21.5.2017

Elloksen omasta valikoista -25% alennusta


Yhteistyössä Ellos (sis. kaupallisia linkkejä)

Elloksella olisi mukava tarjous näin kesän alkamisen kunniaksi, että Elloksen omasta valikoiman tuotteista saa -25% alennusta (ei koske huonekaluja) ja tämä tarjous on voimassa 22.5.2017 asti.

*Tarjousehdot: Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennuksen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin  eikä Ei alennusta -tuotteisiin. Ei koske tuotteita, jotka on suunniteltu yhteistyössä Sofi ja Frida Fahrmanin kanssa.


Alennuskoodi: 355737

Esimerkiksi tämä kietaisumekko kuuluu alennuksen piiriin.

Oli ihan pakko vinkata teille tästä mahdollisuudesta, koska itsekin pistin tilaukseen muutamat legginssit sekä pyöräilyshortsit. Nuo on muuten ne shortsit mitä yleensä pidän mekkojen kanssa reisiä ja vilautusvaaraa suojamassa. Voin suositella! Bongasin samalla myös pari toppia - otin tummanpinkin sekä violetin, koska toisessa kuvassa toppi vaikuttaa sinivoittoiselta. Lisäksi löysin kivan valkoisen t-paidan, pitää vain toivoa ettei ole kovin läpinäkyvä. Mun vaatemaku on taas ottanut askeleen eteenpäin, kun oon alkanut ottamaan kivoja t-paitojakin vaihtoehdoksi vaatekaappiin. Lisäksi ihastuin totaalisesti tämmöiseen vaaleanturkoosiin tunikaan, minusta tuo olisi aivan täydellinen kesän helteille, rannalle tai muuten vaan rennoksi tunikaksi. Voin jo kuvitella itselleni päälle tuon tunikan ja nämä pitsishortsit

6 kommenttia:

 1. Hetkinen, onko siis nyt niin, että tällä sinun alennuskoodillasi saa vielä ylimääräisen -25% yhteistyöalennuksen noista Elloksen jo kaikille yleisistä -25% alennuksista? Vai miten tuota koodia voi hyödyntää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäsin tuohon vielä nuo tarjousehdot. Tuon alennuksen saa siis uudesta tilauksesta ja koskee normaalihintaisia tuotteita. :)

   Poista
  2. Aa... eli siis tuolla koodilla ei sinällään ole mitään lisämerkitystä/etua, koska tämä sama kampanjahan on suoraan Elloksella itselläänkin? Sorry jankkaus, en vaan selkeästi aina oikein ymmärrä näitä juttuja :) Ei oukein auennut tuo hyöty tarjoamastasi kampanjakoodista, koska sitä ei varsinaisesti olekaan kun kerran kaikki saa sen joka tapauksessa. Olin just nimittäin käynyt tsekkaamassa suoraan erilaisia juttuja Elloksen sivuilla ja ymmärsin ensin tämän joksikin lukijaeduksi.

   Poista
 2. Sinulla on muuten päällä tosi hyvän näköinen mekko. Hoikentaa hyvin vyötäröä ja mitta on juuri oikea. Sopis hyvin vaaleanpunaisten asusteiden kanssa. Tämä mekko on kyllä yksi parhaista sinulla, milloin teet siitä asupostauksen.

  Aloin itsekin katsomaan elloksen sivuja ja tätä mekkoa on vielä näköjään minun koossa. Olenkin kauan etsinut tällaista. Sopii talvella pitkien saappaiden kanssa ja valk paitapus alle. Kesällä taas rennosti sandaalit ja huivi.

  Voisin mennä tällä veljen häihin kun ostaisin nudet korkkarit ja kerman värisen balmuirin kevyen huivin. Balmuirin Capri minulla onkin mutta se on jotenkin liian raskas kesällä. Balmuirilla on kyllä ihania ohuita kesähuiveja. tarvitsisin hatunkin häihin, menisiköhän Balmuirin peruspanamahattu, jos laitan hiusket taakse kiinni? Mitä mieltä Pipsa olet? Nyt oli muuten 20 % alekoodi balmuirille opiskelijoille ja mähän oon nyt aikuisopiskelija kun aloin tekeen viime uuden vuoden jälkeen mun gradun loppuun, joten mä saisin vielä sen alennuksen molemmista siis huivista ja panamasta.

  Musta on kiva yhdistellä kallista merkkiasustetta edullisempaan vaatteeseen! Musta tuntuu, et sinulla on sama tyyli! Sillä tekee niin kivan säväyksen. Samoin tykkään et kenkien täytyy aina olla tilanteeseen sopivat ja mielellään aitoa nahkaa. Miten sulla oletko tarkka tosta aidosta nahasta? Terkkuja Kisuille! Mulla on 2 ratdollia, ihania "petoja"!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa valitettavasti sanoa tuosta Balmuirista koska en ole niihin tuotteisiin sillä tavoin perehtynyt. Varmaan itse osaat paremmin sanoa, toimisiko joku sinulla. :) En ole kovin tarkka aidosta nahasta, menen sen mukaan mikä miellyttää silmää ja jalkaa. :)

   Poista