1.5.2017

Boozt.com -15% lisäalennus


Yhteistyössä Boozt.com
Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Boozt.com on tänään Mid Season salen lisäalennus joka on -15% lisää jo valmiiksi alennettuihi tuotteisiin ja tämä on voimassa vain tänään. Lisäalennuksen koodi on EXTRA15 ja se laitetaan ostoskorissa omalle kohdalle ja ostossumman pitäisi samantien päivittyä uuteen. Huom! Tässä on minimiostosraja, joka on 59€. 


Pienenä vinkkinä sen verran, kun huomasin ettei Boozt näytä kaikkia tuotteita jos menee tuon alennusosion kanssa. Niin suosittelen hakemaan suoraan brändien kautta sen merkin josta on kiinnostunut, jos siis etsii tiettyä merkkiä. Laitan tähän muutamasta brändistä/merkistä, jotka itseäni kiinnostaa, niin suorat linkit näihin teitä helpottamaan.
Ajattelin tosiaan taas vinkata teille tästä alennuksesta, kun Booztille oli tullut muutama uusi vaate Ralph Laurenilta alennukseen ja itsekin bongasin sieltä tämän mustavalkoisen Rafia kietaisumekon joka jostain syystä jäi takaraivoon kummittelemaan. Eniten nyt tarvitsisin niitä t-paitoja ja aattelinkin tilata sinisen, vaaleanpunaisen ja violetin väriset puserot koossa 3X. Tiedoksi muuten muillekin, Ralph Laurenilta saa isoja kokoja, ne ovat merkitty joko 1-3X tai 46-56. Mulla on esimerkiksi molemmissa kuvissa koko 54.

Tässä mun kolme mekkosuosikkiani Ralph Laurenilta:


7 kommenttia:

 1. Mielenkiinnolla odotan miten noi T-paidat sinulle istuu, kun olen niitä itsekin harkinnut. Koot vaan on vähän hämmentänyt kun esim. tuo 3x vastaa taulukon mukaan kokoa 48.
  Oletko käyttänyt tuota ensimmäistä mustaa mekkoa kuvauksen jälkeen? Näytät kuvassa hoikalta ja asukokonaisuus on tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen tilaamaan itsellesi ja sovittamaan, siten sen parhaiten näkee miten istuu, koska me olemme oman mallisiamme. :) Olen mä mustaa mekkoa käyttänyt pari kertaa tuon kuvauksen jälkeen jos muistan oikein. :)

   Poista
 2. Upea musta mekko, sopii sulle täydellisesti! Olet upea!

  -Elina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis hame mutta laskokset vyötäisillä leventää sua entisestään, että siinä mielessä ei oikeen hyvä. Suoraan laskeutuvat hameet paremmat sulle. Ei korosta peppua ja lanteita!😊

   Poista
 3. Kyselin sulta jo aiemmin linkkiä tuohon mustaan mekkoon?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota samaista mekkoa ei ole enää myynnissä, vain toisenmallisia ja ne löytyy tuolta Ralph Laurenn linkin takaa jos katsot. :)

   Poista