina kuin lähettäjä on ne laittanut. En pysty muokkaamaan edes omia kommenttejani.

   Mulla ainakin viestien lataus hankaloitui kun kommentteja alkoi olemaan postauksessa yli 200kpl. Se ei ole suinkaan värittämistä tai valehtelemista, vaan ihan miten asian itse näen ja koen. Mulle vastaamisesta tuli kamalan vaikeata kun kommentteja oli liikaa.


   Ja mitä tulee nyt tähän "rähinöintiin" niin kaikkien pitää nyt ymmärtää ja hyväksyä, että toiset voivat olla eri mieltä ja he voivat asiansa nyt tämän kokeilun aikana ilmaista. Että annetaan nyt kaikkien ilmaista mielipiteensä eikä suututa siitä. Tämä toinen anonyymi vain ilmaisi oman mielipiteensä, hän ei puhu minuna. Yritetään siis tulla nyt toimeen.

   Poista
  6. Eikö epäkohtia saa nostaa esille?

   Poista
  7. Hyvä jumala, pahin esimerkki aivan liian pienistä vaatteista oli se sininen vintage-tyylinen mekko, joka aivan soi päälläsi varsinkin käsivarsista, aivan hirveän näköistä! Miten kehtaat tilata liian pieniä vaatteita, sovittaa niitä ja venyttää ne muodottomiksi ja vielä lähettää ne takaisin?? Tuotteet tulisi palauttaa myyntikuntoisina, ei pilallevenytettyinä! Niitä on hieno sitten jonkun toisen kokeilla, kun lörppyvät ja repeilevät jäljiltäsi. Häpeäisit!!

   Poista
  8. En nyt tiedä mitä sinistä vintagemekko oikein meinasit mutta jos vaate venyy max 5min kokeilun aikana pilalle, niin ei ole mielestäni kovin hyvää kangasta.

   Poista
 15. Tän blogin nimeksi sopisi paremminkin "Pipsan värityspäiväkirja" tai "Totta vai tarua"😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoo ystävällinen Irvikissahymiöitsijä.

   Poista
  2. Pipsan värityskirja on hyvä.

   Poista
  3. Kiitoksia, mutta nyt ei ole tarvetta vaihtaa blogin nimeä. :)

   Poista
 16. Hienoja kuvia ja tosi ilmeikäs ja hauska kissa. Haluaisin niin omistanikin tuommoisia action-kuvia mutta mulla on liian vähän käsiä että onnistuisin siinä yksin. Ja vanhin kissa ainakin on niin ujo ettei leiki jos on vieraita paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin antaa vinkin, koska yksin mäkin nuo kuvat otin. Hommaa valkoinen tausta, lisävalo ja sitten kameran asetukset kohdilleen niin saat hyviä kuvia. Harjottelua se vaatii, itselläkin vaati enkä vieläkään täysin loistava ole mutta kelpaa kyllä. :)

   Poista
 17. Tuo instan kuva jaloistas kissankarvoineen on jäätävä 😨

  VastaaPoista
 18. Kuinka pitkän matkan jaksat hölkätä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pipsa ei (tietääkseni) hölkkäämistä harrasta, joten mitä väliä?

   Poista
  2. Onko ihan pakko olla tietäväinen ja vastailla Pipsan puolesta?

   Poista
  3. Onko teidän ihan pakko olla tyhmiä ja kysellä typeriä kysymyksiä?

   Poista
  4. Oletko koskaan kuullut,ettei typeriä kysymyksiä olekaan?

   Poista
  5. Kyllä kysymys voi olla typerä, jos se on röyhkeä tai v*ttuilumielessä kysytty, ano 17.25 :)

   Poista
 19. Olet jossain lehtijutussa sanonut, että sinulla on ylipainoa 50 kg.
  Nyt olet laihtunut 40 kg joten sinullahan ei pitäisi olla enää kuin 10 kg jäljellä, mutta kuvista päätellen sinulla on sitä vielä hieman enemmän.
  Miten selität tämän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siten että kyseinen toimittaja itse veti tuon määrän, minä en sitä ole hänelle kertonut. Voin kyllä sanoa, tetä määrä oli sillä hetkellä isompi kuin 50kg. Toivottavasti tämä tieto helpottaa. :)

   Poista
  2. Seli seli taas😉

   Poista
 20. Mielenkiintoinen kokeilu tämä kaikkien kommenttien julkaisu, olethan valitellut siitä kuinka paljon saat ikäviä kommentteja. Et sinä Pipsa oikeastaan saa niitä juurikaan, varsinkaan kun vertaa moneen muuhun netissä esiintyvään henkilöön.

  Sinulla on vähän huono tapa provosoitua puhtaista trolleista ja annat sillä huomiota, että vastaat niihin kommentteihin ja alat vänkäämään trollaajien kanssa. Minkä ihmeen takia? Antaisit vaan olla, ei kukaan jaksa loputtomiin kirjoitella jos et reagoisi niihin viesteihin. Sinun vastailusi antaa heille juuri sen tyydytyksen, joita he lähtivät hakemaan.

  Nyt tämän kokeilun myötä huomaa, että olet tosiaan julkaissut vain mukavia ja kehuvia kommentteja ja rakentavastakin kritiikistä nöksähdät ja alat väittää vastaan. Usein ne, jotka luovat jonkinlaista sisältöä PYYTÄVÄT seuraajiltaan mielipiteitä ja kritiikkiä, sillä he haluavat kehittyä ja tehdä sellaista sisältöä josta seuraajakunta ilahtuisi. Sinulta tämä ei jostain syystä onnistu, vaan parannusehdotuksiata ja neuvoista käyt heti puolustuskannalle ja teet hyvin selväksi että "enhän minä ikimaailmassa semmoista ja tämmöistä kokeile, koska minä olen minä ja teen mitä haluan!"
  Se on todella lapsellista ja typerää.

  Esimerkkinä voisin mainita liian pienten vaatteiden käyttämisen. Intät ja intät että ei ole liian pieniä vaatteita kun ei kiristä. Ehkä ei, mutta SEN NÄKEE, että ne vaatteet ovat liian pieniä ja siksi hyvin epäedullisia päälläsi. Haluaisin ehdottaa, että tekisit jonkun esittelypostauksen mieleisistäsi vaatteista, mutta tilaisit niitä koon tai kaksi isompana. Yleisö huomaisi eron ja toivottavasti sitä myötä sinäkin, jos suostuisit hyväksymään, ettet ole aina oikeassa, ja ettei tämäkään ole mikään mielipideasia vaan fakta. Opettele erottamaan fakta mielipiteestä, se tuntuu olevan nykyisin vastauksesi kaikkeen. On olemassa mielipideasioita, ja sitten niitä asioita, jotka eivät ole mielipideasioita.

  Tottakai on harmi, että ikäviä kommentteja tulee, mutta se on väistämätön ilmiö silloin, kun tuo itsensä esille ja julkisuuteen. Ja kuten sanottu, sinä olet päässyt aika vähällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä helvettiä nää ihmiset kuvittelee olevansa?? 😂😂 taas kerran vetää hiljaseksi. Pitkä teksti, joka oli _kokonaan_ paskaa (tämäkin on fakta, ei mielipide). Mä tosiaan toivon, että Pipsakin osaa nauraa noille täysin yli hilseen meneville "mielipide" kirjoituksille! 😂

   Poista
  2. :D :D :D :D
   Niin totta ano 19.58!!

   Poista
  3. Hienoa keskustelua bloginpitäjältä: vastaus jokaiseen vähänkään kritiikkiä esittävään tai tarkennusta pyytävään viestiin on "Kiitos mielipiteestäsi". Voi helvetti kuinka lapsellista.

   Poista
  4. En näe asiassa mitään lapsellisuuteen viittaavaa. Kiitän mielipiteestä/kommentista kun minulla ei ole mitään sanottavaa johonkin kommenttiin. Minä osaan olla hiljaa silloin kun ei ole mitään sanottavaa.

   Poista
 21. Mutta MIKSI Pipsan pitäisi totella "neuvoja"? Miksei hän saa ihan itse päättää oman elämänsä ratkaisuista, niistä pienistäkin? Vaikka metsään menisikin neuvojien mielestä. Miksi jankataan ja jankataan ahdistavuuteen saakka? Juuri näiden lukuisten "rakentavaa kritiikkiä" sisältävien kommenttien vuoksi minä en enää jaksa seurata tätä blogia, vaikka Pipsasta kyllä pidänkin. Ylimielisyys ja empatian puute on rumaa seurattavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei? Eikö PipSa halua kehittyä bloggaajana paremmaksi?

   Poista
  2. On pakko sanoa että kehittyminen tapahtukoon jos on tapahtuakseen, mä en yritä väkisin kehittyä. :) Mutta mielenkiintoinen kysymys, että miksi minun pitäisi totella neuvoja ja miksi suututaan (koen asian tällaisena) jos en neuvoja halua totella. :)

   Poista
 22. Ja bloggaaja kehittyy, kun ei enää esim. pukeudu kommentoijan mielestä "liian pieniin" vaatteisiin? Ja tottelee jokaista muutakin "neuvoa"? Koska se ainoa totuushan löytyy tältä puolen näyttöä. Huh huh...

  VastaaPoista
 23. Hyvät ilmeet tuolla kissalla! Etenkin Mustan kissan tangossa -:)

  VastaaPoista
 24. Aivan mahtavia kuvia! Ihana Pirre :) Voi itku kun mies on tosi allerginen niin ei voida ottaa koskaan kissaa. Osaavat olla niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista että miehesi on allerginen, se on joskus tosi ikävää kun eläinrakas ihminen on allerginen.

   Poista
 25. Mukava kuulla, että otitte kodittoman kissan rotukissan sijasta perheenjäseneksi! ♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piiperö on ollut kyllä niin ihana lisä meidän perheeseen. Hän vain tupsahti elämäämme. Näin oli universumi tarkoittanut. :)

   Poista