14.5.2017

Yves Rocher - Saat valinnaisen tuotteen tilaajalahjaksi


Yhteistyössä Yves Rocher

Kesä ja aurinkoiset päivät! Nyt saat valinnaisen tuotteen tilaajalahjaksi - saat ensimmäisen ostoskoriisi lisäämäsi tuotteen tilaajalahjaksi, kun tilaat 15.5.2017 mennessä. Tarjous on voimassa vain kerran asiakasta kohden, eikä sitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous koskee kaikkia tuotteita, lukuun ottamatta tuotesettejä ja Anti Age Global -hoitokuuria.

Alennuskoodi: SUMMER17
Tarjous voimassa 10.-15.5.2017

Itse pistin Yves Rocherille tilauksen menemään, koska mieheni tarvitsi uuden suihkugeelin ja valitsin hänelle tällaisen Comme une Évidence Hommen joka tuoksuu esittelytekstin mukaan metsäiseltä. Lisäksi kaipasin kipeästi Joulukalenterista saamaani käsisaippuaa joka tuoksui karpalolta ja mantelilta, joten piti tyytyä saman tuoksun suihkugeeliin, josta onneksi saan tehtyä käsisaippuaa, koska meillä on tuollainen käsisaippuapumppu, joka tekee vaahtoa ja näin ollen pienestä saippua määrästä tulee riittoisampaa. Ja koska vaihtelu on joskus kivaa, niin otin myös suihkugeelin joka tuoksuu kirsikankukilta, myöskin ajatuksena, että käytän tätä käsisaippuana. Tilaajalahjaksi mietiskelin pitkän aikaa, että mitä ottaisin mutta päädyin lopulta valitsemaan Detox juomavalmisteen, ihan sillä ajatuksella, että olisi hyvästä tehdä pieni puhdistus kroppaan, kaiken tämän vuoristoradan jälkeen. 

3 kommenttia:

 1. Pitäiskö munkin valita miehelle metsäinen tuoksu, niin saisin sitten minäkin mettämiehen.

  VastaaPoista
 2. Jotenkin näistä YR-tuotteista tulee 80-luku mieleen. Muistaako kukaan kun kotiin tuli YR-postia, oli kaikenlaista leikkaa ja liimaa -osastoa ja sai kaikkea pikkusälää tilaajalahjana :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kirjeitä tulee kyllä vieläkin, jos olet YR:n asiakkaana. Itse "löysin" Yves Rocherin uudelleen näin 15 vuoden jälkeen ja olen tyytyväinen. Tätä ennen oli itselläkin sama mielleyhtymä lapsuuteen, mutta muuttui totaalisesti annettuani YR:lle mahdollisuuden. :)

   Ei kyllä haittaa kylkiäiset yhtään, olen saanut mm. valita ilmaisen tuotteen, suihkugeeliä (täyskokoisina!) ja itselle sopivan päivävoiteen (myös täyskokoinen). Hyviä tuotteita ne kuitenkin ovat, hinnat kilpailukykyiset ja käyttävät paljon kasvipohjaisia ainesosia.

   Poista