22.5.2017

Juhla-asussa - Mustaa ja vaaleanpunaista


Viikonloppuna oli Siljan 30-vuotisjuhlat, missä mekin olimme pitämässä hauskaa. Oli kyllä todella hienot juhlat ja hauskaa oli. Itse tosin pysyttelin suhtkoht selvänä ja painelin kuvaten kamerani kanssa. Moni teistä kyselikin, että laitahanhan kuvaa asustani tänne blogin puolelle, joten tässäpä teille tällainen juhlapaikalla pikaisesti napattu asukuva. 

Juhla-asukseni valitsin Ralph Laurenin mustan Adara-mekon jota halusin piristää vaaleanpunaisilla asusteilla. Tukkakin oli laitettu, mutta kolmessa tunnissa ehti suurinosa tekemistäni laineista aueta, kivasta lakkamäärästä huolimatta. Yllättävän kiva silti ihan noinkin. Ja kyllä, hyvin tarkeni kun oli +21-17 astetta lämmintä. Mä tykkään tästä asukokonaisuudesta todella paljon, on mielestäni niin täydellinen kokonaisuus. Tykkään! Vaaleanpunaiset asusteet

Kaulakoru - Glitter

Laukku - Furla Metropolis

Sandaalit - Anna Field

36 kommenttia:

 1. Nätti asu. Mikä tuo keltainen ranteessasi on?

  VastaaPoista
 2. Ihana asuyhdistelmä:)!

  VastaaPoista
 3. Erittäin onnistunut kokonaisuus. Mulla on kanssa ongelmana tuo hiusten latistuminen, en tiedä onko syynä hiuslaatu vai mikä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en tiedä minäkään kun iha ohjeiden mukaan tein. :) Mut kenties sit ei ollut riittävästi lakkaa.

   Poista
 4. Vinkki kiharoiden pysymiseen: kosteisiin hiuksiin muotovaahtoa, sitten kuivaus ja kiharrus ja kevyt lakkakerros. Liika hiuslakka painaa ja kihara suoristuu nopeammin. Muotovaahto alla tuo pitoa ja rakennetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni juuri muotovaahto latistaa hiukset, vaikka sitä käyttäisi ihan vähän. Pipsalla näyttäisi olevan samanlaatuiset suomalaiset silkinhienot hiukset kuin itselläni, joten en suosittele muotovaahtoa. Nestemäiset muotoilusuihkeet ovat kaikkein parasta, antavat ryhtiä ja pitoa tämäntyyppiseen hiuslaatuun.

   Poista
  2. En tiedä sitten toimisiko noin paremmin, itse tein saamieni ohjeiden mukaisesti eli suoritusraudalla laineita ja sitten lakkaa pitämään niitä kasassa, mutta ei kyllä kolmea tuntia kauemmin kestäneet. :D Mut luultavasti en vaan osaa. :D

   Poista
 5. Ei oo täydellinen asu,saumat soi mekossa ja asusteet liian keveitä raskaan,mustan mekon kanssa.Mutta hyvä että itse tykkäät.

  VastaaPoista
 6. Hyvältä näyttää ja hiusten väri on napakymppi!

  VastaaPoista
 7. Oikein hyvä. Ainoana kokonaisuus olisi ollut parempi, jos laukku olis ollut ilman tuota superpitkää kantohihnaa. Ihan vaan ilman koko hihnaa. Oisit kantanut pientä siroa laukkua tyylikkäästi kämmenessä. Sitä pientä siroa laukkua jaksaa sen verran kädessään kantaa jos liikkuu tai vaihtaa maisemaa hetkeksi. Suomalaisilla naisilla jotenkin outo tapa roikuttaa laukkujansa olalla tai crossbodyna vaikka olisi kuinka hieno asu muuten. Mielestäni näin viritettynä olisi ollut astetta juhlavampi/särmikkäämpi.

  VastaaPoista
 8. Asu ois ihan ok jos olisit hoikemmassa kunnossa☺

  VastaaPoista
 9. Onko sandaaleissa korot?

  VastaaPoista
 10. No nyt on tyylikäs! Uusi hiusväri piristää kummasti olemustasi! Pitäisipä itsekin värjätä, juurikasvuni on jo melkoinen.

  VastaaPoista
 11. Enemmän tällaisia asukuvia, jotka on otettu ulkona. Piristäisi blogia kummasti. Adara-mekko on kaunis! Musta mekko eri tavoin asustettuna menee kesät talvet ja on aina tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään ottaa aina kun siihen on mahdollisuus, yksin se ei valitettavasti onnistu.

   Poista
 12. Hyvä asu. Toisen juhlaa kunnioittava pukeutuminen ja noi vaaleanpunaiset asusteet loivat kuitenkin tyttömäistä energiaa ja hyvää mieltä varmaan toisiinkin juhlijoihin. Mie tykkäsin.

  VastaaPoista
 13. Todella hienoa asu!! Oikein tyylilyyli ollut liikkeellä. Tykkään siitä, että asu on musta mutta asusteet tuovat väriä :)

  VastaaPoista
 14. Tosiaankin hyvä kokonaisuus, juhlava ja kesäisen kevyt asusteiden ansiosta. Ihanan väriset hiukset!

  VastaaPoista
 15. Apua.Mitä uudenkarhealle hiusvärille on käynyt? Oranssi väri näyttää olevan laikkuina ja siellä täällä näkyy vanha hiusväri:/ Mekko on todella kiva mutta ehkä pari numero liian pieni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sille ole mitään käynyt, aivan sama väri kuin aiemminkin. En tiedä miksi näyttää haaleammalta, kenties joku valotusjuttu. Auringonvalossa nämä ainakin näyttää tosi haaleilta, mutta sisällä ei enää niinkään. :)

   Poista
 16. Pystytkö istumaan tuo mekko päällä?

  VastaaPoista
 17. Mitä sun tukalle on tapahtunut? Eikö se ollut kestoväei kun on jo nyt väri lähtenyt??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mitään. Tuossa on 25h väliä kun hiusvärin otin, enkä ollut vielä pessytkään hiuksia, joten ei niille ole sattunut mitään. Toinen on kuvattu sisällä, toinen ulkona joten oletan että joku valotushommeli ja optinen harha kyseessä. :)

   Poista
 18. Mutta kaikki Pipsan vaatteethan on pieniä, sehän on jo nähty. Pitäisi roikkua päällä niin, ettei mikään vartalonkohta vain tulisi esille.

  VastaaPoista
 19. Mitä ihmettä sun hiuksille tapahtui parissa päivässä? Missä kiilto ja väri? Onkohan sun shampoot yms. tuotteet jotenkin ihan vääriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten jo ylempänä vastasin, niin ei mitään ole tapahtunut. Kampaamo- ja juhlakuvien välissä on 25h enkä ole hiuksia edes ehtinyt silloin pesemään. Epäilen että kyseessä on joku valotushommeli ja/tai optinen harha. :)

   Poista
 20. Hienosti sopii tuo mekko sinulle. Itselläni samantyylinen musta mekko oli poikani häissä ja värikäs hartiahuivi.

  VastaaPoista
 21. Musta tuo mekko on just hyvä sun päällä!

  VastaaPoista
 22. Voi, kun olisit antanut leikata hiuksistasi vähän latvoista ja etuhiuksista, niin pysyisi ryhdikkään näköisenä pidempään. Nyt on ylikasvaneen näköinen ja varmaan aika työläs hoitaakin. Kaunis värikin olisi päässyt paremmin oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 23. Nyt näyttää tyylikkäältä ja yhteensopivalta kokonaisuudelta! Lisää tällaisia.

  VastaaPoista
 24. No nyt on kyllä paras mekkovalinta ikinä! Sopii malliltaan ja väriltään täydellisesti. Tätä lisää. Mutta mitä hiuksille on tapahtunut? =/

  VastaaPoista
 25. Ihana tyyli: vaaleanpunaiset asusteet ovat sopivan leikkisä yhdistelmä tyylikkään näköisen mustan mekon kanssa :) Uusi hiusvärikin näyttää sopivalta. Harmi tosiaan kun itsetehdyt kampaukset eivät välillä pysy vaikka kuinka olisi kihartanut ja kähertänyt :/

  VastaaPoista